|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nuhalna svetlina
11.4.2008 11:49:21   
Taula
Na genetiki ti v bistvu vse razloži...pogleda tvoje izvide, nariše družinsko drevo (zanima jo predvsem stran po tvoji mami...splavi, št.porodov, kakšne genetske napake...). Ko ti razloži izvide ti pove kaj dejansko pomenijo...da se velikokrat pojavijo lažni pozitivni rezultati. O samem AC-ju ti pove...kako izgleda, na kam moraš biti pozorna (znaki, ki kažejo da je nekaj narobe in da moraš v P), pove ti da ni nujno da AC v prvo rata-podpišeš tudi izjavo, da si seznanjena s tem. Jaz tega prej nisem vedela. Lahko ti pove kaj o D.sindromu če te zanima npr. Pove ti o FISH testu. V bistvu ti pove vse. Jaz sem jo spraševala še neki o UPN, pa kdaj točno bodo rezultati znani in kako jih izvem. (po tel in pošta, pa če želim izvedeti spol user posted image ) Šla sem v PO na AC, kjer izveš rezultate po 14 dneh in zmenjena sem bila, da me pokličejo 14 dan. Po eni strani je bilo Ok da sem vedela točno kdaj izvem...po drugi sem pa bila čisto zmešana.user posted image Je težko..posebej ko se bliža čas, ko izveš rezulatate. Ampak nimaš kaj...upaš na najbolje, da so rezultati NSja dali lažno pozitivno stanje.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 326
16.4.2008 8:56:32   
Petra1111
Ali mi katera lahko pove, kje na Gorenjskem opravljajo NS? Zelo bi bila hvalažne za tel.številko-če jo ima katera.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 327
17.4.2008 15:36:20   
Janus
Sama grem kar v LJ, pa živim v okolici KR.
Sicer pa imaš na prvi strani te teme seznam user posted image

http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/nuhalna-svetlina.html pa te bo usmerila na angleško stran kjer piše, kdo v sloveniji ima licenco. Na žalost zraven ni kraja, zato boš mogla kar poguglati priimke... sploh, če res nobena ne bo napisala podrobnejših info.

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 328
18.4.2008 10:33:02   
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: Petra1111

Ali mi katera lahko pove, kje na Gorenjskem opravljajo NS? Zelo bi bila hvalažne za tel.številko-če jo ima katera.

JESENICE: Bolnišnica
Dr. Tratnjek

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 329
21.4.2008 14:22:29   
sahorvat
Hojla!
A je bila katera na NS v Rogaški Slatini?
Ali lahko imaš CD, dobiš kakšno slikco?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 330
22.4.2008 9:55:57   
Anonimen
Živjo!
Ko berem tele zadnje poste me je kar malo začelo stiskati pri srcu ... koliko stvari gre lahko vse narobe :(
No, jaz sem trenutno v 8. tednu in naslednji pregled pri osebni ginekologinji imam 22.5. (12. teden). Sicer moja ginekologinja ima licenco za NS, ampak ker nima aparatur, da bi slikice posnela na CD sem se odločila, da se naročim pri dr. Strahovi, ker sem o njej slišala in tukaj na forumu prebrala že veliko lepih stvari ... Danes sem klicala, a je bila zelo nesramna ... ko sem jo prosila, če mi lahko test naredi pred 22.5., me je najprej skoraj nadrla, da je pregled v 12. tednu prekmalu, in če sploh vem kdaj sem zanosila ... pa sem ji povedala, da sem prebrala, da naj bi se ta pregled opravljal od 11. do 14. tedna enkrat, pa mi je samo osorno rekla, da že dovolj dolgo opravlja ta poklic, da bo vedela kdaj se to počne ... potem sem jo pa še vprašala, če bom lahko dobila slikice ali pa kak filmček na CDju, pa mi je rekla, da dajejo samo slikice na papirju ... in potem na koncu, k sem vsa v šoku potrdila datum pregleda (sedaj mi je zelo žal in ga bom najbrž kar odpovedala) je še omenila, da pregleda tako ali tako ne bo opravljala ona, ampak nekdo drug. Čisto sem razočarana! Tako da sedaj resno premišljujem, da bi klicala mojo ginekologinjo in se kar pri njej naročila ... pač ne bo filmčka, bo pa ginekologinja, ki ji zaupam.

