|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
16.8.2008 18:12:19   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kje ste pa ostale borke kaj: Dakec, Daisy, Kajsica, Pika, Pikovit (ok zate vemo, da maš mašino pokvarjeno)....

oj miškolinček ... wilkomen z dopusta nazaj ... sej zadn cajt, ker je blo tu res dopustniško mrtvilo  ...

Kako si se imela ???? Si pripravla svojo aparaturco za nove podvige ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
16.8.2008 18:12:24   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Joj ženske moram letet, me moj kliče, da se naš spetuser posted image

user posted image  Sori, ampak predvsem se smejim slikici.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
16.8.2008 18:14:29   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Pozdravljene punce.
Takoj ko me ni par dni na RR je že takoj veliko napisanega.
Grem pogledat in prebrat malo za nazaj kaj se kaj dogaja, kolikor bom uspela, ker moram še iti mal ven počistit glede na razmere ,ki so bile sinoči.
Pa moj bio pridelek v vrtu je tudi šel po gobe sinoči, tako da bomo jedli pač malo manj zdravo hrano viz trgovine.

Drugače pa navijam ža vse ki se špikajo. 

Ja mater duš a takle s_ra_nje ste imel snoč pri vas ... sej tud tukej pihal (milo rečeno), pa treskal ... ampak odkrival pa glih ne ...

Mi je prav hudo zate, ker vem da se matraš in trudiš, pa tud tvoj se mi smili ... ejjjj ejjj kaj nam narava dela ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
16.8.2008 18:38:31   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Joj ženske moram letet, me moj kliče, da se naš spetuser posted image

user posted image  Sori, ampak predvsem se smejim slikici.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj zarja vidm da imate hopacupa težave z vašim user posted image ... pa pustite mu no malo veselja ... sej tud on rabi to ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
16.8.2008 18:38:33   
zarja1
Lučka smo bili s sosedi kot user posted image z posodami vode, da smo ju narazen spravli.
Blanč ti kar pridi po kužke, če bodo.

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
16.8.2008 18:39:27   
Grethy

Lučka smo bili s sosedi kot user posted image z posodami vode, da smo ju narazen spravli.

Zarja, a imata prepoved približevanja ????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
16.8.2008 18:42:08   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Gretka si vidla kako so naši veslači skoz padli? Ma sranje!!

Ja itak da sem vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... dizastr ... user posted image user posted image user posted image user posted image pa glih četrti no ... smolaaaaaaaaa ... pa se so dobri no ... sej ne more it kr vsak lolek na OI ... mora bit dober ... so pa žal tud keri boljši ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
16.8.2008 18:47:13   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy
joj zarja vidm da imate hopacupa težave z vašim user posted image ... pa pustite mu no malo veselja ... sej tud on rabi to ...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image da te hudič ne sliši!!!!! Veš kolk sta se zlepla skupaj. Za pop*****.
Danes se mu je čist odkloplo. Slikca pa je res njima podobna user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
16.8.2008 18:49:53   
zarja1

Zarja, a imata prepoved približevanja ????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne pismeno še nimam nič, slutim pa da me bo počasi soseduser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
16.8.2008 18:51:02   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Mismis ... dobrodošla nazaj...

p.s. sm vidla, da me ni več na seznamu user posted image user posted image user posted image ... no, sedaj sva se pa odločila, da ne bova čakala, in bom jutr poklicala sestro MIro, da se spet naročava in greva v nov boj. Upam, da jo jutr dobim, drgač pa jo bom poklicala po dopustu....

lp

to je lepo prebrat da sta spet v akciji ... želim vama čimprejšnji štart in veliko uspeha ...

mi je hudo ob izgubi prijatelja ...

oglasi se kaj ?!?!?!?

lep dopust vama želim ... sproščujoč ...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
16.8.2008 18:52:56   
Grethy

Ja to pa neeeeeee, ti sam poklič, lej kolk nas je tukaj ... pridemo takoj zastopat naše vrste in interese tvojega user posted image , bo vidu sosed pol ...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
16.8.2008 18:56:42   
zarja1

Ja to pa neeeeeee, ti sam poklič, lej kolk nas je tukaj ... pridemo takoj zastopat naše vrste in interese tvojega user posted image , bo vidu sosed pol ...

