|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
15.8.2008 11:41:42   
Tejchy
Se vasim tudi kaj kolca ?

mojmu sploh ne........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
15.8.2008 11:44:43   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Se vasim tudi kaj kolca ?

mojmu sploh ne........

vsak dan vsaj enkrat

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
15.8.2008 11:47:32   
arabela*
glede tega kolcanja,se meni že meša:Nonstop,ni dovolj,da itak brca nonstop,pol pa še to kolcanje.Ma ni bolj norega feelinga kot to.
tejchy,zakaj pa ne likaš sede?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
15.8.2008 11:50:37   
Tejchy
Punce, neki me zanima.............. kam boste tko polagale otroka, ko ne bo v postelji??

Npr. js mam zaenkrat zibko........ ok, doker spi je noter, kaj pa potem...... user posted image  

Kr na sedežno?? ............ sam tam mora biti nekdo skoz zraven, da se ne prekotali........
na tla na blazino? ............... se priporoča, ampak od katerega dneva, mesca naprej??
v košaro do vozička??
lupinico ? - to baje ni priporočljivo.........
ležalnik ? - baje tudi ne............

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
15.8.2008 11:54:06   
arabela*
Jaz sem nabavla sedežno,čist male mere,tak da čez dan lahko kar tam zadrema.Saj položiš kaj,da ne pade dol.
Če pa imaš kinderpet v isti etaži,pa lahko kar tja..Pri nas je problem,ko smo v dveh štukih.Aneja je bila večina v lupinici,se mi je najboljše zdelo,pa rada je bla not,samo ne čist od rojstva,pol malo kasneje.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
15.8.2008 12:01:23   
Tejchy
tejchy,zakaj pa ne likaš sede?

sj na koncu sem si prišla gor, da se lahko usedem... ampak pol ni več kaj pomagalo.......
vsaka šola nekaj stane user posted image  user posted image  user posted image  ......... pa do zdj me križ sploh ni matral.........
sj prvim.... tud pr men je začelo dogajat...... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
15.8.2008 12:04:04   
Tejchy
Jaz sem nabavla sedežno,čist male mere,tak da čez dan lahko kar tam zadrema.Saj položiš kaj,da ne pade dol.
Če pa imaš kinderpet v isti etaži,pa lahko kar tja..Pri nas je problem,ko smo v dveh štukih.Aneja je bila večina v lupinici,se mi je najboljše zdelo,pa rada je bla not,samo ne čist od rojstva,pol malo kasneje.

ja itak......... sj js sem tudi razmišljala malo o sedežni......... pa včasih malo v košaro......... pa na tla....... pa bo..... ker zaenkrat smo tud mi v 2 štukih ali celo v treh, pa zibke glih ne bi prenašala gor in dol.........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
15.8.2008 12:19:22   
arabela*
tejchy,saj boš vidla.Po moje z kako sedežno ne moreš zgrešit,al pa kako debelejšo blazino za na tla.
Pri lupinici je tako,da otrok bolj počiva in se igra notri.Ko pa prav spi,pa je boljše,da je na ravnem.user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
15.8.2008 12:22:29   
arabela*
zdaj pa še mene nekaj zanima.
Jaz imam torbo za v P.spakirano.Not je vse za mene,za user posted image ....
A mislite,da lahko zravn nesem,ker ne vidim poente v tem,da ko sem prvič rodila,je mogo moj user posted image  moje stvari nest domov,pol pa jih prinsest nazaj.Pa user posted image v čem je fora???
In še nekaj.Kake copate boste vzele??Jaz bi najraje imela ene natikače odprte(japonka stil),pa nevem,če dovolijo.Ker v tistih "hišnih"se mi zdi se po porodu nenormalno noge potijo.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
15.8.2008 12:46:05   
Lara Croft
sem se danes lotila likanja cotik

Joj, te cunje.... sem zlikala moje in od možeka..... zdej se mi pa ne da več.... in spet so tamale cunjice ostale.... user posted image

Naša pupi vsako tolko kolca.. ma nič pretiranega.... vseeno upam, da bo imela veliko las.... user posted image user posted image

Punce, neki me zanima.............. kam boste tko polagale otroka, ko ne bo v postelji??

Nimam pojma.... dokler bo čist micina in se sigurno še ne bo obračala, verjetno v kotni del sedežne.... v košaro od vozička.... morda v zibko, če ima kulca in se jo bo dalo pripeljat iz sobice.... Smo pa mislili kupit stajico, ki se ji dno dvigne na tri višine, pol sem se pa premislila in bom kasneje kupila kr navadno.... Ma se bomo že znajdli... user posted image Kamor jo bom dala, bo treba pa najbolj pazit, da mi muca ne pride zraven.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
15.8.2008 12:47:37   
Lara Croft
Kake copate boste vzele??

