|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
13.8.2008 20:42:31   
gigi1
Nočko Abra.

Zarja kako si? Hvala za dobrodošlico. Žal nisem niti 1x plavala (user posted image  od prvega dne do danes). Je bilo pa ostalo Oki user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
13.8.2008 20:45:52   
zarja1
Gigi bolj tak, no. Jutri imam UZ pa bom vidla kak naprej. Zadnji UZ je bil bolj bogi. Folikli so malo zrasli, G pa je vidla neko cisto in me malo prestrašla. Drži pesti za jutri, zdaj jih res rabim.

A tebi jo je pa user posted image zagodla? Sovražim, ko me to na dopustu sreča.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
13.8.2008 20:49:44   
Anonimen
Pozdravljene!user posted image
Nova med vami.  Da se malo prej predstavim, sem iz MB, stara 30 in prvič v postopku IVF.
Dala sem skozi klomifen, laparo, histero... Zdaj sem že bila na razgovoru, dala kri in ultrazvok.
Z možem imava razgovor novembra.
Prosim, za kakšne nasvete.user posted image

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
13.8.2008 21:00:23   
blanč
o gggggigica morska deklica. Ta presneti hudič ti ni dal plavat, eh nič zato, saj je itak vse onesnaženouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
13.8.2008 21:01:37   
blanč
Julija pa dej no, a da si zdej mela user posted image , pa to je pa že preveč, kot, da ni dovolj kolk se mormo za ta + borit.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
13.8.2008 21:05:19   
Shuka
gigi - evo še jest te pozdravim  user posted image back. 

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
13.8.2008 21:06:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nova med vami.  Da se malo prej predstavim, sem iz MB, stara 30 in prvič v postopku IVF.
Dala sem skozi klomifen, laparo, histero... Zdaj sem že bila na razgovoru, dala kri in ultrazvok.

Anonimen pozdravljena med nami!!!!user posted image user posted image user posted image Tudi jaz hodim v MB. Katerega zdravnika imata? Če sta novembra na razgovoru bo januarja IVF?

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
13.8.2008 21:07:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimen pozdravljena med nami!!!!user posted image user posted image user posted image Tudi jaz hodim v MB. Katerega zdravnika imata? Če sta novembra na razgovoru bo januarja IVF?
A tolk časa traja, da prideš do postopkauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
13.8.2008 21:10:24   
Zvezdica
ojla

Mal berem, skoraj nič ne čvekam:)

A morda katera ve kdaj pride gigi z dopusta?

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
13.8.2008 21:11:05   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ojla

Mal berem, skoraj nič ne čvekam:)

A morda katera ve kdaj pride gigi z dopusta?

LP
user posted image user posted image user posted image user posted image

sej je že nazaj, malo višje poglejuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
13.8.2008 21:26:54   
kajsica
Ščukica, ti si spraševala za G v LJ? Pa saj ti si imela postopek na GK?! ali ne?!user posted image

Lej če si bila na GK in če si zadovoljna s svojim G tam imaš pravico ostati tudi pri njemu sedaj ko si noseča, zrihtaj si samo napotnico od svojega osebnega G in to je to. Moja osebna G, se je kar križala in je rekla da mi da takoj 10 napotnic, samo naj hodim na GK na redne preglede ko bom tako daleč zaradi rizičnosti. Poskusi!

Sulfinija, lejo lejo, pa si se prikazala med nami spet. Ja bomo počasi spet nakapljale skupaj po dopustih. Meni je sestra Mira rekla da začnejo z naročanjem že s 1.avgustom, samo postopkov ne bodo izvajali med 15.7 in 15.8., tako da za naročanje po moje lahko pokličeš.

Žižika, si nazaj? Kako je bilo? Uživala? Vsaj malo nafilala baterije????

No moram povedati da sem bila danes pri zeliščarki in vam povem, da me je ženska kar malo šokirala. Pa kako hudiča preden da odpreš usta ti pove kaj je narobe s teboj, ko samo pogleda ta tvoj urin...No ja, jaz sem si danes vzela pri njej neke čajčke in jih bom pila v prihodnosti in potem bomo pa videli kako in kaj. Škodit ne more, ker je vse naravno, ni pa nič v pretirani obliki. Po nekako mesecu dni pa bom itak vedela ali se mi je na določenem področju težava kaj izboljšala. Bomo videli.

Punce uživajte!

< Sporočilo je popravil kajsica -- 13.8.2008 21:27:28 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
13.8.2008 21:27:50   
gigi1
Zarja veš, da bom držala pesti!! Če je ena cistica nič hudega. Meni so jo spunktirali, p asem se borila naprej user posted image . Samo pozitivno, pls.

Blanči, Šuki, Zvezdica lupčke vam pošiljam user posted image

Zdej sem na 119. strani. Se poskušam nazaj vklopit. Predvsem me pa zanima kako ste?

Šukica sem vidla, da te je sestra tvojega G ob živce spravila. Le mirno. Boli te .... una stvar zanjo. Važno, da si ti srečka user posted image . Upam, da je pri vas vse Ok. Brez izcedkov in podobnih nevšečnosti, pa tudi slabosti Berem naprej...

Blanči a je danes prva špika padla user posted image  user posted image  user posted image . Vidim, da modrookega kuriš s seksi tangami user posted image  user posted image  user posted image .

Zvezdica bosna je zakon user posted image  user posted image  user posted image . Si se najedla čevaplnov za vse nas user posted image . Si dobro? Medo je verjetno že full velikuser posted image .

