|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
13.8.2008 22:22:07   
gloria
Jutri moram "kar zgodaj" na UZ, tako da lahko noč vsem skupaj.

...DRŽIMO PESTI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
13.8.2008 22:33:47   
dobrovoljčica
Ola znanke stare.
Ponovno sem v postopku po ss , ki sem ga imela v marcu.

Prvo špikico sem dobila prejšnji torek, jutri pa že punkcija. Tokrat mi je dr.Reš zvišal dozo menopurja iz dve na tri doze. Prejšnjič sem pridelala samo 4 celice, zaradi tega večja doza. Ko sva bila včeraj pri njem na 1 uz je bil zelo presenečen kako dobro sem odreagirala na zdravila, tako da jutri v akcijo.

Polna optimizma sva, tako da upam, da se tokrat konča šele v maju in to z porodom.

Imejte se lepo, pa se jutri kaj beremo, ko bova opravila v Postojni.

Pa pa
Dobrovoljčica

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
13.8.2008 22:42:07   
ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 13.08.
Blanc - zacetek spikanja

Cetrtek, 14.08.
Oktavija - UZ
Zarja1 - UZ
Dobrovoljcica - punkcija

Nedelja, 17.08.
Lucka25 - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 19.08.
Hedviga - NS

Sreda, 20.08.
Linda25 - NS

Petek, 22.08.
Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš - prva špika 11.8.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prva špika 12.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)
  • Dobrovoljcica (PO, punkcija 14.8.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3278
    13.8.2008 22:44:05   
    ledenka
    Cetrtek, 14.08.
    Oktavija - UZ - za lepe, enakomerne folikle
    Zarja1 - UZ - za folikle in cim prejsnjo O
    Dobrovoljcica - punkcija - za mirno roko ate Resa in cim manj boleco punkcijo in cim vec folikelckov, ki se naj vsi oplodijo

NAVIJAMO!!!!! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3279
    13.8.2008 22:59:07   
    gloria
    Ola znanke stare.
    Ponovno sem v postopku po ss , ki sem ga imela v marcu.

Prvo špikico sem dobila prejšnji torek, jutri pa že punkcija. Tokrat mi je dr.Reš zvišal dozo menopurja iz dve na tri doze. Prejšnjič sem pridelala samo 4 celice, zaradi tega večja doza. Ko sva bila včeraj pri njem na 1 uz je bil zelo presenečen kako dobro sem odreagirala na zdravila, tako da jutri v akcijo.

Polna optimizma sva, tako da upam, da se tokrat konča šele v maju in to z porodom.

Imejte se lepo, pa se jutri kaj beremo, ko bova opravila v Postojni.

Pa pa
    Dobrovoljčica

...user posted image user posted image user posted image ....držim pesti za čim manj bolečo punkcijo in čim več jajčk....drži se...

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3280
    13.8.2008 22:59:56   
    gloria
    oktavija tui za tebe navijamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3281
    13.8.2008 23:37:11   
    gigi1
    Jooooj joj jojj

Nosečke moje drage kaj vas je vse doletelo medtem, ko me ni bilo.

Abrica, najprej sem ti hotla čestitat, ker je hematom zginil, pol pa... Ma prekleti šit! Nimam besed. Ravno oddahnila si si, ko si zvedela, da ni več hematoma, zdej pa spet... Vem, da si utrjena, sam ni pravično! Kdaj bo konec teh skrbi??? Kot so ti vse že povedale, važno, da je s pikico vse OK.

Nokica draga kaj to berem??? Tudi ti? Ma sranje od sranja! Upam, da se bo nehalo in te ne bo spremljalo ves čas. Verjetno ti je pa le nekoliko v tolažbo (vem, da je slaba) da se kar veliko naših deklic bori (USPEŠNO!) s krvavitvami in je vse v redu. Misli pozitivno draga in ne biti preveč prestrašena.

Julči bem mu sunce, se tudi pri tebi kar noče nehat? Drži se puppa moja. Naj te to ne iztiri! Kot sem že Abri napisala vem, da si močna punca in boš vse prenesla. Sam, da je  user posted image  dobro.

