Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 20:50:19
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jaz sem pa nekam fotič založila in ga že pred morjem nisem najdla in zdaj rd... in prav vse sem preiskala...no, očitno nhe, bojim se le da ga nisem zakvačkala, mam lan novga in mi kar slabo pride k se spomnm, da ga nimam tole pa ni najbolj fajn... ...upam da ga kmalu najdeš....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 20:52:30
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 . Oči so me tudi ful bolele, komaj sem gledala na monitor. Ne vem, doma s tem nimam težav. Mark je bil pa ful priden in ful užival. Vsaj to je ok. to ti pa verjamem ja... Super za Marka....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 20:53:47
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Lenč@ pozdravljena nazaj. Smo te pogrešali. čaw čaw jaz tud vas
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 20:53:47
|
|
|
|
pajac
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 20:53:57
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka oj, ne vem točno kaj sem dala. sm pobrskala kaj mam v favorites in sm našla tele linke, če ti kej pomaga: sej si misnla otroške ane? bolj sem mislila tiste "ta resne"... me je ena kolegica spraševala pa sem se nate spomnila...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 20:54:01
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pajac a se ti kaj sanja kaj bi še dala Maši proti glistam,ker zdravila v Sloveniji ni več a še rabiš??
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 20:55:01
|
|
|
|
*lenc@*
|
punce, jaz sem frej še drug teden, se kaj vidmo? ste za tiste k ste še frej?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 20:55:19
|
|
|
|
pajac
|
Čestitke vsem za 1. svečke, prve korake, nove zobke, razbita kolena, buške....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 20:56:30
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ste za tiste k ste še frej? jst,jst,jst itak
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 21:05:25
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* torto sem pa kar naročila, za cca 25 oseb in bo 60€, mal drgao se mi zdi ampka najbrž je tako, sploh v LJ sploh ni tok drago...Jst sem hotla eno ful lepo naročit v Uli, tko 24 kosov pa mi me prišla 90 EUR sem si rekla no way... sisy še dobr. ker ti res ne privoščim da bi bla tolk razočarana kot sva bla midva na poroki. kao ula gor in dol. ap sva rekla, ajd za torto pa dava mal več, pa k nas en bo velik in tko in sva jo naročila v uli. jao mijo - še čist vsaka moja domača je bla lepša, pa brez da bi se hvalila. izbrala sva jo iz njihovega velečastnega seznama slik (sem pol izvedla, da to niso torte k bi jih oni dejnasko že nardili ampak kr zbirajo slike vsepovsod). no če samo povem da sva prinesla sveže rože (kale) in sva na poroko dobila zmrznjene. torta je bila posedena - so jo probal poravnat tako da je blo okrog in okrog napacane ene 3cm smetane. obroba naj bi bila taka drobna - drobni okraski, dobila sva pa take hjuž k jih nardiš doma z unim nastavkom za smetano. skratka ne rabim pisat dalje, ampak katastrofa res. se rajši ne spominjam ker to je bla edina katastrofa kar se poroke tiče.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 21:06:10
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: zalenka oj, ne vem točno kaj sem dala. sm pobrskala kaj mam v favorites in sm našla tele linke, če ti kej pomaga: sej si misnla otroške ane? bolj sem mislila tiste "ta resne"... me je ena kolegica spraševala pa sem se nate spomnila... aha mislim da vem kere misliš. čaki bom poiskala in ti napopam gor ok.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 21:07:58
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka aha mislim da vem kere misliš. čaki bom poiskala in ti napopam gor ok.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 21:10:51
|
|
|
|
pajac
|
popsika, midva sva imela poročno slavje v Vili Otočec. Cena je bila sprejmljiva (vsaj takrat, pa midva nisva dala veliko denarja za poroko), imela sva rtoplo hladni bife edino juho so stregli k mizam. Hrana je bila super, postrežba tudi. Izredno sva bila zadovoljnain če bi šla bi šla še enkrat tja. Fajn pa je še najbolj bilo to, da imajo zunaj teraso in igrala, tako da so se otroci na poroki lepo igrali zunaj...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 21:22:27
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: zalenka oj, ne vem točno kaj sem dala. sm pobrskala kaj mam v favorites in sm našla tele linke, če ti kej pomaga: sej si misnla otroške ane? bolj sem mislila tiste "ta resne"... me je ena kolegica spraševala pa sem se nate spomnila... aha mislim da vem kere misliš. čaki bom poiskala in ti napopam gor ok. mogoče tole o kolk so dobre: http://www.fototapete.si/index.html mela sm še enga pa zdele nikjer ne najdem žal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 21:34:09
