Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 17:01:06
|
|
|
|
Serendipity
|
aqui - sorry, jaz sem brez besed ostala .... oučke gledan.... pa poupek ma tüj fajne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 17:04:16
|
|
|
|
aqua77
|
a si vidla tistga na naši novi temi.... je že mal bolj predrzen.... sem morala krstit temo z prvim nagcem....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 17:05:11
|
|
|
|
Serendipity
|
No, zdaj pa šiban. Je pošiljka zelenjave prispela Fajn bojte pupe! Pa tačas kaj zanimivega napišite ali zalimajte
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 17:07:00
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 a si vidla tistga na naši novi temi.... je že mal bolj predrzen.... sem morala krstit temo z prvim nagcem.... Oja, nice one. Ampak mi je ta tu lepši. Sem si ga shranila. Za spomin na staro borbo II...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 17:07:14
|
|
|
|
aqua77
|
Čau čau.... pa pridna bod, pa ne preveč "bučke" stiskat, da se ne zmatra prehitro....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 17:07:51
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 pa učke in popek se vid, da ne bo pritožb..... Ta pa bo. Pa še glih prov velika slikca za čez cel ekran. Veeeeeeeeeeeeeeelik smile se je narisu na obrazu od miške. Pa glih prou nabildan je, pa glih prou kosmat, pa tak seksi pogled ma, pa pod vodo... HUDO
< Sporočilo je popravil miska73 -- 13.8.2008 17:12:11 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 17:11:04
|
|
|
|
aqua77
|
miška, ti kar povej, če kdaj na kakšnega pozabim.... aqua jih ma kar nekaj na zalogi, drugač pa kakšnega frišnega poiščem....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 17:22:22
|
|
|
|
aqua77
|
kaj pa kakšen tak, mal mlajši...... a bi ga katera mela.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 17:28:09
|
|
|
|
Fargesia
|
joj kok ma luštno frizurco..."rokabilij stajl"...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 17:40:32
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 a si vidla tistga na naši novi temi.... je že mal bolj predrzen.... sem morala krstit temo z prvim nagcem.... ti si že moja tanartabolša prjatlca klele.... , da veš! sej, prej je bla pa Se*, pa se mi je dala zamerit.... veš, mi je naenkrat nehala lepit tele napol nagce, pa ko je dober vedla, da stem men dan polepša.... pa sem nehala na RR hodit... tak akvica, sem se ti mal potožla glede Se*...sam zdej ko pa vidim da si ti bol aktivna pa, upam da bom spet našla čas in bla več tu gor... s tabo! Aja pa še nekej.... ledenka je včasih fajn kofetke lepla....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 18:42:26
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 ti si že moja tanartabolša prjatlca klele.... , da veš! sej, prej je bla pa Se*, pa se mi je dala zamerit.... veš, mi je naenkrat nehala lepit tele napol nagce, pa ko je dober vedla, da stem men dan polepša.... pa sem nehala na RR hodit... tak akvica, sem se ti mal potožla glede Se*...sam zdej ko pa vidim da si ti bol aktivna pa, upam da bom spet našla čas in bla več tu gor... s tabo! Aja pa še nekej.... ledenka je včasih fajn kofetke lepla....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 18:50:42
|
|
|
|
pikica36
|
jaz vas takooooo pogrešam , pa ne pridem do neta na šihtu mam tolk časa pa mam vse blokirano , doma pa...... kar nekako ne najdem pravega cajta , preden vas preberem za nazaj je že skor ura mimo pol pa že za pisanje zmanjka cajta danes sem bila na kontrolne UZ, maternica je čista, sam je pa opazila neko cisto na desnem jajčniku in je rekla, da po M se rade pojavijo in pol izginejo in da naj po naslednji M spet pridem( jaz pa optimist upam da je ne bo ) da vidi če je zginla. pa bhcg mi je dala kontrolirati, če je padel tako kot bi moral. vse ki grete na dopust - uživajte tiste ki ostajate doma tudi. mi jutri odhajamo na kratek dopust v vodice do nedelje, tako da vas najbrž ne bom utegnila več pozdravit aqua- jutri fajn porihtaj pri G vsem borkam do ponedeljka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 18:54:27
|
|
|
|
ledenka
|
vidim, da ste me spet omenjale sicer pa, men je ZELOOOOO vsec, ce me kdo "je" ampak mora bit tapravi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 19:35:40
|
|
|
|
ledenka
|
ja pol pa nic no, ce ni nikjer nobene
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 19:55:44
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka vidim, da ste me spet omenjale sicer pa, men je ZELOOOOO vsec, ce me kdo "je" ampak mora bit tapravi Definiraj. Lahko z metaforo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 20:11:37
|
|
|
|
Serendipity
|
A ve kaj hujšate? Privoščite si, od virtualnih kalorij še nikomur niso počile hlače po šivih :
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 20:36:54
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity A ve kaj hujšate? Privoščite si, od virtualnih kalorij še nikomur niso počile hlače po šivih čist nič.... jutri greva pa v toplice in le kdo bo ob dobri papici hujšal?! začnem drug teden zares...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 20:39:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia men je pa tale ful zakon!!! http://www.youtube.com/watch?v=8E8xMcXmI9E&feature=related Tale je pa meni malo podoben... Pupe.... a se nismo zmenile da ne boste takih slikic popoldne limale??? Koga naj zaj naskočim?????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 20:43:31
|
|
|
|
Fargesia
|
najboljš da kako "banano"
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 20:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ko jaz pridem pa vse spi te Nesramnice
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 20:47:55
|
|
|
|
Fargesia
|
jaz sem pa očitno duh tukaj gor.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 20:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
oh fargi.... a veš kaj je... jst osvežujem k idi pol pa k post napišem pa vidim da je nekaj pred mano napisanega Soorrryyy
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 20:50:54
|
|
|
|
Fargesia
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 20:54:59
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheh samo da se mamo radi pa je,... No sej no... že čez dobro urco bo pa moj ljubi doma pa bom lahko skakala Kaj pa ti kej počneš? Sva kr sami danes?? hehehe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?