|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
13.8.2008 22:32:35   
DEBELUŠKA30
Nicolina, torta je pečena, prav za prav oblati, jutri pa jo še namažem in sporočim kakšna je. Je bla pa res hitro narejena, če bo dobra, jo bom večkrat naredila user posted image !

Punce, držite pesti, jutri imam UZ trebuha, upam, da mi ugotovijo, da mi ni nič user posted image user posted image !

Grem spat, sem še od sinoči "morto"!!!!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 476
13.8.2008 22:35:20   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

a je slucajno katera zasledila tole
user posted image kje pri nas??tule je link http://www.amazon.com/Fisher-Price-Baby-Gymtastics-Bounce-Zebra/dp/B000EULX9I pa si loh filmcek pogledate... men se zdi super!

ja pr nas se to ful kupuje. Sem jest tud mislila kupit pa prav moj da ni dnarja mormo sparat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Men je tud vsec, mogoce bomo kasnej kupl , ko bo Tianna bolj stabilna .

Aja dobr vecer vsem skupaj

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 477
13.8.2008 22:37:58   
tabi
Debeluška si me prehitela sem te hotla vprašat če že kej dišiuser posted image
Za jutri pa držim pesti da bo okuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 478
13.8.2008 22:39:07   
GB
ajtak kaj pa tole men je ful vsec

user posted image

evo se za tvojega fantka

user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 479
13.8.2008 22:40:39   
Tanayya29
Nč,potem grem pa še jaz spat...

Nočko!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 480
13.8.2008 22:47:12   
tabi
jst grem tut postlo peglatuser posted image
Nočko

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 481
13.8.2008 22:50:10   
GB
user posted image         user posted image

evo stolcek za hranjenje  . Kako vam je vsec ??? Cena je 375 evrov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 482
13.8.2008 22:55:33   
Oranža
Čer,

Tanayya seedy je (se mi zdi) najcenejši voziček v svojem razredu. Lahko pa da se motim. Sploh je pa pocen če ga primerjaš z Mclarnom.

Torta - Debeluška super, kaj boš pa vmes med oblate dalauser posted image .
Jst sem se odločla da naredim nutello z jagodamiuser posted image user posted image . Preverjeno dobra, pa ni komplicirana.

Aja morm pa povedat da je naš miškolin dons tisto juhico pol zmazal ob 17.30 ko je vstaluser posted image -
Sliva hellou, pa lep se imejte na morjuuser posted image user posted image user posted image
Debeluška držimo pesti za ju3.

ajd jst tud grem.......mal še pred tv....pol pa v mižule....
nočko!!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 483
13.8.2008 22:58:01   
Oranža
GB stolček je ful vesoljski, cena pa še boljuser posted image  Kaj pa je tko posebnega, da je tko draguser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 484
13.8.2008 23:02:13   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

GB stolček je ful vesoljski, cena pa še boljuser posted image  Kaj pa je tko posebnega, da je tko draguser posted image user posted image

ja vrti se za 360 stopinj user posted image user posted image user posted image user posted image  ej nevem res . Midva z mojim sva tud samo pozjala , ko sva videla ceno WTF . Tianna sigurno nebo v tem jedla user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 485
13.8.2008 23:08:42   
mamuška
pREDEN PADEM OKOL (pardon cpsLock) od celega dne:

Kristjan ima laringitis, itak, sem kar na vodi čutila, pri Dominiku pa še tavamo v temi. Še zmer kuha čez 39 brez svečke, tko da ga še zmer "fiksam". Kri ni pokazala nič oprjemljivega, nevtropenija zaenkrat ne grozi, do sobote pa bi morala vročian vseeno past, sicer morava po urgenc svetlikatuser posted image user posted image Upam,da RES ne bo treba. RAzen tega, da je 2 x bolj mehko kakal in mi je ponoči izbruhal ves Calpol (ko pa v te kč@@@eve sirupe tolk enih barvil in arom tlačijo, grrrrrrrrrr!!!!!), nima nobenih oprijemljivih znakov, tko da močno upam, da gre "samo" za 6. bolezen. Matram se, da dobi dovolj tekočine, kar je svojevrstna umetnostuser posted image . Tudi ponoči ga svira na mile in nemile, tko da....cknjena sem ko pesuser posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 486
14.8.2008 0:46:47   
kanarka
Da še jaz po dolgih mukah oddam svoj glas.
GB, ne sam računalnik, še ti me zezašuser posted image . Preden se prebijem čez vse, že vse pozabim, tako da ne morem na koncu nič napisati. Vice sem tut mogla preskočit, ker če ne bi mogla prosit za dopust na forumu.

Mamuška, ker si glih pri tazadnjih...upam, da se poštimate in da z D. ni kaj hujšega. Mi smo 6. že preboleli in je še kr nekako šlo.

Pr nas je drugač ...gužva, kot vedno. Sebe žal spet lovim, ampak buba zdaj vsaj sodeluje. Je res zlata. Čist znori od veselja, če vidi kakšnega psa. Jaz imam pasmo že izbrano, samo hiško še rabimo.

