Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 20:22:47
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi Sonchek pri nas v domžalah je do 3let en zobar pol pa spet drug po moje nimam druge izbire vsaj za enkrat.ko bodo mel pa kej več za delat bomo pa takrat videl kako pa kaj Niki sem danes kupila od Fisher-Price žogico Go Baby Go!Žogica na kateri je opica pa poje ko se kotali.Pa se z Nejcem dajeta od koga bo ju je čist očarala zobar to opico mamo pa tudi mi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 20:23:22
|
|
|
|
ajtak
|
Dober vecer. Tjas ze spi mene pa caka zalivanje roz in likanje Jutri greva na kopanje v Lasko , da se mal pripraviva za drug teden . Ker mam se kr neki dela kr grem... sej vas se mal pokukam, da vidim ce bo kak faj vic
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 20:28:07
|
|
|
|
tabi
|
čer Nika pana,Nejc se igra ,jst pa sem prišla mal pokukat Ajtak kolko pa pride vstopnina v Laškem pa kaka je gužva zdaj ko povečan(če se ne motim).Sem bla 3.5let nazadnje not pa je blo skor zastonj zdaj me pa tut mika pa še dokaj blizu(dobre pol ure)je.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 20:51:02
|
|
|
|
mama11
|
Od mene bo danes zvečer bore malo. Moj kopa pupo, potem ima pa delo na računalniku. Jaz jo podojim, dam spat, potem grem pa peglat pred televizor... pa žal ne kavča . Danes smo prvič ploskali . Pa spet je pokazala, kako se usede. Nikakor pa ne dojame v celoti koncepta boža, boža. Dokler držim rokico, me lepo boža, ko pa spustim, me pa zagrabi. Nič, grem zobe zdrgnit. Se beremo jutri.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 20:51:13
|
|
|
|
ajtak
|
tole so cene za "ta star del" http://www.zdravilisce-lasko.si/cenik_sprostitev_bazeni.php tist ko so kao povecali je cist loceno in so druge cene. Mi gremo v stari del ker mam ene karte za ponucat pa niso prenosljive, pa se vecina mularije bo verjetno v novem delu in bo tu bolj mir... guzve pa tkole med tednom niti ni, mi gremo za tri ure od 9h-12h pa mamo s kapo dost.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 20:54:07
|
|
|
|
ajtak
|
evo tule so pa cene za "ta nov" del http://www.wellnesspark-lasko.si/ a prides jutr v lasko??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 20:55:04
|
|
|
|
ajtak
|
a vidte kako js roze zalivam pa likam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 21:02:51
|
|
|
|
tintin
|
Hojla babe, mi smo imeli noč spet pestro....se zbudi, vstane in dere ko zmaj. Če ga pustim, se ne umiri, rabi mamin objem ('ležanje pri meni').....tudi dojit se noče, samo da ga stisnem k sebi. Kdo bi to razumel... sicer pa sem imela fajn dan. Po 5 letih sem se srečala s sošolko iz faksa, sva se imeli prav fajn. Jedilnik: z: rižolino, dojenje m: banana m: breskev, hruška k: zelenjavna juha z gresom in ribano kašo m: skutica v: grisolino, dojenje Lp grem spat.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 21:04:30
|
|
|
|
mklks
|
helou! samo da se javim....od mene bo danes tud bolj malo, zgleda da bomo vse likale, ker mene tud ogromen kup čaka....tko da, mogoče se še kej oglasm, če ne pa....fajn pančajte
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 21:26:52
|
|
|
|
Tanayya29
|
Halo!!! Še jaz ,da se malo pofočkam. Oranža,meni se pa speedi ne zdi glih full pocen voziček.Mi je pa tut meni drugač super za vozit,in nasplošno nimam pripomb čez voziček. mama11 tnx za recept,barika verjetno bosta martin in taj ju3 isto jedla za kosilo. zobar,naš še nč zob nima...pomoje je edini ,al še kera nima zob?Oranža Timon je še brez? jaz tud moram likat,sem kupla tak fajn mehčalc(frosh,zdj pa tko lepo dišijo cunje,da likanje kar vabi...ja pajade )... pridem še kaj.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 21:27:24
|
|
|
|
tabi
|
Ajtak hvala za info. Jutri me žal ne bo bom šla pa v kratkem ker vidim da je ugodno.Bom sporočila ko bom imela namen it,če pa ne pa vseeno na kako kavo če po pravic povem ga že kr pogrešam (Celje mislim ).sem se ga pred 3leti tko navadla ker sem vsak dan gor visla.je bil moj v Laškem na oddihu po težki operaciji križa. Ajtak rožice le zalij da ne bodo žejne ,cujne te bodo pa itak počakale
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 21:30:37
|
|
|
|
ajtak
|