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* torto sem pa kar naročila, za cca 25 oseb in bo 60€, mal drgao se mi zdi ampka najbrž je tako, sploh v LJ sploh ni tok drago...Jst sem hotla eno ful lepo naročit v Uli, tko 24 kosov pa mi me prišla 90 EUR sem si rekla no way... sisy še dobr. ker ti res ne privoščim da bi bla tolk razočarana kot sva bla midva na poroki. kao ula gor in dol. ap sva rekla, ajd za torto pa dava mal več, pa k nas en bo velik in tko in sva jo naročila v uli. jao mijo - še čist vsaka moja domača je bla lepša, pa brez da bi se hvalila. izbrala sva jo iz njihovega velečastnega seznama slik (sem pol izvedla, da to niso torte k bi jih oni dejnasko že nardili ampak kr zbirajo slike vsepovsod). no če samo povem da sva prinesla sveže rože (kale) in sva na poroko dobila zmrznjene. torta je bila posedena - so jo probal poravnat tako da je blo okrog in okrog napacane ene 3cm smetane. obroba naj bi bila taka drobna - drobni okraski, dobila sva pa take hjuž k jih nardiš doma z unim nastavkom za smetano. skratka ne rabim pisat dalje, ampak katastrofa res. se rajši ne spominjam ker to je bla edina katastrofa kar se poroke tiče. ma dej nehi...ne morem verjet joj,joj,joj še hvala bogu da je nisva tam naročila...Ma na slikcah zgledajo pa torte fenomenalne in sem mislila da so verjetno so res ornk (tako dobre kot tut lepe) glede na to kakšne so cene...Sem kar šokirana ko berem tole tvojo izkušnjo...poden
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 21:35:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: **** Pajac a se ti kaj sanja kaj bi še dala Maši proti glistam,ker zdravila v Sloveniji ni več a še rabiš?? Sva dobili zadnjo škatlico
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 23:22:36
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, hoj, kako ste? Vidim da govorite o spanju... Pri nas je zaenkrat spanje krasno, spi od pol devetih do šestih, mal čez šest vstane. Popoldne ma še dva pol urna dremeža, tko da to je pri nas fajn ratal. Kokr je blo pa na začetku groza pa ne bi. Dojiva se tud že ene 14 dni ne več, smo kar nehal, ni blo več potrebe. Ona bi še pomoje, sam se je bolj igrala, jst moram pa tud mal nase mislt in sem rekla konc. Mamo 12 zobkov, ta zadnja 4ka je prišla 5.8. ven, en dan po njenem rojstnem dnevu, ma je bla pa sitna ene dva dni pred tem ko driska. Drgač je pa sonček Čestitke vsem slavljenčkom in seveda hvala vsem za čestitke!!! Aja, hodmo pa še nč ne, mislm pa da bomo zdej kr kmal shodil, vsaj upam, do februrja naj bo kar navajena hoje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 23:32:38
|
|
|
|
Antigona
|
Čer... Mi smo imeli pa danes sistematskega. Oba, in Žan in Luka. Žan je že velik fant ima točno 100 cm in 15,8 kg, Luka pa so namerili 81 cm, čeprav imam občutek da so ga še mal skrajšal in natehtal 11390 g. Je pa moj zdej porajtu da Luka desno nogo drži ful na ven in ko hodi jo dostikrat vleče za sabo. smo dobili napotnico za ortopeda. Upam, da ni nič hujšega in da se bo kmalu popravilo. Luka se glede hoje samo še šverca, tako da je vprašanje časa kdaj se bo spustu. Zaenkrat se bolj varnega počuti na vseh štirih. To je to za danes, ker sem zelo utrujena, jutri pa moram biti spočita za Lukija... Sem ravno mojmu rekla, da sva ravno takle čas prispela v porodnišnico... Se je kr lepo spomnit tistih trenutkov !!! Zdej grem pa kr spat!!! Nočko!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.8.2008 6:41:36
|
|
|
|
JORJA
|
Dobro jutro! Pa začnimo: Avgustovke imajo prednost...... LINA in PETJA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!! vama želima z Avgustinom!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.8.2008 6:45:27
|
|
|
|
JORJA
|
LUKA TUDI TEBI VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!! želi Avgustin z mamico!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.8.2008 6:49:05
|
|
|
|
JORJA
|
In na koncu še največja Avgustovka: Lenc@ vse naj naj za okroglo obletnico!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.8.2008 6:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Lina, Petja in Luka Vse najboljše zlati avgustovčki!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.8.2008 7:00:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljše draga Lenča za tvoj rojstni dan!!! Želimo ti, da bi s teboj bil vedno kdo, s komer lahko deliš prav vse in da bi vsaj kdaj bila priložnost, da si privoščiš, kar si želiš, in ne le tisto, kar potrebuješ. Vse najboljše za rojstni dan ....in seveda veliko lepih trenutkov s tvojo prečudovito punčko. Tjaša, Tina in Simon!
< Sporočilo je popravil poopsika -- 14.8.2008 7:03:46 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 14.8.2008 7:04:09
|
|
|
|
JORJA
|
Jutro Poopsika......vi že tudi bedite....naš ga je "sračkal" danes ponoči , se je zbudil kar 4x . Smo vstali že ob 6h. Moj pravi da je mali živčen zaradi olimpijade!!! Ja, ja po moje bo to tudi to!!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......