Nč, grem spat, ker še komaj gledam.

Lahko noč.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 487
14.8.2008 8:08:42   
ajtak
Dobro jutro,

danes zal ne strezem kave ker sva jo z mozem vso spila user posted image .

GB, full je lustkan tale pouzek!! Sam kako pa naj do njega pridem user posted image  a majo internetno prodajo, kaksna je sploh cena??

Nc, mi se gremo kopat, ve pa uzivajte!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
14.8.2008 8:47:37   
sonchek

jutro...

a je slucajno katera zasledila tole
user posted image kje pri nas??tule je link http://www.amazon.com/Fisher-Price-Baby-Gymtastics-Bounce-Zebra/dp/B000EULX9I pa si loh filmcek pogledate... men se zdi super!

Ajtak...glih včeraj sem nekaj podobnega zasledila..se mi zdi na Quelle....
..grem pogledat...

http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=100186&productpage=1&sparte=706
evo najdla.... tudi meni se zdi super zadeva....user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 489
14.8.2008 8:49:10   
martita
Jutro!

Najprej ena user posted image .

Bi mi ena napisala kak recept za cvetačno juho? Pa kako pripravim cvetačo za skok v lonec? Operem in razrežem na kocke? Pojma nimam, jaz je ne jem.user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 490
14.8.2008 8:50:08   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: manca

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

sonchek, a ste srečni uporabniki T2?? mi smo imel na začetku ful probleme, dokler niso modema zrihtal, zdej pa dela

ne..siola...pa naj gre nekam..sam je res da smo v vas in najprej smo ga sploh komaj dobili...sosedi ga sploh več ne dobijo...pa skoz neki elektrike zmanjkuje..in posledica je vidna...

Mi imamo tudi Siol...samo, smo pa imeli v roku treh tednov dvakrat zamenjan modem..no, po pravici povedano trikrat. Prvič je bilo krivo bliskanje in grmenje in potem ni delal telefon, internet pa je delal bp. V drugo se je zgodilo prejšnji teden, ko je spet bliskalo in grmelo...je šel spet modem rakom žvižgat. Pa pride serviser, zamenja modem, kliče v Mb in mu genij na daljavo skuri ravnokar zamenjan modem. Pa je šel serviser v avto po novega in zdaj spet lahko kličemo in uporabljamo internet. Ne vem zakaj do tega prihaja, prej je bil pa čist mir pa smo imeli tudi nevihte.

Evo pri nas je bil včeraj serviser...in je dons spet najavljen...mene pa kr naenkrat vn vrže...in ne dela kakšno uro al pa dve..pol pa kr spet začne delat...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sej bi blo boljš da crkne čist, pa da pol zrihtajo tako kot se zagre...
mah..sej bo že...še malo pa dopust...in tam na srečo ni neta...hahahahaa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 491
14.8.2008 9:15:33   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Jutro!

Najprej ena user posted image .

Bi mi ena napisala kak recept za cvetačno juho? Pa kako pripravim cvetačo za skok v lonec? Operem in razrežem na kocke? Pojma nimam, jaz je ne jem.user posted image

Hvala za kavico...user posted image user posted image user posted image

Jaz cvetačo sam operem in raztrgam na cvetke, jo dam kuhat v vodo, čist mal posolim in mal majerončka...
Za juhico pa mal čebulce preprazim (čist na drobno naseckano), dodam cvetačo pa vodo tok skuham da se zmehča dodam začimbe, mal kisle smetance in zmiksam...in to je to...pol pa zraven naredim al kakšen krompirček al pa sam zgostim z riževimi kosmiči...
Upam da sem ti kaj pomagala...

zadnjič sem delala pa po receptu iz paparice
CVETAČNI SIR
(15 porcij)
175 g cvetače
Sirova omaka:  15 g margarine
                        1 jedilna žlica koruzne moke
                        175 ml mleka
                        50 g nastrganega edamca ali kakega drugega sira
Operite cvetačo in jo osoparite do mehkega. Medtem na šibkem ognju v kozici stopite margarino, vmešajte koruzno moko, da dobite gladko pasto. Dodajte mleko in mešajte, dokler se ne zgosti. Ostavite kozico in vmešajte še sir. Mešajte, dokler se sir ne stopi in postane omaka gladka. Dodajte cvetačo in, če je otrok še primajhen, ukašite. Starejšim otrokom  pretlačite z vilicami ali pa na drobno sesekljajte.

valda manjše količine...neki po občutku...men je bilo zelooooooo dobro naši pa niti ne tok..jah kaj čmo...

grem čakat serviserja za net...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 492
14.8.2008 9:20:25   
sonchek
GB...srolček za hranjenje je men fulllllllllllll všeč..sam cena mi ni pa niti malo...user posted image

Hej dejte pogledat tale recept in mi prosim povejte kaj je...
sestavine:
½ žlice ovsenih kosmičev
75 ml vode
1 olupljeno in sesekljano majhno jabolko
½ zmečkane majhne banane
½ žlice sesekljanih sultanin

Kaj je to...sultanin???? user posted image user posted image user posted image  Nikol slišala..haloooooooooooo

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 493
14.8.2008 9:23:05   
GB

Dobro jutro,

danes zal ne strezem kave ker sva jo z mozem vso spila user posted image .

