Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 19:35:01
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa ne pričakujte, da bodo kake frizurce delali.... v LJ pobrijejo samo del okoli presredka, zgoraj pa je kak je. jih nič ne zanima sej ne pričakujem frizurce..........pričakujem golo področje........................ Tud jest! Konec koncev pa gor si še nekako uštimam, tam okoli presredka je pa res kriza. Saj niti ne dosežem več.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 19:35:18
|
|
|
|
ključek
|
grem na en sprehod................se tipkamo kasneje...........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 19:39:07
|
|
|
|
Marsy
|
Nama pa KONČNO posteljo sestavljajo in ne bova več spala samo na jogiju na tleh. Sva jo čakala od marca, da mi ne bo težko vstajat. Zdej pa itak vsak drug vikend prideva domov, ampak vseeno. Postelja ima spodaj predale in zdaj bova končno naredila prostor za dojenčka, ko bova zimska oblačila pod postlo pospravila! Pa te dni sva v bistvu vse nabavila. Voziček, lupinico, plenice, flaške, dudo... Posteljico sva sestavila danes. Še nekaj likanja jutri, pol pa pripravim zase in otročka prtljago in sproščeno 'na čakanje' . Saraya na fitnesu delam osnovne vaje za vse mišične skupine, breme pa tako, da z zmernim naporom naredim 20 ponovitev. Delam po 3 serije (torej 3x20), pol pa še vaje za medenico, in medenično dno. Pa sobno kolo. Komaj pa čakam rolanje!!! In spanje na trebuhu!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 19:42:51
|
|
|
|
meta21
|
In spanje na trebuhu! Jaz tudi ampak mislim, da bomo zaradi polnih prsi še kar malo počakale. No vsaj ne bom imela občutka, da bom koga pomečkala.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 19:47:53
|
|
|
|
lana17
|
Ojla, jaz mislim, da lahko na malo večji pošti kupiš samo darilo, brez telegrama. Sem bla pri kolegici, ki ima pa varianto odtisa 3D in je s filom dobr, je odtisnila nogici in roko, pri 1 mesecu in je rekla, da je šlo kr težko. vse to prid ena črni podlagi in v debelejšem okvirju. Kilogrami, od kar sem na dieti mi gredo le navzdol, zdaj sem pri +6,5 na domači vagi, pri G pa +6. Sem bla pa maja že na+9,5kg, torej če ne bi imela dieti bi vrjetno imela +20, glede na to, da mi je s fulom pasal jest in se nisem nič kontrolirala in sem jedla kadarkoli in karkoli. Moram pa rečt, da sem diete že rahlo naveličana in sem non stop lačna. Brijejo pa le okrog presredka, včasih pa so res celo pobrili. Men tako bolj ustreza, ker me potem sam noro srbi. Tašče. jaz sem s svojo zaenkrat zadovoljno. Naju pusti pri miru, kadar pa rabiva pomoč, pa vedno priskoči na pomoč, brez problema.
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 20:51:10
|
|
|
|
arabela*
|
babe babe Najboljše,da ene tri red bule spijete,boste bolj pri močeh na porodni mizi
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 20:53:02
|
|
|
|
arabela*
|
Pa glede tega britja. pa baš je njim vseeno kak ima kera tamalo poštimano. Če je res grozna sila,po moje samo čist spodaj pobrijejo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 20:54:36
|
|
|
|
arabela*
|
ja jaz moram rečt,da se res redno brijem,kar z giletko na suho,nekje na 4 dni,no. Pa so se mi spodaj ene bule naredile,pravi moj da je to baje od britja.Upam,da po porodu zginejo.So pa neboleče.Tak da ni vedno vredu pretiravat
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:04:41
|
|
|
|
Lea2007
|
Pozdravljene... Jst se pa mučim s spiskom za nakup v lekarni...A mi lahko pomagate, kaj vse rabm za našo bebiko...Tok je enih krem, pa olja, pa eni hvaljo neke Weledine kreme...Kaj ste kaj ve kuple?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:15:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
glede malininega čaja.......... tud js sem si ga kupila. Ga spijem pol litra vsak večer.... dam pa kr od oka tiste trave v vodo.... kar se mene tiče, lahko pride........ mam vse pripravljeno Jst pa nimam in sm kr jezna mal sama nase zaradi tega.... Ma naslednji teden zrihtam vse.... mene pa ni strah.. ......... vem samo to, da bo zadnji mesec najbolj naporen .......... s tem ogromnim trebuhom se itak ne morem normalno premikat...... Mene tudi ne.... in ful se je že veselim..... edino, kar me malo skrbi je, da bi bla prevelika... Ej prej sem se tuširala in sem si komaj noge umila.... ma kaj še bo.... Pol sem si še nohte postrigla.... no je še kr šlo, ki sem jih dala na WC školjko.... ........mam še 29 dni do konca..........je že vse tipi-topi razvito????? POl pa kr lepo še malo počakaj..... Za vsak slučaj... jaz sem si v torbo za P dala že dve škatli piškotov, ker kdo ve, kdaj bo treba iti, pa če bom glih lačna.... BIškotov? Jaz si bom pa rajš prepečenec kupla...... pa tudi en sendvičk si imam namen s sabo vzet... pa flaško čaja iz malinovih listov.... aja, še tole me zanima..............si boste "spodnji štuk" same uštimale ali pustile, da porihtajo to v bolnici??? mene buši že zelo ovira.............. ..........sam mi bo pa mal nerodn pridit tja vsa "zaraščena".. Jaz bi rada sama poskrbela za ta štuk.... mi še ni čist jasno kako.. čepe, leže????? Jst sem td čist zaraščena že.... dobro, da se ne vidim.... Mal bom od oka postrgala.... Morda ogledalo uporabla..... Zdej pa dost, morm poslat, da me ne skensla....