Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 13:57:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem danes dobila pekič od Neckermana.... modrčki - tisti, ki mi je všeč so mi poslali premajhnega - verjetno sem naročila narobe..... tisti, ki pa mi je prav pa nima kosti in mi ni všeč.... Ok, to bom poslala nazaj.... in naročila pravega. pleničke - zgledajo fajn.... imajo zašit rob... ne vem, kaj je sicer boljše, al te z robom al tiste zaentlane.... bom vidla z uporabo.... Slinčki so luškani... Rjuhce tudi... ful lepe barve so.... Tista nepremočljiva podloga mi je malo sumljiva.... na obeh straneh enaka.... hm.. Ne vem, kaj naredit... Ma so furbasti.... zdej, ku sem naročila in dobila pa sem dobila mejl, da mi pri naročilu šenkajo poštnino....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 13:58:57
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* vas vse lepo pozdravlja, zadnjič je šla ponoči na kontrolo in je ostala v P. Zdaj lepo počiva in se boljše počuti, za naprej pa še ne ve, kako in kaj. drži se,počivaj
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 14:00:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem si eno odštekano kosilo naredila danes.... Zelje, korenje, koruzo in par koščkov ementalca..... lepo zabelila in notri vrgla še pašto..... Mimogrede pa sem se še spekla na rob kozice v trebuh, ko sem cedila pašto.... Je vroče in sem hodila samo v modrcu po stanovanju....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 14:02:38
|
|
|
|
Tejchy
|
Meta21 sej men se zdi da je najboljš tko, da te sam pobaše in gremo v P na mizo in amen, ne pa da cinca levo desno, pol se pa iz dneva v dan treseš kaj bo, kdaj bo ali sploh bo,... pa ugotavljaš kva se dogaja,... ctg nemiren,... kar ne veš kaj bo. Nazadnje pa mali vragec še ven ne bo hotu ko bo rok za to, zdej pa cela akcija (pri men že od 24 tedna naprej) se strinjam....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 14:05:08
|
|
|
|
Tejchy
|
Mimogrede pa sem se še spekla na rob kozice v trebuh, ko sem cedila pašto.... Je vroče in sem hodila samo v modrcu po stanovanju.... avšika .......... pazi malo čeprav to se tud men rado zgodi.... ko nosim take majce, da imam pol trebuha zunaj..... c-c-c-c
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 14:06:15
|
|
|
|
Tejchy
|
Sem danes dobila pekič od Neckermana.... modrčki js ga tud še morm naročit......... mam zaenkrat samo enga... to bo pa mal premalo a ne ........ bi fajn blo met še kakega na zalogo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 14:08:15
|
|
|
|
emi*
|
Yo! Kako paše,ko je tako malo zahladilo.Jaz mam tudi v zadnje čase nekam nizek pritisk,samo se mi neki vrti pa dihat ne morem normalno.Sedet pa tudi ne morem dolgo časa,cel čas se samo vrtim.Nog nimam otečenih.Ko me prime res taka muka,da mam že dovolj teh slabosti,res bi šla takoj rodit,kaj pa ko treba čakat še 3 tedne. Kaj ta naš trebušček še kaj raste zdaj proti koncu ali ne več?Jaz mam občutek,da moj ne več,saj je že en mesec na istem. Moj pa se premika dosti krat na dan ,kolko točno ne vem,jaz samo gledam,da se mi cel dan giblje,edino ima dopust,ko sem tudi jaz ko kaka vreča. Pa samo zeham pa se pretegujem,kot,da bom izdihnila.Ko pa kaj pospravljam ali karkoli delam,se mi trebuh začne napenjat tako,da se pol raje usedem.Tolažim se,da bo šlo hitro mimo,že si prav zamišljam kako naj bi blo,tako če me slučajno preseneti prej,da me ne bo kap.Prav psihično se pripravljam vsak dan. Samo še čaj moram začet pit pa bo!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 14:10:44
|
|
|
|
Tejchy
|
