|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
14.8.2008 19:02:34   
Tejchy
Danes sem tudi jaz dobila dobropis od Baby centra

js pa še nič user posted image  ........... sam mislim, da sem pri n jih zapravila okoli 500€...  kaj moraš za dobropis preseči kako mejo?? če ne dobiš nič, te obvestijo??

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
14.8.2008 19:03:31   
Tejchy
Jaz pa kuham čufteke

mnjami........... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa pire.............. a lahko pridem?  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
14.8.2008 19:04:20   
Tejchy
Sem govorila z osebno zdravnico in je rekla, da mi bo dala brez problema bolniško zadnje 4 dni pred porodniško, ko se izteče dopust!

user posted image  vidiš... pa se ne boš rabla za brezveze vozit..........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
14.8.2008 19:09:11   
Tejchy
Razmišljam pa o nakupu STERILIZATORJA. Zdi se mi praktična zadeva, da flaške ni treba prekuhavat. Seveda nameravam dojiti, v kolikor bo le možno, ampak mogoče bi kdaj izčrpala mleko in ga porabila kasneje ipd. Ali boste ve to nabavile oz. tiste, ki ste že mamice - ali se to uporablja? Koliko časa je treba prekuhavati vse? Menda ne skos, ampak je kasneje dovolj, da le pomiješ? Ali katerega posebej priporočate? (mikrovalovne nimam, ker vem, da neki obstaja za mikrovalovno)

smo glih pred kratkim o tem govorile..... tud men se zdi sterilizator praktična zadeva......... sam se še nisem dokončno odločila....... bom videla.... js bom stvari sterelizirala dokler mi otrok ne bo začel sam kje pobirat stvari in jih vlačit okrog....... ker se mi zdi pol neumno, da bi mu flaške pa dudo prekuhavala al pa sterilizirala, on mi bo pa zunaj pesek jedel, pa ne vem kaj še......... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .... itak pa mora otrok pobrat tudi malo bacilov, da postane odporen......... kasneje ne mislim več komplicirat...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
14.8.2008 19:09:55   
emi*
Ima katera kake prebavne motnje??Jaz mam sam zrak v meni,na wc pa grem tam vsak drugi dan.user posted image user posted image Samo me napihuje.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
14.8.2008 19:10:37   
meta21
Tejchy včasih imamo v spominu drugačen okus kot je dejansko bil, ker ima cela stvar še čustveno vrednost.

Meni je babica, ko sem bila majhna, včasih prinesla kraševo tortico (tisto malo napolitanko) ali pa bananco. Ko se zdaj tega spomnim, se mi kar sline pocedijo in najbrž dobim tiste velike žareče otroške oči. Če pa probam to kdaj kupit in pojest pa v bistvu sploh ni tako dobro. Pa mislim, da se je moj okus spremenil ne okus čokoladic.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
14.8.2008 19:13:35   
Tejchy
ma isto kot sterilizator bi lahko razmišljala tudi o prsni črpalki........... priporočajo, da se počaka z nakupom, da vidiš ali jo boš sploh potrebovala - potrebuješ jo pa, če imaš preveč mleka (da izčrpavaš) ali pa če ga imaš premalo (da stimulliraš ponudbo in povpraševanje)... in kaka je potem verjetnost, da bom mleka imela točno toliko, da ne bom rabla nič od tega user posted image  to mi ni jasno................ js bi rekla, da ti črpalka prej prav pride... poleg tega si lahko kdaj tud tko izčrpaš mleko, namesto podoja, in ga oče podoji......

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
14.8.2008 19:13:40   
meta21
Aja, pa kot otrok sem menda zmazala 4 pohane šnite naenkrat, zdaj sem pa tri naredila pa sva jih 2 komaj pojedla. Ne spreminja se samo okus...user posted image

Se spomnim moje mami, ko je enkrat pekla palačinke pa sem jaz že 7. jedla in je rekla, da ona komaj 2 poje. Se mi je takrat tako čudno zdelo, zdaj bom pa kmal sama na tem. Mašina, staram se ...user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
14.8.2008 19:14:54   
Tejchy
Ima katera kake prebavne motnje??Jaz mam sam zrak v meni,na wc pa grem tam vsak drugi dan. Samo me napihuje.

non stop user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sploh nimam redne prebave..........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
14.8.2008 19:15:14   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Danes sem tudi jaz dobila dobropis od Baby centra

js pa še nič user posted image  ........... sam mislim, da sem pri n jih zapravila okoli 500€...  kaj moraš za dobropis preseči kako mejo?? če ne dobiš nič, te obvestijo??