HVALA........vas bom vse poklicalauser posted image Glejte, da se zveza ne bo prekinlauser posted image user posted image , je kar ogromen sosed...

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
16.8.2008 19:05:27   
Grethy
Me se tud ogromnih ne bojimo !!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
16.8.2008 19:07:50   
mismis
Zarja

ni panike, imam jaz tudi ogromnega psa, za boljše prepričevanje bom pa še ta najbolj jebozovno majčko oblekla, pa da vidimo soseda, če se bo še hotel pregovarjati s tabo, potem ko se jaz izprsim user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
16.8.2008 19:13:37   
Grethy
no evo zarja vidiš da ni bojazni, pa še miška je spočita in takrat je jebozovna majčka sam droben detajlček k njeni privlačnosti ... sosedd bo padu v boju za zasluge pasjemu narodu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
16.8.2008 19:21:13   
blanč
user posted image  od našega peseka zarja, tako, da ne pridem po nobenega več. Tega sem uzela iz usmiljenja, zdaj se pa jaz usem smilim, ko je takuser posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
16.8.2008 19:34:55   
zarja1
MIMIS, GRETHY, BLANČ..samo za vasuser posted image !!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
16.8.2008 19:36:49   
zarja1
Babe ne se smejat...samo meni se zdi, da je to mojga soseda tolk razrajcalo, da je šel in posnemal našegauser posted image . Se sliši iz hišeuser posted image . Pa danes je res nek čudno nabit danuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
16.8.2008 19:44:22   
baci
user posted image najlepša hvala za vse odgovore! bom misla kako si želim biti user posted image ,pol pa nebo tako bolelo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
16.8.2008 19:46:54   
baci
zarja-danes je polna luna pa jih meče,mojega user posted image tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
16.8.2008 19:51:46   
blanč
Ajej zarja, kolk teb dogaja
user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
16.8.2008 19:58:42   
zarja1
Blanč user posted image bo že držalo. Dans je extra čuden dan. Pičim na user posted image , je bratec nekaj na user posted image vrgel, jaz pa sem spet peklauser posted image . Se beremo malo kasneje.

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
16.8.2008 20:00:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci

zarja-danes je polna luna pa jih meče,mojega user posted image tudiuser posted image user posted image

Me veseliuser posted image , če ne si bo Blanč res mislila, da je samo mene vrglouser posted image user posted image user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
16.8.2008 20:07:57   
blanč
Lepo se imej na user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
16.8.2008 20:08:07   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Bambi75, pa ne da vam je streho zluknjal. Groza, prav smilite se mi. Na tekočem pa sem, upam da si s tem mislila RR, ker na piru sem itak skoz, ker je mismis naredil domačo nalogo in prebral vse za nazaj.

Ja miška sem mislila na RR. Drugače pa lepo da si na tekočem tudi drugače, jaz sem si ga na dopustu tudi privoščila je bil hajniken najcenejši v Grčiji namreč.

Streho pa nam ni preluknjal ni bila tako velika toča, samo kot rum kroglice , ampak je cigu odneslo in četrt strehe razkrilo, ampak 5 do 10 km od nas je bilo pa še huje čisto vse strehe razkrite in njive zravnane totalno.

Baci jaz sem imela dipherline in me je kakšne tri dni na začetku mučil glavobol in slabost, ampak ne toliko da ne bi mogla v službo.

Zarja in blanč pa kaj imate tak aktivne user posted image  vsepovsod. NAš je tudi neki mešanec zlatega prinašalca ampak mislim da je menih. Še nikoli ni šel nikamor otroke delat, še premakne se ne ko vsi drugi norijo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.