|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
12.8.2008 10:18:00   
zarja1
user posted image  Grem pripravljat nekaj za kosilo. Se beremo malo kasneje.......

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
12.8.2008 10:18:15   
gloria
zarja hvala za kavicouser posted image
netka lepo da si fajn....pestvali bomo pa kmal....včasih mam tak občutek da me bo presenetilo prej...user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
12.8.2008 10:31:16   
Abra
Dan pupke!
Upam, da vam včeraj nisem povzročila preveč skrbi. Čez dan so se mi krvavitve nehale, so me pa čist hormoni izdali user posted image taka tečnoba me je dajala, saj najbrž je bla psiha vsega kriva. Moja G je v taki gužvi, sem šla na koncu šele ob pol osmith tja, domov pa prišla po deveti uri in sem čist crknjena samo v postlo padla. Tko utrujena že dolgo nisem bla, še zdaj nisem čisto pri sebi. Krvavitev pa spet neznanega izvora ... po vsej verjetnosti iz m vratu .. otroček je ok, posteljica tut, hematoma pa tudi ni. Očitno sem res med tistimi, ki stalno neki krvavijo. Je pa zdaj definitivno jasno, da morje dokončno odpade. Še dobro, da sva bla vsaj junija malo. Ma važno, da je z otročkom vse ok, morje bo še vedno tam.

Zarja, včasih je tudi ok, da gre na ziher in počas. Sicer ne vem, zakaj ti tolk foliklov raste? Najbrž so zato bolj počasni. En bi bil čisto dovolj. Imaš ti pco?

Dajamaja, jaz sem Gretki rekla, naj te za rokav pocuka v zvezi z agrulabom. Mogoče bi pa njej v kombinaciji s klomifenom pomagal, tko kot pri tebi s špikami. Pa pri njej sumijo na pco, zato je najbrž razlogov še tolko več.

Hedi, otroček je lahko včasih tudi 8cm narazen, vsaj moj je bil, le da ne takoj. Ti imaš dva, pa se najbrž vsak na svoji strani držita. Sem prepričana, da si slišala oba. Tko hitro se po mojem ne premika. Sploh, če si najprej slišala npr. na desni, takoj zatem na levi. Čestitke za najlepši zvok! Jaz sem tut jokcala, ko sem ga prvič slišala user posted image

Sayuriiii, kolk sta luštna!!!! Pa čist podobna! Res sta prava cukerčka. Upam, da tudi "ubogata" tko user posted image Pa čestitke za prvi mali rojstni dan.

Lučka, bravo za prvo špiko! Danes je že druga padla, kajne? Ima dragi mirno roko? Sej počasi se bo navadil, na koncu bo že pogrešal user posted image

Larauser posted image user posted image tudi ti si že na igli. Jupii!! Evo, že navijam! Naj bo tokrat uspešno! Pa novo slikco imaš, nič več dopustniško user posted image

Linda user posted image za pikico. Veš, da bo vse ok. Ne more bi drgač user posted image

Gloria, super za dobre rezultate. Bolj kot gre prot koncu, bolje ti gre. Tvoj otroček bo tut en velik cuker. Sem pozabla, al nam nisi nič za spol povedala? Se sploh ne morem spomnit. Na AC ti niso delali katrotipa, kajne? Samo za toxo, če se prav spomnim.

Res hvala za vse pikepoke Sonček, Shuka, Gloria, Gretka, Lara, Zarja, Lučka in vse, ki vas nisem omenila. Kaj bi jaz brez vas user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
12.8.2008 10:51:51   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Dan pupke!
Upam, da vam včeraj nisem povzročila preveč skrbi. Čez dan so se mi krvavitve nehale, so me pa čist hormoni izdali user posted image taka tečnoba me je dajala, saj najbrž je bla psiha vsega kriva. Moja G je v taki gužvi, sem šla na koncu šele ob pol osmith tja, domov pa prišla po deveti uri in sem čist crknjena samo v postlo padla. Tko utrujena že dolgo nisem bla, še zdaj nisem čisto pri sebi. Krvavitev pa spet neznanega izvora ... po vsej verjetnosti iz m vratu .. otroček je ok, posteljica tut, hematoma pa tudi ni. Očitno sem res med tistimi, ki stalno neki krvavijo. Je pa zdaj definitivno jasno, da morje dokončno odpade. Še dobro, da sva bla vsaj junija malo. Ma važno, da je z otročkom vse ok, morje bo še vedno tam.

