Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 11:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Zdaj pa ne vem, kje je otrok. Najbrz na terenu . dobra varuška si ti Ne, samo dobro organizirana . daj mi sistem razloži... jaz bi tudi mela kako jutro fraj... Sistem? Vsi vedo, kako rada spim. Vsi vedo, kako sem tecna, ce ne. Zakljucek? Logicen .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 11:24:43
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Zdaj pa ne vem, kje je otrok. Najbrz na terenu . dobra varuška si ti Ne, samo dobro organizirana . daj mi sistem razloži... jaz bi tudi mela kako jutro fraj... Sistem? Vsi vedo, kako rada spim. Vsi vedo, kako sem tecna, ce ne. Zakljucek? Logicen . uuu, sem vedla, da nekaj delam narobe... hvala, da si me razsvetlila... a me povabi kdo na piknik? svinjsko se mi lušta čevapov...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 11:28:53
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, da si me razsvetlila... A te se pogledam z neprespanimi ocmi? Ti bo vse jasno
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 11:32:35
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II hvala, da si me razsvetlila... A te se pogledam z neprespanimi ocmi? Ti bo vse jasno ah, to se lahko sama v ogledalo buljim... vseeno hvala..
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 11:41:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ah, to se lahko sama v ogledalo buljim... vseeno hvala.. aja, sori. lahko izgubis kljuc od kleti, za drugic. samo predlog
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 11:42:44
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II lahko izgubis kljuc od kleti, za drugic. samo predlog aja, pa da pol kar na šihtu v kleti prespim? hmm.... ne, bi me blo preveč strah...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 12:11:41
|
|
|
|
alička
|
Meni otrok sploh ne pusti do računalnika... pametno dete . Sva zdajle piškotke pekli.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 12:19:05
|
|
|
|
Šarki
|
jest sm tud tečna k nevemkva.. tamala je zaspala ob ene 10.30, pa sm jest tud začela kinkat, ta večja je mela pa skos ene opravke s kovtrom, pa skos je mogla neki sm pa ke prenašat, tko da nism ne spala, pa tud budna nism bla, zdej sm pa tok tečna da se kr kadi
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 17:51:57
|
|
|
|
Rubin.
|
Jaz pa jem hruško z domačega vrta, njami.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 17:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla :). Jaz se pa ob modni reviji zabavam z domack grozdjem. Zunaj pa taka sparina, da ni za dihat.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 18:04:05
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja je en tak težek zrak, zgleda da bo ponoči grom in blisk. A ni fajn jest domače sadje. Ne vem, meni to kupljeno nima več pravega okusa. Pa sem še v vseh možnih trgovinah kupovala, pa mi je vse brezokusno. A misliš, da bodo naši otroci že navajeni na ta okus in jim bo domač tuj?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 18:05:34
|
|
|
|
Anonimen
|
zgleda da bo ponoči grom in blisk. Joj, upam da ne. Je bilo ze toliko tega letos
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 18:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni fajn jest domače sadje DA
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 18:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sem še v vseh možnih trgovinah kupovala, pa mi je vse brezokusno Bolj ali manj res. Meni so hruske dobre. Potem se pa izkaze, da je tudi nekaj v njih. Najbolj grozne so mi jagode. Tako lepoooooo izgledajo, potem pa vecinoma sama voda.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 18:52:45
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja sej to je najbolj, ne vem kako bi rekla Na zunaj ful lepo, veliko, živih barv, tako dobro zgleda, da bi ga kar tam pojedel, potem pa sama voda, ali pa še to ne, ne vem kr neki. Če pa kupiš bio, pa na pogled zgleda kr neki, no potem pa še kar je, je pa pasje drago. Plus tega, v teh velecentrih tudi bio stoji tam ne vem kako dolgo, tako da ne vem? Drugače pa je tukaj v Mb samo ob petkih bio tržnica, pa moraš biti že zjutraj tam, da kaj dobiš. Tako mali miss smo oprali glavo, posušili, sedaj gleda risanko - je Barbie full aktualna. Kaj pa Mičica, gleda kaj risanke? Pri nas smo nanje omejeni na jutro in večer, čez dan jih ni.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.8.2008 18:56:27
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz sem pa pico spekla...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.8.2008 20:16:26
|
|
|
|
zvesta
|
đe ste., babe?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.8.2008 20:29:33
|
|
|
|
Šarki
|
vse smo se izklople zarad nevihte
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.8.2008 20:31:12
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi vse smo se izklople zarad nevihte aaaaaaaa, če bi to... pri nas je pa šele sedaj pihat začelo..
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.8.2008 20:33:50
|
|
|
|
Šarki
|
pri nas pada... čakam da začnejo okna zamakat, da bom veselo brisala pa sm že skor vse čiste ponucala, k mi je tamala na hodniku mlek zlila... 2l... groza... sam moj prav da to pomeni srečo... upam
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.8.2008 20:35:25
|
|
|
|
Udb
|
Ojla! Čakam da bo nodija konc, da gre muci spat.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.8.2008 20:35:50
|
|
|
|
Anonimen
|
vse smo se izklople zarad nevihte Tudi pri nas, se mi zdi. Saj sploh ne vem, ce znam vse izklopit, pri vseh teh kablih . PC je wireless. A ma to tudi kaksen kabel kje
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.8.2008 20:36:13
|
|
|
|
Šarki
|
ah, moje pa čakata da ati pride... no, sej jest tud čakam da ati pride
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.8.2008 20:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj, kaksna je bila torta?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 15.8.2008 20:37:21
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II vse smo se izklople zarad nevihte Tudi pri nas, se mi zdi. Saj sploh ne vem, ce znam vse izklopit, pri vseh teh kablih . PC je wireless. A ma to tudi kaksen kabel kje ja zihr, je Zidar dobu koncesijo za polaganje kablov za mobitel ipd
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?