(odgovor članu sahorvat)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
22.4.2008 12:51:06   
Taula
Jaz Strahove ne poznam, jo pa hvalijo drugače. user posted image Če želiš filmček se naroči v Dravlje...imajo tudi licenco, super aparature in prijazni so.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
24.4.2008 7:40:49   
luna8
Tud jst sm pršla med nosečke- juhu!

Mene pa zanima ali rabiš za dvojni presejevalni test napotnico? Kdo pa ti jo napiše, ginekolog ki ti dela nuhalno ali tvoj ginekolog?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 333
24.4.2008 10:33:34   
Taula
Mene pa zanima ali rabiš za dvojni presejevalni test napotnico

Ne ker je samoplačniška. Rabiš kopijo izvidov od NSja, ker oni izračunajo tveganje DHT, NS in pošljejo izvide izvajalcu NSja, ona pa tebi.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 334
24.4.2008 11:28:37   
luna8
A potem se ne rabiš nič naročat? Kam pa moram it v lj? a grem lahko isti dan oz. kaksen je rok?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 335
24.4.2008 12:29:10   
Taula
V Lj greš na Polikliniko, nič se ne naročiš. Delajo od poned. do petka do 15.30h se mi zdi. (nisem 100%) Prideš v 1 nadstropje, plačaš (bilo je okoli 28 evrov), daš izvide NS-ja, in greš dati kri. Greš lahko isti dan kot imaš NS. Na NS-ju reči da boš dala delati še DHT, da ti dajo kopijo izvida za Polikliniko.
G imajo razlicna mnenja do kdaj naj bi dal kri, najkasneje do dopolnjenih 13t6d. Eni pravijo da v roku 1 tedna po NS, eni da je najbolje v roku 24 ur.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 336
2.5.2008 10:12:23   
African queen
Ojla user posted image !

A mogoče katera ve, kje delajo NS v Novi Gorici oz.okolici?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 337
2.5.2008 11:48:12   
Janus
Otika, jaz na tvojem mestu ne bi šla k Strahovi. Neseš jim 75 €, jih nekaj vprašaš in prosiš... ne, osornosti pa res ne trpim. Če pa nima časa in živcev za telefoniade, pa naj se ne oglaša na telefon!
Jaz sem bila pri Antonič Babnik v Dravljah in je bila zelo prijazna. Na CD ti pa zapečejo filmček in slikice.

Sama sem visela na forumu prvi mesec, potem sem pa nehala brati. No, vsake toliko že pridem pogledati user posted image Ampak, ko bereš kaj vse gre lahko narobe... ne, ni vredno, da se bom vsak dan tresla in razmišljala kaj gre lahko narobe, kaj pomeni to špikanje, ali lahko pojem ono salamo. Brez kompliciranja! Klinc, če ni namenjeno, pač ni. Seveda pazim na prehrano in vse, ampak pretiravat pa ne mislim... Ne mislim se bati vse nosečnost za mojega malčka, da bo čutil moj stres, ampak mislim uživati v nosečnosti.
Zato ti svetujem, da prideš čim manjkrat na forum user posted image . Seveda, če si tak tip, da te začne skrbeti... nekatere user posted image pa te info pač ne vržejo iz tira user posted image .

zdaj pa na sončka in lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
6.5.2008 22:22:40   
Anonimen
Pozdravljene!

Imam eno res banalno vprašanje user posted image
Kaj Dr. Pelkičeva dela nuhalno v svoji ambulanti ali v bolnici?

Hvala

(odgovor članu Janus)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
7.5.2008 20:33:34   
Annny
No, jaz sem bila na Jesenicah pri Tratnjeku in ga lahko zelo pohvalim.Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
8.5.2008 7:14:51   
pajčolanka
samo toliko da povem da sva bila včeraj na NS pri Dr. Babnik v Dravljah in je bila zelo prijazna, res je vse lepo razložila, kej je stegno noge, kje koleno...preštele prstke na eni roki, pokazala glavico in možgane, na eni sliki imam tudi cel obraz ki gleda vame. na eni sliki je naš mišek v 3d tehniki, prav tako imam kratek filmček v 3d-ju. poslušali smo srčka, skratka, nama je bilo zakon. ni nama žal ne € ne malo daljše poti-doma sem na koroškem. 

