|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
13.8.2008 13:14:23   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Lenča- prtiček se  NE RAZPRE-ampak ga samo tak kot je položi na krščenko- no vsaj pri nas user posted image

user posted image se mi je zdel, da se ne...user posted image user posted image user posted image

no, pr nas bo pa tud tak moglo bituser posted image

no, upam, da je tako povsoduser posted image

tega pa res ne vem

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
13.8.2008 13:14:45   
Sončni žarek
 user posted image user posted image user posted image  lenča sva kar istočasno napisale post- do sekunde natančno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
13.8.2008 13:20:14   
Sončni žarek
Zalenka- držim pesti, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image

Talika- upam, da prvi dan ni preveč naporen in ti bo hitro minil user posted image

Mi smo pa danes končno dobili našega zajčka-zaspanka. Eva ima enga ki vedno spi z njim in sva ji želela kupit še rezervnega in smo 3tedne čakali in iskali-tako da smo dobili še edinega v Sloveniji-pa še to iz Postojneuser posted image  JE bla sedaj tok smešna- je najprej samo gledala, potem pa tok oba k sebi stiskala in objemala...........Oh ta ljubezen........Naša EVa kar vse k sebi stiska-tud kakšen svoj bodi, pa majčko, pa hlače..........Men pa je tok smešna-ona ma vse rada user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2853
13.8.2008 13:30:31   
*lenc@*
Men pa je tok smešna-ona ma vse rada

to je super

R. K.

Neposredna povezava do sporočila: 2854
13.8.2008 13:49:08   
Talika19
Hojla!

Evo mene iz službenega mesta.user posted image  Očitno so tole pozabili zablokirati.user posted image  
Mi je pa kar kriza, sicer še nič ne delam, ker tudi maila mi še niso zrihtali. Sem pa že čisto utrujena, ufff tale delovnik bo kar dolg.user posted image  Pa še vsak, ki ga srečam reče: A si že nazaj??? Jaaaa, na žalost....user posted image user posted image user posted image

Mah saj bo, samo noter moram pridet.

Mark pa ful uživa v varstvu, edino zjutraj je malo zajokal, ko ga je moj tam pustil, potem pa so ga hitro zamotili in je bilo ok. Še dobro, da ga ne vozim jaz, bi ziher oba tulila.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
13.8.2008 14:01:04   
Sisy
O Talikauser posted image  a ni grozn ko ti rečejo: a si že nazaj? Si človk misl : pa sej grem loh še mal na porodniško če me niste pogrešaluser posted image user posted image user posted image

Evo jst pa kuham-omakco bolognese pa mal špagetov,solatka pa je...

Moj je ju3 frej tko da imamo spet 5 skupnih dni...Pa bi kar kam na morje šli...No na žalost nimamo nikjer nobenga vikendauser posted image  tko da se bomo moral zadovoljit z Laguno....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
13.8.2008 14:04:32   
Anonimen
Lenča, a si poklicala za torto?user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2857
13.8.2008 14:06:01   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

ej Pupsi,kok si ti dala za torto če ni skrivnost? Morm še eno v kratkem naročituser posted image  sej una naša je bla kr kul sam ne tok dobra kot sem si jst zamislilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
13.8.2008 14:07:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

ej Pupsi,kok si ti dala za torto če ni skrivnost? Morm še eno v kratkem naročituser posted image  sej una naša je bla kr kul sam ne tok dobra kot sem si jst zamislilauser posted image

40 ojrov

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
13.8.2008 14:08:59   
Sisy

40 ojrov

aha tok kot mi....sam me itak zdej moj nagovarja da je moja itak najboljšauser posted image user posted image user posted image  tko da se je bom po mojem kr sama lotila...čeprov vizuelno ni glih neki....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
13.8.2008 14:12:28   
Anonimen

40 ojrov

aha tok kot mi....sam me itak zdej moj nagovarja da je moja itak najboljšauser posted image user posted image user posted image  tko da se je bom po mojem kr sama lotila...čeprov vizuelno ni glih neki....user posted image

važn, da je dobrauser posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
13.8.2008 14:13:16   
Sisy

40 ojrov

važn, da je dobrauser posted image user posted image

ja sej, bo pa bolj "grmada"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
13.8.2008 14:17:02   
Anonimen

ja sej, bo pa bolj "grmada"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

sisy, a se greste vi jutri kopat v Laguno?
No, mi2 nikakor ne moreva zraven, ker je moj otrok ratal tak divjak, da je ne morem lovit po kopališču z mojim križemuser posted image ...dobro, da mi danes pomaga mami, ker nikakor ne bi šlo.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
13.8.2008 14:17:04   
Talika19

O Talikauser posted image  a ni grozn ko ti rečejo: a si že nazaj? Si človk misl : pa sej grem loh še mal na porodniško če me niste pogrešaluser posted image user posted image user posted image

Ne saj to je mišljeno v pozitivnem smislu, so vsi ful veseli ko me vidijo.user posted image Bolj je to, da se še njim zdi hitro, kaj šele meni.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
13.8.2008 14:18:14   
Anonimen
Joj Talika, ti nič ne zavidam...sicer pa mene vse to še čaka...ampak mene noben ne bo pogrešal, ker grem v novo službouser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
13.8.2008 14:19:14   
Sisy

