|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
17.8.2008 11:02:46   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Danes pa ni nič kaj lepo vreme, prav hladno se mi zdi. Ni fino.

meni je pa super!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni tut, sem že dolgo čakala na kaj takega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
17.8.2008 11:06:32   
arabela*
bubi,res grem v šolo.Bom se v ekonomijo vdalauser posted image
Samo zdaj si iščem varjante za ta spletni študij,če kje ponujajo.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
17.8.2008 11:16:06   
KAHLO
Halllo čvekice!!

Evo meuser posted image user posted image user posted image

na hitro sem prebrala par strani vidim da še nimamo  nove mamiceuser posted image no pa bomo sigurno kako dobile če ne prej čez 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem čist vredu, edino naveličana sem bila že vročine, tako da mi to vreme maksimalno paše, me pa nočno spanje muči ker spim za en d.... , se samo premetavam, pa žejaaaaaaaaaaaaaa....muči me taka žeja da skoraj liter vode čez noč popijem , posledično temu pol tud na skret laufam..........mislim....pol me še boki bolijo....zjutraj pa se vstanem k da bi me kdo prebutaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz že komaj čakam da bom lahko spet komot na hrbtu pančala pa na bušiju......jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image naša tudi pošteno preriva moje notranje organe, me že vse boli od reber naprejuser posted image user posted image user posted image
nič tu na štajerju sem oprala vse njene cunice, pa plenice ( jih mam tlko da glava boli), moj pravi da ma tlko cunj da tud prat ne bomo rabli, lahko kr sproti stran mečemouser posted image user posted image user posted image bizgecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne ve....naša rabi tlko kolekcij....saj bo babncauser posted image user posted image user posted image user posted image bo pa prav smešno če bo fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v torek mam spet ctg.....bomo vidli kako je stanje, 28. pa redni pregled, takrat pa bomo vidli ali me bodo kam poslali ali bomo še malo doma počakali..... glede na to da pa mamo v soboto abrahama.....pa možno da bo hotla kr na veselici prit na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da si še zdaj na hitro torbo pripravim user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
17.8.2008 11:30:57   
arabela*
OO,Kahlo,pa kje se nam skrivaš?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
17.8.2008 11:34:16   
arabela*
MI tud imamo ponoči tak pestro.Vsak dan tam do ene ure ponoči je mir,user posted image spi v buhu,niti čutit ga ni.Pol pa ko se jaz vležem,pa se začne.tako razgrajanje,pa kolcanje,pa dol že tak pritiska,da čutim,da bi kar lulala lahko nonstop,tak pekoč feeling.In zarad tega sem prisiljena bit tam nekje do treh auf.Ma groza no,se tolažim,da samo še 14 dni.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
17.8.2008 12:03:52   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Če se ne motim bom pa jaz krepko starejša od tebe, ko bo moj prvorojenec star 21 let.

user posted image user posted image Verjetno si takrat ne boš omislila še enega.... user posted image

Hm? Nikoli ne reci nikoli. A si si ti kdaj mislila, da bo tko pred 21 leti? user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
17.8.2008 12:06:54   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

ja jaz moram rečt,da se res redno brijem,kar z giletko na suho,nekje na 4 dni,no.
Pa so se mi spodaj ene bule naredile,pravi moj da je to baje od britja.Upam,da po porodu zginejo.So pa neboleče.Tak da ni vedno vredu pretiravat

men tudi............. odkar ne hodim več na voskanje in se brijem............ zgleda tak ko ena bradavica....... sam so kr ene tri user posted image  .......... morm G vprašat kaj je to zdj........

Ej meni se je tudi naredila ena bradavica v pregibu med stegnom in user posted image . Pa sem mislila, da je to zato, ker me je zdaj malo več pa je to nastalo od drgnjenja kože. Vedno sem se samo brila, tudi prej. A je to z nosečnostjo povezano? Jaz bi si jo namreč dala odstranit, ker me zdaj moti pri britju.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.8.2008 12:08:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

No,moram rečt,da so sed stvari pri nas doma malo poštimale.Smo neke probleme imeli,pa smo jih hvalabogu rešli,oz.se pogovorili.No upam,da bo sedaj vredu.Sem se spomnila,da sem enkrat pisala,da je katastrofa.Pustimo času čas.user posted image

To je pa lepo slišat! user posted image user posted image user posted image  

Fajn kupujta darilo!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.8.2008 12:14:08   
meta21
glede na to da pa mamo v soboto abrahama.....

Ojla, Kahlo! Pozdravljena!!! user posted image user posted image user posted image Ti nas pa res čisto zanemarjaš zadnje cajte!

Mi mamo pa v soboto 60-letnico. Bo dedi praznoval. Sem rekla, da se do takrat še čuvam potem začnem pa po štengah letah pa user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.8.2008 12:20:33   
ključek
No,moram rečt,da so sed stvari pri nas doma malo poštimale.Smo neke probleme imeli,pa smo jih hvalabogu rešli,oz.se pogovorili.No upam,da bo sedaj vredu.Sem se spomnila,da sem enkrat pisala,da je katastrofa.Pustimo času čas. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidiš, vedno se vse uredi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  sem zelo vesela za vas vse. danes pa lepo praznujte!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.8.2008 12:22:05   
ključek
Mi mamo pa v soboto 60-letnico. Bo dedi praznoval. Sem rekla, da se do takrat še čuvam potem začnem pa po štengah letah pa user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