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 341
15.5.2008 9:32:36   
Julijana
Ali je bila katera na NS pri dr. Alenki Sketelj na Celovški v GPDC

lpuser posted image

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
15.5.2008 14:38:04   
tičika
27 maja imam NS pri dr. Lomškovi v Dravljah. Zanima me če je bila katera že pri njej in kako ti vse razloži.
Pri prvemu otroku sem bila tudi v Dravljah. Takrat sem bila pri dr. Pušenjak, sedaj pa sta on in dr. Babnik zasedena.

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 343
22.5.2008 11:30:56   
miši
mi lahko katera pove, koliko sedaj košta NS v Dravljah?
hvala in lp

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu tičika)
Neposredna povezava do sporočila: 344
22.5.2008 11:39:20   
Madre
IZVIRNO SPOROČILO: miši

mi lahko katera pove, koliko sedaj košta NS v Dravljah?
hvala in lp

oj, jaz sem ravno eno spraševala, ki je šla aprila in je plačala 50 € + 15€ (če želiš) za CD kamor so ji posneli dva filmčka. CD dobiš tam user posted image user posted image . Evo sem vse preverila, ker sem tudi jaz naročena za pregled pri njih 5.6. user posted image .

pozdravček

Keep it optimistic!

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 345
22.5.2008 11:49:50   
miši
o, hvala, jaz pa 3.6. dobro opravi. LP

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 346
23.5.2008 12:27:22   
*Mateja
Zdravo.
A je bla kera pri dr. Geršakovi? Jaz sem se hotla prijavit k dr. Strahovi ampak bi imela pregled takrat, ko imam en izpit, tako da imam zdaj 31.5. sicer v ambolanti od dr. Strah, ampak pregled bo poravila dr. Geršak. Sestra je rekla da je ful v redu, da drugače dela v Lj in je strokovnjakinja na tem področju.
aja še to, kšn cd ste ve kupile, navadn al za dvd?user posted image

Hvala za odgovor.
LP

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 347
23.5.2008 16:01:26   
pajčolanka
jaz sem nazadnje -7.5 v dravljah plačala za cd s slikami 75€ če pa ni na cd pa je 60€
ampak je zakon na cd, ma tak lepo pol minute dolg filmček gor...user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 348
26.5.2008 14:16:17   
Barbara33
Mateja: Pozdravljene punce, midva sva imela NS pri Geršakovi, saj Strahove ni bilo. Oba sva bila nad njo čisto navdušena - med samim pregledom se ogromno pogovarja z user posted image  in nama, zelo veliko pove, je izredno prijetna, pozitivna ... res vse pohvale. Zelo korektno mi je odgovorila tudi na nekaj mojih dodatnih vprašanj (glede izvornih celic, ...).

Sva pa vprašala, če nama da lahko slikce na CD, pa je rekla, da se nebi nič videlo?, da pa, če želiva, lahko prideva na morfologijo in nam bodo vse posneli (očitno imajo v uporabi različne UZ, saj sem se zadnjič naročala na M, pa so mi dali datum v četrtek zjutraj. Vprašala sem, če v soboto nebi šlo - NS sem imela na soboto - pa je rekla, da imajo ob četrtkih zjutrja "ta dober" UZ). Morda je tu razlog, da pri njih ene dobijo CD, druge pa ne.

Sicer pa veliko sreče in lepo user posted image .

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.5.2008 12:36:41   
*Mateja
Barbara 33 najlepša hvala za odgovor. sporočim kako bo šlo u soboto. upam da se bo dalo kj zapečt na cd, ker sestra mi je še rekla da cd naj pa le prinesem s sabo.
No bomo videli
Hvala še enkrat, pa lep dan še naprej
LP

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?