No, mi2 nikakor ne moreva zraven, ker je moj otrok ratal tak divjak, da je ne morem lovit po kopališču z mojim križemuser posted image ...dobro, da mi danes pomaga mami, ker nikakor ne bi šlo.

smo mel namen ja....pa pejta zraven zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image  Sej u vodi ti nikamor ne more pobegnituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
13.8.2008 14:21:01   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Ne saj to je mišljeno v pozitivnem smislu, so vsi ful veseli ko me vidijo.user posted image Bolj je to, da se še njim zdi hitro, kaj šele meni.user posted image

sej vem da je bilo mišljeno pozitivno...Sam ko tako rečejo si misliš : joj škoda da sem že nazaj... saj bi lahko komot brez mene zdržal,jst bi bila lepo doma in uživala z svojim otročkomuser posted image  če bi se tko dalo bi bilo super neuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
13.8.2008 14:22:56   
Anonimen

smo mel namen ja....pa pejta zraven zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image  Sej u vodi ti nikamor ne more pobegnituser posted image

sploh se ne morem pipognit, niti je dvignt...no, sej bi jo lahko pa bi mi pol celo kičmo ven vrgluser posted image user posted image .
Ne, res je težko..sem zdej na tabletih in eni kremi, če pa ne bo bolje pa po inekcijeuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
13.8.2008 15:20:21   
Sisy

sploh se ne morem pipognit, niti je dvignt...no, sej bi jo lahko pa bi mi pol celo kičmo ven vrgluser posted image user posted image .
Ne, res je težko..sem zdej na tabletih in eni kremi, če pa ne bo bolje pa po inekcijeuser posted image

ma sej verjamem da je težko...dobr vem kako je to...jst iz tamauga, 30-centimetrskega bazenčka s tamalo v naročju pobiram ko stara mamauser posted image

Pa nikol se ne spravm do dohtarja...user posted image  Inkecije? ne govor, umrem....user posted image

Veš kaj sem se pa spomnila-a ti imaš še zmeraj pri sebi Antilopin obroč? bi si ga za en dan (za ju3) sposodila....

< Sporočilo je popravil Sisy -- 13.8.2008 15:22:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
13.8.2008 16:11:22   
*lenc@*
poopise, čimprej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

torto sem pa kar naročila, za cca 25 oseb in bo 60€, mal drgao se mi zdi ampka najbrž je tako, sploh v LJ

bo pa kar štirioglata k bo na polovici pisalo zame, na drugi pa zanjo, pa ene kužke bo gor naslikala, baje da je lepa

še enkrat hvala

hitim dans, sam razšpakiravam, rada bi kaj spekla pa nimam časa, tamala mal dol v varstvu, da še voziček umijeva...

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
13.8.2008 16:56:21   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

torto sem pa kar naročila, za cca 25 oseb in bo 60€, mal drgao se mi zdi ampka najbrž je tako, sploh v LJ

sploh ni tok drago...Jst sem hotla eno ful lepo naročit v Uli, tko 24 kosov pa mi me prišla 90 EURuser posted image user posted image  sem si rekla no way...user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
13.8.2008 19:47:40   
*lenc@*

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

sploh ni tok drago...Jst sem hotla eno ful lepo naročit v Uli, tko 24 kosov pa mi me prišla 90 EURuser posted image user posted image  sem si rekla no way...user posted image

ja, maš prav... 90€ se mi pa zdi čist precenjeno

poopsie mi je dala cifro in sem že naročila

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
13.8.2008 19:55:08   
*lenc@*
jaz sem pa nekam fotič založila in ga že pred morjem nisem najdla in zdaj rd... in prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse sem preiskala...no, očitno nhe, bojim se le da ga nisem zakvačkala, mam lan novga in mi kar slabo pride k se spomnm, da ga nimam

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
13.8.2008 20:44:50   
Talika19
Evo bejbe, da se malo javim preden grem spat.

Meni je bil pa danes tako grozen dan, sploh ne znam razložit kaj je bilo narobe.user posted image user posted image user posted image Saj so bili vsi ful prijazni, vse me je pričakalo kot sem pustila (mesto, računalnik, številka...) ampak jaz bi bila najbolj srečen človek na svetu, če bi kdo rekel, da lahko grem domov in sem doma še kakšne pol leta. Ni mi jasno zakaj imam tako krizo. No čeprav jaz sem ta čas med porodniško res uživala sto na uro. Pa mogoče sem se te službe že čisto prenasitila, delam že 5,5 leta (no eno leto me zdej ni bilo), kar je najbrž tudi eden od vzrokov.
Mah upam, da me bo kaj prijela delovna zagnanost, včasih sem pa kar kipela od nje.user posted image

Pa tako sem bila utrujena že sredi dneva, sploh nisem navajena tolk časa sedet, čeprav delala pa itak nisem še nič. Malo sem spoznavala stvari, večinoma pa hodila naokrog in čvekala.user posted image  Oči so me tudi ful bolele, komaj sem gledala na monitor. Ne vem, doma s tem nimam težav.user posted image user posted image

Ok, zdej pa dost jamranja, grem pod tuš in spat.

Mark je bil pa ful priden in ful užival. Vsaj to je ok.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
13.8.2008 20:46:42   
Talika19
Lenč@ pozdravljena nazaj. Smo te pogrešali.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......