Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:42:33
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Za mene tako ni rešitve. Sem nepopravljiv romantik. Še moj se glede tega strinja. lepo je to...da si...in da te pozna...a pa to izkorišča?
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:43:30
|
|
|
|
resnično srečna
|
jeeeeeeeeeee...100tkaaaaaaa
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:43:31
|
|
|
|
trnuljčica
|
Srečka sem malo špegala tvoj album. A tisto si ti poleg Ize? Kdo pa je na prvi fotki?A sem preveč firbčna? Iza pa je
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:45:41
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Za mene tako ni rešitve. Sem nepopravljiv romantik. Še moj se glede tega strinja. lepo je to...da si...in da te pozna...a pa to izkorišča? Niti ne. Mislim, da je tudi on. Z leti sicer romantika spremeni barvo. Požlahtni...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:48:56
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Srečka sem malo špegala tvoj album. A tisto si ti poleg Ize? Kdo pa je na prvi fotki?A sem preveč firbčna? Iza pa je če misliš eno okroglolično rjavolasko...to sem jaz...na 3tji in 5i sliki...na prvi je poleg Ize naš Matevž, ki ima 15. let...na 2 slikici pa noge mojega najdražjega... pa saj nisi radovedna...samo rada bi vedela...he he
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:50:17
|
|
|
|
Krista28
|
Ojla, ja, ja, K. se je pol takoj pobral. Dons je bil v vrtcu in je šel čist brez problema - je že včeraj z rukzakom okol hodu Jst sm pa ful več cajta mela, sem pa zdej tko zaspana, da bom sam dol padla. smo imel še zvečer ene obiske, pa neki sva po netu z mojim iskala...in evo...sploh se ne znam več skidat prej spat kot ob polnoči...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:51:41
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Z leti sicer romantika spremeni barvo. Požlahtni... ti gotovo poznaš tisto pesem od Smolarja: Daleč, daleč je za naju pomlad...no to je po mojem tisto žlahtnjenje...kadar jo slišim, mi solze nehote prilezejo v oči...spominja pa me del besedila na mojo babico in dedka...veš tisti del, ko se sprašujeta kdo bo ostal na koncu sam...ker naenkrat pač ne znamo po naravni poti zapustiti tega sveta po mojem... ufff zdej sem pa v temne vode zaplavala...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:53:29
|
|
|
|
Krista28
|
Ej čveke,,,,verjetno se pol vidmo v sredo....moj ma dopust - bo neki delal, jaz bom verjetno na hitro piršla in bom kosilo že jutri pripravila... Lepo nočko...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:56:56
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Z leti sicer romantika spremeni barvo. Požlahtni... ti gotovo poznaš tisto pesem od Smolarja: Daleč, daleč je za naju pomlad...no to je po mojem tisto žlahtnjenje...kadar jo slišim, mi solze nehote prilezejo v oči...spominja pa me del besedila na mojo babico in dedka...veš tisti del, ko se sprašujeta kdo bo ostal na koncu sam...ker naenkrat pač ne znamo po naravni poti zapustiti tega sveta po mojem... ufff zdej sem pa v temne vode zaplavala... Ma saj sem vedela da si ti tudi nepopravljiv roman-tik. Meni je ta pesem
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 0:00:27
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna če misliš eno okroglolično rjavolasko...to sem jaz...na 3tji in 5i sliki...na prvi je poleg Ize naš Matevž, ki ima 15. let...na 2 slikici pa noge mojega najdražjega... pa saj nisi radovedna...samo rada bi vedela...he he Nekaj si mi znana. Pa ne vem od kod. Verjetno se mi samo domneva... Me pa firbec matra tvoj emšo. Pet otrok , zgledaš pa super.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 0:03:23
|
|
|
|
trnuljčica
|
Sem si že odg.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 0:08:17
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Me pa firbec matra tvoj emšo. Pet otrok , zgledaš pa super. letnik 72...imam pa le 2 svoja...otroka...tretja je primožena...mož tudi, psa sem pa tud v zakon dobila he he...Slovenija je pa tako majhna, da nikoli ne veš, če se res že kje nismo srečali...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 0:12:18
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Me pa firbec matra tvoj emšo. Pet otrok , zgledaš pa super. letnik 72...imam pa le 2 svoja...otroka...tretja je primožena...mož tudi, psa sem pa tud v zakon dobila he he...Slovenija je pa tako majhna, da nikoli ne veš, če se res že kje nismo srečali... Se že boljše počutim... He, he he. Vidim pa, da si napisala kraj Ljubljana. Saj jaz sem od tam priseljena v MB. Tako, da je res možno.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 0:14:54
|
|
|
|
trnuljčica
|
Nič grem spat. Možek čaka...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 0:16:06
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Vidim pa, da si napisala kraj Ljubljana. Saj jaz sem od tam priseljena v MB. Tako, da je res možno. jaz pa veliko bila v Mb...imam tam svojega najljubšega prijatelja he he...tko da mi je zelo jasno, kadar Tosja piše, da se je sprehajala po Mestnem parku...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 0:17:37
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Nič grem spat. Možek čaka... Lahko noč...mene je pa Iza že zdajle vmes poštopala za prvo nočno postajo (dojenje)...sedaj pa počasi tudi v sanje...saj namenjeno smo izpolnile... Lahko noč romantičarka... pip G.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 7:52:17
