Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 7:29:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,kak si pa kaj ti? Dobro, hvala. Moram rečt, da sem bila včeraj v bistvu čisto OK, tako da res ne vem, kaj mi je bilo v petek. Malo sem v negotovosti zaradi jutri....
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 7:31:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ........mam še 29 dni do konca..........je že vse tipi-topi razvito????? POl pa kr lepo še malo počakaj..... Za vsak slučaj... zakaj? še ni vse razvito?? Razvito bi bolj kot ne že moralo bit..... večina ob tej starosti ne potrebuje več nič posebnega glede nege. Je pa vseeno teža še kar precej nizka, pa po porodu zgubijo še nekje do 10% (to je normalno oz. dopustno). Mogoče je še največji problem sesalni refleks. Uradna meja za ne/donošenost je polnih 37 tednov, tako da to je že fajn "počakat" . Nekje pa mejo postavljajo na polnih 38t To mi ni bilo čisto jasno, ko so za bubija spraševali v razvojni ambulanti (jim je bil en dan pomemben, rojen pa je bil na 38+0).
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 7:32:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe,meni bo po prvem vse lepo odklenkalo.Dobimo ,pa še šola se začne. Saj ne greš v šolo Pa tvoja malecka tudi ne Še mene boli ..... za šolo
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 7:36:53
|
|
|
|
*bubi*
|
bi pa vse tiste obrobe, pa prevleke. A se kaj tista pena deformira? Katera od vas je to že oprala. Jaz sicer nimam od Galeba, ampak vetrček sem jaz normalno prala. In se pena ni nič premikala/mučkala not ali kaj podobnega. Glej, prej kot slej bo umazan, takrat bo pa moral v stroj. Mogoče pa ima vsak kos svojo deklaracijo glede pranja Na 60 pa bi se komot moralo prat, čeprav jez čisto nove stvari velikokrat samo na 40 operem.
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 7:37:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe,meni bo po prvem vse lepo odklenkalo.Dobimo ,pa še šola se začne. Saj ne greš v šolo A res greš al kaj Že kar septembra? Kam pa?
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 8:06:25
|
|
|
|
ključek
|
dobro jutro...............in da bo dan prijeten en dober kakav s smetano za vse.................... ........pa še en košček tortice.............. ...............mmmmmmmmmmmmmm....................morm iti jesti......................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 8:21:30
|
|
|
|
Tejchy
|
punce, glih gledam OTTO katalog.........kake fletne cotke................si že tok časa nisem nič kupila...........že komaj čakam na prvi po porodni nakup........... tudi jaz........... sam tko kot alysa.......... prvo kile dol, ker če ne lahko celo garderobo menjam
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 8:22:37
|
|
|
|
Tejchy
|
Sendviče imajo menda tudi v porodnišnici, ne bo treba do črpalke letat. ................ a ponoči tudi
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 8:24:12
|
|
|
|
Tejchy
|
si se fejst zredila?? 13 kg do sedaj, pri men ne drži, da gredo zadnji mesec kile dol, ampak sam gor me prav zanima, kolk jih bom zgubla po porodu ... js 18 kg....... ......... sem kr pričakovala tolk nekje.... pa tud pr men ne gredo kile kj ekstra dol zdj zadnji mesec..... se mi zdi, da sem več al manj kr pri glih.......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 8:27:58
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro čvekice. Luno smo vse dobro prestale kot vidim in naši bebiji tudi. Me to you po mojem bodo keksi zadnje na kar si boš pomislila po porodu, v vsem tistem adrenalinu in utrujenosti ti bo španska vas za njih. Bi pa jaz pogrešala vodo oz. pijačo, to pa sem spakirala dve 0,5 litra plastenke vode za zraven. Jaz imam pa še 14 dni do finisha. Pobrila se bom sama oz. očka, če pa ne bo dobro, bodo pa že popravili.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 8:32:34
|
|
|
|
Tejchy
|
ja jaz moram rečt,da se res redno brijem,kar z giletko na suho,nekje na 4 dni,no. Pa so se mi spodaj ene bule naredile,pravi moj da je to baje od britja.Upam,da po porodu zginejo.So pa neboleče.Tak da ni vedno vredu pretiravat men tudi............. odkar ne hodim več na voskanje in se brijem............ zgleda tak ko ena bradavica....... sam so kr ene tri .......... morm G vprašat kaj je to zdj........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 8:38:50