Lučka, Lara, Blanči, Oktavija user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  navijam maksimalno!

Zarja zate še posebej jutri! In ne se sekirat! Endo tako ne vidijo z UZ in je tvoje G zadnjič kar nekaj kvasila v 3 dni. Posamezne ciste pa niso nič hudega. Navijam za ET 18.8. user posted image  user posted image  user posted image

Dobrovoljčica čim manj bolečo punkcijo.

Sayuri sončka sta nepopisno lepa.

Hedika moja draga. Zih si oba slišala in obema srček skoz bije 300/uro, sam polovit jih ne moreš, ker sta tolk frfotava k mamica. Prav močno te objemčkam in lupčkam, da boš malo bolj pomirjena. Še par dni, pa bo NS user posted image

Sonček33 upam, da si boljše. Morda si samo kaj težkega pojedla. Nosečkam pogosto nagaja prebava.
    A ribica si? Jaz sem en teden za tabo user posted image

Ajsika draga. Še malo pa ekšn user posted image . Si pa fejst pridna  s tem seznamom. Kako je pa to možno, da se pri vas seseuje sistem??? Sem bla čist šokirana, ko sem prebrala. No, važno, da ste spet OL.

Dakec user posted image  za punčko. Tako lepo je brat zdravo zdravo user posted image

Glorija draga, še manj kot mesec. Ni čudno, da je tvoj lubi že mal zmeden user posted image . Sobica že čist fertik? Bravo za dobre izvide na sladkornem testu. Ko Miška pride, bomo pa stavnico odprle user posted image

Kajši, ko bo tvoj lubek šel, se bomo pa bolj pogosto dobivale, da čas hitreje mine.

Pikovitka si me klicala? Kako si? Kaj se dogaja. Vidim, da se je comp sesul. Upam, da boš kmalu OL.

Pija kje si? A kar 2 vikenda za povrstjo je vama ratal na morčka? Super. Upam, da sta fajn odklopla.

Libika, vidim da Gretka neusmiljeno peče dobrote, ki se jim je težko upreti user posted image . Kako si ti?

Dajamaja končno preseljena in spočita (upam!). Oglasi se kaj iz službice, da te ne bomo preveč pogrešale.

Konina sem pokukala na album. Lepga bušija maš user posted image . Čestitke user posted image

Netka, vidim da gredo stvari na bolje user posted image . Kar tako naprej!

Še vedno pogrešam Dejziko, Arnejo, Piko74, Rubinko, Cvetka je na dopustu, Miška tudi (vseeno lahko mal pojamram user posted image ) in še in še....

Žabice moje, ki vas nisem extra omenila, saj veste, da ste v mojem srcu.....sam že tale post je megalomanski...jaz se pa še nisem razpakirala...

Jutri okoli 12ih imam že bližnje srečanje z dr. Vjem. Upam, da bo kmalu akcija.

Nočko drage moje

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3282
    14.8.2008 6:37:21   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Cetrtek, 14.08.
    Dobrovoljcica - punkcija - za mirno roko ate Resa in cim manj boleco punkcijo in cim vec folikelckov, ki se naj vsi oplodijo

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3283
    14.8.2008 6:40:25   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jutri okoli 12ih imam že bližnje srečanje z dr. Vjem. Upam, da bo kmalu akcija.

Nočko drage moje

Dobro opravi. Akcija pa naj bo ekstra hitro. Bo septembra spet pravi bum s postopki, po vseh teh dopustih. Super. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3284
    14.8.2008 6:42:02   
    lučka 25
    Kako sem jaz blond! sem šele zdaj videla, da sem prva to jutro. Kako mi je pa to uspelo? Ja super, a ne?

DOBRO JUTRO!

user posted image  (ne znam skopirat slikice z neta. Upam, da bo tudi ta kavica dobra user posted image )

Samo ve boste sedaj pridno čvekale, jaz pa v službi. Se pa popoldan beremo in pišemo. user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 14.8.2008 6:49:10 >

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 3285
    14.8.2008 7:31:24   
    Pija76
    IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Cetrtek, 14.08.