Vidim, da se je Hope priklopila user posted image ,
pa Gretka končno spetuser posted image . Gretka lubica, ti kar zjokaj žalost. Prej ali slej nas vse doleti. Če se še tako trudimo se je s tako zgubo težko spoprijeti brez posledic. Kakšen vinček ali pirčkem pa meni vedno pomaga user posted image

Grem naprej brat.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
13.8.2008 21:29:09   
gigi1
Oj Kajši objemčka user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
13.8.2008 21:30:29   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Ščukica, ti si spraševala za G v LJ? Pa saj ti si imela postopek na GK?! ali ne?!user posted image

Lej če si bila na GK in če si zadovoljna s svojim G tam imaš pravico ostati tudi pri njemu sedaj ko si noseča, zrihtaj si samo napotnico od svojega osebnega G in to je to. Moja osebna G, se je kar križala in je rekla da mi da takoj 10 napotnic, samo naj hodim na GK na redne preglede ko bom tako daleč zaradi rizičnosti. Poskusi!
Ne jaz imam g. v svojem kraju, na postopkih sem bila pa pri Rešu. Reš pa odpravi pacientke, ko zanosijo, z njim nimamo nič več. Koliko je pametno med nosečnostjo menjati ginekologa ne vem, a vseeno bo bolje kot, da ostanem pri svojem.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
13.8.2008 21:33:09   
Shuka
kajsica - naj ti čajčki dobro denejo in pomagajo user posted image

žižika - ti boš pa mela delo danes zvečer, vračam lupčka user posted image

se jutri beremo naprej, lepo pančajteuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
13.8.2008 21:39:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarja veš, da bom držala pesti!! Če je ena cistica nič hudega. Meni so jo spunktirali, p asem se borila naprej user posted image . Samo pozitivno, pls.

Saj vem Gigi, sam ko mi je začela z endometriozo sem skoraj pop**dlauser posted image   . Sem pa full vesela, da si nazaj. Še malo pa pride tud MISMIS pasmo kompletne, a ne?user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 13.8.2008 21:43:58 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
13.8.2008 22:11:36   
zarja1
Jutri moramuser posted image   "kar zgodaj" na UZ, tako da lahko noč vsem skupaj.

Lepe sanje...

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
13.8.2008 22:14:04   
lučka 25
Čer1

gigi, dobrodošla spet med nami. user posted image

Punce, hvala ker ste me pomirile in so vsi ti znaki le stranski učinki. Bom zdaj bolj pomirjena. Se pa res vse tako hitro odvija, da komaj dojamem vse skupaj. Po moje še dojela ne bom, kdaj bo ET. potem pa se spet vleče do testa. Amapk s tako ekipo kot ste ve, to ni problem. user posted image

zarja, za jutri pa držim pesti, da bo vse tako kot je reba.  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kajsica, naj čajčki pomagajo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
13.8.2008 22:14:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Jutri moramuser posted image   "kar zgodaj" na UZ, tako da lahko noč vsem skupaj.

Lepe sanje...

Nočko. Pa lepe sanje tudi tebi.
Pa res dobro opravi na UZ.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
13.8.2008 22:15:35   
ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 13.08.
Blanc - zacetek spikanja

Cetrtek, 14.08.
Oktavija - UZ
Zarja1 - UZ

Nedelja, 17.08.
Lucka25 - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 19.08.
Hedviga - NS

Sreda, 20.08.
Linda25 - NS

Petek, 22.08.
Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš - prva špika 11.8.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prva špika 12.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3270
    13.8.2008 22:17:19   
    gloria
    Tudi jaz sem v četrtek pristala v bolnišnici. Zvečer ob sedmih grem na wc in se ulije kri. Hitro v bolnico, kjer ostanem štiri dni. S pikico je vse ok, dr. niso opazili kakršnih koli sprememb, ampak eden je bil prepričan, da je moje telo "izvedlo" menstruacijo. Ma ta krvavitev je trajala samo v četrtek ponoči, vendar le takrat je bila prisotna kri, ko sem šla na wc. Potem pa še dva dni izcedek - rjav, samo malo, sedaj ga pa ni. Upam, da ga tudi ne bo. Dabroston papam naprej, imam priporočeno strogo mirovanje in nič
    V ponedeljek, na poti domov, sem še imal NS. Pikica je bila velika 65 mm, vse ok in tveganje zelo malo. Sem bila kar pomirjena.
    sedaj pa večino dneva poležavam in veliko spim.
    Pupe za vse držim pesti, da bo vse ok.
    Kje pa je naša Gigi, na dopustu?
    Pa še to, 22.8. imam ponovni pregled.

....počivaj res.....HB da je z tabo in pikico vse ok...

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3271
    13.8.2008 22:17:21   
    lučka 25
    Sem zdajle malo bolj prebrala seznam. Tudi oktavija ima jutri UZ. Naj bodo dobre novice. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3272
    13.8.2008 22:18:15   
    ledenka
    giiiiiigiiiiii user posted image  kok smo te pogresaleeeeeee

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3273
    13.8.2008 22:18:23   
    gloria
    joj gloria, jaz imam že kar tremo pred (tvojim) porodom , se spomnim, kak si voziček šraufala skupaj, zdaj pa tak...

...mene tud mal daje...mojga pa da ne govorim....user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3274
    13.8.2008 22:19:21   
    gloria
    Helouuuu puppe moje.

I am back!!!!!

DOBRODOŠLA NAZAJ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
    Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
    3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.