a bi že vse tok rade rodile, ali kaj???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.8.2008 12:23:23   
ključek
nič tu na štajerju sem oprala vse njene cunice, pa plenice ( jih mam tlko da glava boli), moj pravi da ma tlko cunj da tud prat ne bomo rabli, lahko kr sproti stran mečemo bizgec

kok pa maš potem cotk??user posted image user posted image user posted image user posted image si cel H & M pokupila???user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 17.8.2008 12:27:41 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.8.2008 12:23:55   
ključek
tako da si še zdaj na hitro torbo pripravim user posted image

boš rodila v lj ali na štajerskem??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.8.2008 12:34:07   
KAHLO
Saraya.....fino da ste se doma pomenliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ti povem da resnično komaj čakam da bomo lahko spet spali v svojih najljubših položajihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam skoraj nič cajta da se javim, sem cel teden pazla nečaka....pol pa veš kako je, pa še dve leti in pol je star.....in ma full sršene v riti....gani za pet minut dobit da bi bil na miru....edino k zaspi...pol sem bla za dve urci freeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me to you.....jaz mam za en kufer cot, unih plenic pa ziher čez dvajset, nekaj mi je tašča unih navadnih belih dala,pol mi je mami kupla nekaj vzorčastih, pol sem si še jih v Ikeji nekaj kupla, no zdaj pa so še jih v hoferju meli 10  v paketu z vzorččki in pisane...sem mogla kar vse nabavt.....takle mamo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.8.2008 12:37:31   
KAHLO
me to you.....napotnico sem dobila za ljubljansko porodnišnico, bi pa bla tud vesela če bi me tukaj zgrabilo in bi šla v Mursko Soboto rodit (sicer mi je vseeno kje bom rodila, sam da bi blo v parih urcah fertig in vse ockej)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak vse te rodke k sem se z njimi pogovarjala so bile tako navdušene nad soboško porodnišnico.......nobena od vseh teh 5  ni imela nobene pripombe, vse so pohvalile tako osebje kot vse ostalo.....pol pa nevem.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.8.2008 12:40:07   
KAHLO
zdaj pa šibam na kosilo.......mami dobro skrbi za mojo pehranu tu na štajerju...sem se v enem tednu tukaj poredila za celo kg...c.c.c..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaden cajt da šibnem nazaj v LJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.8.2008 12:44:36   
ključek
zdaj pa šibam na kosilo.......

dober tek..............jz tud kuham, mava keramičarje na bajtici..............ti pošljem kako fotko od kopalnice, če te zanima......................user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
17.8.2008 12:47:16   
ključek
napotnico sem dobila za ljubljansko porodnišnico

če te pa slučajno preseneti porod kje drugje...npr. v izoli, greš pa pač tja rodit, ne??

jz bi tud v lj rodila, že zato, ker si samo 3 dni noter..............

< Sporočilo je popravil Me to you -- 17.8.2008 12:48:00 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.8.2008 12:48:44   
arabela*
Jaz pa sem včeraj cel pleh pizze še za domov dobila.Tak da sva se z malečko že najedle.Prvo rundo.Zdaj šibama v Špar,pol pa bomo malo počivali,pa na rr viseli,zvečer pa itak gremo na kako pijačko.
Lepo bodite tačasuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.8.2008 12:49:48   
arabela*
Zdaj sem vidla,da nisem edinas tem prodlemov glede britja in teh bulicuser posted image
Ko sem to prvič zatipala,sem kar paniko zagnala.user posted image
Zdaj pa res šibam,da mi ne zaprejouser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.8.2008 13:00:07   
*bubi*
Midva bi ful rada kupila tisto 'senco' za na plažo. Izgleda kot polovica šotora (igluja). Kje se to kupi? Sem hotla v Izoli v poizvedovanje, pa se je izkazalo, da imajo te senčke samo tujci.

Intersport, Hervis,... športne trgovine. kakšno manjšo bi morda dobila celo v otroški trgovini.

Jaz sem lani eno kupila v Hoferju za smešen denar, se mi zdi da manj kot 10€. Potem pa jo doma raztegnemo in je ogromna! No, letos nam je super prav prišla na babičinem vrtu user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.8.2008 13:06:35   
*bubi*
Mene tudi ta vikend mami razvaja s kosili user posted image  Mi prav paše, da ni treba kuhat, pa bubiju je tukaj ful fajn, ker se lahko veni igra.

KAHLO, na napotnici ti prav piše porodnišnica LJ user posted image  Malo čudno se mi zdi, ker je to prosta izbira user posted image  in res ne vem, zakaj bi ti G določila.

Meni piše samo partus (=porod), pa lahko grem, kam si zmislim oz. bolje rečeno kje me prime user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
17.8.2008 13:09:02   
*bubi*
Kak ste nekatere pridne še z urejanjem hiške/stanovanja user posted image

jaz sem prav srečna, da imamo vse porihtano, pa tudi za user posted image  sem včeraj oprala in zlikala še posteljnino, da je res vse pripravljeno.

Sem res ful v dvomih glede jutrišnjega pregleda user posted image  Slutim, da bi se znalo zgodit, da se bomo ta teden že cartali user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
17.8.2008 14:42:56   
arabela*
jaooo babe.Jaz sem že nazajuser posted image
Že pridno perem,pa pospravljam,joj kak me daje te zadnje dni,kot da se mora vse svetit,ko bom šla rodituser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
17.8.2008 14:44:39   
arabela*
V ponedeljek si je še moj vzel fraj,da še neke stvari poštimamo(šola,pošta,zavarovanja,nekaj  je še treba v lekarni nabavit,pa pamperske),pol pa sem rekla še samo na izi čakam na odhod v P.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 17.8.2008 14:45:12 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?