NAVIJAM user posted image user posted image user posted image .

Punčice upam, da ste vse uredu, drug teden se vam bolj posvetim vsaj v začetku tedna, danes šibava spet na morje, v nedeljo nazaj, pol pa v torek spet gasa. Bom vzela čarunalnik s sabo, če ne zarad diplome pa zarad vas.

Uživajte tale tamal petek, pa kam skočte čez vikend, če ne stran od doma pa vsaj na user posted image user posted image user posted image , sej vemo kam user posted image user posted image

Pa pa

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3286
    14.8.2008 7:39:30   
    nokes
    jutro,

lučka, kavica je super prava, paše! user posted image

oktavija, zarja in dobrovoljčica, dobro zrihtajte danes in seveda poročajte! vam želim foliklov še pa še!!!

gigica moja, ja vidiš, takle mamo! pa se ne dam! tale dva črvička ostaneta pri meni user posted image !

ti pa imaš danes srečanje z dr.v? uf, to pa bo akcija zdaj zdaj! takoj sporoči, kaj sta se dogovorila in kdaj štartaš!

vsem ostalim, lep in svež dan. če ste v službi, samo še danes, pol pa fraj!! user posted image

ok, naj bo: MIŠMIŠ, ME SLIŠIŠ? UŽIVAJ ŠE MALO, TUKAJ FUL DOGAJA, SO BABUŠKE ŽE VSE NA ŠPIKAH!!! NO, MEJ SE, SE VIDIMO... 

nokes

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 3287
    14.8.2008 7:49:50   
    dajamaja
    Jutro, upam, da mi uspe tudi objavit, ne samo pisat, me cel čas dol meče user posted image  Kot da ni dost, dadoma ne morem na internet user posted image

Gigi, pozdravljena! Jaz grem tudi danes na uvodni pogovor k dr.R. Upam, da tudi kar začnevauser posted image  

Pa Pija je tudi spet nazaj ... in spet gre ...
    Pa Dobrovoljčica ...
    Pa Lara je u špilu ...

in še in še .. me je res strah, da me spet dol vrže.
    Dejmo vse dons dobro opravit in naprej tudi, seveda!!!!
    Pozdravček tudi vsem ostalim!

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 3288
    14.8.2008 8:20:31   
    želvica99
    Jutro borke. Evo še ena nova upajoča je z vamiuser posted image Tudi za mano je neuspešni IVF, sem vas v tem času non stop brala, ampak za sodelovanje sem se odločla šele zdaj. Komaj čakam september, da se spet začne akcija, ker trenutno vidim, da je bol dopustniško razpoloženje. Imam pa seveda že eno vprašanjeuser posted image v prvem postopku sem imela osem zarodkov, dva so vstavili, ostale pa vrgli stranuser posted image user posted image sploh niso nič rekli zakaj niso ok za zamrznejnčke. A so vam kaj to razložili, ko ste ble v postopku. user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3289
    14.8.2008 8:25:48   
    cati
    Zarja1 držim pesti danes za lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želvica99)
    Neposredna povezava do sporočila: 3290
    14.8.2008 8:42:05   
    želvica99
    Oj cati, sem mal gledala pa ne najdem, v kateri fazi borbe siuser posted image pa vem da sem nekaj brala ene par dni nazaj, ampakuser posted image pozabila. A mogoče veš, kako imenu dodam slikco, a je to podpis???

