Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 16:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
AnjaPH lepo da si se oglasila, ker smo te pogrešale Dejte mi nekej povedat no. Ve ste edine, ki lahko kritično presodite. A bi ve obdržale otroka če bi bile v tem trenutku ponovno noseče? jaz sicer nimam namena imeti še enega, ker sem vedno hotela dva ampak če bi se mi to naredilo ne bi šla delat splava. Verjetno je težko imeti dva s tako malo razliko, samo čez kakšni dve leti sta pa super družba eden drugemu.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 16:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
O Anja - smo te pa res že ful pogrešale. Welcome back - dej javi se kaj bolj pogosto, da se mal nasmejimo tvojim postom. Dejte mi nekej povedat no. Ve ste edine, ki lahko kritično presodite. A bi ve obdržale otroka če bi bile v tem trenutku ponovno noseče? Tkole je - jaz sicer ne nameravam met še tko kmalu, ker nimamo prostora še za enega - še ta ma bolj malo svojga prostora, čeprav vztrajno pridobiva prostorčke v dnevni sobi , ampak če bi se pa slučajno zgodilo, bi ga pa imela. Ker če pomisliš, da greš splavit, potem ko pa hočeš met , se pa lahko zgodi, da maš kake težave- ne mislim zarad splava, ker to so itak zdej rutinski posegi. Ker ponavadi je tko, da ko si prizadevaš, se velikokrat zgodi, da ti ne rata tko kmalu. IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 aja dej mal še počak,ima še Janša stil frizuro,ko ma pa tvoja tako čupco !!! IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 A katera ve, kakšne so kaj Sparove ali pa Mercatorjeve plenice?? Mal sprobavam plenice - vsakič kupim druge, pa me zanima, če ima katera izkušnje z omenjenima znamkama? Mi smo pristali kar na dm-ovih, ker so nam super. Smo sicer dobili ene Pamperske - jih bova ponucala, kolkr bova, ker so 2.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 16:41:29
|
|
|
|
lunca14
|
Dejte mi nekej povedat no. Ve ste edine, ki lahko kritično presodite. A bi ve obdržale otroka če bi bile v tem trenutku ponovno noseče? Po drugem mesecu rojstva,močno se nagibam k ne,zaradi zdravstvenih razlogov,prijateljica je zanosila po treh mesecih,sedaj ji pa v 6 mesecu grozi prezgodnji porod,zaradi nizko ležeče postejice.Telo rabi da se regenerira,lažje bi prebolela splav na začetku,kot pa prezgodnji porod,pa da bi bilo še kaj narobe,moja minimalna meja da bi obdržala otroka je pol leta po rojstvu.A si zanosila?Pa seveda dobrodošla nazaj,smo te pogrešale
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 16:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Je pa čist odvisno, moja sodelavka je rodila julija, zdej avgusta bo pa hčerka stara 1 leto, pa je blo vse ok.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 16:56:22
|
|
|
|
lunca14
|
Anja...drugače bi pa otroka obdržala,če bi mi potrdili,da ni nobenih nevarnosti zame ali za otročka,saj veš ,da si jih želim met vsaj štiri
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 17:06:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Anja - dej pohecaj se malo, lahko na moj račun
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 17:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo se šli prejšnji teden slikat za osebno - pa je tko smešen na sliki, kot da ne bil bil on. Glejte ga, pa se mal nasmejte No takle sem, pa ko me slika mami - vsaj podoben sem si
< Sporočilo je popravil nya -- 12.8.2008 17:20:42 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 17:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdej ni pa nbene tuki - mam monologe
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 17:27:07
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Hej! Ja, Nya res je smešen tvoj Luka Patrik na prvi slikci... hehehe Pa vidim, da mate isto dudo kot jo ma naš Luka.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 17:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej nartabulša je pa ena duda, ki je roza barve in ma srčka na sredi - od Mam, ki ma hrapav cucelj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 17:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
O kašn lep sprejem lovely Ja tko je. 4.8. sem imela prvi pregled po porodu pri G in pravi "ja gospa ovulacija je že mim!". No pol ene tri sekunde nisem poslušala ker sem bla čist paf, potem pa reče da če v kratkem ne bo krvavitve...sem noseča. Yikes! Dons sem nardila CB, ker krvavitve ni bilo in jest ne vem a mam privide al kaj sam men se zdi čist ultralahko obarvan plus. Nej pa povem, da ne vem al nej skačem do stropa al nej se zjokam ker tole pa res ni blo niti v 67. planu zdele Porkaduš. Šale pridejo ko pridem k seb Obljubim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 17:43:50