evo, roze so zalite, likanje pa mislim da danes ne bo zalaufalo... se mi ne da, se bom drzala starega slovenskega pregovora- ne odlasaj na jutri kar lahko na pojutrijsnjem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 21:31:07
|
|
|
|
tabi
|
Ja a bote vse likale nocoj pol pa najbolj da grem še jst ne ne mene bodo cune počakale dokler ne bomo nagi začel hodit Ponoč bom jst mal mojga zlikala sevede če bo res ob 3h doma s službe
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 21:39:59
|
|
|
|
sliva10
|
Ste mi začele slabo vest delat s tem ''peglanjem '' Jutri grem spet mal na morje pa imam še goro cunj za porihtat. pa bom jutr, danes bom pred compom sedela Da vam povem kaj je moj rekel če bi imeli še enega . ''Mama jaz nimam izpita za avtobus'' Pa lepo peglajte. Mamuška da se pozdravte čimprej Debeluška lepo od tebe da si me vesela
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 21:41:57
|
|
|
|
sliva10
|
Tanayya mi tud še nimamo zob. Pa je mama11 tako fino rekla, pupe bodo grizle, naš bo pa lizal
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 21:46:05
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Tanayya mi tud še nimamo zob. Pa je mama11 tako fino rekla, pupe bodo grizle, naš bo pa lizal
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 21:55:05
|
|
|
|
tabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Tanayya mi tud še nimamo zob. Pa je mama11 tako fino rekla, pupe bodo grizle, naš bo pa lizal čista resnica
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 22:00:57
|
|
|
|
tabi
|
Ajtak super zadeva,to bi mogla kr v pikapolonici vprašat ker oni imajo Fisher-Price mogoče se da naročit bom jst jutri vprašala kolegico ki dela v pikapolonici
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 22:05:22
|
|
|
|
potepinka
|
Čer mamuška debeluška za E2 Se mi čist nič ne da pisat grem spat nočko
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 22:09:12
|
|
|
|
barika
|
Tabi iz kerih koncev pa si potem, da imaš samo 30 min. do Laškega?? jaz grem pa spat, sem utrujena, pa tam dol me spet neki matra... (vročina in vlaga naredita svoje..komaj čakam zimo - sp. hlač si pa tud ne morem vsake 2 uri menjat, vložkov dnevnih pa ne morem..) se pa potim ko ena stara baba aja, glede likanja, včeraj sem po dobrem mesecu dni likala in to 3 majice in 1 srajico...od tega je danes zjutraj mali zmučkal 2 majici, ker jih zvečer nisem pospravla v omaro (tam ko spimo) lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 22:18:23
|
|
|
|
tabi
|
Barika sem iz Domžal pa zdej je avto cesta tko da si gor kot bi mignil .Zame ni nikamor daleč ful rada vozim.Sem dala skor celo SLO podolgem pa počes sam na Koroškem še nisem bla pa tut tja mislim kej zavit
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 22:22:30
|
|
|
|
barika
|
hehe avtocesta ja, midva še vinjete nimama ..kar pomeni da grema nikamor. oz. avta sploh ne rabima ker jaz sem osel, ki poganja rikšo, moj je pa kolesar, mula (z nahrbtnikom) in kolo taxi...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 22:27:49
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: barika sonchek, a ste srečni uporabniki T2?? mi smo imel na začetku ful probleme, dokler niso modema zrihtal, zdej pa dela ne..siola...pa naj gre nekam..sam je res da smo v vas in najprej smo ga sploh komaj dobili...sosedi ga sploh več ne dobijo...pa skoz neki elektrike zmanjkuje..in posledica je vidna... Mi imamo tudi Siol...samo, smo pa imeli v roku treh tednov dvakrat zamenjan modem..no, po pravici povedano trikrat. Prvič je bilo krivo bliskanje in grmenje in potem ni delal telefon, internet pa je delal bp. V drugo se je zgodilo prejšnji teden, ko je spet bliskalo in grmelo...je šel spet modem rakom žvižgat. Pa pride serviser, zamenja modem, kliče v Mb in mu genij na daljavo skuri ravnokar zamenjan modem. Pa je šel serviser v avto po novega in zdaj spet lahko kličemo in uporabljamo internet. Ne vem zakaj do tega prihaja, prej je bil pa čist mir pa smo imeli tudi nevihte.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.8.2008 22:28:51
|
|
|
|
tabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika hehe avtocesta ja, midva še vinjete nimama ..kar pomeni da grema nikamor. oz. avta sploh ne rabima ker jaz sem osel, ki poganja rikšo, moj je pa kolesar, mula (z nahrbtnikom) in kolo taxi... ja najmanj stroškov pa še skrbita za svoja telesca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......