|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
12.8.2008 15:34:15   
ledenka
zakaj pa si sama raje ne daješ špik? tole z ZD je res komplicirano user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
12.8.2008 16:11:33   
lara light
Meni se zdi hujš si sama pripravljat te zvarkeuser posted image   sej vem, da sem fuori serieuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
12.8.2008 16:16:51   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Meni se zdi hujš si sama pripravljat te zvarkeuser posted image   sej vem, da sem fuori serieuser posted image

user posted image user posted image user posted image  no, sej sama veš, kako je najbolje! a v nedeljo tudi delajo v ZD?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3153
12.8.2008 16:22:24   
Grethy
dobro jutro, no ja že dober dan ... sem si skremžljano in zaspano ogledala vmes še en film na CBO comedy, pa moža zlorabla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej pa lahko zafunkcioniram počas ...

Kako ste fajterke moje, gre ?????

Jaz čutim vse spodaj , brez menopurja in ostalih zvarkov ... mislm da je prvi ovulacion po postopku, trga trga user posted image user posted image

A moja sosedika gre pa jutri na fiks terapijo user posted image user posted image user posted image user posted image , bomo delal dojenčke v naši ulici ,,, jupiiiiiiiiiiiiiii

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
12.8.2008 17:06:36   
Abra
Blanč, greš spet plaveučke gledat, al bo kar v lastni režiji? Kakorkoli, naj bo mirna roka in dober začetek!

Lara, vidiš, kako smo ubogljive user posted image user posted image Jaz sem imela isto municijo, kot ti. Trije praški, dve vodi. Več bi bla kriza tut v trebuh spravit ... že tko je tolk tega. Zakaj ti pa dragi ne asistira, mogoče bi mu pa odpiranje ampulc bolje šlo?

Hitro k TV-ju. Tiste, ki še niste vidle, pravkar na national geographic "in the womb"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
12.8.2008 17:41:48   
lara light
Abra, user posted image  hvala! Sem kar dobre volje, ker vem, da je tebi prnesla ta magična kombinacija prelep reziltatuser posted image , super! Če bi mojga čakali..se hecam, veš v glavnem dela ponoči in zjutraj spančka. Sej mislim, da bo šlo, sej pravim, tisto steklo pokat mi je mukauser posted image ... ma pust me, smotka tečna sem!

Hvala, da si povedala, da je 'in the womb', nisem še vidla! Evo gledam...Zlo lušno! Sem poklicala še eno bližnjo nosečko in že gleda, ostale moje 3 frendice pa že pestvajo Lucijo, Tristana in Saro!user posted image

In ostanite ubogljive glede izključno lepih novičk!user posted image

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
12.8.2008 18:03:52   
gloria
....na pregledu pri gin.je bilo vse bpuser posted image user posted image user posted image ....dobila navodila če slučajen voda odteče,če se pritisk zviša več kot 150,v slučaju krvavitve ali pa če otroka ne bi čutila dobr takoj v porodnišnico,pa še posebi merkat ker je zanositev po ivf-u....sem pa shujšala od zadnjega pregleda za 1.5 kg. tak da sem do zdej dobila dobrih 9 kg.kaj je tud zelo pohvalil(za kg.manj je pa povedal da je normalno ker se telo pripravlja na bližajoči porod in da se takrat ponavadi hujšauser posted image )....je pa fajn da si vsak dan zapisujem gibe tam da sem mirna da je vse ok....dok to nisem delala sem se sam sekirala če je dovolj aktiven.....zdej gre moj gin.na dopust tak da bom hodila v porodnišnico pri njem sem pa naročena 4.9. sam mi je dal dovoljenje da do takrat lahko rodimuser posted image ...

...zdejle grem pa brati kaj ste vse načvekale...

Neposredna povezava do sporočila: 3157
12.8.2008 18:07:55   
gloria
Gloria pa to je prekrasno . Kaj si si pa po tihem želela? Pa saj vem da je čisto vseeno, sam tak...

...moj si je že od začetka naše veze želel punčko,mene je tudi mal okužil z temuser posted image ....ko se nam je letos to zgodilo da nisem do 22 tedna vedla če bo otrok zdrav ali ne nama je bilo čist vseen.....tak da ko sem na morfologiji zvedla da bo user posted image  ti ne morem povedat kol je bil presrečen in zdej sploh pravi da je boljš da bo fant kaj vse ga bo naučiluser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3158
12.8.2008 18:09:38   
gloria
Imam zelo zelo zdravo punčko .

dakec čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3159
12.8.2008 18:21:52   
lara light
Draga Gloria, tudi ti se striktno držiš mojih navodil in poročal samo lepe novičke!user posted image
Zelo sem vesela zate in za tvojega dragega, pa seveda za fantka, ki ima veliko srečo, da ima tebe za mamico!user posted image user posted image user posted image  Drži se!
In čestitam za (neverjetnih, samo) +9 kg, odlično!

Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
12.8.2008 18:32:53   
lučka 25
No, nama je danes uspel podvig. Sva brez nadzora Reša pripravila zvark za inkcijo in druga špika je padla. user posted image
Sva se vmes smejala, bila noro pametna, največ smeha pa je bilo tik pred špikom. user posted image  Me je pa takoj , ko je zazvonila budilka, vprašal ali bom najprej snif, ali fiks.

Drugače se danes zelo slabo počutim, mi je malo slabo, pa vrti se mi. Je pa to po moje zaradi user posted image , ki je danes zeloooo močna, mi kar teče ven in sem zato vsa zmahana.

