Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 15:34:15
|
|
|
|
ledenka
|
zakaj pa si sama raje ne daješ špik? tole z ZD je res komplicirano
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 16:11:33
|
|
|
|
lara light
|
Meni se zdi hujš si sama pripravljat te zvarke sej vem, da sem fuori serie
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 16:16:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Meni se zdi hujš si sama pripravljat te zvarke sej vem, da sem fuori serie no, sej sama veš, kako je najbolje! a v nedeljo tudi delajo v ZD?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 16:22:24
|
|
|
|
Grethy
|
dobro jutro, no ja že dober dan ... sem si skremžljano in zaspano ogledala vmes še en film na CBO comedy, pa moža zlorabla , zdej pa lahko zafunkcioniram počas ... Kako ste fajterke moje, gre ????? Jaz čutim vse spodaj , brez menopurja in ostalih zvarkov ... mislm da je prvi ovulacion po postopku, trga trga A moja sosedika gre pa jutri na fiks terapijo , bomo delal dojenčke v naši ulici ,,, jupiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 17:06:36
|
|
|
|
Abra
|
Blanč, greš spet plaveučke gledat, al bo kar v lastni režiji? Kakorkoli, naj bo mirna roka in dober začetek! Lara, vidiš, kako smo ubogljive Jaz sem imela isto municijo, kot ti. Trije praški, dve vodi. Več bi bla kriza tut v trebuh spravit ... že tko je tolk tega. Zakaj ti pa dragi ne asistira, mogoče bi mu pa odpiranje ampulc bolje šlo? Hitro k TV-ju. Tiste, ki še niste vidle, pravkar na national geographic "in the womb"
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 17:41:48
|
|
|
|
lara light
|
Abra, hvala! Sem kar dobre volje, ker vem, da je tebi prnesla ta magična kombinacija prelep reziltat , super! Če bi mojga čakali..se hecam, veš v glavnem dela ponoči in zjutraj spančka. Sej mislim, da bo šlo, sej pravim, tisto steklo pokat mi je muka ... ma pust me, smotka tečna sem! Hvala, da si povedala, da je 'in the womb', nisem še vidla! Evo gledam...Zlo lušno! Sem poklicala še eno bližnjo nosečko in že gleda, ostale moje 3 frendice pa že pestvajo Lucijo, Tristana in Saro! In ostanite ubogljive glede izključno lepih novičk!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 18:03:52
|
|
|
|
gloria
|
....na pregledu pri gin.je bilo vse bp ....dobila navodila če slučajen voda odteče,če se pritisk zviša več kot 150,v slučaju krvavitve ali pa če otroka ne bi čutila dobr takoj v porodnišnico,pa še posebi merkat ker je zanositev po ivf-u....sem pa shujšala od zadnjega pregleda za 1.5 kg. tak da sem do zdej dobila dobrih 9 kg.kaj je tud zelo pohvalil(za kg.manj je pa povedal da je normalno ker se telo pripravlja na bližajoči porod in da se takrat ponavadi hujša )....je pa fajn da si vsak dan zapisujem gibe tam da sem mirna da je vse ok....dok to nisem delala sem se sam sekirala če je dovolj aktiven.....zdej gre moj gin.na dopust tak da bom hodila v porodnišnico pri njem sem pa naročena 4.9. sam mi je dal dovoljenje da do takrat lahko rodim ... ...zdejle grem pa brati kaj ste vse načvekale...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 18:07:55
|
|
|
|
gloria
|
Gloria pa to je prekrasno . Kaj si si pa po tihem želela? Pa saj vem da je čisto vseeno, sam tak... ...moj si je že od začetka naše veze želel punčko,mene je tudi mal okužil z tem ....ko se nam je letos to zgodilo da nisem do 22 tedna vedla če bo otrok zdrav ali ne nama je bilo čist vseen.....tak da ko sem na morfologiji zvedla da bo ti ne morem povedat kol je bil presrečen in zdej sploh pravi da je boljš da bo fant kaj vse ga bo naučil ...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 18:09:38
|
|
|
|
gloria
|
Imam zelo zelo zdravo punčko . dakec čestitke
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 18:21:52
|
|
|
|
lara light
|
Draga Gloria, tudi ti se striktno držiš mojih navodil in poročal samo lepe novičke! Zelo sem vesela zate in za tvojega dragega, pa seveda za fantka, ki ima veliko srečo, da ima tebe za mamico! Drži se! In čestitam za (neverjetnih, samo) +9 kg, odlično!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 18:32:53
|
|
|
|
lučka 25
|
No, nama je danes uspel podvig. Sva brez nadzora Reša pripravila zvark za inkcijo in druga špika je padla. Sva se vmes smejala, bila noro pametna, največ smeha pa je bilo tik pred špikom. Me je pa takoj , ko je zazvonila budilka, vprašal ali bom najprej snif, ali fiks. Drugače se danes zelo slabo počutim, mi je malo slabo, pa vrti se mi. Je pa to po moje zaradi , ki je danes zeloooo močna, mi kar teče ven in sem zato vsa zmahana. Lepo, da ste danes poročale o samih veselih novicah. Za vsako od vas en velik ..........
