Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 19:50:54
|
|
|
|
lara light
|
sonček, hvala! Kako si ti? netka, kafečke!! dej en da se res morva dobit...ta teden imam gužvoooo, obljubim, da ti nasl. teden pošljem zs, da se zmeniva, velja? V septembru boš tudi ti?? seveda boš dobila napotnico, jasno! Fajn, fajn, bova skupaj delali trebuhe
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 19:52:11
|
|
|
|
lara light
|
netka, ti imaš že enga 'škrata' doma, če se ne motim?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 19:54:02
|
|
|
|
sonček33
|
Netka ima že dva škrata doma.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 19:55:01
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Netka ima že dva škrata doma. a res? bravo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 19:57:42
|
|
|
|
sonček33
|
In netka bi rada še dva. tako, da le pogumno septembra v nov boj.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 20:00:20
|
|
|
|
Linda25
|
Evo, imela sem UZ. Pikica je velika 3.97 cm, komaj smo jo zmerili, ker se je premikala. Potemtakem naj bi imela PDP 3.3.09. Bomo videli na NS, ki jo imam 20.8. Hvala punce za vzpodbudne besede. Držim pesti za vse, ki ste začele s špikanjem, ki čakate na UZ-je in vse ostale. Se beremo
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 20:01:50
|
|
|
|
sonček33
|
Linda superca. saj prav da je živahen. PDP je pa zelo lep - moj RD.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 20:03:43
|
|
|
|
lara light
|
Bravo, Linda!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 20:04:11
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Linda25 Evo, imela sem UZ. Pikica je velika 3.97 cm, komaj smo jo zmerili, ker se je premikala. Potemtakem naj bi imela PDP 3.3.09. Bomo videli na NS, ki jo imam 20.8. Hvala punce za vzpodbudne besede. Držim pesti za vse, ki ste začele s špikanjem, ki čakate na UZ-je in vse ostale. Se beremo Super novice. Ampak PDP je pa res lep, dober.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 20:30:19
|
|
|
|
gloria
|
lara a si se ti v tem času zdej preoblekla ....al sem pa jaz res blond ...se mi zdi da si imela drugačno slikco netka pozdravljena....kako smo
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 20:31:57
|
|
|
|
gloria
|
Evo, imela sem UZ. Pikica je velika 3.97 cm, komaj smo jo zmerili, ker se je premikala. Potemtakem naj bi imela PDP 3.3.09. Bomo videli na NS, ki jo imam 20.8. ....super sam da je vse ok
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 20:37:30
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria lara a si se ti v tem času zdej preoblekla ....al sem pa jaz res blond ...se mi zdi da si imela drugačno slikco Nisi blond. Se je res preoblekla v tem času. sem že jaz ugotavljala. Pa mi ne manjka dosti od blond.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 21:36:09
|
|
|
|
lara light
|
Delam na tem, da ste vsestransko aktivne Novi časi zame, naj bo pa še nova, bolj ljubka slikica... Blondinke in ta črne, rjave in rdeče, lepo in lahko nočko voščim! Ps.: Abra, pošiljam ti najboljše želje
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 21:38:45
|
|
|
|
gloria
|
lara ful lep kužek abra upam da so novice dobre in da počivaš ...lahko noč....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 8:07:54
|
|
|
|
Grethy
|
Jutro jutro kje ste pa zaspanke ???? Madona po stotih mesecih sem spet prva zjutraj ... Lep sončkast dan vam želim in vsem aktivistkam uspešno napreden v akciji !!!! GO GO GIRLS
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 8:08:48
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria lara ful lep kužek abra upam da so novice dobre in da počivaš ...lahko noč.... Kaj se dogaja z našo abrico ??????
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 8:22:45
|
|
|
|
gloria
|
Dobro jutro ....evo kavica.... ...jaz sem pršla iz diabetolške,sem mogla še enkrat dati kri....sladkor je boljš kot zadnjič....izvide pa dobim ta teden..... abra kak si
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 8:26:20
|
|
|
|
sonček33
|
super gloria za sladkor, izvidi bodo pa itak ok. kaj bova kuhali danes?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 8:28:24
|
|
|
|
gloria
|
....danes se bom kr švercala ker mojga ni ceu dan jaz mam pa ob 14 pregled tak da bom komi za večerjo nardila jagodne cmoke....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 8:30:21
|
|
|
|
sonček33
|
U sladka večreja, superca. jah sej je fajn kdaj pa kdaj tudi mal stran od štedilnika it, kajne? kako napreduje kotiček za dete?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 8:53:47
|
|
|
|
lara light
|
Jutro, dekleta! A spet bom mrzlo pila ah bom pa ledeno naredila, k smo že pr cukru... 'še malo vanilijevega sladoleda, tako ja, hvala'....mmm, paše! Upam na same lepe novice! Kar dejmo se potrudit! Tu je moja: Jutri pade 'že' druga igla!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 9:10:35
|
|
|
|
cati
|
Zarja držim pesti še naprej Sayuri tvoja da sta pa prava sončka
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 9:19:42
|
|
|
|
gloria
|
lara za drugo špiko sonček sobica napreduje
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 9:54:16
|
|
|
|
netka34
|
Ojla pupke!! Sonček, netka še živa, ampak do grla v slikah!! Lara, ja, dva že veliiiiika škrata mam. Zato je skrajni čas, da še kaj pridelamo, ker drugač bom prej nona!! Drug teden bom mogoče šla za par dni na krvavo zaslužen vse4odsebe, pol pa ni blema!! O, Gloria....te spremlam skos! Kumi čakam, da bomo tut tvojo piko al pikca pestvali tle na forumu! Drgač sm pa bulš, tadruga mi je prizanesla, in me ni spravila v bolnico. Pozzzzzzzzzzzdravček tudi vsem ostalim, sporočam vam, da se zrak ohlaja, in da bomo v bodoče lažje preživljale dneve. Za začetek jutra in večere!! HaHaHa........ Pogum za vse na novo špikarke!!! Lp, D
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 12.8.2008 10:05:19
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro ženske, še nobena ni skuhala kafeja? No bom jaz. Abrica držim pestke Linda 25 . Lučka je je že kaj boljš z špikanjem ? CATI hvala. Jaz upam, da bo. Več ni v moji moči. Nič nisi napisala kako si ti.....
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.