Lepo, da ste danes poročale o samih veselih novicah. Za vsako od vas en velik user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ..........user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3161
12.8.2008 18:36:36   
lučka 25
tina77, te zastopim. samo midva sva se že pred posvetom pri rešu odločila, da če drugače ne gre, da greva pa samoplačniško. Se nama je zdelo bolj pomembno ujeti pravi čas, ko sva zares začutila, da sva pripravljena, kot pa če bi čakala in bi nama psiha mogoče pobvzročala kakšne preglavice.
V tem času nama je bilo pač bolj pomembno, da sva dovolj močna in dobro pripravljena na postopek, kot pa denar. Pa ne me narobe razumeti. Nisva bogata, bova tudi malo morala zategniti pas, ampak če že toliko časa čakaš, si želiš,.... pride tudi trenutek, ko pade taka odločitev, kot je pri nama.

Pa srečno.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
12.8.2008 18:37:05   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No, nama je danes uspel podvig. Sva brez nadzora Reša pripravila zvark za inkcijo in druga špika je padla. user posted image

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
12.8.2008 18:37:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Hitro k TV-ju. Tiste, ki še niste vidle, pravkar na national geographic "in the womb"

Pičica sem prepozno vidla.....z mojim sva se zafrkavala v  user posted image   , pa sem samo ujela tisto pupo, ki jo je sestra nesla na tehtnico.

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
12.8.2008 18:38:02   
gloria
lara hvala ti user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
12.8.2008 18:39:00   
gloria
Pičica sem prepozno vidla.....z mojim sva se zafrkavala v , pa sem samo ujela tisto pupo, ki jo je sestra nesla na tehtnico.

Zarja

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
12.8.2008 18:39:55   
gloria
...o pojstle pa ni prelimalouser posted image ....kok sem se zdej nasmejala...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
12.8.2008 18:58:26   
zarja1
Gloria ti se sam smej, ........če pa moramo vadit.  user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
12.8.2008 19:01:20   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image user posted image user posted image  cestitam! se enih 10, pa pade stopka user posted image  

dakec, super za dobro NS in user posted image user posted image user posted image  za user posted image  user posted image user posted image user posted image  

gloria, zdaj pa lahko nehas kolena skup tiscat pa gres po stopnicah hodit al kaj je ze cudezen recept user posted image  

zarja user posted image user posted image user posted image  sta tud gledala In the Womb user posted image user posted image user posted image  sam kamera je bila mal, hm, drugacna user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
12.8.2008 19:17:07   
zarja1
Ledenka, zdaj še lahko pol me bo user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
12.8.2008 19:23:19   
Abra
Lara, ta kombinacija super user posted image sicer te s temi ampulami čist štekam, jaz sem samo trebuh razkužla in nastavla, je vse moj dragi počel. Je šlo pa v vsakem postopku hitreje, boš vidla, da boš zdaj že mimogrede opravila. Stopka je druga zgodba. Tisto je že boljš, da ti da kdo drug.
Oddaja je pa super, kajne? Saj kar pogosto ponavljajo, pa o dvojčkih je tudi.

Gloria user posted image user posted image ti boš kmalu cartala user posted image še jaz zate komi čakam user posted image kdo nam bo pa sporočal, ko bo zares akcija, da bomo navijali? S kilogrami si pa res pridna. Upam, da bom jaz tudi. Če ne štejem postopka in upoštevam stanje po plusu, sem se jaz za ene pol kile, pa to v zadnjem tednu, me je pa tut prebava začela hecat.

Lučka user posted image user posted image za prvo samostojno špiko!

Zarja user posted image user posted image si pa vadla user posted image sej bo ziher še. Mal spremljaj napovednik, ker kar ponavljajo, samo da čas ravno ne drži. Je eno uro prej, kot piše. Evo jutri ponovitev, ob 12 in 17!

Ledenka, user posted image user posted image pri Zarji so ble samo prve minute oddaje user posted image sam je najbrž dalj trajalo user posted image user posted image no upam user posted image Zarja, se ti že kaj kolca?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3171
12.8.2008 19:27:03   
zarja1
Grem jaz še malo user posted image in user posted image .Se beremo zvečer.

Poljubček za vse!!!

pa ostale tud pojte vadituser posted image   

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
12.8.2008 19:28:43   
Abra
Jaz pa ne smem vadit user posted image pa tut likat in pospravljat user posted image ampak za to zadnje sem kar zadovoljna user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
12.8.2008 19:30:31   
ledenka
pospravljat??? user posted image  no way! vadit pa tud ne morem, k mojga ni. sicer je en na videz kjut sosed cez cesto, ampak to je ze preblizu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
12.8.2008 19:39:56   
nokes
ojla, drage moje babuške!
kaj že prve špikice padajo?? take in drugačneuser posted image user posted image ... bravo za vse, ki ste pogumno zakorakale v nove boje. seveda držim pesti za vas!!! user posted image user posted image

gloria, iiiiiii fantek, kak lepouser posted image user posted image

dakec, iiiii punčka, kak superuser posted image user posted image

zdaj pa da malo razložim svojo situacijo: na dan odhoda na morje se je iz mene vlila kri kot še nikoli. seveda takoj na urgenco, kjer so bili prepričani, da je vsega konec, UZ je pokazal, da sta oba pikeca še vedno pri meni! user posted image  bila v bolnici, zdaj sem doma, mirovanje in mirovanje!! krvavim še vedno, sem pa imela včeraj ponovno UZ pri svoji g, in je prav tako vse ok user posted image , paglavčka rasteta in zaenkrat upamo na najboljše! slabosti so še vedno prisotne, utrujenost tudi. komaj čakam na NS, ki jo imam 26.8. (ajsi, boš zabeležla, pliiiz).

abri, tele krvavitve naj gredo tja, kjer jih nucajo, midve bi pa zdaj nekaj časa bile brez, a ne? verjamem, da se bo razpletlo tako kot si želiva! boš vidla!

nokes

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.