Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 20:55:10
|
|
|
|
pf
|
Tejchy no pa si le dočakala zadnji delovni dan pred porodniško. Superca. Meni se tudi zdi, da sterilizator ni tako aktualna zadeva, če pa lahko vse prekuhaš, pa še tisto tekočino za sterilizacijo se da kupiti, ko samo pomočiš noter za pol ure. Jaz ga ne bom kupila. Kam čem pol z njim, ko bo beba zrasla. Še prsne črpalke si nisem kupila, bom tudi počakala, da vidim, če jo bom sploh rabila.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 21:21:04
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy AL bi za doma pač imela te, ki so brez kosti, tud če mi niso všeč, če bi kam šla, bi si pa dala gor kej boljšega... tko bom jst naredila... zaenkrat imam samo enega od Mullerja.... pa mi je čist mim... nikakor mi ne sedejo ti modrci..... se mi zdi, da sploh nimam jošk v njih... Jah, jaz imam pa ravno obratne probleme. Itak, da so mi ti modrci čist adijo, ne vem kako se jih bomo navadili, pa sploh se ne dobijo E številke, tko da sem zdej na 80D pa mi je že malo majhen če pa vzamem 85 nekej, mi bo pa vse mahedralo okol, velikost košarice pa še vedno za en k.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 21:22:32
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Sem govorila z osebno zdravnico in je rekla, da mi bo dala brez problema bolniško zadnje 4 dni pred porodniško, ko se izteče dopust! No vidiš - super
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 21:24:48
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeeeeee js pa zdj 1 leto ne rabim it več v službo Zakon, a ne , sedaj pa uživancija na polno, da se bo splačalo imeti porodniško
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 21:26:55
|
|
|
|
ključek
|
sam mislim, da sem pri n jih zapravila okoli 500€... kaj moraš za dobropis preseči kako mejo?? če ne dobiš nič, te obvestijo?? po priimkih pošiljajo. jaz sem glih včeraj dobila.........zapravila 417,90 eurov-bon za 8,24 eurov. ampak kje so našli takšen znesek?? košara (malo manj kot 300), posteljnina (130), cotke, plenice, kozmetika....(200 eurov)................to je za več kot 600 eurov............... .........bom zdej shranjevala račune, pa bom potem videla............. drgač mam pa ful slabo izkušnjo z BC oz. že 2 slabi izkušnji.............eno v lj, drugo pa v trbovljah..........v lj sem videla ene dekice, ki so bile znižane za 50 %. prej so stale okrog 12 eurov, pa piše, da se popust obračuna na blagajni. pa mi računa normalno.......pa jo vprašam, kaj je zdej to, če piše da je popust. pa neki muti, da se popust na kartico obračuna.............. ..............ker je bla gužva se nism kregala. včer pa grem v BC v trbovlje, sem imela naročeno marelo za vozek, še po klubski ceni sem jo naročila, k je bla v katalogu. pa mi računa polno ceno, ker je ne more popravt, ker je akcije že konc. pa sami so mi jo dostavili prepozno. mislm......................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 21:28:36
|
|
|
|
ključek
|
js pa zdj 1 leto ne rabim it več v službo jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........................ .....................jz sm pa mela danes zadnji dan ld, v nedeljo začnem z porodniško.....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 21:29:13
|
|
|
|
*zoe*
|
Me to you pol si pa res lahko jezna na BC, če te takole šponajo Jaz ful mal tam kupujem, sem do sedaj samo 1x nekej kupila, pa še to ni bilo nič takega. Meni se zdi, da imajo kar drago.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 21:39:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz ful mal tam kupujem, sem do sedaj samo 1x nekej kupila, pa še to ni bilo nič takega. Meni se zdi, da imajo kar drago. Enako. Kupujem v glavnem izdelke, ki imajo klubsko ceno.
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 21:40:34
|
|
|
|
*bubi*
|
pa še tisto tekočino za sterilizacijo se da kupiti, ko samo pomočiš noter za pol ure. Tu bi jaz bila previdna. Ne vem, skoz bi imela filing, da nisem dobro splahnila Ja, saj prekuhavanje je čisto OK......
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 21:56:34
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz tud nisem kaj zadovoljna z babycentrom. Zamerli so se mi že ko sem hotla el.varuško preko spleta naročit.oz.sem jo že,prvo se s prijavo zabavam dve uri,pol pa me popoldan komaj kličejo(na od mojega gsm),da je ni več(a na spletu se še vedno prodaja )in da naj nekaj druga vzamemo .Sem misla znoret takrat,kakšen odnos je to. Pa tud trgovine mi niso všeč.Sploh nimajo neke prave zaloge.Glede cotik paso itak cene krepko previsoke. Vem pa ,da smo par let nazaj kar veliko tam kuplki,pa smo pol nek bon dobili,v nevem kaki vrednosti
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 21:57:19
|
|
|
|
arabela*
|
babe,mene tak zob boli. Bom začela jaukat od bolečin
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 21:58:06
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj sem se spomnila,si grem čajek naredit malinov,da mi razmehča mat.vrat.
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 23:10:35
|
|
|
|
arabela*
|
Spet ste vse poniknile al kaj????????? Grem urgenco pogledat,pa se pol vrnem.