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 3291
    14.8.2008 8:44:29   
    želvica99
    Zarja1, UZ je bil meni najbolj zanimiv del postopka, ko veš da folikli rastejo...in komaj čakaš, da gre dalje. Upam, da si dobro opravila, drugač pa kakšno pivce pa bo - men je pomagalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3292
    14.8.2008 9:07:11   
    blanč
    Jaz grem tudi danes na uvodni pogovor k dr.R. Upam, da tudi kar začneva

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3293
    14.8.2008 9:12:14   
    Shuka
    Jutrčka  user posted image

Dobrodošle nazaj dopustniceuser posted image

dobrovoljčica - čimmanj bolečo punkcijo in veliko foliklčkov, takih lepih zrelihuser posted image user posted image user posted image

želvica99 - dobrodošla    user posted image
    Najprej imenu dodaš slikico v mojem profilu, kjer piše moj avatar, naloži sliko in pol jo na uni slikci naložiš, kar se pa tiče ostalih zarodkov, ki si jih imela pa ti Reš ni rekel, če so za zamrznit ali ne, je blo pa mal šlampast od njega, da ti ni rekel, a verjetno je imel veliko dela, čeprav to ni noben izgovor. Povedati bi ti moral pri ET koliko zarodkov si imela od vseh foliklov ki si jih pridelala, koliko je dobrih, no verjetno sta bila 2 če ti je le ta vstavil, za ostale pa bi ti moral povedati, če ne drugega, ti je dal po ET-ju nek papir o prenosu zarodkov in tam vse piše. Očitno pa se niso razvijali naprej do 5 dne in niso bili primerni za zamrznitev. Drugič, če ti ne bo nič rekel ga sama vprašan na ET kaj je z ostalimi, samo če bojo dobri ti bo sam rekel, ker boš morala podpisati tudi nek papir, da se strinjaš, da ti jih zamrznejo. Drugače tega papirja ne dobiš, če jih nimaš.

zarjica in oktavija  - kako je bilo na UZ, upam, da so kaj zrasli foliklčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

gigi - srečno pri dr. V in upam, da boš čimprej začela s postopkom user posted image

grem se zdej mal zbrihtat user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 3294
    14.8.2008 9:20:52   
    ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Cetrtek, 14.08.
    Oktavija - UZ
    Zarja1 - UZ
    Dobrovoljcica - punkcija

Nedelja, 17.08.
    Lucka25 - UZ
    user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 19.08.
    Hedviga - NS

Sreda, 20.08.
    Linda25 - NS

Petek, 22.08.
    Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
    Sonček33 - pregled
    Nokes - NS

Sreda, 27.08.
    Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
    Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
    Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
    (beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

• Oktavija (MB, 2. IUI)

• paki (PO)
      • Pikovit (6. IVF, MB)
      • Paddy (1.ICSI)
      • Barbarella77
      • Sabsa (Menopur)
      • Anabanana
      • Iannia
      • Žirafca
      • Mandreja (IVF, Lj)
      • moni29 (MB)
      • Tjasshyy (LJ?)
      • mami26 (LJ)
      • Daisy (dr. Reš)
      • Kajsica (IVF, GK LJ)
      • oktavija (1.IVF/ICSI)
      • Darja* (3.IVF/ICSI)
      • Anadejka
      • Sarasan (2. IVF)
      • BEBIII

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image  

Znaki hiperstimulacije:
      Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

(odgovor članu ledenka)
      Neposredna povezava do sporočila: 3295
      14.8.2008 9:49:47   
      Abra
      Dobro jutro! user posted image
      Danes se pa spet dogaja user posted image user posted image

Zarja in Oktavija, dobro opravita na uz
      Dobrovoljčica, velik jajčk in nebolečo punkcijo. Najbrž je pa zdaj že tko za tabo. user posted image

Gigi, ti se tudi dobro zmeni z dr. V. Naj te čimprej pošlje v nov postopek.
      Jaz sem pa že utrjena, iste stvari me ne vržejo več iz tira user posted image HB da ni novih in še dobro, da obstaja AS user posted image

Dajamaja, tebi pa danes še mal jajc za pogum in da pade prva špika user posted image user posted image Zdaj pa mora bi uspešno!

