|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
14.8.2008 20:55:10   
pf
Tejchy no pa si le dočakala zadnji delovni dan pred porodniško. Superca. Meni se tudi zdi, da sterilizator ni tako aktualna zadeva, če pa lahko vse prekuhaš, pa še tisto tekočino za sterilizacijo se da kupiti, ko samo pomočiš noter za pol ure. Jaz ga ne bom kupila. Kam čem pol z njim, ko bo beba zrasla. Še prsne črpalke si nisem kupila, bom tudi počakala, da vidim, če jo bom sploh rabila.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
14.8.2008 21:21:04   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

AL bi za doma pač imela te, ki so brez kosti, tud če mi niso všeč, če bi kam šla, bi si pa dala gor kej boljšega...

tko bom jst naredila... zaenkrat imam samo enega od Mullerja.... pa mi je čist mim... user posted image  nikakor mi ne sedejo ti modrci..... se mi zdi, da sploh nimam jošk v njih...

Jah, jaz imam pa ravno obratne probleme. Itak, da so mi ti modrci čist adijo, ne vem kako se jih bomo navadili, pa sploh se ne dobijo E številke, tko da sem zdej na 80D pa mi je že malo majhen user posted image  če pa vzamem 85 nekej, mi bo pa vse mahedralo okol, velikost košarice pa še vedno za en k.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
14.8.2008 21:22:32   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Sem govorila z osebno zdravnico in je rekla, da mi bo dala brez problema bolniško zadnje 4 dni pred porodniško, ko se izteče dopust! user posted image

No vidiš - super user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
14.8.2008 21:24:48   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image user posted image  

js pa zdj 1 leto ne rabim it več v službo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Zakon, a ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , sedaj pa uživancija na polno, da se bo splačalo imeti porodniško user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
14.8.2008 21:26:55   
ključek
sam mislim, da sem pri n jih zapravila okoli 500€... kaj moraš za dobropis preseči kako mejo?? če ne dobiš nič, te obvestijo??

po priimkih pošiljajo. jaz sem glih včeraj dobila.........zapravila 417,90 eurov-bon za 8,24 eurov. ampak kje so našli takšen znesek?? košara (malo manj kot 300), posteljnina (130), cotke, plenice, kozmetika....(200 eurov)................to je za več kot 600 eurov...............user posted image user posted image user posted image .........bom zdej shranjevala račune, pa bom potem videla.............

drgač mam pa ful slabo izkušnjo z BC oz. že 2 slabi izkušnji.............eno v lj, drugo pa v trbovljah..........v lj sem videla ene dekice, ki so bile znižane za 50 %. prej so stale okrog 12 eurov, pa piše, da se popust obračuna na blagajni. pa mi računa normalno.......pa jo vprašam, kaj je zdej to, če piše da je popust. pa neki muti, da se popust na kartico obračuna..............user posted image user posted image user posted image ..............ker je bla gužva se nism kregala.
včer pa grem v BC v trbovlje, sem imela naročeno marelo za vozek, še po klubski ceni sem jo naročila, k je bla v katalogu. pa mi računa polno ceno, ker je ne more popravt, ker je akcije že konc. pa sami so mi jo dostavili prepozno. mislm......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
14.8.2008 21:28:36   
ključek
js pa zdj 1 leto ne rabim it več v službo

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................jz sm pa mela danes zadnji dan ld, v nedeljo začnem z porodniško.....................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
14.8.2008 21:29:13   
*zoe*
Me to you pol si pa res lahko jezna na BC, če te takole šponajo user posted image

Jaz ful mal tam kupujem, sem do sedaj samo 1x nekej kupila, pa še to ni bilo nič takega. Meni se zdi, da imajo kar drago.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
14.8.2008 21:39:02   
*bubi*
Jaz ful mal tam kupujem, sem do sedaj samo 1x nekej kupila, pa še to ni bilo nič takega. Meni se zdi, da imajo kar drago.

Enako. Kupujem v glavnem izdelke, ki imajo klubsko ceno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
14.8.2008 21:40:34   
*bubi*
pa še tisto tekočino za sterilizacijo se da kupiti, ko samo pomočiš noter za pol ure.

Tu bi jaz bila previdna. Ne vem, skoz bi imela filing, da nisem dobro splahnila user posted image

Ja, saj prekuhavanje je čisto OK......

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
14.8.2008 21:56:34   
arabela*
Jaz tud nisem kaj zadovoljna z babycentrom.
Zamerli so se mi že ko sem hotla el.varuško preko spleta naročit.oz.sem jo že,prvo se s prijavo zabavam dve uri,pol pa me popoldan komaj kličejo(na od mojega gsm),da je ni več(a na spletu se še vedno prodajauser posted image )in da naj nekaj druga vzamemouser posted image .Sem misla znoret takrat,kakšen odnos je to.
Pa tud trgovine mi niso všeč.Sploh nimajo neke prave zaloge.Glede cotik paso itak cene krepko previsoke.
Vem pa ,da smo par let nazaj kar veliko tam kuplki,pa smo pol nek bon dobili,v nevem kaki vrednostiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
14.8.2008 21:57:19   
arabela*
babe,mene tak zob boli.user posted image
Bom začela jaukat od bolečinuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
14.8.2008 21:58:06   
arabela*
Zdaj sem se spomnila,si grem čajek naredit malinov,da mi razmehča mat.vrat.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
14.8.2008 23:10:35   
arabela*
Spet ste vse poniknile al kaj?????????
Grem urgenco pogledat,pa se pol vrnem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
15.8.2008 0:13:10   
arabela*
pa to ni res.
Človek hoče malo počvekat,pa nikjer nikogar.
Grem pospravljat,se jutri beremo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
15.8.2008 5:50:52   
arabela*
dobro jutrouser posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
15.8.2008 7:45:17   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Saraya, hvala za user posted image .

