Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:14:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Lenča- prtiček se NE RAZPRE-ampak ga samo tak kot je položi na krščenko- no vsaj pri nas se mi je zdel, da se ne... no, pr nas bo pa tud tak moglo bit no, upam, da je tako povsod tega pa res ne vem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:14:45
|
|
|
|
Sončni žarek
|
lenča sva kar istočasno napisale post- do sekunde natančno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:20:14
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Zalenka- držim pesti, da bo vse OK Talika- upam, da prvi dan ni preveč naporen in ti bo hitro minil Mi smo pa danes končno dobili našega zajčka-zaspanka. Eva ima enga ki vedno spi z njim in sva ji želela kupit še rezervnega in smo 3tedne čakali in iskali-tako da smo dobili še edinega v Sloveniji-pa še to iz Postojne JE bla sedaj tok smešna- je najprej samo gledala, potem pa tok oba k sebi stiskala in objemala...........Oh ta ljubezen........Naša EVa kar vse k sebi stiska-tud kakšen svoj bodi, pa majčko, pa hlače..........Men pa je tok smešna-ona ma vse rada
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:30:31
|
|
|
|
*lenc@*
|
Men pa je tok smešna-ona ma vse rada to je super
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:49:08
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Evo mene iz službenega mesta. Očitno so tole pozabili zablokirati. Mi je pa kar kriza, sicer še nič ne delam, ker tudi maila mi še niso zrihtali. Sem pa že čisto utrujena, ufff tale delovnik bo kar dolg. Pa še vsak, ki ga srečam reče: A si že nazaj??? Jaaaa, na žalost.... Mah saj bo, samo noter moram pridet. Mark pa ful uživa v varstvu, edino zjutraj je malo zajokal, ko ga je moj tam pustil, potem pa so ga hitro zamotili in je bilo ok. Še dobro, da ga ne vozim jaz, bi ziher oba tulila.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:01:04
|
|
|
|
Sisy
|
O Talika a ni grozn ko ti rečejo: a si že nazaj? Si človk misl : pa sej grem loh še mal na porodniško če me niste pogrešal Evo jst pa kuham-omakco bolognese pa mal špagetov,solatka pa je... Moj je ju3 frej tko da imamo spet 5 skupnih dni...Pa bi kar kam na morje šli...No na žalost nimamo nikjer nobenga vikenda tko da se bomo moral zadovoljit z Laguno....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:04:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Lenča, a si poklicala za torto?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:06:01
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Lenča, a si poklicala za torto? ej Pupsi,kok si ti dala za torto če ni skrivnost? Morm še eno v kratkem naročit sej una naša je bla kr kul sam ne tok dobra kot sem si jst zamislila
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Lenča, a si poklicala za torto? ej Pupsi,kok si ti dala za torto če ni skrivnost? Morm še eno v kratkem naročit sej una naša je bla kr kul sam ne tok dobra kot sem si jst zamislila 40 ojrov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:08:59
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Lenča, a si poklicala za torto? ej Pupsi,kok si ti dala za torto če ni skrivnost? Morm še eno v kratkem naročit sej una naša je bla kr kul sam ne tok dobra kot sem si jst zamislila 40 ojrov aha tok kot mi....sam me itak zdej moj nagovarja da je moja itak najboljša tko da se je bom po mojem kr sama lotila...čeprov vizuelno ni glih neki....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Lenča, a si poklicala za torto? ej Pupsi,kok si ti dala za torto če ni skrivnost? Morm še eno v kratkem naročit sej una naša je bla kr kul sam ne tok dobra kot sem si jst zamislila 40 ojrov aha tok kot mi....sam me itak zdej moj nagovarja da je moja itak najboljša tko da se je bom po mojem kr sama lotila...čeprov vizuelno ni glih neki.... važn, da je dobra
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:13:16
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Lenča, a si poklicala za torto? ej Pupsi,kok si ti dala za torto če ni skrivnost? Morm še eno v kratkem naročit sej una naša je bla kr kul sam ne tok dobra kot sem si jst zamislila 40 ojrov aha tok kot mi....sam me itak zdej moj nagovarja da je moja itak najboljša tko da se je bom po mojem kr sama lotila...čeprov vizuelno ni glih neki.... važn, da je dobra ja sej, bo pa bolj "grmada"
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ja sej, bo pa bolj "grmada" sisy, a se greste vi jutri kopat v Laguno? No, mi2 nikakor ne moreva zraven, ker je moj otrok ratal tak divjak, da je ne morem lovit po kopališču z mojim križem ...dobro, da mi danes pomaga mami, ker nikakor ne bi šlo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:17:04
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy O Talika a ni grozn ko ti rečejo: a si že nazaj? Si človk misl : pa sej grem loh še mal na porodniško če me niste pogrešal Ne saj to je mišljeno v pozitivnem smislu, so vsi ful veseli ko me vidijo. Bolj je to, da se še njim zdi hitro, kaj šele meni.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Talika, ti nič ne zavidam...sicer pa mene vse to še čaka...ampak mene noben ne bo pogrešal, ker grem v novo službo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:19:14