Mene tudi to zanima, ker sem na istem.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
14.8.2008 19:15:19   
arabela*
tejchy,ti kar pridi na čufte,bojo itak ostali.
za spremembo pa danes nebo pireja,ker ni časa kuhatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
14.8.2008 19:15:41   
Tejchy
Meni je babica, ko sem bila majhna, včasih prinesla kraševo tortico (tisto malo napolitanko) ali pa bananco. Ko se zdaj tega spomnim, se mi kar sline pocedijo in najbrž dobim tiste velike žareče otroške oči. Če pa probam to kdaj kupit in pojest pa v bistvu sploh ni tako dobro. Pa mislim, da se je moj okus spremenil ne okus čokoladic.

ja, po moje bo to....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
14.8.2008 19:18:04   
Tejchy
Se spomnim moje mami, ko je enkrat pekla palačinke pa sem jaz že 7. jedla in je rekla, da ona komaj 2 poje. Se mi je takrat tako čudno zdelo, zdaj bom pa kmal sama na tem. Mašina, staram se ...

user posted image  user posted image  user posted image  .......... za tak primer vem tudi jaz........ sem imela prijateljico v osnovni šoli.... pa smo bili v šolo v naravi........ ženska trlica, suha ko prekla... pa je pri večerji zmazala 7 palačink........ user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........ js sem samo gledala....... ker js več kot dve nikol nisem mogla.......... pol sem že v OŠ začela starat, u madona...... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
14.8.2008 19:20:43   
Tejchy
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image user posted image  

js pa zdj 1 leto ne rabim it več v službo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
14.8.2008 19:21:39   
Tejchy
ok.......... dost je blo monologov.............. da ne bom sama prišla do 4. dela user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
14.8.2008 19:22:09   
*bubi*
Punce, če ste dobile novi BC katalog - Aventov sterilizator za MV bo znižan na BC klub kartico user posted image

Saj tudi če je user posted image  polno dojen, se včasih rabi kaka flaška za čajček.

No, samo za dudiko pa sem zadnjič napisala, kakšno škatlico sem kupila v DM.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
14.8.2008 19:22:56   
*bubi*

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image user posted image  

js pa zdj 1 leto ne rabim it več v službo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Braaaaaaaaaaaaaaavooooooooooooooooooooooo, Tejchy user posted image user posted image user posted image

Jaz sem to rekla že 5. julija user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.8.2008 19:24:22 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
14.8.2008 19:27:00   
arabela*
Tak,grem h kosilu,me malečka že za mizo čakauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
14.8.2008 19:48:54   
emi*
Veste v zadnje čase razmišljam,da sem jaz G rekla zadnji dan zadnje menstruacije ne pa prvi dan,ampak saj to valjda nima nobenga pomena,če zdaj itak določajo tedne nosečnosti preko Uz???user posted image user posted image Ali pa ima??user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
14.8.2008 19:50:45   
arabela*
babe,šibam na sladoled.
Se beremo potemuser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
14.8.2008 19:58:33   
emi*
Zdaj sem še to najdla:http://www.mama.si/?menu=A200user posted image

To ni to a kao 99,9%!!!user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
14.8.2008 20:05:39   
meta21
pol sem že v OŠ začela starat, u madona...... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... no, ja teoretično že... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
14.8.2008 20:08:56   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Zdaj sem še to najdla:http://www.mama.si/?menu=A200user posted image

To ni to a kao 99,9%!!!user posted image

Meni zadane, razen če se je G zmotil. Ampak je en larifari tole, vsaj po moje ...user posted image

Kar se pa tiče določanja PDP-ja pa tudi če si se zmotila in povedala zadnji dan in je to vzel G vzel izredno resno, se ti lahko v najslabšem primeru zgodi, da rodiš 5 dni pred rokom, kar moraš pa itak pričakovat, ker tej roki so tako tako.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
14.8.2008 20:18:33   
emi*
Pa še eno vprašanje preden grem.user posted image Kako se ve da je user posted image  pri dojenju spraznil eno stran,da se ga postavi na drugo stran??Kako se to vidi??user posted image

Zdaj pa caw caw

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
14.8.2008 20:51:23   
arabela*
Jaz sem kar po občutku dojila.Malo iz ene,pa pol z druge.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?