|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
13.8.2008 20:22:47   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Sonchek pri nas v domžalah je do 3let en zobar pol pa spet druguser posted image po moje nimam druge izbire vsaj za enkrat.ko bodo mel pa kej več za delat bomo pa takrat videl kako pa kajuser posted image

Niki sem danes kupila od Fisher-Price žogico Go Baby Go!Žogica na kateri je opica pa poje ko se kotali.Pa se z Nejcem dajeta od koga bouser posted image ju je čist očaralauser posted image

zobar user posted image user posted image user posted image

to opico mamo pa tudi mi user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 451
13.8.2008 20:23:22   
ajtak
Dober vecer.

Tjas ze spi mene pa caka zalivanje roz in likanje user posted image

Jutri greva na kopanje v Lasko user posted image , da se mal pripraviva za drug teden user posted image .

Ker mam se kr neki dela kr grem... sej vas se mal pokukam, da vidim ce bo kak faj vicuser posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 452
13.8.2008 20:28:07   
tabi
čer
Nika pana,Nejc se igra ,jst pa sem prišla mal pokukatuser posted image
Ajtak kolko pa pride vstopnina v Laškem pa kaka je gužva zdaj ko povečan(če se ne motim).Sem bla 3.5let nazadnje not pa je blo skor zastonj zdaj me pa tut mika pa še dokaj blizu(dobre pol ure)je.

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.8.2008 20:51:02   
mama11
Od mene bo danes zvečer bore malo. Moj kopa pupo, potem ima pa delo na računalniku. Jaz jo podojim, dam spat, potem grem pa peglat pred televizor... pa žal ne kavča user posted image .

Danes smo prvič ploskali user posted image . Pa spet je pokazala, kako se usede. Nikakor pa ne dojame v celoti koncepta boža, boža. Dokler držim rokico, me lepo boža, ko pa spustim, me pa zagrabi. Nič, grem zobe zdrgnit. Se beremo jutri.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.8.2008 20:51:13   
ajtak
tole so cene za "ta star del" http://www.zdravilisce-lasko.si/cenik_sprostitev_bazeni.php

tist ko so kao povecali je cist loceno in so druge cene. Mi gremo v stari del ker mam ene karte za ponucat pa niso prenosljive, pa se vecina mularije bo verjetno v novem delu in bo tu bolj mir... guzve pa tkole med tednom niti ni, mi gremo za tri ure od 9h-12h pa mamo s kapo dost.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 455
13.8.2008 20:54:07   
ajtak
evo tule so pa cene za "ta nov" del http://www.wellnesspark-lasko.si/
a prides jutr v lasko??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.8.2008 20:55:04   
ajtak
a vidte kako js roze zalivam pa likam user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 457
13.8.2008 21:02:51   
tintin
Hojla babe,
mi smo imeli noč spet pestro....se zbudi, vstane in dere ko zmaj. Če ga pustim, se ne umiri, rabi mamin objem ('ležanje pri meni').....tudi dojit se noče, samo da ga stisnem k sebi. Kdo bi to razumel...
sicer pa sem imela fajn dan. Po 5 letih sem se srečala s sošolko iz faksa, sva se imeli prav fajn.
Jedilnik:
z: rižolino, dojenje
m: banana
m: breskev, hruška
k: zelenjavna juha z gresom in ribano kašo
m: skutica
v: grisolino, dojenje

Lp grem spat.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 458
13.8.2008 21:04:30   
mklks
helou!

samo da se javim....od mene bo danes tud bolj malo, zgleda da bomo vse likale, ker mene tud ogromen kup čaka....tko da, mogoče se še kej oglasm, če ne pa....fajn pančajteuser posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 459
13.8.2008 21:26:52   
Tanayya29
Halo!!!

Še jaz ,da se malo pofočkam.

Oranža,meni se pa speedi ne zdi glih full pocen voziček.Mi je pa tut meni drugač super za vozit,in nasplošno nimam pripomb čez voziček.
mama11 tnx za recept,barika verjetno bosta martin in taj ju3 isto jedla za kosilo.user posted image

zobar,naš še nč zob nima...pomoje je edini ,al še kera nima zob?Oranža Timon je še brez?

jaz tud moram likat,sem kupla tak fajn mehčalc(frosh,zdj pa tko lepo dišijo cunje,da likanje kar vabi...ja pajadeuser posted image user posted image user posted image )...

pridem še kaj.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 460
13.8.2008 21:27:24   
tabi
Ajtak hvala za info.user posted image Jutri me žal ne bo bom šla pa v kratkem ker vidim da je ugodno.Bom sporočila ko bom imela namen it,če pa ne pa vseeno na kako kavo če po pravic povem ga že kr pogrešamuser posted image (Celje mislimuser posted image ).sem se ga pred 3leti tko navadla ker sem vsak dan gor visla.je bil moj v Laškem na oddihu po težki operaciji križa.
Ajtak rožice le zalij da ne bodo žejneuser posted image ,cujne te bodo pa itak počakaleuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 461
13.8.2008 21:30:37   
ajtak
evo, roze so zalite, likanje pa mislim da danes ne bo zalaufalo... se mi ne da, se bom drzala starega slovenskega pregovora- ne odlasaj na jutri kar lahko na pojutrijsnjem user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 462
13.8.2008 21:31:07   
tabi
Ja a bote vse likale nocojuser posted image pol pa najbolj da grem še jstuser posted image ne ne mene bodo cune počakale dokler ne bomo nagi začel hodituser posted image
Ponoč bom jst mal mojga zlikalauser posted image sevede če bo res ob 3h doma s službeuser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 463
13.8.2008 21:39:59   
sliva10
Ste mi začele slabo vest delat s tem ''peglanjemuser posted image user posted image user posted image  '' Jutri grem spet mal na morje pa  imam še goro cunj za porihtat. pa bom jutr, danes bom pred compom sedela user posted image user posted image user posted image

