Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 20:36:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, mojmu sem dala tamalo (prvič) da jo uspava bomo vidli kolk časa bosta rabila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 20:39:55
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako, naša spi, jaz grem pa še ene pol žehte za sabo speglat in pol samo še finese dam na kup in je gotovo Sam si morem še tace uštimat, pa lase umit, pa še nohte na roki bi si rada uredila Aja, pa z vami čvekala A to gre vse naenkrat Pa še eno sporočilo imam od Larise: Pravi, da vas vse lepo pozdravljata z Nejčkom in da uživejte. Ju3 zjutraj odhajajo na morje, zdajle je pa že na poti na en babji večer in je očka babysitter itak da gre, saj si ja multipraktik
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 20:57:40
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Uf, mojmu sem dala tamalo (prvič) da jo uspava bomo vidli kolk časa bosta rabila moj vedno omaga-predolg traja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 20:59:36
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Ej, težko meni sem že sfriškana, Janez spi ko top, jaz pa zdele naprej uživam na balkonu, s PC-om v eni in radlerjem v drugi roki aja, pa še šalco čipsa za zraven se mi zdi da bom kar kmal kile nazaj dobila Mary, WB, sem se lih dones spraševala, kdaj pridete z dopusta Janez je proti nekaterim februarčkom tud taprav suhec, nazadnje sva imela 7.500 g, merjeno pred 10 dnevi na 3. cepljenju. Tko da nama do 1/2 leta ni uspelo podvojit teže no, drgač se men zdi lih taprav seveda, ma je moj zlati srček me je dones spravil do solz, tko lepo se mi je nasmihal Zakaj pa men ne prikaže telih tvojih slikic Preden mi pobegnete vse na dopust, mi nej ena ki uporablja AC pove, če ga je sabo na morje tud vzela in če ok deluje v prenosni posteljici? Jaz bi tud copatke, da ne bom spet izvisela
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 21:01:27
|
|
|
|
MetiLu
|
Evo, še muzko si naštimam, pa bom lih v elementu, ko moj dam pride ga kar na vratih napadem Sam da me nav kakšen sosed na policijo al pa še huj, na socialno prjavu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 21:07:55
|
|
|
|
MetiLu
|
no, kaj je zdej, a bom mela samogovore mater, se mi pije dons še mal pa bom šla v kongota Aja, ne morem, nč od tega ... varuška je še na šihtu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 21:11:24
|
|
|
|
mlavla
|
evo neža pančka, jst sem zalila rože, pa še obrala sem jih danes tekom dneva (ne me vprašat kolk jih mam..preveč..nevem kdo se je na naši bajti spomnu nardit tako dolge balkone..halo ).. pa psa sem nafutrala...zdej bi mogla it pa še posodo pospravt..pa sebe uštimat..pol bom pa mal vaša.. itak sem pa skoz sama..moj cele dneve dela.. meti..teb se pa prov čudim..ko berem tvoje jedilnike ob poznih urah..in ko vidim tvojo postavco..rečem lahko samo blagor ti..jst bi tud..smrk smrk
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 21:14:52
|
|
|
|
mlavla
|
nič šibam še kaj nardit..pol pa pridem mal f5 stisnit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 21:23:43
|
|
|
|
mary_lou
|
Ja meti midva tud se nisva podvojila teze, no pa sej to je za janeza pa tai-ja mal tezje k sta bla ob rojstvu taka junaka. Mi mamo tud tm nekje ja 7500 ampak men se zdi kr suhec no.....a zdej vids slike sm neki popravla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 21:39:50
|
|
|
|
jencili
|
čer babe... samo na hitro vas pozdravim, da boste vedle, da sm še tle . Učer k sm bla sama doma pripravljena na čvek, mi je kr na lepem vse vn vrglo in crknu net in so mi ga šele dons siolovci usposobili, nas pa cel dan tud ni blo doma, pa se vam šele zdej javljam, k je Taj zaspal. Smo bli pri moji mami na kosilu, pol smo šli pa še k fotru in dobili en kup igrač za tamaučka, pa še kolo dobimo in trap stolček Evo, zdej pa šiba, ker me že čaka s filmom Bodite lepo, uživajte na morju, vse ki jutri šibate, pa se kej javite... papa
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 21:48:12
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest vas tud sam še pozdravlam, ker bom tako kot Meti, samo še napadla mojga Vse, ki odhajate, uživajte v čofanju, se slišimo ko pridete nazaj mi potujemo v soboto, komaj čakam... Aja, glede teže-mi smo jo že zdavnaj podvojili Lepo nočko vsem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 21:56:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Še sem živa in multipraktična Vse spokano, samo še hrana mora v torbo romat, pa tarini čajčki in flaške, krožniki in žličkice. Pa svoje čevlje sem pozabila spokat Moram takoj! Lase sem oprala, zdej so pa noge na vrsti, pa F5
