bambi14
|
Jutro, vsem , mi imamo črveke na obisku in jokaaaaaaaaaaaaamoo. Hvala drgemu, ker on prevzame izmeno od cca 22- 1 zjutraj, ko začne jamrat jo previje, obleče za spat in mi jo prinese na jošk,...jaz pa grem ajčat za te urce in ponoči vstanem,ker itak moj nima joška. Smo danes spali do 5.30 in zdaj akcijaaa. Ej babika, IZVIRNO SPOROČILO: nell Pozdravček punce! Se javljam na hitro, ker je za mano naporen dan in še me čaka...danes zjutraj okol 5.00 nam je zagorelo v kurilnici...še dobro da nas je zbudil sosed, ker sicer bi bili mi vsi zdajle angelčki. To je ena najbolj groznih stvari, ki se ti lahko pripetijo...bilo jo kot v nočni mori...še zdaj se mi zdi, kot da bi bila v filmu. Sicer smo HB vsi vredu, glede na to kaj bi lahko bilo...materialna škoda se bo že poglihala, čeprav je kr vlka... spodnji štuk neprepoznaven in ga bo treba v celoti sanirat, srednji štuk katastrofa, vsepovsod saje...obleke, posoda, pohištvo...zgornji - najin štuk - vsepovsod saje, čeprav v veliko manjših razsežnostih kot spodaj. Sem si namenoma vse prej pospravila, da bom mela zdaj mir...še rekla sem, da bom počivala...in zdej, boljš da na to niti ne pomislim, ker sem že sam zarad hormonov čist solzna. Ampak gre...počasi, sobo za sobo...zdej pač res upam, da me tamali ne prehiti...zdaj se lahk tud čez rok rodi. Žalostna sem ali lahko kako pomagamo? Pojma sicer nimam kako ampak.....če bi časovno šlo skoz bi ti prišla pomagat pucat.Ej drži se....
|