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 18:36:36
|
|
|
|
lučka 25
|
tina77, te zastopim. samo midva sva se že pred posvetom pri rešu odločila, da če drugače ne gre, da greva pa samoplačniško. Se nama je zdelo bolj pomembno ujeti pravi čas, ko sva zares začutila, da sva pripravljena, kot pa če bi čakala in bi nama psiha mogoče pobvzročala kakšne preglavice. V tem času nama je bilo pač bolj pomembno, da sva dovolj močna in dobro pripravljena na postopek, kot pa denar. Pa ne me narobe razumeti. Nisva bogata, bova tudi malo morala zategniti pas, ampak če že toliko časa čakaš, si želiš,.... pride tudi trenutek, ko pade taka odločitev, kot je pri nama. Pa srečno.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 18:37:05
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, nama je danes uspel podvig. Sva brez nadzora Reša pripravila zvark za inkcijo in druga špika je padla. ... ...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 18:37:27
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Hitro k TV-ju. Tiste, ki še niste vidle, pravkar na national geographic "in the womb" Pičica sem prepozno vidla.....z mojim sva se zafrkavala v , pa sem samo ujela tisto pupo, ki jo je sestra nesla na tehtnico.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 18:38:02
|
|
|
|
gloria
|
lara hvala ti
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 18:39:00
|
|
|
|
gloria
|
Pičica sem prepozno vidla.....z mojim sva se zafrkavala v , pa sem samo ujela tisto pupo, ki jo je sestra nesla na tehtnico. _____________________________ Zarja ... ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 18:39:55
|
|
|
|
gloria
|
...o pojstle pa ni prelimalo ....kok sem se zdej nasmejala...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 18:58:26
|
|
|
|
zarja1
|
Gloria ti se sam smej, ........če pa moramo vadit.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 19:01:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, nama je danes uspel podvig. Sva brez nadzora Reša pripravila zvark za inkcijo in druga špika je padla. cestitam! se enih 10, pa pade stopka dakec, super za dobro NS in za gloria, zdaj pa lahko nehas kolena skup tiscat pa gres po stopnicah hodit al kaj je ze cudezen recept zarja sta tud gledala In the Womb sam kamera je bila mal, hm, drugacna
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 19:17:07
|
|
|
|
zarja1
|
Ledenka, zdaj še lahko pol me bo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 19:23:19
|
|
|
|
Abra
|
Lara, ta kombinacija super sicer te s temi ampulami čist štekam, jaz sem samo trebuh razkužla in nastavla, je vse moj dragi počel. Je šlo pa v vsakem postopku hitreje, boš vidla, da boš zdaj že mimogrede opravila. Stopka je druga zgodba. Tisto je že boljš, da ti da kdo drug. Oddaja je pa super, kajne? Saj kar pogosto ponavljajo, pa o dvojčkih je tudi. Gloria ti boš kmalu cartala še jaz zate komi čakam kdo nam bo pa sporočal, ko bo zares akcija, da bomo navijali? S kilogrami si pa res pridna. Upam, da bom jaz tudi. Če ne štejem postopka in upoštevam stanje po plusu, sem se jaz za ene pol kile, pa to v zadnjem tednu, me je pa tut prebava začela hecat. Lučka za prvo samostojno špiko! Zarja si pa vadla sej bo ziher še. Mal spremljaj napovednik, ker kar ponavljajo, samo da čas ravno ne drži. Je eno uro prej, kot piše. Evo jutri ponovitev, ob 12 in 17! Ledenka, pri Zarji so ble samo prve minute oddaje sam je najbrž dalj trajalo no upam Zarja, se ti že kaj kolca?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 19:27:03
|
|
|
|
zarja1
|
Grem jaz še malo in .Se beremo zvečer. Poljubček za vse!!! pa ostale tud pojte vadit
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 19:28:43
|
|
|
|
Abra
|
Jaz pa ne smem vadit pa tut likat in pospravljat ampak za to zadnje sem kar zadovoljna
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 19:30:31
|
|
|
|
ledenka
|
pospravljat??? no way! vadit pa tud ne morem, k mojga ni. sicer je en na videz kjut sosed cez cesto, ampak to je ze preblizu
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 19:39:56
|
|
|
|
nokes
|
ojla, drage moje babuške! kaj že prve špikice padajo?? take in drugačne ... bravo za vse, ki ste pogumno zakorakale v nove boje. seveda držim pesti za vas!!! gloria, iiiiiii fantek, kak lepo dakec, iiiii punčka, kak super zdaj pa da malo razložim svojo situacijo: na dan odhoda na morje se je iz mene vlila kri kot še nikoli. seveda takoj na urgenco, kjer so bili prepričani, da je vsega konec, UZ je pokazal, da sta oba pikeca še vedno pri meni! bila v bolnici, zdaj sem doma, mirovanje in mirovanje!! krvavim še vedno, sem pa imela včeraj ponovno UZ pri svoji g, in je prav tako vse ok , paglavčka rasteta in zaenkrat upamo na najboljše! slabosti so še vedno prisotne, utrujenost tudi. komaj čakam na NS, ki jo imam 26.8. (ajsi, boš zabeležla, pliiiz). abri, tele krvavitve naj gredo tja, kjer jih nucajo, midve bi pa zdaj nekaj časa bile brez, a ne? verjamem, da se bo razpletlo tako kot si želiva! boš vidla!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.