Saraya..... jst bom kr japonke vzela.... da bom lahko v njih tudi pod tuš šla....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
15.8.2008 12:49:38   
Lara Croft
Moj mož me žica, da bi šli kam pohajat danes..... meni se pa tku nikamor ne da..... sej bi šla... h kaki frendici, da mal poklepetam.... da lahko sedim....  drugam se mi pa čist nikamor ne da... bogi on z mano.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
15.8.2008 13:03:39   
arabela*
lara,dobri ste.
Moj pa druga ne dela,kot samo avtek šraufa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3113
15.8.2008 13:05:37   
talytha
Dan vsem skupaj!
Samo na hitro vas pozdravim in poročam o pregledu...k sem sitna k user posted image ! Pa sploh ne vem zakaj!
No včeraj sem imela pregled, ker je bla 14 dni nazaj moja pikica prečno obrnjena...no punca je bla pridna in se je obrnila na glavouser posted image user posted image   tako da zdaj držim pesti da se v teh slabih treh tednih ne bo še kaj premikalauser posted image
Nič . Lepo se imejte...jaz grem pa naprej sitnost zganjat pa upam da mi uspe torbo za v P naštimat

Neposredna povezava do sporočila: 3114
15.8.2008 13:37:44   
pf
JakoLuLana držim pesti za jutri. Jaz bom moji pikici oblekla bodi na preklop, na vrh pa kompletek hlačke in mikico na kapuco, kapico in zoknčke. Zraven jajčke sem mojemu nastavila še tako malo kociko, samo ne vem če jo bomo rabili, itak je ful vroče in tudi bo tako po mojem še kake tri tedne. Srečnica boš jutri že cartala. Res ti želim vse dobro.

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
15.8.2008 13:39:40   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

zivjo... jutri grem na carski rez - z nogicami je navzdol in ima ze 4 kg.

Zanima me KAKO BOSTE OBLEKLE OTROKE ZA IZ PORODNISNICE?
PROSILA BI za cim vec odgovoro cim prej. HVALA

user posted image user posted image user posted image  SREČNO!

Bodi z dolgimi rokavi, bombažen kompletek hlačke + majčka, plišast kompletek hlačke + majčka. Ta dva kompletka sta alternativi, odvisno od tega, kdaj gremo domov (oz. v kakem vremenu).

+ copatki + tanka bombažna kapica + dekica.

Sem že 1x slikice limala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
15.8.2008 13:43:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

zdaj pa še mene nekaj zanima.
Jaz imam torbo za v P.spakirano.Not je vse za mene,za user posted image ....
A mislite,da lahko zravn nesem,ker ne vidim poente v tem,da ko sem prvič rodila,je mogo moj user posted image  moje stvari nest domov,pol pa jih prinsest nazaj.Pa user posted image v čem je fora???
In še nekaj.Kake copate boste vzele??Jaz bi najraje imela ene natikače odprte(japonka stil),pa nevem,če dovolijo.Ker v tistih "hišnih"se mi zdi se po porodu nenormalno noge potijo.user posted image

Fora je v tem, da so bolj na knap z omarami. V LJ sem jaz imela samo nočno omarico na voljo, tam not res nisem mogla vsega imet. Pa če te slučajno še kaj selijo med sobami, ni fajn imet veliko krame user posted image

Jaz bom vzela natikače, ki jih imam sicer doma. Odprte in z malo debelejšim podplatom, ker so v kopalnicah poplave user posted image  Zakaj pa ti ne bi dovolili? Lahko tudi crocse obuješ, če želiš.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
15.8.2008 14:40:23   
meta21
Naša pupi vsako tolko kolca.. ma nič pretiranega.... vseeno upam, da bo imela veliko las....

Če te ful zgaga peče pravijo, da bo imela veliko las, ne če kolca.

Če kolca, se mu je samo plodovnica zaletela, ki jo požira in s tem vadi dihanje. Virtualna dvomim, da ima to kaj veze s hrano, ki jo ješ. Mamo pač male kronike v trebuščkih. user posted image user posted image user posted image  Moj kolca večkrat na dan.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
15.8.2008 14:42:43   
meta21
V LJ porodnišnici priporočajo pralne copate, ker se jih menda lahko hitro popaca s kakšnimi izločkiuser posted image . Jaz to razumem, da so japonke, crocksi ipd zaželjeni. Pri japonkah me skrbi edino hoja po mokrih ploščicah v kopalnici.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
15.8.2008 15:39:23   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

drži se jutri user posted image user posted image

bodi z dolgimi rokavi, pa majčka na dolge rokave, pa en kompletek (jopica, pajac, nogavičke in kapica), pa v odejo ... mislim, da bo dovolj do avta ...

Jaz isto kar se oblačenja tiče.

Vso srečo jutri, ko boš že imela svojo pikico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
15.8.2008 15:41:00   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Se vasim user posted image  tudi kaj kolca ?

