|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske mamice 2008 :)
12.8.2008 16:22:15   
špelin@
orhideja31, user posted image  za malega sončka!!!

Ja, na morje pa že vsi komaj čakamo user posted image

A bo v Hrastniku plavanje dojenčkov?

Si mogoče za en kofetek drug teden, da zapečatimo počitnice? user posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.8.2008 16:28:49   
andras
Ojla punce!user posted image  Lepo, da imamo še našo temo....midve lepo napredujeva, sedaj ima že 4500 g, sicer sva imeli kar precej težav z granulomom popka, a se je stanje po enem mesecu kolikor toliko uredilo...

Orhideja31, jaz razmišljam, da bi šla z našo ljubico oktobra v Hrastnik - bomo videli, kakšno bo zdravstveno stanje.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.8.2008 20:54:03   
orhideja31
andras,kolikokrat sem se spomnila nate in na tvojo malo pikico.......me zelo veseli da ste v redu,le tako naprej.....

Špelina,,seveda sem takoj za kakšenuser posted image ,če ne pa vsaj čvekec ob otroškem igriščuuser posted image

no naš mali je bil danes cel popoldan zelo priden(beri da je skor celega prespal),zaenkrat nobene reakcije na cepljenje in upam da bo tudi noč mirna.

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.8.2008 22:39:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31
no naš mali je bil danes cel popoldan zelo priden(beri da je skor celega prespal),zaenkrat nobene reakcije na cepljenje in upam da bo tudi noč mirna.

user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 29
13.8.2008 13:00:23   
netki
ojla

a ste vse na sončku?

jst sem ta velikega dala v bazenček in ful uživa, mali pa spi.
Popoldne se gremo pa mal potepat. Bom še vam pokazala kako zgleda naš sprehod...

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.8.2008 16:37:08   
nell
Pozdravček punce!

Js sem se kr z vami sem preselila.

Se javljam na hitro, ker je za mano naporen dan in še me čaka...danes zjutraj okol 5.00 nam je zagorelo v kurilnici...še dobro da nas je zbudil sosed, ker sicer bi bili mi vsi zdajle angelčki. To je ena najbolj groznih stvari, ki se ti lahko pripetijo...bilo jo kot v nočni mori...še zdaj se mi zdi, kot da bi bila v filmu.

Sicer smo HB vsi vredu, glede na to kaj bi lahko bilo...materialna škoda se bo že poglihala, čeprav je kr vlka... spodnji štuk neprepoznaven in ga bo treba v celoti sanirat, srednji štuk katastrofa, vsepovsod saje...obleke, posoda, pohištvo...zgornji - najin štuk - vsepovsod saje, čeprav v veliko manjših razsežnostih kot spodaj.

Sem si namenoma vse prej pospravila, da bom mela zdaj mir...še rekla sem, da bom počivala...in zdej, boljš da na to niti ne pomislim, ker sem že sam zarad hormonov čist solzna.

Ampak gre...počasi, sobo za sobo...zdej pač res upam, da me tamali ne prehiti...zdaj se lahk tud čez rok rodi.

Mogla sem se nekomu potožit...pa si vzet 5 minut sam zase.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 17:16:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
13.8.2008 17:49:54   
LinaK
Živjo punce,
zanima me ali je šla katera rodit z EA v trboveljski porodnišnici in kako ste bile zadovoljne?

Hvala za odgovore!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 18:53:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LinaK)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 18:55:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LinaK)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 19:49:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 19:50:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LinaK)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
13.8.2008 20:40:42   
natasa34
Pozdravček,

LinaK, jaz sem rodila v Trbovljah, sicer brez EA, ker se nisem pravočasno dogovorila. Sem bila pa ful zadovoljna z osebjem, posebno z babico Brigito, je res zlata, pa ostale tudi. Pa kar je najbolj pomembno ti potem zelo pomagajo pri dojenju, od prvega do zadnjega dne.

Neposredna povezava do sporočila: 38
13.8.2008 20:53:09   
LinaK
nataša34 kakšna pa je kaj babica Vera?
Če jo morda poznaš?
Kdo pa je tvoj G?

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.8.2008 21:30:04   
orhideja31
nell,bogica ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kaj hudiča je šlo narobe zdaj ko sploh ni kurilna sezona?????želim ti oziroma vam da boste čimprej poštimali stvari ter se potem skupaj veselili z malim princem ko pride.......drži se.....

aurrora,a veš da bi tudi jaz bolj težko z obema prišla ker je taveliki zadnje čase pravi živc...jaz ne vem al je tok hiperaktiven al kaj.......pa saj bo bolje....tko da se komot lahko zmenimo kakšen dan po 17 uri......

linak,tudi jaz nisem rodila z EA,je pa moja prijateljica in jo tudi ne more prehvaliti.babica Vera???hmmm...a to je tista k je majčekno starejša...ne morem rečt ker nisem imela toliko stikov z njo a še tisti k so bili meni niso bili glih preveč pozitivni..ampak to je samo moje mnenje.....

netki,luštno vi to"špancirate"....drugače pa je mali ornk cukerček....

no drugače pa je naš mali sonček spal celo noč in bil čez dan zelloo priden tako da ni bilo nobene reakcije na cepljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....ta velik se je popoldan malo kopal v bazenčku,mali pa je danes spil poleg mojega mleka tudi skoraj 200 ml čaja..ne vem meni je bilo danes full vroče in zgleda da otrokom pa še bolj ker še nikoli ni spil toliko čaja...no pa saj se bo sedaj malo ohladilo in bo bolje......