Samo še čaj moram začet pit pa bo!! js sem si ga včeraj kupila, pa sem ga zvečer pozabila pit... po moje bom prej rodila kot pa se bom js na ta čaj spomnila
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 14:35:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy js ga tud še morm naročit......... mam zaenkrat samo enga... to bo pa mal premalo a ne ........ bi fajn blo met še kakega na zalogo.... AH.... jst ne vem zakaj, ma imam filing, da ne bom prow dolgo dojila.... itak že zdej razišljava, da bo ponoči kr na prilagojenem mleku, da bo prej in da jo bo lahko tudi on hranil, da bom lahko spala.... pa bi bil eden mord čist dovolj.... bom pač prala in sušila vmes pa imela navadnega..... AL bi za doma pač imela te, ki so brez kosti, tud če mi niso všeč, če bi kam šla, bi si pa dala gor kej boljšega... Pa še dva sta v paketu...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 14:42:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kako paše,ko je tako malo zahladilo. Kje je to??????? Tle je vroče za krepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 15:12:16
|
|
|
|
emi*
|
Tukaj v Brezovici,tako oblačno je! Malo paše,ki piha.No saj tako mrzlo pa še ni,čakam dež! Rekli so,da ne bo padalo pa se je ponoči tako ulilo in gremelo bliskalo,kr neki!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 17:46:27
|
|
|
|
meta21
|
No, pa mi je le uspelo prit gor. Cel dan me je ven metalo, češ da ta stran ne obstaja več. Zjutraj sem se še hvalila, da mi nič ni, zdaj pa že cel dan ležim, ker če samo prehitro oči obrnem začnem švicat kot da sem neki težki fizični delavec. Poleg tega sem pa še sama do nedelje. Je šel moj dragi v štajerski konec sestri pomagat, k streho prekrivajo. Mi je moral 100-krat obljubit, da bo pazil na cesti in da ne bo s strehe padel! Prav paranoična sem, da se mu bo kaj zgodilo-pred nosečnostjo nikoli nisem pomislila, da bi lahko blo kaj narobe zdaj pa kar nekaj mozgam... Najbrž mam preveč časa... Zdaj sem si pa zaželela pohano šnito al kak se reče tistmu kruhu z mlekom in jajcem. Mljask! Tega najbrž nisem jedla odkar mi jih je še mami pripravljala v srednji šoli. Sploh ne vem od kod mi ideja...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 17:48:02
|
|
|
|
meta21
|
Kaj ta naš trebušček še kaj raste zdaj proti koncu ali ne več? Meni se manjša oz. mi leze nekam v širino in dol.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 18:13:44
|
|
|
|
pf
|
Meta zdaj si me spomnila na ta kruh pomočen v mleko in jajčko, jaz sem ga nazadnje jedla v osnovni šoli. Večkrat je bil za kosilo v šolski menzi. Danes sem tudi jaz dobila dobropis od Baby centra. Za 934 eur zapravljenih 25 eur, sem mislila, da bo tega malo več. Za pol prsne črpalke bo, če jo bomo rabili. Ne vem katera je prej napisala da je dobila bon za 100 eurov. Potem si si ga pa res zaslužila. Koliko dinarčkov si pa ti kaj pustila tam?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 18:38:37
|
|
|
|
arabela*
|
oila babike. Vidim,da se nobeni kaj preveč ne da pisarit Jaz pa kuham čufteke.Sva z malečko prej zadremale,zdaj pa je že ura skoraj sedem,jaoj kam gre ta čas
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 18:39:45
|
|
|
|
Marsy
|