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:16:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zdej pa dost, morm poslat, da me ne skensla.... Ku da bi vedla.... dobro, da sem skopirala....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:23:02
|
|
|
|
arabela*
|
Ma saj takoj po porodu ne misliš na hrano,samo na počitek,ker te full utrudi.
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:23:47
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,kak si pa kaj ti?
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:24:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lea2007 Pozdravljene... Jst se pa mučim s spiskom za nakup v lekarni...A mi lahko pomagate, kaj vse rabm za našo bebiko...Tok je enih krem, pa olja, pa eni hvaljo neke Weledine kreme...Kaj ste kaj ve kuple? Jaz sem šla kar v lekarno. Saj glede na to kolk nas je že skor same zložijo vse na pult. Kar pa ne veš pa vprašaj. Rabiš pa hladilno mazilo, olje (olivno ali mandljevo), fiziološko za nos in popek in/ali alkohol za popek, sterilne zložence, trdo milo, kakšno mazilo za bradavice, čaj za dojenje ... Upam, da nisem kaj pomembnega pozabila-dobiš pa nekaj teh stvari tudi v kakšnem sanolaborju, DM, Mueller.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:28:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
jz sem že 1 kinder pingui kokos vmes pojedla To je pa meni tooooooooooook dobro zadnje čase..... ma jih rajš ne kupim.... to pa js tut, sam prej morm še mal kil zgubit, pol pa bo padu en šoping Isto.... Dokler ne pridem na kilažo pred lanskim septembrom nema ništa.... pri meni se par dni teža viša, potem gre spet dol. V četrtek imam pregled, me med drugim tudi moja kilaža zanima.... če se vagam na drugih vagah, mi vsaka pokaže drugače...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:29:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe babe Najboljše,da ene tri red bule spijete,boste bolj pri močeh na porodni mizi Hahahahaha.... ti si vsekana....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:31:07
|
|
|
|
arabela*
|
lara,red bull ti da krilaaaaaaaaaaa
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:31:55
|
|
|
|
arabela*
|
Joj,kak sem se pizze najedla.Navrh pa še dve porciji sladoleda
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:34:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ženske..... mene ful medenične kosti bolijo..... grem hodit vsak popoldne.... in pol sem cel večer ku kaka stara nončka.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:36:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,red bull ti da krilaaaaaaaaaaa Yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Nas vsaj ne bojo mogle priklent na pojslo..... Pico in sladoled, ha? DObra si ti.... jaz pa jabolko, hruško in zdej mam tle pol litra čaja....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:38:41
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem si kupla v hofru jabke za ponoči. Ko ne morem spat jem sadje,pa knjigo zravn,pa cigaret
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:45:05
|
|
|
|
ključek
|
........mam še 29 dni do konca..........je že vse tipi-topi razvito????? POl pa kr lepo še malo počakaj..... Za vsak slučaj... zakaj? še ni vse razvito??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:54:45
|
|
|
|
meta21
|
jah tam do 37, 38 tedna je fajn počakat zaradi pljučk.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:55:20
|
|
|
|
ključek
|
Joj,kak sem se pizze najedla.Navrh pa še dve porciji sladoleda dobra si, da lahko tok poješ................jaz sem par dni nazaj jedla lignje, potem pa še panna cotto................ .................sem misnla, da bom umrla od slabosti oz. prenažretja (ne morm drgač rečt).
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 16.8.2008 21:56:15
|
|
|
|
ključek
|
jah tam do 37, 38 tedna je fajn počakat zaradi pljučk. sej se mi je zdel. jutr štartam 36. teden.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?