Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:21:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 sej pa ti pravim... ti si moja tanartabolš prjatlca .... Evo TOLE je sam zate mater LuNčika, tale pesem me pa čist nate spomni .. si jo že enkrat pripopala, no pa še en reason je Pa zate od ''tvoje'' ex-mačo-limačice (Ma, če ma aqua boljše tipsone, moji so bolj švoh napram tem ... ) Me veseli, da sem te spravila v smeh z mojo/najino nezgodo, ker tikvača bi ji ziher v WC-ju plavala, če D. ne bi bilo poleg. Se* ne si k srcu vzet, LuNca te ma še zmeri rada, sam jaz mal v zelje skačem z nagci....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:21:05
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ehehehehehe po moje je težka privatnica in zato dela takrat k mamo ostali frej :))) Nič ti naj ne bo nerodno... Si si res zaslužila sem najprej prebrala porivatnica
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:22:53
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 sej pa ti pravim... ti si moja tanartabolš prjatlca .... Evo TOLE je sam zate mater LuNčika, tale pesem me pa čist nate spomni .. si jo že enkrat pripopala, no pa še en reason je Pa zate od ''tvoje'' ex-mačo-limačice (Ma, če ma aqua boljše tipsone, moji so bolj švoh napram tem ... ) Me veseli, da sem te spravila v smeh z mojo/najino nezgodo, ker tikvača bi ji ziher v WC-ju plavala, če D. ne bi bilo poleg. morem lulatttttttttttttttt..... pa v Wc.... če bi bla na plaži bi šla v morje , ker do WC-ja ne bi zdržala moja mehurna tesnila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:26:20
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 LuNa, sem ti enga cukra gor vrgla..... tko mal za dušo.... sej pa ti pravim... ti si moja tanartabolš prjatlca .... Evo TOLE je sam zate pol pa se lučka25 smeji, ko pravim, da če bi mela kakega fejst soseda, da bi mu šla trkat.... LuNa, hvala, sem počaščena.... zdej mi bo pa še bolj nerodn ratal.... teb je pa dons non stop nerodn.... sej sem iskala, uno: Joško, ti s naš najboljš prjatu... pa mi je to ven vrgl... pa da ne bi predolg čakala... aja, pa lej, to res jst pojem.... če ne vizualno, pa vsaj imensko.... IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se* ne si k srcu vzet, LuNca te ma še zmeri rada, sam jaz mal v zelje skačem z nagci.... kr naj si jemlje.... zakaj pa ko je bla v MB se ni javla..... jst bi si mela pa tolk velik za povedat z njenim možem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:26:33
|
|
|
|
Anonimen
|
porivatnica ja smajlikisevaljaodsmeha hahahahahahahahahahahahahahahah
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:27:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 morem lulatttttttttttttttt..... pa v Wc.... če bi bla na plaži bi šla v morje , ker do WC-ja ne bi zdržala moja mehurna tesnila vej pa samo idi Drugiš pa PLENICO, draga moja .. pozabljaš, da je RR potencialen za lužice?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:28:55
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehehehhehe pupe vej ste pa nej normalne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:29:25
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se* ne si k srcu vzet, LuNca te ma še zmeri rada, sam jaz mal v zelje skačem z nagci.... kr naj si jemlje.... zakaj pa ko je bla v MB se ni javla..... jst bi si mela pa tolk velik za povedat z njenim možem Saj bi te, ampak je dan bil posvečen samo nečakinji in njenim željam Drugič pa bo. Zvesto obljubljam!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:31:34
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehehehhehe pupe vej ste pa nej normalne Ej, moja ''zgrešena'' prekmurka Upam, da jutri bo ... čakam, da moj lubico (ja, pa de več z njo kak meof, amapk majo tan pijvo, tak ka nega panike) v avto spakja, te pa idemo----- Jeeejst in piiijt, pa plesat itaq!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:32:47
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 morem lulatttttttttttttttt..... pa v Wc.... če bi bla na plaži bi šla v morje , ker do WC-ja ne bi zdržala moja mehurna tesnila vej pa samo idi Drugiš pa PLENICO, draga moja .. pozabljaš, da je RR potencialen za lužice? Ja lubica pozabljam.... se staram