Mojemu user posted image  se tudi vsak dan najmanj 3x kolca, mi je včasih že tudi prav malo zoprno, da mi cela rit utripa.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
15.8.2008 15:45:22   
ključek

srečno..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom vzela žabice, zoknčke, bodi z dolgimi rokavi, majčko z kratkimi rokavi, jopico, hlače, copatke, kapco,dekco.............. raje več sabo vzamem, ker ne vem, kakšno bo vreme............. pa sploh ne vem, kako se takšne majhne zakladke oblači..........

< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.8.2008 15:49:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 3122
15.8.2008 15:50:32   
ključek

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image , PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image user posted image
user posted image   pf                     -    user posted image ,  PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted image PDP 1.- 2. 9. user posted image user posted image
user posted image   gold fish            -2. user posted image , PDP 3.9, user posted image user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image ,  PDP 3.9., user posted image user posted image   
user posted image   talytha               - 1. user posted image , PDP 4.9. , user posted image   user posted image     
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , PDP 4. 9. user posted image user posted image

user posted image   puhica13            - user posted image  PDP 4.9. user posted image  user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  petrax               -1.user posted image ,PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , PDP 8.9.,user posted image user posted image    

user posted image   AinB                  -1. user posted image , PDP 8.9., user posted image  user posted image
user posted image   nosek5              -1user posted image , PDP 8.9., user posted image  user posted image
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  timica                - user posted image , PDP 9.9.
user posted image  anchy82          -1. user posted image PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , PDP 9.9.user posted image user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,   PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image ,  PDP 10.9.user posted image user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image   PDP 10.9.user posted image user posted image

user posted image   srki                     - user posted image  PDP 10.9. user posted image
user posted image    gloria                 - user posted image ,PDP 10.9., user posted image  user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image ,  PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie             - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   Špelca25            - user posted image  PDP 12.9. user posted image  user posted image
user posted image   račkapk           -3. user posted image , PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.

user posted image  Optimizem       -   user posted image ,  PDP 14.9.user posted image user posted image
user posted image  Me to you         -1. user posted image ,PDP 14.9., user posted image
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image , PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.

user posted image   tasitasi              - 2. user posted image , PDP 16.9. user posted image
user posted image   5ra                    - 1 user posted image , PDP 16.9. user posted image  user posted image   

user posted image  lana17              -1. user posted image , PDP 17.9, user posted image user posted image
user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image PDP 20.9. user posted image

user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9.user posted image user posted image , R 2.8.user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image ,  PDP 22.9.user posted image user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   simat                  - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   coko                 -   user posted image , PDP 24.9.user posted image user posted image
user posted image   nelly2629          - user posted image , PDP 24.9., user posted image user posted image    
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , PDP 26.9.user posted image user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted imagePDP 29.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image  
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image   
user posted image  urši*                    -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image      

user posted image   moni2b              - user posted image       

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image  

user posted image     

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
15.8.2008 16:48:27   
morango

Ojla. Srečno jutri, JakoLUlana. Se bosta lahko že kmalu cartali s svojo pikico. No, je že kar velika pika. Držim pesti, da bo vse v redu.user posted image user posted image

Jaz bom vzela 2 benkici (pa za vsak slučaj še bodi na preklop - kar se jim bo zdelo enostavneje oblačit), potem pa plišast kompletek: žabice z nogicami in majčka + copatki + ena bombažna kapica (za res primer vetrovno mrzlega sept. dne še eno kapico - v Po zna ful pihat burja). In to je to, pol bom imela pa še dekico za lupinico in gremo domov.

Jaz bom pa vzela tud ene usnjene zaprte natikače, ker v PO tuši niso v sobah. Pa obvezno ene par nogavic, ker me ponavadi ful zebe v noge. To vse priporočajo.

Moji miški se pa tud ful kolca. In mislim, da to res ni povezano s hrano, ker se ji na primer začne sredi noči. Pa ni prav nič fajn občutek to enakomerno kolcanje - boga šele mala, po moje tud ne uživa, ko mora tisto vodo non stop ven pljuvat.
Imam pa danes prvič že kar zadost tega 2 v 1. Sem tolk brez energije, pa komaj diham. Rajš bi se že kar normalno crtala s pupiko.

Uživajte! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3124
15.8.2008 16:58:01   
pf
Morango jaz sem tudi že kar utrujena od vsega. Težko diham, nogice zatečene, bavcek brca ful in me že kar malo boli, sramne kosti pa me bolijo za ponoreti. Me zanima če bo luna naredila kaj pospeška pri nas septemberkah. Smo pa kar dobre septemberke. Dva bavceka že imamo, jutri bo še eden. Se nas kar držijo user posted image in so pridni, če gledaš kako so avgustovke prej rojevale, me pa smo že ene 14 dni do konca in smo še 2 v 1. Jaz osebno sem mislila, da bo ta čas vsaj pet, šest septemberčkov že spančkalo v svojih posteljicah. Pa saj se ne mudi nikamor, vse ob svojem času.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?