Jaz sem jo zadnje čase ukinila, ker je to edina stvar, ki mi zgago povzroča. Drugače sploh nimam problemov user posted image  Ampak razmišljam, da bo treba riskirat, ker je moj nizek tlak sigurno (tudi) posledica tega.

Tako da imam na izbiro eno slabo varianto in eno še slabšo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
15.8.2008 8:00:12   
pf
Dobro jutro babike. Kavica ja, jaz hvalabogu nimam težav z zgago.
Me to you nakupi se nekak seštevajo do 30.6. in po 30.6., zato se ti verjetno zdi, da ti niso čisto vsega obračunali. Meni piše kaj se kupila v tistem obdobju in kaj se mi prenese za naprej. Je pa res, da sem kupovala le izdelke po klubski ceni, ker drugače je res kar drago. Sploh cotke so ful drage in za moje pojme nič kaj ekstra. Samo se mi pa zdi, da je v Pikapolonici še slabše. Ne vem, če ne bom za ta dobropis kupila tiste prenosne posteljice, ki je zdaj v klubu. Se mi zdi praktična. Imela bi jo pa pri mami, če bi kdaj pupa tam ostala, da bi midva kam šla, drugo leto ko pa grem v službo jo bo pa itak pazila in lahko noter spančka. Itak pokvari se ne, je pa ugodna.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
15.8.2008 10:16:49   
Lara Croft
Sem ugotovila, da mi zgago pomirijo mandlji.... probajte..... user posted image Je pa res, da me zadnje dni peče bolj poredko... ne vem, kako to.... no, ma nimam nič proti....user posted image

Je malo oblačno danes tle.... ful dobr.... grem hitro likat, dokler ne zakurjo.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
15.8.2008 10:18:21   
jakoLUlana
zivjo... jutri grem na carski rez - z nogicami je navzdol in ima ze 4 kg.

Zanima me KAKO BOSTE OBLEKLE OTROKE ZA IZ PORODNISNICE?
PROSILA BI za cim vec odgovoro cim prej. HVALA

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
15.8.2008 10:40:57   
arabela*
hoila babeuser posted image
Glede zgage.Jaz sem ponoči pol šluka ledenega čaja od Aneje naredila,pa me je začelo tak matrat,da sem šla od sile čokoladne napolitanke dol jest,pa colo pituser posted image
Pri  user posted image se mi pa zdi,da mi samo barcafe paše,po ostalih je pa kriza.

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
15.8.2008 10:57:58   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

Vso srečo jutri!!!!

Jaz bom vzela en bodi z dolgimi rokavi... eno majčko z dolgimi rokavi... žabice... in majčko pa hlačke iz frotirja (al kaj je že tist material) za na vrh...štumfke in kapico...  pa dekico.... mislim, da bo čisto dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 3096
15.8.2008 11:35:30   
Tejchy

vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image
....... bomo držale pesti

Js ga bom oblekla v en bodi na dolge rokave, pa žametne hlačke čez, pa eno jopico. Itak nogavičke in kapico. Če bo fejst mrzlo bom pa namest hlačk in jopice vzela plišasto trenerko. Glede na to, da boš rodila sredi avgusta dvomim, da bo tko mrzlo, da bi ga mogla ful oblačit.... itak pa ga daš v lupinico... dekico čez... v avtu si v 5 minutah.. v avtu je tud toplo... pa doma isto...

Neposredna povezava do sporočila: 3097
15.8.2008 11:37:38   
Virtualna
Jaz imam pa obcutek, da moj user posted image  prekolca sigurno dve uri na dan...prou nelagodno se pocutm ob tem njenem kolcanju ... dejte mi povedat, to dojenckovo kolcanje, je kak vpliv na kolcanje od hrane, ki jo user posted image  zauzije user posted image

Mislm...bebika po vsakem mojem obroku, tako kolca, da se mi bo zmesalo od tega "bitja"...

Se vasim user posted image  tudi kaj kolca ?

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

Neposredna povezava do sporočila: 3098
15.8.2008 11:40:52   
Tejchy
Drugače pa.......... dobro jutro al dober dan.......

sem se danes lotila likanja cotik za  user posted image  ..... pa me je začel tko križ bolet da joj... user posted image  user posted image  ......... počasi se bo tud pr men začelo dogajat............

zgaga - ma mene peče, pa če pojem karkoli........... pomaga pa mi donat al pa radenska....... tudi mleko za kratek čas....... najhujš je pa ponoč...... ko se dobesedno zbudim tko me peče.... user posted image  user posted image  .......... mah bo že.... bo user posted image  imel vsaj veliko las   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .......... pa plešast ne bo na stara leta  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

BC - men je tam kul, ker imajo vse na kupu in res veliko izbiro...... pri cenah pa tko no......... se mi zdi, da kje drugje nisem zasledila ne vem kolk bolj poceni stvari....... glede dobropisa pa......... js se pišem na B, pa še nisem nič dobla user posted image  user posted image  user posted image  ............ ma bodo že poslali......... več kot 10€ itak ne pričakujem...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
15.8.2008 11:41:19   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

drži se jutri user posted image user posted image

bodi z dolgimi rokavi, pa majčka na dolge rokave, pa en kompletek (jopica, pajac, nogavičke in kapica), pa v odejo ... mislim, da bo dovolj do avta ...

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?