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 21:57:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Misar, imaš ZS!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 22:12:30
|
|
|
|
mlavla
|
evo mene nazaj..sem friški... kje pa ste vse..a vse pokate?? aja vse ki greste..uživajte 100 na h!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 13.8.2008 22:40:23
|
|
|
|
mlavla
|
nočko ..odhajam tud jst med palčke
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 0:09:46
|
|
|
|
nizy
|
zatišje , zatišje , nikjer nobene
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 7:45:34
|
|
|
|
mlavla
|
prva? no zdele šibam v trgovino.. če bi katera rada imela potiskane pleničke (tetra) jih imajo danes v Hoferju na prodaj pozdravčič
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 7:48:31
|
|
|
|
nuka
|
Jutro! A ste že vse pobegnile na morje? Mi bomo šli v ponedeljek in ne vem ker težje čaka , jaz al otroc. Pa še lepo vreme je napovedano za naslednji teden . Drugače pa nič novega. Nina je končno osvojila obračanje tako da se vrti iz hrbta na trebuh in nazaj. Zraven je pa ogromno smeha. Včeraj sem imela pregled pri G, zarad mirence. Bom mogla počakat če se mi bodo krvavitve ustavle do novega leta. Če ne bo nič boljše jo bom mogla odstranit. Tale dež je prov posvežil današnje jutro. Se da vsaj normalno dihat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 8:07:57
|
|
|
|
misar
|
jutro včer se nisem nič javila...sem v gužvi spimo kar ok...zdaj zadnje 14 dni spi celo noč v svoji posteljici, sicer zbudi se še vedno od 2-3 x za jest ampak potem dalje oddrnjoha v svojem kraljestvu. mi že nekaj sprobavamo premikanje v prostoru v slogu žabice...za znoret je smešna, ko z nosom rije po igralni podlogi danes jo kidamo na more, še zadnji cok in pok naredimo, počakamo atija da pride s setanka in šibamo , ne morem dočakat (kot, da nisem sicer na morju skor vsak teden ), sam je drugače, ker ni sam za vikend grem zdaj mal koristna bit uživajte in imate, da prilezete na 5 del lupčka vsem februarčkom
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 8:09:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Jest sem tko dobre volje Larisa je podrla svoj osebni rekord v spanju in spala skoraj 11 ur zvečer sem ji samo dudo popravla, in to je to dobr da smo učer še plevel pobral po vrtu, da je dan popoln da ne omenjam, kakšne polne zize so ble zjutri sem jo čakala kdaj se bo princesa zbudila, pa še ko se je, ni kazala pretiranih znakov lakote tako je dobre vole da sam čebla Zdej pa kofe počas, pa kuhno morm v red dat... kakšno mi je dec pustu po zajtrku
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 8:17:47
|
|
|
|
Janey
|
jutro mary tai je taki cuker. je pa navihan naš bo tut letel ko se bo naučil. je rekla P da tako živih otrok kot je jaka ni veliko. pa skoz je govorila boga mami, boga mami, še dobro da je moj bil zraven mi smo včeraj preživeli en lep dan, čeprav kopali se nismo ker je pihalo in je blo premrzlo, moj je malo wakebordal mi2 sma pa delala runde in jih gledala. zvečer smo pa dobili še en obisk in je mali spet tako delal, tak se jima je režal ene 30 min na glas pa kričal pa...eh kaki cuker je. grem poiskat če mam kje gori fotoaparat da dam par slik od včeraj gor.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 8:30:51
|
|
|
|
ella79
|
jutro nuka a ti mirena še vedno packa februarka za noro dobro noč, pa čim več takih oz. sam še take mi smo tudi danes spali do sedmih brez hranjenja, kar je v zadnjem mesecu rekord misar uživajte na morju še kej verjetno sem kej pozabila upam, da ne bo dež, k sva zmenjeni za potepanje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 8:36:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Ja a ste že vse pokonc Naša je zaspala nazaj in zdej ne mormo nikamor Šala, sej nismo še redi, pa še vas sem mogla počekirat Z Miško sva se že slišali in naredili bojni plan za pivce ta vikend No, pol pa Bajsika in Ella uletita in bo itak žurka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 14.8.2008 8:40:58
|
|
|
|
ELMA
|
jutrooo... Noć je bla grozna , tko smo slabo spali , upam da , ko bom spila , bom mal boljše volje Janey naša se tudi skoz na glas smeji in kriči , kak je lepo jo gledat ko je dobre volje ... , ti kr dan polepšajo Vsem ki greste na morje ,lepo se imejte
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?