Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:52:47
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja, jaz bi šla skupaj z atijem... ne sama... Aaaaaaaaaaaaaaa..... Kaj pa kaksna varuska? Varuško sva pa izkoristla v nedeljo,, da sva šla na koncert Katalene. Pa nočeva prepogosto morit. Sicer si bova pa zdaj naredila en lep skupen večer doma. Se grem kar stuširat.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:52:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Le sestra je doma 10 km južneje. :) Ma saj to je skoraj doma .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:54:19
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Le sestra je doma 10 km južneje. :) Ma saj to je skoraj doma . ja, sploh ker smo imeli pri njej zasajeno še eno njivo, kjer smo jemali pridelke, ki nam jih je doma zaddnjič stolklo... zdaj smo pa oboji brez... ampak še vedno ne jamramo preveč... drugi so odnesli mnogo, mnogo slabše...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:55:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, sploh ker smo imeli pri njej zasajeno še eno njivo, kjer smo jemali pridelke, ki nam jih je doma zaddnjič stolklo To se nekak prezivis. Ampak hise...brez strehe....grozno...ob polnoci. Joj, moram nehat jamrat.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 20:59:27
|
|
|
|
zvesta
|
Ja, nehaj jamrat. Mene je samo zmrazilo anes, ko je sestra rekla, da je nečak padel s sosedove strehe, ko je pomagal s polivinilom pokrivat. Zato sem tudi šla tja, ampak ga le malo boli noga, pa neprespani so vsi, ker so celo noč hodili od enega do drugega pomagat. Jutri gremo pa mi tja, da spucamo svinjarijo, listje in to.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 21:57:05
|
|
|
|
alička
|
Joj, šit tole s točo. Sem gledala pri poročilih posnetke . Moram it položnice vnest v e-banko, pa se mi še to ne da, kaj bi šele jamrala, če bi morala stat v vrsti v banki.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:08:13
|
|
|
|
Rubin.
|
Jaz sem tudi malo prej plačala še zadnji del dopusta . Položnice imam pa jaz kar preko trajnika, da nimam še s tem dela.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:21:48
|
|
|
|
Rubin.
|
Zdaj pa res ne vem, a je res mogoče, da se tukaj na rr ena uporabnica pogovarja sama s seboj? Sem mislila, da je to bolj fora, ko so jo zafrkavale, sej veste na oni temi: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3032823&key=, zdaj pa vidim, da sta obe izpisani. Pa sem jaz tudi najprej pomislila, da je to ena in ista oseba, potem pa sem šla gledat poste od matilde, pa so bili na isti temi od ene in druge , pa ne na tej od katere je link, ampak neke prejšnje teme. Zdaj pa res več nič ne razumem. A so res tukaj gor dvojne osebnosti. Eno je ko se nekaj zafrkavaš, ampak da se sam s seboj pogovarjaš na eni temi? Tako daleč pa meni ne seže.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:32:21
|
|
|
|
alička
|
A Matilda se je že izpisala? Caffe/Matilda naj bi bila ista oseba Jaz pa po načinu pisanja tega ne bi rekla. Ali pa te nisem prav razumela
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
A so res tukaj gor dvojne osebnosti Neeeeeeeeeeeeeee . Razen mene z dvojko v niku .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:50:56
|
|
|
|
alička
|
A sem jaz še čisto premalo časa tukaj gor ali kaj. Kaj pol... Caffe=Matilda?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:52:05
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja ti se hecaš, samo sem bila res presenečena danes, pa čisto bv sem šla pogledat. Ej mič, ne bom smetila na oni drugi temi, ampak tudi mene je srh spreletel ob tej misli: Peklenski ogenj žge 70 x bolj od ognja ki ga zna človek zakurit...Ne hvala inšallah da ga ne občutim. Potem pa se ne čudim, da svojim vodjem slepo sledijo, v upanju da jih ne čaka kaj takšnega. OMG
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:53:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pol... Caffe=Matilda? Pojma nimam.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ne bom smetila na oni drugi temi Ti kar daj, itak je zasmetena ze od polovice prve strani.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:54:04
|
|
|
|
alička
|
Sem že mislila, da me imate vse na Blokiraj
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:54:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem pa se ne čudim, da svojim vodjem slepo sledijo, v upanju da jih ne čaka kaj takšnega. Ja, dober marketing imajo .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že mislila, da me imate vse na Blokiraj Ne . Cafe sem pa imela zadnjih nekaj tednov...tako da ne vem, ce je bila tudi Matilda.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:57:02
|
|
|
|
Rubin.
|
Ne, ne Alička samo preveč smo v "šunku". Ne vem če je to ena in ista oseba, ampak vse zgleda tako . Včasih so bile tukaj gor prave detektivke, ki so vse "izvohale" zdaj pa imajo očitno drugo delo .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 22:59:42
|
|
|
|
alička
|
A to je ona tema na Dipo-tu? Sem ravno začela brat. Danes sem se cel dan potepala. Pal pa je bila malo z eno babico in dedkom, malo z drugim "kompletom".
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 23:01:07
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Potem pa se ne čudim, da svojim vodjem slepo sledijo, v upanju da jih ne čaka kaj takšnega. Ja, dober marketing imajo . Smo bili danes v mestu, pa gredo mimo, ne vem če imam prav mormoni, oz. tisti američani, pa sej veste kaj mislim. Pa sej so čist fajn ljudje, pa prijazni pa to, ampak sem rekla mojemu, če moja mala miss vstopi v kakšno sekto, si jaz žile prerežem. Res sicer v hecu, ampak bi globoko razmislila, kje v vzgoji sem falila, da ji mora nekdo drug govorit, kako naj živi in kaj naj dela, da jo pošiljajo sem in tja in da jim slepo zaupa in v vsako besedo verjame. Tako kot si rekla: dobesedno pranje možganov. V vsaki veri se najdejo dobre stvari, ampak da pa vsemu slediš kot slepi pes, to pa ne.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 23:02:21
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička A to je ona tema na Dipo-tu? Sem ravno začela brat. Danes sem se cel dan potepala. Pal pa je bila malo z eno babico in dedkom, malo z drugim "kompletom". Ja, samo naslov ni pravi .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 23:17:22
|
|
|
|
alička
|
Sem hotla napisat da je bila mala z babicama in dedkoma ... Nič, danes se mi zdi, da sem malo zgubljena... mi ne gre ne branje ne pisanje. Bo najboljš, da se spravim v posteljo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 23:23:31
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja, jaz se tudi odpravljam... Lepe sanje Alička, pa če še katera bere...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.8.2008 23:25:10
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Lepe sanje Alička, pa če še katera bere... Hvala enako!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 17.8.2008 6:54:27
|
|
|
|
zvesta
|
Jutro...