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:32:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ehehehehehe po moje je težka privatnica in zato dela takrat k mamo ostali frej :))) Nič ti naj ne bo nerodno... Si si res zaslužila sem najprej prebrala porivatnica tud to sem občasno.... no ja al pa kar večkrat.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:34:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 morem lulatttttttttttttttt..... pa v Wc.... če bi bla na plaži bi šla v morje , ker do WC-ja ne bi zdržala moja mehurna tesnila vej pa samo idi Drugiš pa PLENICO, draga moja .. pozabljaš, da je RR potencialen za lužice? Ja lubica pozabljam.... se staram A ni za to že prepozno ?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:34:17
|
|
|
|
aqua77
|
ampak privatnica pa nisem... delam pa v turizmu, ste ble na pravi poti , tko da sem petke pa svetke v službi...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:35:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehehehhehe pupe vej ste pa nej normalne Ej, moja ''zgrešena'' prekmurka Upam, da jutri bo ... čakam, da moj lubico (ja, pa de več z njo kak meof, amapk majo tan pijvo, tak ka nega panike) v avto spakja, te pa idemo----- Jeeejst in piiijt, pa plesat itaq! spet vas nč ne zastopim....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehe Se*... Kje pa bo to?? Nej ka bi se ges tan ge narijsala, če de gestija zadosti Vrla si ka zmes malo gor prijdeš ja Ges pa čakan eno oddajo na TV te bon pa pomali začela gnjaviti ka bi koma šli... Vüpan ka me uslišijo Aquica jst sem tudi včasih to
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehehehhehe pupe vej ste pa nej normalne Ej, moja ''zgrešena'' prekmurka Upam, da jutri bo ... čakam, da moj lubico (ja, pa de več z njo kak meof, amapk majo tan pijvo, tak ka nega panike) v avto spakja, te pa idemo----- Jeeejst in piiijt, pa plesat itaq! spet vas nč ne zastopim.... hehehehehehehehe ne skrbi Aqua... stavim da nisi edina
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:37:21
|
|
|
|
LuNa73
|
Hmmmm SE* a od tu, pa od tu , pa od tu pa od TU tvoj nick? akvica, ko pa tvoj nick vpišem v youtube pa mi vrže prvi zadetek TOLE ven! živa25 - za tebe pa mi vrže ven - ŽIVALI
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 16.8.2008 18:38:53 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:37:32
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehe Se*... Kje pa bo to?? Nej ka bi se ges tan ge narijsala, če de gestija zadosti ena moja dobra kolegica prlečka ma vselitveni žur, pa mata piknik pa muziko (tou slednje si je moj prisvojo ) Gestija pa itaq bou za koula pa pou!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:38:13
|
|
|
|
aqua77
|
Pa že tko sem ms.Bond.... zdej pa še ta špraha....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
wooooowwww..... vselitveni žur Samo prlekov prekmurci nemate radi No te de pa za muziko redno dobro poskrbleno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:40:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 morem lulatttttttttttttttt..... pa v Wc.... če bi bla na plaži bi šla v morje , ker do WC-ja ne bi zdržala moja mehurna tesnila vej pa samo idi Drugiš pa PLENICO, draga moja .. pozabljaš, da je RR potencialen za lužice? Ja lubica pozabljam.... se staram A ni za to že prepozno ? hmmmmm... sem na dušo mislna..... ne na videz
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:40:08
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Hmmmm SE* a od tu, pa od tu , pa od tu pa od TU tvoj nick? Jap , pa še od ene knjige, ki se mi je vsidrala v spomin, pa še izvleček iz serenity (asociira v prevodu na moje ime)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Hmmmm SE* a od tu, pa od tu , pa od tu pa od TU tvoj nick? akvica, ko pa tvoj nick vpišem v youtube pa mi vrže prvi zadetek TOLE ven! živa25 - za tebe pa mi vrže ven - ŽIVALI hahahahahahhahaha smajlikisevalaodsmeha zgleda da nam danes preveč prostih dni ne dela dobro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:42:28
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Hmmmm SE* a od tu, pa od tu , pa od tu pa od TU tvoj nick? akvica, ko pa tvoj nick vpišem v youtube pa mi vrže prvi zadetek TOLE ven! živa25 - za tebe pa mi vrže ven - ŽIVALI kakšna pojava si ti Lunči.... pa še prav majo glede mene....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:42:30
|
|
|
|
Serendipity
|
Iden zaj. Fajn se mejte, pa bedarij ne jejte! Aja, lunčka - ma ti na videz itaq dosti mlajše deluješ, kot kakšna smrklja iz SŠ (pa vem, da me maš še rada )
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?