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ja sej, bo pa bolj "grmada" sisy, a se greste vi jutri kopat v Laguno? No, mi2 nikakor ne moreva zraven, ker je moj otrok ratal tak divjak, da je ne morem lovit po kopališču z mojim križem ...dobro, da mi danes pomaga mami, ker nikakor ne bi šlo. smo mel namen ja....pa pejta zraven zakaj pa ne Sej u vodi ti nikamor ne more pobegnit
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:21:01
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy O Talika a ni grozn ko ti rečejo: a si že nazaj? Si človk misl : pa sej grem loh še mal na porodniško če me niste pogrešal Ne saj to je mišljeno v pozitivnem smislu, so vsi ful veseli ko me vidijo. Bolj je to, da se še njim zdi hitro, kaj šele meni. sej vem da je bilo mišljeno pozitivno...Sam ko tako rečejo si misliš : joj škoda da sem že nazaj... saj bi lahko komot brez mene zdržal,jst bi bila lepo doma in uživala z svojim otročkom če bi se tko dalo bi bilo super ne
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 14:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ja sej, bo pa bolj "grmada" sisy, a se greste vi jutri kopat v Laguno? No, mi2 nikakor ne moreva zraven, ker je moj otrok ratal tak divjak, da je ne morem lovit po kopališču z mojim križem ...dobro, da mi danes pomaga mami, ker nikakor ne bi šlo. smo mel namen ja....pa pejta zraven zakaj pa ne Sej u vodi ti nikamor ne more pobegnit sploh se ne morem pipognit, niti je dvignt...no, sej bi jo lahko pa bi mi pol celo kičmo ven vrgl . Ne, res je težko..sem zdej na tabletih in eni kremi, če pa ne bo bolje pa po inekcije
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 15:20:21
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sploh se ne morem pipognit, niti je dvignt...no, sej bi jo lahko pa bi mi pol celo kičmo ven vrgl . Ne, res je težko..sem zdej na tabletih in eni kremi, če pa ne bo bolje pa po inekcije ma sej verjamem da je težko...dobr vem kako je to...jst iz tamauga, 30-centimetrskega bazenčka s tamalo v naročju pobiram ko stara mama Pa nikol se ne spravm do dohtarja... Inkecije? ne govor, umrem.... Veš kaj sem se pa spomnila-a ti imaš še zmeraj pri sebi Antilopin obroč? bi si ga za en dan (za ju3) sposodila....
< Sporočilo je popravil Sisy -- 13.8.2008 15:22:02 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 16:11:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
poopise, čimprej se pozdravi torto sem pa kar naročila, za cca 25 oseb in bo 60€, mal drgao se mi zdi ampka najbrž je tako, sploh v LJ bo pa kar štirioglata k bo na polovici pisalo zame, na drugi pa zanjo, pa ene kužke bo gor naslikala, baje da je lepa še enkrat hvala hitim dans, sam razšpakiravam, rada bi kaj spekla pa nimam časa, tamala mal dol v varstvu, da še voziček umijeva...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 16:56:21
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* torto sem pa kar naročila, za cca 25 oseb in bo 60€, mal drgao se mi zdi ampka najbrž je tako, sploh v LJ sploh ni tok drago...Jst sem hotla eno ful lepo naročit v Uli, tko 24 kosov pa mi me prišla 90 EUR sem si rekla no way...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 19:47:40
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* torto sem pa kar naročila, za cca 25 oseb in bo 60€, mal drgao se mi zdi ampka najbrž je tako, sploh v LJ sploh ni tok drago...Jst sem hotla eno ful lepo naročit v Uli, tko 24 kosov pa mi me prišla 90 EUR sem si rekla no way... ja, maš prav... 90€ se mi pa zdi čist precenjeno poopsie mi je dala cifro in sem že naročila
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 19:55:08
|
|
|
|
*lenc@*
|
jaz sem pa nekam fotič založila in ga že pred morjem nisem najdla in zdaj rd... in prav vse sem preiskala...no, očitno nhe, bojim se le da ga nisem zakvačkala, mam lan novga in mi kar slabo pride k se spomnm, da ga nimam
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 20:44:50
|
|
|
|
Talika19
|
Evo bejbe, da se malo javim preden grem spat. Meni je bil pa danes tako grozen dan, sploh ne znam razložit kaj je bilo narobe. Saj so bili vsi ful prijazni, vse me je pričakalo kot sem pustila (mesto, računalnik, številka...) ampak jaz bi bila najbolj srečen človek na svetu, če bi kdo rekel, da lahko grem domov in sem doma še kakšne pol leta. Ni mi jasno zakaj imam tako krizo. No čeprav jaz sem ta čas med porodniško res uživala sto na uro. Pa mogoče sem se te službe že čisto prenasitila, delam že 5,5 leta (no eno leto me zdej ni bilo), kar je najbrž tudi eden od vzrokov. Mah upam, da me bo kaj prijela delovna zagnanost, včasih sem pa kar kipela od nje. Pa tako sem bila utrujena že sredi dneva, sploh nisem navajena tolk časa sedet, čeprav delala pa itak nisem še nič. Malo sem spoznavala stvari, večinoma pa hodila naokrog in čvekala. Oči so me tudi ful bolele, komaj sem gledala na monitor. Ne vem, doma s tem nimam težav. Ok, zdej pa dost jamranja, grem pod tuš in spat. Mark je bil pa ful priden in ful užival. Vsaj to je ok.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 20:46:42
|
|
|
|
Talika19
|
Lenč@ pozdravljena nazaj. Smo te pogrešali.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......