|
|
|
|
Tejchy
|
Dobro jutro čvekice. Luno smo vse dobro prestale kot vidim in naši bebiji tudi. sem tud js mislila, da bo katera šla rodit................ pa ni blo nič.......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 9:05:40
|
|
|
|
ključek
|
sem tud js mislila, da bo katera šla rodit................ pa ni blo nič....... lahko nas preseneti še kakšen sms.....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 9:47:27
|
|
|
|
pf
|
Danes pa ni nič kaj lepo vreme, prav hladno se mi zdi. Ni fino.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 10:05:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Če se ne motim bom pa jaz krepko starejša od tebe, ko bo moj prvorojenec star 21 let. Verjetno si takrat ne boš omislila še enega....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 10:08:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Danes pa ni nič kaj lepo vreme, prav hladno se mi zdi. Ni fino. Meni pa paše.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 10:18:58
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa ni nič kaj lepo vreme, prav hladno se mi zdi. Ni fino. meni je pa super!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 10:20:50
|
|
|
|
ključek
|
Sendviče imajo menda tudi v porodnišnici, ne bo treba do črpalke letat. ................ a ponoči tudi avtomat, verjetno...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 10:24:26
|
|
|
|
ključek
|
, lana luna vas vse lepo pozdravlja. na žalost nima časa, da bi čvekala na RR, se pa počuti ok, vse je BP.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 10:42:44
|
|
|
|
emi*
|
ola! Samo na hitro,če katera ve.A je kaj narobe če se ulije ven malo rjavkastega izcedka?? Prosim naj mi kera napiše ki je gor.Namreč gremo na obisk pa da me ne bo kje kaj prijelo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 10:55:10
|
|
|
|
Marsy
|
Glede izcedkov nisem ravno strokovnjak... Če ni očitno krvav izcedek in ga ne spremlja bolečina oz. kako srbenje ali pekoč občutek, se ne bi obremenjevala. Lahko je kakšna mini žilica počila (kaj si pa kaj počela od včeraj na danes ?) in je zdaj malo obarvan. Ampak to so moja ugibanja. Drugač pa glede pranja posteljnine - jaz sem vse oprala na 40, pol sem pa zlikala. Kar je po mojem čisto v redu. (?) Danes pa še pripravim paketek za porodnišnico in pol se s tem ne obremenjujem več - ko bo, bo. Sicer imamo plan 25.9. ampak glede na to, da smo na pol doma v Kamniku, na pol v Izoli, se bom boljš počutla, če je vse pripravljeno. Midva bi ful rada kupila tisto 'senco' za na plažo. Izgleda kot polovica šotora (igluja). Kje se to kupi? Sem hotla v Izoli v poizvedovanje, pa se je izkazalo, da imajo te senčke samo tujci.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 10:55:51
|
|
|
|
emi*
|
Glede britja jaz se brijem vsak vikend,edino,če me ne začne malo pikat preveč pa srbet,na blef se pobrije pol pa se pogldam pred ogledalom,če je ok! Še mi gre,samo treba na rahlo,ker pridejo pikice ali pa se tudi vrežem.Tako,da če bom rodila tudi med tednom,unih 5mm jih valjda ne bo motilo al kaj?? Kg vse skupaj do sedaj pa 13.Nič od nič,tolko,da mam nekaj kg,še bi jih morala dobit,da mi kaj ostane pa zgleda,da ne bo nič,ko pa bo kmalu konec.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 11:00:09
|
|
|
|
emi*
|
Eh Marsy,da bi vsaj kaj počela. To sedaj samo počnem v sanjah,mam kr neke sanje v zadnje čase,saj ne uno dobesedno ampak tako no! Nič ne boli, se premika,potem je vse ok!Če ne pa bomo šli kam. Mah saj Litija ni tako daleč od Lj. Gremo zdaj,dobro,da ni vroče¨!Ciao
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 11:00:24
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro Do zdaj sva spale,ponoči pa sem spet dežurala. Moj je šel v Lj na dirko,tak da bova kraljevali sami.Še fajn,da imava avto,da lahko kam greva.Moreva atiju darilo it kupit,ko ima danes rojstni dan .Aneja pravi,da morema teniske kupit No,moram rečt,da so sed stvari pri nas doma malo poštimale.Smo neke probleme imeli,pa smo jih hvalabogu rešli,oz.se pogovorili.No upam,da bo sedaj vredu.Sem se spomnila,da sem enkrat pisala,da je katastrofa.Pustimo času čas.
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 11:01:45
|
|
|
|
arabela*
|
Emi,nočem te strašit,ampak jaz bi se raje šla v P pokazat. Kaj pa,če je čep??
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?