GB, full je lustkan tale pouzek!! Sam kako pa naj do njega pridem user posted image  a majo internetno prodajo, kaksna je sploh cena??

Nc, mi se gremo kopat, ve pa uzivajte!!

ajtak sem zdej gledala na njihovo stran in zal ne posiljajo v tujino user posted image user posted image user posted image . Je pa res lep , cena pa je 70 funtov to je okoli 100 evrov

Martita hvala za kavico , jo ravno pijem

Debeluska : veliko srece in brez skrbi vse bo ok . Imas zs

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 494
14.8.2008 9:26:59   
mama11
Ajtak, tole pa res zgleda ful dobro, samo jaz to igračo prvič vidim. Javi, če izveš kaj konkretnega pri Pikapolonici. Se mi pa dozdeva, da se tista plastika ne prilima na tla, ampak jo je potrebno prišraufati. Kaj pa parket user posted image

GB tudi tisti gugalniki so ful dobri, samo meni je un za fantke ful boljši. Stolček za hranjenje mi pa ni - pri moji ni šans, da bi mi med hranjenjem zaspala, če je ne hranim, jo imam pa raje na tleh kot v stolčku... naklon je pa tako ali tako aktualen samo pri "spalčkih" ali če začneš uvajati GH pri tako majhnem pikcu, da še ne sedi.

Debeluška, obe pesti sta stisnjeni.

Mamuška, upam, da se ti K in D hitro poštimata in da urgenca ne bo potrebna.

Kanarka - ne nas no dražit - katero pasmo?

Sonchek sultane so rozine. So narobe sklanjali, bi moralo pisati sultan ne sultanin.

Neposredna povezava do sporočila: 495
14.8.2008 9:30:21   
nicolina
Dobro jutro,

Debeluška user posted image user posted image  za tortico, sporoči kakšna je. držim pestke za UZ, vse bo dobro. user posted image user posted image user posted image user posted image

GB, svetoven stolček, je pa res drag. user posted image

Sonchek in ajtak, tud tale zebra je super, sm men se zdi, da je to že za mal večje otroke, al pa ko so že bolj stabilni.

Mamuška, čimprej se pozdravite user posted image user posted image

Midva pa greva danes v šoping, si moram nujno nekaj kupit za obleč za  poroko, na katero greva v začetku spetembra. Držite pestke, da kaj najdem. user posted image  Sm nisva se še odločla kam bova šla, verjetno kar v ZG.

se beremo zvečer, pa pa....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 496
14.8.2008 9:47:04   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

se podpišem...in dodajam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 497
14.8.2008 9:48:49   
barika
Jutro

prekršila sem ono pravilo od zadnjič, sam je bilo fajnskouser posted image (kot reče mkžblj)user posted image

grema ven, se beremo proti večeru

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 498
14.8.2008 10:01:08   
BrinaS
Dan,

Če pa ima katera priporočilo za P v LJ, pa se z veseljem priporočam za informacijo - bi poklicala in preverila, če so nas pripravljeni vzet. Sonchek, si ti dobila koga dobrega, ali si šla privat?

Jaz sem po priporočilu kolegice šla v Moste v ZD dr. Plut

Slisala same pohvale za dr.Plut.  user posted image  Tudi mi imamo P v zd Moste, vendar pri drugi dr., ki je tudi sprejemljiva zaenkrat. Mislim da ima tudi Ninocka oba pri Plutovi, ali pa pri dr. Kalinškovi, ki je tudi OK.

O Sliva dobrodosla in fino se imejte na morjuuser posted image , prav tako Scubadiver!
Debeluska - fino da je E2 boljseuser posted image

Danes smo prvič ploskali user posted image . Pa spet je pokazala, kako se usede. Nikakor pa ne dojame v celoti koncepta boža, boža. Dokler držim rokico, me lepo boža, ko pa spustim, me pa zagrabi.

Ja, eni starsi so zahtevni user posted image  ze zelo zgodaj user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

jaz tud moram likat,sem kupla tak fajn mehčalc (frosh,zdj pa tko lepo dišijo cunje,da likanje kar vabi...ja pajadeuser posted image user posted image user posted image )...

Tudi jaz imam taksne vrste vspodbud za likanjeuser posted image

evo, roze so zalite, likanje pa mislim da danes ne bo zalaufalo... se mi ne da, se bom drzala starega slovenskega pregovora- ne odlasaj na jutri kar lahko na pojutrijsnjem user posted image

user posted image

se podpišem...in dodajam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enako user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 499
14.8.2008 10:02:56   
mamuška
Sultanine=rozine iz belega grozdja. Običajno jih ima hofer.

Ne živim, vegetiram, oba otroka cel onoč pokonc, en dihal na škrge, drugi kuhal.user posted image user posted image user posted image Tud kofe ne pomaga! Dooooooost maaaaaaaaammmm!!!!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......