Želvica dobrodošla

Pija, uživaj spet na morju. Rač. pa pusti kar doma user posted image diploma se doma dela user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu ledenka)
      Neposredna povezava do sporočila: 3296
      14.8.2008 10:42:05   
      dobrovoljčica
      No pa je punkcija za mano. Bolelo ko satan, ej me v prvo ni bolelo nič proti tej punkciji danes.
      Pridelalo 10 jaj.celic, tako da bo ET v torek 19.08.2008
      Vprašanje. Kako to, da bo sedaj ET 5 dni od punkcije, v prvo je bilo 3 dni od punkcije?
      Kako se dr.odločajo kdaj bodo izvedli transfer. Sem bila kot cunja, da bi vprašala dr.Reša zakaj 5 dni po punkciji. transfer in ne 3.Ma?
      Skratka za preživet, sedaj pa malo v posteljo.
      Lahko noč.

(odgovor članu Abra)
      Neposredna povezava do sporočila: 3297
      14.8.2008 10:51:40   
      ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Cetrtek, 14.08.
      Oktavija - UZ
      Zarja1 - UZ
      Dobrovoljcica - punkcija

Nedelja, 17.08.
      Lucka25 - UZ

Torek, 19.08.
      Dobrovoljčica - ET

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 19.08.
      Hedviga - NS

Sreda, 20.08.
      Linda25 - NS

Petek, 22.08.
      Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
      Sonček33 - pregled
      Nokes - NS

Sreda, 27.08.
      Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
      Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
      Shuka - pregled

(beri TESTI)

• Oktavija (MB, 2. IUI)

• paki (PO)
        • Pikovit (6. IVF, MB)
        • Paddy (1.ICSI)
        • Barbarella77
        • Sabsa (Menopur)
        • Anabanana
        • Iannia
        • Žirafca
        • Mandreja (IVF, Lj)
        • moni29 (MB)
        • Tjasshyy (LJ?)
        • mami26 (LJ)
        • Daisy (dr. Reš)
        • Kajsica (IVF, GK LJ)
        • oktavija (1.IVF/ICSI)
        • Darja* (3.IVF/ICSI)
        • Anadejka
        • Sarasan (2. IVF)
        • BEBIII

Znaki hiperstimulacije:

(odgovor članu ledenka)
        Neposredna povezava do sporočila: 3298
        14.8.2008 10:53:15   
        ledenka
        dobrovoljčica, odvisno je od tega, koliko imaš celic. če zelo malo (npr. 2), je ET po 2 dneh, če nekje do 8, po 3 dneh, če jih je pa dosti, pa po 5 dneh user posted image

(odgovor članu dobrovoljčica)
        Neposredna povezava do sporočila: 3299
        14.8.2008 11:05:50   
        tina77
        Lucka 25, se popolnoma strinjam. Pomembno je ujeti pravi trenutek. Vsekakor ne zelim cakati in sva se odlocila, da greva v postopek in to je to. Tako da moram naslednji teden nazaj k Resu, da mi vse razlozi, saj user posted image  pricakujem 27. in bomo zaceli. Sploh ne morem verjeti, da sem sedaj tu... pred postopkom IVF... nikoli si nisem mislila, da me bo to doletelouser posted image  No se sreca, da danes znanost to omogoca. Najbolj em skrbijo injekcije, saj bom imela v tem casu kar nekaj sluzbenih poti, kar pomeni, da se bom mogla spikati sama.

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

tina77, te zastopim. samo midva sva se že pred posvetom pri rešu odločila, da če drugače ne gre, da greva pa samoplačniško. Se nama je zdelo bolj pomembno ujeti pravi čas, ko sva zares začutila, da sva pripravljena, kot pa če bi čakala in bi nama psiha mogoče pobvzročala kakšne preglavice.
        V tem času nama je bilo pač bolj pomembno, da sva dovolj močna in dobro pripravljena na postopek, kot pa denar. Pa ne me narobe razumeti. Nisva bogata, bova tudi malo morala zategniti pas, ampak če že toliko časa čakaš, si želiš,.... pride tudi trenutek, ko pade taka odločitev, kot je pri nama.

Pa srečno.

(odgovor članu lučka 25)
        Neposredna povezava do sporočila: 3300
        Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
        Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
        Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
        Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
        3D/4D ultrazvočni pregled obraza
        Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
        пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.