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 0:13:10
|
|
|
|
arabela*
|
pa to ni res. Človek hoče malo počvekat,pa nikjer nikogar. Grem pospravljat,se jutri beremo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 5:50:52
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 7:45:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Saraya, hvala za . Jaz sem jo zadnje čase ukinila, ker je to edina stvar, ki mi zgago povzroča. Drugače sploh nimam problemov Ampak razmišljam, da bo treba riskirat, ker je moj nizek tlak sigurno (tudi) posledica tega. Tako da imam na izbiro eno slabo varianto in eno še slabšo
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 8:00:12
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro babike. Kavica ja, jaz hvalabogu nimam težav z zgago. Me to you nakupi se nekak seštevajo do 30.6. in po 30.6., zato se ti verjetno zdi, da ti niso čisto vsega obračunali. Meni piše kaj se kupila v tistem obdobju in kaj se mi prenese za naprej. Je pa res, da sem kupovala le izdelke po klubski ceni, ker drugače je res kar drago. Sploh cotke so ful drage in za moje pojme nič kaj ekstra. Samo se mi pa zdi, da je v Pikapolonici še slabše. Ne vem, če ne bom za ta dobropis kupila tiste prenosne posteljice, ki je zdaj v klubu. Se mi zdi praktična. Imela bi jo pa pri mami, če bi kdaj pupa tam ostala, da bi midva kam šla, drugo leto ko pa grem v službo jo bo pa itak pazila in lahko noter spančka. Itak pokvari se ne, je pa ugodna.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 10:16:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem ugotovila, da mi zgago pomirijo mandlji.... probajte..... Je pa res, da me zadnje dni peče bolj poredko... ne vem, kako to.... no, ma nimam nič proti.... Je malo oblačno danes tle.... ful dobr.... grem hitro likat, dokler ne zakurjo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 10:18:21
|
|
|
|
jakoLUlana
|
zivjo... jutri grem na carski rez - z nogicami je navzdol in ima ze 4 kg. Zanima me KAKO BOSTE OBLEKLE OTROKE ZA IZ PORODNISNICE? PROSILA BI za cim vec odgovoro cim prej. HVALA
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 10:40:57
|
|
|
|
arabela*
|
hoila babe Glede zgage.Jaz sem ponoči pol šluka ledenega čaja od Aneje naredila,pa me je začelo tak matrat,da sem šla od sile čokoladne napolitanke dol jest,pa colo pit Pri se mi pa zdi,da mi samo barcafe paše,po ostalih je pa kriza.
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 10:57:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana zivjo... jutri grem na carski rez - z nogicami je navzdol in ima ze 4 kg. Zanima me KAKO BOSTE OBLEKLE OTROKE ZA IZ PORODNISNICE? PROSILA BI za cim vec odgovoro cim prej. HVALA Vso srečo jutri!!!! Jaz bom vzela en bodi z dolgimi rokavi... eno majčko z dolgimi rokavi... žabice... in majčko pa hlačke iz frotirja (al kaj je že tist material) za na vrh...štumfke in kapico... pa dekico.... mislim, da bo čisto dovolj.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 11:35:30
|
|
|
|
Tejchy
|
zivjo... jutri grem na carski rez - z nogicami je navzdol in ima ze 4 kg. Zanima me KAKO BOSTE OBLEKLE OTROKE ZA IZ PORODNISNICE? PROSILA BI za cim vec odgovoro cim prej. HVALA vso srečo ....... bomo držale pesti Js ga bom oblekla v en bodi na dolge rokave, pa žametne hlačke čez, pa eno jopico. Itak nogavičke in kapico. Če bo fejst mrzlo bom pa namest hlačk in jopice vzela plišasto trenerko. Glede na to, da boš rodila sredi avgusta dvomim, da bo tko mrzlo, da bi ga mogla ful oblačit.... itak pa ga daš v lupinico... dekico čez... v avtu si v 5 minutah.. v avtu je tud toplo... pa doma isto...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 11:37:38
|
|
|
|
Virtualna
|
Jaz imam pa obcutek, da moj prekolca sigurno dve uri na dan...prou nelagodno se pocutm ob tem njenem kolcanju ... dejte mi povedat, to dojenckovo kolcanje, je kak vpliv na kolcanje od hrane, ki jo zauzije Mislm...bebika po vsakem mojem obroku, tako kolca, da se mi bo zmesalo od tega "bitja"... Se vasim tudi kaj kolca ?
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 11:40:52
|
|
|
|
Tejchy
|
Drugače pa.......... dobro jutro al dober dan....... sem se danes lotila likanja cotik za ..... pa me je začel tko križ bolet da joj... ......... počasi se bo tud pr men začelo dogajat............ zgaga - ma mene peče, pa če pojem karkoli........... pomaga pa mi donat al pa radenska....... tudi mleko za kratek čas....... najhujš je pa ponoč...... ko se dobesedno zbudim tko me peče.... .......... mah bo že.... bo imel vsaj veliko las .......... pa plešast ne bo na stara leta BC - men je tam kul, ker imajo vse na kupu in res veliko izbiro...... pri cenah pa tko no......... se mi zdi, da kje drugje nisem zasledila ne vem kolk bolj poceni stvari....... glede dobropisa pa......... js se pišem na B, pa še nisem nič dobla ............ ma bodo že poslali......... več kot 10€ itak ne pričakujem...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 15.8.2008 11:41:19
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana zivjo... jutri grem na carski rez - z nogicami je navzdol in ima ze 4 kg. Zanima me KAKO BOSTE OBLEKLE OTROKE ZA IZ PORODNISNICE? PROSILA BI za cim vec odgovoro cim prej. HVALA drži se jutri bodi z dolgimi rokavi, pa majčka na dolge rokave, pa en kompletek (jopica, pajac, nogavičke in kapica), pa v odejo ... mislim, da bo dovolj do avta ...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?