|
|
|
|
Kaja08
|
O Anja, pozdravljena!! Si bila že med pogrešanimi, tko da se le večkrat javi! Glede ponovne zanositve - po vsej verjetnosti ne bi šla delat splava, ker bi itak imela rada dva otroka, pa še nikol ne veš, kaj te v prihodnosti čaka. Bi se požrla, če bi šla delat splav, potem pa čez par let zaradi kakršnega koli razloga ne bi mogla več zanosit. Boh pomagi, bosta pa otroka bolj skupaj, kot si načrtovala. Moja soseda sta tud samo 1 let narazen.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 17:48:32
|
|
|
|
Kaja08
|
nya, tale tvoj Luka si pa res ni čist nič podoben na prvi slikci Mah, na teh fotkah za osebne so vsi tko čudni...midva sva rekla, da bi blo isto, če bi iz interneta eno fotko kakšenga mulčka pobrala in jo dala za osebno narest, ker si ni čist nič podoben, ko smo ga peljal slikat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 17:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, moj je rekel, da bodo na carini rekli, da ni taprav - ma si predstavljaš - morm s sabo še eno fotokopijo al pa kr original roj.list vzet
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 18:05:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč, grem zdej pogledat, če moja dva sončka še spita - sta šla spat ob 16h, Luka je pred tem že spal od 14.30 do 15.30
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 18:48:20
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, jaz tudi nimam več mleka v potokih, tako da sem včasih že kar skeptična ali ima mali dovolj. Pa vendar še vedno vztrajam. Moram pa povedati, da smo danes podrli rekord. Spali smo od 20.00 pa do 4.30 in nato še naprej do 8.30. d3 kapljice, kaj te vem mi jih jemo 2 dni, pa mislim, da ga bolj krči. Ker imamo ta 2 dneva kar jokava.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 19:20:13
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ooooo Anja!! Welcome back Kaj bi dala da bi bila na tvojem mestu. Jaz bi takoj imela še enega, ampak sem po CR, pa še ni, tako da... se strinjam z lunco. Naj ti povejo kaki so riziki in če jih ni se pofočkaj aprilčicam 2009. Pa čestitke . Pa še poleti bo dovolj star za morje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 19:25:03
|
|
|
|
*Mojca*
|
aja, nya, luka res ni luka sej naš je tudi kar neki na osebni smo nabavli dm plenice. za enkrat smo še suhi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 20:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
nya tudi pri meni sta obe čisto druge na tistih slikah za osebno, kot da ne bi bile onedve Sem imela sedaj mal več časa in sem dala novo silkco, kjer sta obe skupaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 20:32:14
|
|
|
|
alea01
|
hej, hoj Smo se nafutrali, se še mal crkljata oči pa hčerkica, mamica pa hop na RR AnjaPH- ja, super, da si se oglasila in čestitke. Jaz splava ne bi delala, pa čeprav bi mene verjetno na rit vrglo, ker tako kmalu pa spet ne bi še enega imela. Ampak, vse se zgodi namenoma in če je tako, je tako. In še enkrat ninny- ful si malo slikico dala in jaz ne vidim prav dobro . Dej jo mal povečaj, ker sta tako luštkani nya-a si ti sosedovega mulca dala slikat za osebno? . Ta sploh ni Lukcu podoben.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 20:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny- ful si malo slikico dala in jaz ne vidim prav dobro . Dej jo mal povečaj, ker sta tako luštkani jo bom poskusila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 20:36:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea a je sedaj boljše?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 20:38:06
|
|
|
|
alea01
|
superca ninny. A se motim, ali sta si res zelo podobni?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 20:40:18
|
|
|
|
alea01
|
sem v svoj profil pogledala in ugotovila, da imamo mi danes mini rojstni dan. Dva meseca . In mamica to kar pozabila . Pa nobene tortice . Sem pa ful tiramisuja naredila, ker jutri možek v službi časti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 12.8.2008 20:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič se ne motiš, res sta si fejst podobni, sploh ko gledam slikce od tavelike ko je bila toliko stara.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?