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 21:43:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 41
13.8.2008 22:17:16   
natasa34
LinaK, babica Vera, hja .... Sem jo imela pri prvem porodu 12 let nazaj pa ti lahko samo napišem, da sem srčno upala, da ne naletim spet na njo. Mislim, da ti to vse pove. Najboljši sta Brigita in Martina.
Moja G je Fakinova, meni je super. Sem imela srečo, je bila dežurna tisto popoldne, ko sem prišla s popadki. Je bila do konca poroda z nami.

Neposredna povezava do sporočila: 42
13.8.2008 22:44:35   
nell
Hej punce!

Spet jst na hitr, komentiram pa vse kasneje.

V kurilnici je prišlo do kurt šlusa na bojlerju in je to mogl tlet kr neki časa, noben od nas nič zavohal...sosedu je en pozvonu - bog ve kdo - ziher en angel varuh in ko je sosed šel vn pogledat, je vidu dim, pa je mal obhod naredu, ker se mu je čudn zdel, da en ob pol petih haca...pol je pa ogenj vidu in nas je v luft vrgu.

Zdej k gledam nazaj se mi zdi k v filmu, k da bi bla izven telesa in bi opazovala.

Smo že boljše...glavno je, da smo mi ok, ostalo bomo že poštimal. Js sem danes počistila svoj štuk, sploh nisem vedla, da se te presnete saje vsepovsod vsedejo...sem ravno konc s pospravljanjem...še tuširat sem se mogla z mrzlo vodo, ampak je vseen pasalo.

Moj in tast sta se lotila najbolj umazanga dela v spodnjem štuku, ki je btw cel črn, tašča pa srednjega, ampak je tulk tega, da ji bom jutr tud js pomagala kolk bom pač lahka.

Me pa vse boli, od lasa na glavi do prsta na nogi in neki čudn se mi dogaja po trebuhu...ampak sem se že pomenla s tamalim in bomo počakal še vsaj do petka.

V glavnem sem ok in gre...sem pa vilda da je govora o EA in če mi jo zdejle kdo naštima bi jo z veseljem sprejela. Sicer je pa tud moja prjatlca rodila z njo in je rekla, da ji ni žal in da nikol ne bi več brez nje.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 43
13.8.2008 23:01:08   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

LinaK, babica Vera, hja .... Sem jo imela pri prvem porodu 12 let nazaj pa ti lahko samo napišem, da sem srčno upala, da ne naletim spet na njo. Mislim, da ti to vse pove. Najboljši sta Brigita in Martina.
Moja G je Fakinova, meni je super. Sem imela srečo, je bila dežurna tisto popoldne, ko sem prišla s popadki. Je bila do konca poroda z nami.
se podpišem pod to.Pri prvem porodu je bila tudi ta VERA zraven in je za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj je pa k sreči že v penziji zato punce brez straha ,so same ok  babice je pa res da tudi te imajo kdaj slab dan kot vsi.

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 23:06:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 23:07:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
13.8.2008 23:10:10   
natasa34
Baje babica Vera tolče honorarce med dopusti ....
Maja je na srečo še ni bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 47
13.8.2008 23:14:03   
natasa34
Nell, res hudič to, samo sreča, da ste vsi ok!
Pa tko kot ti je Mojcek1 napisala: Počivaj, počivaj! Utrujena na porodu ... težka!

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 48
13.8.2008 23:40:27   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Pozdravček,

LinaK, jaz sem rodila v Trbovljah, sicer brez EA, ker se nisem pravočasno dogovorila. Sem bila pa ful zadovoljna z osebjem, posebno z babico Brigito, je res zlata, pa ostale tudi. Pa kar je najbolj pomembno ti potem zelo pomagajo pri dojenju, od prvega do zadnjega dne.

Jaz sem  tidi imela babico Brigito , je
tko prijazna kot srček ....user posted image user posted image

sicer nisem rodila z EA , in sem zelo vesela ker sem se odločila za naraven porod.
Zdaj je moja user posted image stara 5 mes. težka 7200g , in dolžina je 71cm user posted image  .Manekenka user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 49
14.8.2008 7:24:30   
andras
Ravno gledam hčerkico kako mirno spi, jaz pa se spominjam njenega rojstva pred tremi meseci, ko smo trepetali za njeno življenje. Počasi, zelo počasi dojemam, da ima danes tri mesece, da je z nama in nama bogati življenje.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?