Hej hoj! Sem govorila z osebno zdravnico in je rekla, da mi bo dala brez problema bolniško zadnje 4 dni pred porodniško, ko se izteče dopust! Danes smo nabavili voziček in ga zdele sestavljamo in razstavljamo, otroček pa pridno miga zraven . Joj, komi čakam, da se bomo sprehajal! Ta vikend bo v znamenju nakupovanja stvari, ki nam še manjkajo, sestavljanje posteljice, zadnjega likanja... Upam, da bom že kar vse pripravila; zame za v porodnišnico in za domov za dojenčka, da bomo zadnji mesec mirni in se ne bomo obremenjevali, da je treba še iz Izole domov kaj pripravit. Razmišljam pa o nakupu STERILIZATORJA. Zdi se mi praktična zadeva, da flaške ni treba prekuhavat. Seveda nameravam dojiti, v kolikor bo le možno, ampak mogoče bi kdaj izčrpala mleko in ga porabila kasneje ipd. Ali boste ve to nabavile oz. tiste, ki ste že mamice - ali se to uporablja? Koliko časa je treba prekuhavati vse? Menda ne skos, ampak je kasneje dovolj, da le pomiješ? Ali katerega posebej priporočate? (mikrovalovne nimam, ker vem, da neki obstaja za mikrovalovno)
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 18:41:23
|
|
|
|
arabela*
|
Sva pa danes same,moj praznuje svoj rojstni dan. Malečka že gnjavi,naj jo pol v MC peljem na sladoled.Mogoče pa bova res šle
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 18:51:44
|
|
|
|
Marsy
|
Saraya glede otrdevanja trebuha so meni na tečaju za aerobiko nosečk rekli, da je normalno, da otrdeva, ko si fizično aktivna. Tako da poleg 'normalnega' otrdevanja tiste, ki bolj migajo, začutijo to večkrat. Čeprav no... Jaz se ogromno gibljem, še vedno hodim na fitnes, ko je možnost, v Izoli imava tudi uteži in delam BodyPump (do 3 kg bremena), ampak res ne vem, če mi je v nosečnosti že kdaj otrdel trebuh . Al pa sem jaz tako čudna, da tega ne čutim? Je pa skos precej trd moj trebuh - pravzaprav sploh ni mehek... Ma ne vem .
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 18:56:08
|
|
|
|
arabela*
|
marsy,a vse vaje še delaš na fitnessu al kako?? Ma ne vem,meni trebuh vedno otrdeva,če sem aktivna al pa ne
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 18:56:38
|
|
|
|
Tejchy
|
AL bi za doma pač imela te, ki so brez kosti, tud če mi niso všeč, če bi kam šla, bi si pa dala gor kej boljšega... tko bom jst naredila... zaenkrat imam samo enega od Mullerja.... pa mi je čist mim... nikakor mi ne sedejo ti modrci..... se mi zdi, da sploh nimam jošk v njih...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 18:58:03
|
|
|
|
arabela*
|
Glede sterilizatorja ga sama sicer nisem imela in ga tud nebom.Ja pa praktična stvar. Glede črpanja mleka in shranjevanja pa sem jaz proti,pa ne vem zakaj.Nimam pojma,ampak ga nebi nikoli shranla pa pol dala
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 18:58:54
|
|
|
|
arabela*
|
Babe,saj ko boste doma,ne rabite modrčkov.
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 18:58:54
|
|
|
|
Tejchy
|
Tle je vroče za krepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!! tud pr nas........... vroče... ........ pa so napovedovali kao za malenkost sonca danes... ja seveda... tile naši vremenarji so kr nekaj......... js jim sploh ne verjamem več.........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 18:59:38
|
|
|
|
arabela*
|
Za jutri je baje dež napovedan,pa v soboto. Ma naj bo,bomo pač počivali doma.
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 19:01:20
|
|
|
|
Tejchy
|
Zdaj sem si pa zaželela pohano šnito al kak se reče tistmu kruhu z mlekom in jajcem. Mljask! Tega najbrž nisem jedla odkar mi jih je še mami pripravljala v srednji šoli. Sploh ne vem od kod mi ideja... to smo mi tudi jedli......... pa spomnim se enega takega namaza - mislim, da iz masla in medu... sam tko zmešano, da se meda ni videlo......... pa si poskušam sama kj takega naredit, pa nima glih tistega istega okusa... je pa podobno......... ma zanimivo kok se včasih spomniš stvari iz otroštva...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?