...sam da je vse okuser posted image user posted image user posted image ....jaz pričakujem user posted image ....za spol sem zvedla na morfologiji v lj.pol mi je pa še moj gin. potrdil.....zdej pa več nič nisem vprašala....čist vseen mi je tud če so se slučajen zmotliuser posted image  sam ime za user posted image  se še mormo odločituser posted image ...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
12.8.2008 11:06:48   
ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 13.08.
Blanc - zacetek spikanja

Cetrtek, 14.08.
Oktavija - UZ
Zarja1 - UZ

Nedelja, 17.08.
Lucka25 - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 12.08.
Gloria - pregled
Hedviga - UZ, NS

Sreda, 20.08.
Linda25 - NS

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš - prva špika 11.8.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image , Sulfinija

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3130
    12.8.2008 11:10:16   
    zarja1
    Joj Abra samo da je vse ok. Sem full študirala na tebe. Kaj vse moramo ženske tu dat skozi, pa to res nima meje, a ne? Samo, da je vse ok, morje bo tudi naslednje leto isto.

Gloria pa to je prekrasnouser posted image user posted image . Kaj si si pa po tihem želela? Pa saj vem da je čisto vseeno, sam tak...

jaz še vedno garam v kuhinji, se je najavil obisk mojih nečakov in želijo normalno le pizzo.user posted image
    Saj, če ne bi bli taki cukri bi jih kar odslovila, samo če pa znata tako gledat za .......

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3131
    12.8.2008 11:10:17   
    ledenka
    jutro, bejbe!

danes so nam vsaj internet usposobili user posted image  če že delat ne morem, lahk vsaj čvekam user posted image  

Abrica, HB!!! da je vse ok. ti kar pridno počivaj user posted image  

Lara in Lučka, čestitam za špike user posted image  

Gloria, super za tisti test, karkoliježepač user posted image  

Blanč, jutri pa zate prva špika user posted image  

zame pa še en teden, pa bomo videli, če že v tem ciklusu začnem - upam, da ja, komaj čakam na špike user posted image  (ja vem, čudna sem!!!)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3132
    12.8.2008 11:16:58   
    zarja1

Zarja, včasih je tudi ok, da gre na ziher in počas. Sicer ne vem, zakaj ti tolk foliklov raste? Najbrž so zato bolj počasni. En bi bil čisto dovolj. Imaš ti pco?

Abra nima PCO. Ko sem začela hodit v to kliniko so rekli, da sem čisto ok, da so user posted image redne, da ovolacije so (testi+progesteron) le da maternična pregrada lahko dela probleme. Kos mo to odstranli, je imel mož slabše izvide zato tud IUI ni bil uspešen. Pol smo rekli gremo v IVF, pa je bil ICSI. Res je, da sem na klomifen že lepo odreagirala, na Gonal pa saj veš hiperca. Tud ostalih znakov, da bi bili jajčniki cistični ni. Sem kar manjši pamž (1,65 cm in 50kg), ker sem brala, da je pco znak tudi prekomerna teža-upam, da nisem izpadla totalen idiot s to izjavo.user posted image
    Ne vem pa zakaj mi ta ciklus niso dali vsaj klomifena za 100 % O? Pa kaj, če ne bo pa ne bo. Še je tu september,......Zdaj se moram samo še prepričat v to in začet verjet sama svojim nasvetomuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.8.2008 11:18:26 >

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3133
    12.8.2008 11:19:15   
    tina77
    Zivjo vsem,

upam, da se obracam na prav forum :-( Vceraj sem bila pri Resu, prvic. Ze prej sem bila pri Tomazevicu, ki mi je odtsranil miom in maternicno pregrado. Po treh terapijah s klomifenom mi ne preostane drugega kot IVF. Imam PCO, moz pa je bp.
    Stvar pa je taka, da koncesijskih postopkov Res vec nima, vsaj ne za nove, tako da grem lahko v postopek takoj, ampak ob placilu. Sicer lahko cakam do 1 leta.