Da vam povem kaj je moj rekel  če bi imeli še enegauser posted image . ''Mama jaz nimam izpita za avtobus''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lepo peglajte.
Mamuškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se pozdravte čimprej

Debeluška lepo od tebe da si me veselauser posted image user posted image

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.8.2008 21:41:57   
sliva10
Tanayya mi tud še nimamo zob. Pa je mama11 tako fino rekla, pupe bodo grizle, naš bo pa lizaluser posted image user posted image user posted image

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 465
13.8.2008 21:46:05   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10

Tanayya mi tud še nimamo zob. Pa je mama11 tako fino rekla, pupe bodo grizle, naš bo pa lizaluser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 466
13.8.2008 21:47:57   
ajtak
a je slucajno katera zasledila tole
user posted image kje pri nas??tule je link http://www.amazon.com/Fisher-Price-Baby-Gymtastics-Bounce-Zebra/dp/B000EULX9I pa si loh filmcek pogledate... men se zdi super!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.8.2008 21:55:05   
tabi
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10

user posted image user posted image user posted image user posted image čista  resnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.8.2008 22:00:57   
tabi
Ajtak super zadeva,to bi mogla kr v pikapolonici vprašat ker oni imajo Fisher-Price mogoče se da naročit bom jst jutri vprašala kolegico ki dela v pikapoloniciuser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 469
13.8.2008 22:05:22   
potepinka
Čer
mamuška  user posted image user posted image user posted image
debeluška za E2user posted image user posted image user posted image
Se mi čist nič ne da pisat grem spat
nočko

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 470
13.8.2008 22:09:12   
barika
Tabi iz kerih koncev pa si potem, da imaš samo 30 min. do Laškega??
jaz grem pa spat, sem utrujena, pa tam dol me spet neki matra... (vročina in vlaga naredita svoje..komaj čakam zimo - sp. hlač si pa tud ne morem vsake 2 uri menjat, vložkov dnevnih pa ne morem..)
se pa potim ko ena stara babauser posted image

aja, glede likanja, včeraj sem po dobrem mesecu dni likala in to 3 majice in 1 srajico...od tega je danes zjutraj mali zmučkal 2 majici, ker jih zvečer nisem pospravla v omaro (tam ko spimo)user posted image

lahko noč

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.8.2008 22:18:23   
tabi
Barika sem iz Domžal pa zdej je avto cesta tko da si gor kot bi migniluser posted image .Zame ni nikamor daleč ful rada vozim.Sem dala skor celo SLO podolgem pa počes sam na Koroškem še nisem bla pa tut tja mislim kej zavituser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 472
13.8.2008 22:22:30   
barika
hehe avtocesta ja, midva še vinjete nimamauser posted image user posted image ..kar pomeni da grema nikamor.user posted image user posted image

oz. avta sploh ne rabima ker jaz sem osel, ki poganja rikšo, moj je pa kolesar, mula (z nahrbtnikom) in kolo taxi...user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 473
13.8.2008 22:27:49   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

sonchek, a ste srečni uporabniki T2?? mi smo imel na začetku ful probleme, dokler niso modema zrihtal, zdej pa dela

ne..siola...pa naj gre nekam..sam je res da smo v vas in najprej smo ga sploh komaj dobili...sosedi ga sploh več ne dobijo...pa skoz neki elektrike zmanjkuje..in posledica je vidna...

Mi imamo tudi Siol...samo, smo pa imeli v roku treh tednov dvakrat zamenjan modem..no, po pravici povedano trikrat. Prvič je bilo krivo bliskanje in grmenje in potem ni delal telefon, internet pa je delal bp. V drugo se je zgodilo prejšnji teden, ko je spet bliskalo in grmelo...je šel spet modem rakom žvižgat. Pa pride serviser, zamenja modem, kliče v Mb in mu genij na daljavo skuri ravnokar zamenjan modem. Pa je šel serviser v avto po novega in zdaj spet lahko kličemo in uporabljamo internet. Ne vem zakaj do tega prihaja, prej je bil pa čist mir pa smo imeli tudi nevihte.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 474
13.8.2008 22:28:51   
tabi
IZVIRNO SPOROČILO: barika

hehe avtocesta ja, midva še vinjete nimamauser posted image user posted image ..kar pomeni da grema nikamor.user posted image user posted image

oz. avta sploh ne rabima ker jaz sem osel, ki poganja rikšo, moj je pa kolesar, mula (z nahrbtnikom) in kolo taxi...user posted image

ja najmanj stroškov pa še skrbita za svoja telescauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......