Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.8.2008 20:37:27
|
|
|
|
Udb
|
Pri nas je pa šele začelo grmet - še ni panike! Sem jaz vedela da danes ne bo dežja!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.8.2008 20:44:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ja zihr, je Zidar dobu koncesijo za polaganje kablov za mobitel
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 7:37:31
|
|
|
|
Rubin.
|
Dobro jutro :) Ste preživele? Noč je bila kar pestra , še točo je prinesla.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 8:11:57
|
|
|
|
zvesta
|
Preživeli... Ja, pri nas se je toča vsula točno ob 22h, pa točno ob polnoči, pa ob dveh.... Ampak na srečo je bilo pri nas milo, zunaj ni opustošenja kot zadnjič.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 9:04:30
|
|
|
|
Rubin.
|
No hb, me je že malo skrbelo kako je bilo pri vas.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 9:17:34
|
|
|
|
Šarki
|
pri nas je bil pa samo dež in veeeeliiiikkkkoooooo grmenja
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 10:28:39
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. No hb, me je že malo skrbelo kako je bilo pri vas. je pa sestri 10 km proč vse razbilo... še huje kot nam zadnjič... koruzo je dobesedno požaglo.... fasado ima olupano, razbilo je bobrovec strešnike.... Avto je uspela umaknit, sosedu je zbilo vse šipe in naredilo luknje v pleh
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 11:24:07
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. No hb, me je že malo skrbelo kako je bilo pri vas. je pa sestri 10 km proč vse razbilo... še huje kot nam zadnjič... koruzo je dobesedno požaglo.... fasado ima olupano, razbilo je bobrovec strešnike.... Avto je uspela umaknit, sosedu je zbilo vse šipe in naredilo luknje v pleh OMG. Kolegu pa je na Pragerskem streho uničilo. Strašno je to ja.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 11:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste preživele? Komaj. Ne, hecam se . Pri nas je bilo sam malo toce, nic strasnega, glede na to, kaj vse se dogaja. Samo je bila fullp pozno, po enajsti zvecer...pol pa nisem mogla spat
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 13:34:30
|
|
|
|
Rubin.
|
pol pa nisem mogla spat Jap, se videla, da ste dolgo v noč, ali bi rekla v jutro, razpredale o vsemogočnem. In si prišla do kakšnega zaključka, se naučila česa novega?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 13:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
In si prišla do kakšnega zaključka, se naučila česa novega Da. Da smo srecni, ko o tem nehamo govoriti in ko se o sreci/nesreci sploh ne moremo opredeliti. Da bog nima veze. Da pa ima dober marketing .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 16:40:56
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II In si prišla do kakšnega zaključka, se naučila česa novega Da. Da smo srecni, ko o tem nehamo govoriti in ko se o sreci/nesreci sploh ne moremo opredeliti. Da bog nima veze. Da pa ima dober marketing . Ah Mič to si pa sigurno že prej vedela , mogoče edino tisto iz zadnjega stavka. Mi smo s sprehoda , je pasalo, edino kar me je motilo je bila ta difuzna svetloba, drugače pa super. Oblaki so bili fascinantni. Mala miss že celi dve uri prehodi, no bi bilo bolje, če rečem da preteče, pa ati mora z njo tekat , pa šopek travniških rožic mi je nabrala , res imam zlatega otroka.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 19:59:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo s sprehoda , je pasalo Svez zrak je danes, mene je ze zeblo. Pase po vcerajsnji sparini. Matr, staram se, toliko se o vremenu pogovarjam .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 19:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah Mič to si pa sigurno že prej vedela Repeticije .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:01:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Mala miss že celi dve uri prehodi, no bi bilo bolje, če rečem da preteče, pa ati mora z njo tekat To je ze konkreten sprehod . Nasa gre samo po klancih, ravnina ni đir .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:01:54
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mi smo s sprehoda , je pasalo Svez zrak je danes, mene je ze zeblo. Pase po vcerajsnji sparini. Matr, staram se, toliko se o vremenu pogovarjam . meni je pa današnje vreme taaakoooo všeč.... me vleče na sprehod zdajle, samo kaj ko malček že spi...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:46:21
|
|
|
|
Šarki
|
jest pa fršk vlagam, pa nebeški močnik s5 delam, ta večja že sapi, tamala pa sam teži
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
me vleče na sprehod zdajle, samo kaj ko malček že spi... Kje je pa oči?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:47:54
|
|
|
|
Anonimen
|
meni je pa današnje vreme taaakoooo všeč.... Ej, kaksno sranje ste spet imeli vceraj .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:47:55
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II me vleče na sprehod zdajle, samo kaj ko malček že spi... Kje je pa oči? ja, jaz bi šla skupaj z atijem... ne sama...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:48:54
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II meni je pa današnje vreme taaakoooo všeč.... Ej, kaksno sranje ste spet imeli vceraj . Pri nas konkretno ni bilo tako hudo. Je bilo pa malo južneje. Samo malo. Par kilometrov. Se mi zdi da še huje kot pri nas zadnjič. Pa to ni več normalno. Vsakih 14 dni nas stolče.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Je bilo pa malo južneje. A nisi nekje (ne vem vec kje) rekla, da pri sestri? Ali sem nekaj zamesala...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, jaz bi šla skupaj z atijem... ne sama... Aaaaaaaaaaaaaaa..... Kaj pa kaksna varuska?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:51:54
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Je bilo pa malo južneje. A nisi nekje (ne vem vec kje) rekla, da pri sestri? Ali sem nekaj zamesala... Prav si razumela. Le sestra je doma 10 km južneje. :)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa to ni več normalno. Vsakih 14 dni nas stolče. Res ne. Meni je kar skeri. Toca skoraj ob polnoci. Ni normalno....Vcasih je bila pozno popoldne, zgodaj zvecer...ne pa ob polnoci, vsakih par tednov.
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?