Sem popolnoma obupana in potrta :-( 1. zato, ker sem res dobila obcutek da sem hopeless in 2. ker se na nek nacin pocutim opeharjeno, zaradi dejstva, da moram placati postopek, ce ne zelim cakati.

KOliko od vas ima PCO in kaksne so vase izkusnje z zanositvijo, IVF...

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3134
    12.8.2008 11:23:59   
    Abra
    Ja, HB je vse ok. Naj tko tut ostane.

Gloria, pa sem res spregledala novičko o user posted image Če enkrat fantka napovejo, se redko zmotijo. "punčkam" včasih še kaj zraste user posted image meni je tudi čist vseeno, samo da bo ok. Sem zdaj že 2x imela uz po nuhalni, pa nisem nič vprašala. Bo že, če ne, bo pa presenečenje na koncu.

Zarja, al lahko še jaz pridem? user posted image Od kar sem nosečka skor ne kuham, mi vse smrdi user posted image jem pa user posted image user posted image

Ledenka, jupi!! Si ti tut že v nizkem štartu user posted image Lara ni nič samoplačniškega postopka omenjala, pol bo zate tudi najbrž kar koncesijski. Najbrž je res novo kvoto dobil. Saj veš, kako je z narkiči, zmer komi čakajo nov šus user posted image user posted image user posted image z razliko, da te igle obetajo user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3135
    12.8.2008 11:25:56   
    Dakec
    Pozdravljene bejbike.

Včeraj sem bila na NS. Kakšno doživetje.

Imam zelo zelo zdravo punčko user posted image . user posted image user posted image user posted image

Čisto vsaki želim, da čimprej to doživi.

Poljubčke

(odgovor članu tina77)
    Neposredna povezava do sporočila: 3136
    12.8.2008 11:31:03   
    zarja1

Zarja, al lahko še jaz pridem? user posted image Od kar sem nosečka skor ne kuham, mi vse smrdi user posted image jem pa user posted image user posted image

Pridi bova še user posted image . Ti seveda s kakim sokcemuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3137
    12.8.2008 11:39:23   
    Abra
    Zarja če imaš redne O se ti res ni treba sekirat, zakaj bi pol še klomifen rabla? Na GK tudi veliko v spontanem ciklusu vstavljajo zamrznjenčke in to zelo uspešno. Poglej Konino, kar oba sta se prijela. Očitno močno reagiraš in je zate to najbolje. Je pa mal daljši ciklus, kar ni nič narobe. Važno, da bo do O prišlo. Najbrž so tudi jajčniki dali v nižjo prestavo za vsak slučaj, da ne bi blo prehitro in ne bi mogla delati ET user posted image

Tina77 tako pač je, če se zdraviš pri privatniku, ki ima zelo omejeno koncesijskih postopkov. Če bi mu ZZZS odobrila toliko, kot jih zmore naredit, tega ne bi bilo. Žal zato ni on kriv, z največjim veseljem bi te dal na koncesijski posopek, če bi lahko. Je pa samoplačniško daleč najcenejši. Lahko greš na GK, tam boš prej kot v letu na vrsti. Boš pa čakala za prvi posvet par mesecev, pa na odobritev konzilija in se ti to lahko zavleče na več kot pol leta ... v MB pa še dalj. Ko zbiraš center v katerm se zdraviš, moraš malo tudi na to računat.
    Punce s pco pa zanosijo, ene malo težje, druge manj. Boš vidla, tuki smo borke in se ne damo kar tko. Če ne prvič, pa drugič ... dokler ne rata. Tudi tebi bo.

Dakec user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za pupiko!!! kako lepa novička!!

Zarja, hvala user posted image a folikelčke zalivaš? user posted image Jaz sem kar na vodi user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3138
    12.8.2008 12:07:02   
    zarja1
    Abra ja, tole Boškotovo pivo mi že gre prveč v navadouser posted image .

Dakec.......full lepo bi kar user posted image user posted image user posted image hip hip HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3139
    12.8.2008 12:38:11   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: tina77

Zivjo vsem,

upam, da se obracam na prav forum :-( Vceraj sem bila pri Resu, prvic. Ze prej sem bila pri Tomazevicu, ki mi je odtsranil miom in maternicno pregrado. Po treh terapijah s klomifenom mi ne preostane drugega kot IVF. Imam PCO, moz pa je bp.
    Stvar pa je taka, da koncesijskih postopkov Res vec nima, vsaj ne za nove, tako da grem lahko v postopek takoj, ampak ob placilu. Sicer lahko cakam do 1 leta.

