miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Jutro. Naša noč jebila pa 1A. Jošt je spal od 21h do 5h zjutraj. Pojedel in spal do 7.30. za Jošta. Še takih noči. Sem tako naspana, spočita kot . Dobro jutro,sam zame je bolj še noč,jaz bi tko spala pa mi dete ne pusti,očitno se je mulo prvih 14 dni tko naspal da zdaj misli da mu ni treba. Pa kr skoz bi nekaj jedel ponoči,očitno mu frišn luft dobr dela. Pa po novem ima mojo joško za igračko,5 potegne pol pa tko lepo zaspi,če ga dam pa v koš je pa koj buden ker je še lačen. Tako da mi bomo joške ukinili,ker odkar mu dodajam je ratal len za jesti. Pa končno mam dosti mleka tamal mi pa nagaja. Očitno bomo zdaj pumpali,pumpali,......ko bopa zmanjkal bo pa zmanjkal. A mi lahko kera pove po kateri flaški ga naj hranim da se mu ne bo zaletavalo. Če mu dam svoj spumpan mlek se mu tok zaletava ker je bolj redek,da na koncu vse skozla,če mu pa Novalac dam pa čist lepo je ker je bolj gost???? Pa tok priden je bil,saj sem vedla da ne bo dolg trajal. Naty,sem ti tok fouš,pridi mal k meni pa še mojga natreniraj da mi bo dal ponoči mir in se bo zbujal na 3 ure,o tem da bi spal celo noč sploh ne upam pomislit. Joj,kok se mi spi ,pa še cel kup obiskov mam napovedanih,in to glih danes ko sem sama doma pa še tamal ni v vrtcu. Upam da ne bom do večera okol padla. Komaj čakam da grejo obiskovanja mimo pa se še začelo ni ornk. Al sem grozna,sam meni je to res obup ko vsi hodijo gledat dojenčka,ta večji pa kozlarije zganja ker je fouš ker se v si okrog tamalga vrtijo. Najbolj mi gre pa na živce,če imajo majhne otroke s seboj in jim pustijo da ga šlatajo po glavi pa po rokah. Ma haaalooo,kot da ne vejo da majhni otroci vse prešalatajo in vse prenesejo na . Nič,grem še en skuhat,un od 6 zjutraj ni nič prijel. Se oglasim kasneje če bom kaj boljše volje,zdaj sam sitranim tle gor. Kyrsia,in vse ostale iskrene čestitke Naty,Aradej mi ni še nič sporočila. Je pa rekla včeraj da če ne bo nobenih sprememb da jo bodo danes domov poslali. Če bo tako,se bo sigurno samam oglasila,drugače pa jaz sporočim novičke.
|