Sem popolnoma obupana in potrta :-( 1. zato, ker sem res dobila obcutek da sem hopeless in 2. ker se na nek nacin pocutim opeharjeno, zaradi dejstva, da moram placati postopek, ce ne zelim cakati.

KOliko od vas ima PCO in kaksne so vase izkusnje z zanositvijo, IVF...

Tina 77 pozdravljena med nami. Zagotovo ti bo ena izmed punc (jih veliko hodi k Rešu) lahko kaj svetovala. Jaz sem v Mb in ti žal ne morem dat nobenih info o posotpkih drugje.

Horny Teddy

(odgovor članu tina77)
    Neposredna povezava do sporočila: 3140
    12.8.2008 12:40:01   
    zarja1
    Gloria za tvojega fantka mi noče sporočila sprejet, jaz pa sem tolko navijačk angažirala......
    bom začela kar user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3141
    12.8.2008 12:46:53   
    blanč
    Blanč, jutri pa zate prva špika

ja, spet akcijauser posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3142
    12.8.2008 12:50:35   
    sonček33
    Blanč - sam da je akcija pa je ok..fajn se zadevej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 3143
    12.8.2008 13:32:23   
    lara light
    Lepotičke moje, mi je prav všeč, kako lepo me ubogate!user posted image
    Že zjutraj sem zahtevala same lepe novice in to je touser posted image

Abra, HB da je vse ok. Saj ne more bit kej druzga, super, samo da si/sta ok. Glede morja pa imaš prav, tud drugo leto bo še tam..drži se!

Dakec, superprekrasnačudovitanajboljša novica dneva! user posted image Čestitam!user posted image  
    Oh, da je meni enkrat gledati srček...uživajuser posted image !

Blanč, srečno!user posted image

Vsem lep dan še naprejuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 3144
    12.8.2008 13:58:16   
    zarja1
    user posted image  Evo Gloria samo za vaju....končno je šlo!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 3145
    12.8.2008 14:22:15   
    Dakec
    Hvala moje punce.

Želim vam lep dan. Kis kis

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3146
    12.8.2008 14:55:58   
    ledenka
    IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Blanč, jutri pa zate prva špika

ja, spet akcijauser posted image

kaj pa testek pravi? user posted image

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 3147
    12.8.2008 15:10:48   
    lara light
    Lepo prosim, (sem v postopku 1 dipher. + 3 menopur) za pojasnilo, če je imela katera 3 meopur doze, s koliko vodami ste le te mešale?
    Upam, da z dvemi in ne s tremi ampulami vode, ker še dve sem komaj spravila v injekcijouser posted image ...pa bodo spet neumnosti! Se še spomnite 'pokola' ob stopki?!user posted image user posted image user posted image  Hvala za odgovore.

En lep pozdrav mojim dragim soborkam: Daisyuser posted image , Arnejauser posted image , Pika74user posted image

Coelho

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3148
    12.8.2008 15:16:11   
    ledenka
    Lara, kolikor vem, se lahko meša z 2 vodama. ampak raje vprašaj Reškota! Saj ti bo on dal taprvo injekcijo menopurja user posted image

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 3149
    12.8.2008 15:26:11   
    lara light
    Hvala, ledenka!user posted image  Sej vem, da mi bo vse povedal, samo radovedna sem... Se mi zdi, da sem parkrat prebrala, da gresta na 3 doze 2 vodi...pa nerodna sem temi špikami tudi.user posted image  Bolj kot samo vbod, ki ni problem, imam nek strah pred odpiranjem ampul, ker sem se zadnjič pri zadnji porezala. Saj je verjetno bila nekako defektna, a vseeno, ko pomislim, mi ni fajn. Jutri grem k svoji G po napotnico in najraje bi vprašala, če lahko prihajam takoj zjutraj v ZD (k med. sestri) po injekcije. To bi mi bilo najlažje. Imam blizu in na poti v službo, bi skočila noter...res bom vprašala.
    Kissuser posted image

Coelho

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3150
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
    Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
    3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.