|
|
|
|
barby78
|
Jutro! Vidim,da ste včeraj res pridno čvekale.mi še ni uspelo prebrati vsega za nazaj.bom mal kasnej. Zdajle se namreč odpravljamo v posvetovalnico,pa je Lia ravno zadremala .Mi je tak hudo,ko jo moram budit. se javim,ko pridemo domov. lepo se imejte
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 8:29:39
|
|
|
|
sinskaT
|
O hudo kako ste hitro naklofale 100tko ! Meni nikakor ne rata zvečer na net pridet, predno porihtam sebe, malo pupiko in ko le ta zaspi, še moža (...eto recept, da bodo vaši moški pohlevni ko miške, proti 22uri je se posvetite njegovemu veličanstvu haha in tako me nikol ne jezi, je ful priden, razmišlja včasih še namesto mene ...ne pa da tle na netu visite hihi..) Vas moram malo podražit, ne zares vzet . Posadka - Kolpa je odlična! Vsak dan smo se kopali, voda je glih prava, senčka je itak zakon...držim pesti, da nam rata še en krajši dopust v tem mesecu. Barby - srečno v posvetovalnici (saj to je pregled pri pediatru ane ) Krvavenje dlesni - mi niso ne v nosečnosti ne zdaj (trkam...). O izpadanju las pa raje ne bi...jih je povsod toliko, da se prav sprašujem al bom plešasta ratala al kaj. Pa sem se še krajše odtrigla in še vedno katastrofa. No ampak to je malenkost, ker se drugač počutim, kot da ne bi rodila. Sem celo na isti kilaži kot pred nosečnostjo . Reakcija na cepljenje - niti se nisem hotla preveč zanimat kaj gre lahko narobe, pa vseeno...ali je reakcija možna tudi kasneje ali samo v 24urah po cepljenju.Pri ans zaenkrat vse bp. , mačkica je zelo lepo prespala noč, tudi podnevi je pol spala kot po knjigi. A lahko upam,d a bo tako ostalo . Joj je tko luštno, ko se popolnoma spočita zbudim . Srečanje - ful bi rada prišla, napotke od Joan imam sprintane, ker je možno,da uletiva. kasneje...alarm
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 8:31:16
|
|
|
|
Krista28
|
dobro jutro punce,,,, ja kje ste čveke.....jst sm eno kavo že spila, čeprav bi dons rabla še persen.....me je kar sram....ko sem jutranjo rundo dojila, sem zraven zadrema ker sem ful urujena in mala se je tko na hitrco prekotalila na drugo stran, da je čofnila s pojstle , sem jo čutla ko se je začela obračat, pa sem bila prepozna.... sem jo opazovala, do zdaj ok - gleda rokice, premika roke noge, nič ni bruhala niti polivala, očke normalne.....mamice a je še kaj....mene je tolk strah da bi blo kaj norobe, je na hrbet padla....matr, kar požrla se bom....pa sploh je ne puščam na pojstli al pa kavču drgač...saj do zdaj smo mel tud kake nesreče, sam ne da bi padla...se je recimo sam na izi prekotalila, pa enkrat jo je K. neki, sam sem še mal rešila takrat....jooj...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 9:14:19
|
|
|
|
Isabellabina
|
uh dobro jutro oz.že kar dober dan Krista--če ti Nadja ni nič jokala in ti ni takoj zaspala pol je vse ok.,če pa ti je zaspala oz.hoče spat pa ni njena ura za spanje pa le pojdi k zdravniku ,ker je to znak ,da je lahko kaj narobe. No danes imamo na urniku --hvatanje braun boje--na travniku.Ha ha sej bo kul,jutr pa plavanje!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 9:17:13
|
|
|
|
Isabellabina
|
Nile---jao mene že firbec matra ,al si že prejela paketek????
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 9:18:51
|
|
|
|
Isabellabina
|
Hja zdej pa moram it ,ker so otroci laaačni in tud likalnik se je že ogrel in čaka ,da se gre sprehajat ,vas berem še pol mal kasnej
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 9:19:13
|
|
|
|
Majček28
|
jutro punce, danes pa niste kaj dost zgovorne Prvo opravičilo za srečko in trnjulčico- nisem vaju nalašč pustila sred debate in kar brez pozdrava mrknila...spet me je ven vrgel in ob pol noči res ni blo na mestu hodt k tastu in resetirat rutar Pa glih o romantiki sta začelim, jao jao jaz sem tud nepobolšljiv romantik. Krista, upam da je z Nadjo oK in da je padec brez posledic. Ti pa verjamem, da si se ful ustrašla, ampak ne očitaj si preveč...vsakemur se lahko zgodi in se marsikomu tudi že je....sej vem, da je tole tolažba za en klinc, pa vseen... Barby, dobr opravta z Lio Jutri, men še vedno ni uspelo priklicat ZD, da bi poskusla prenaročit UZ kolkov bolj na jutranjo uro. Še bom poskušala, upam da mi uspe, drugač naju pa žal ne bo Brina ima pa zdej eno čudno obdobje ponoči- zaspi še vedno on 20.30 pa zbuja ob 1h in 4h, ampak noče kaj dost jest. Samo iz posteljce jo vzamem, jo hočem priklopit, se odmakne, jo položim nazaj in zaspi. Noče pa zaspat nazaj, ne da bi jo ven vzela. Pa sej mi ni težko (tko se mi vsaj pusti pocrkljat ), ampak bi obe imeli več od tega, če bi vsaj jedla al pa da se sploh ne bi zbudila. Upam, da tud njo samo luna daje Zdele sem jo položila zraven mene na sedežno in medtem ko klofam post je zaspančkala....joj je ko angelček
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 9:23:42
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma No danes imamo na urniku --hvatanje braun boje--na travniku.Ha ha sej bo kul,jutr pa plavanje!!! da vas ne bo preveč užgal, se morte mal obračat, pa priporočljivo je imet kje v bližini kakšno hladno pivičko Upam, da vam uspe še predvročino seno pospravit...in jutri zasluženo srklanje pa čofotanje pa bo današnji dan poplačan, a ne?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.8.2008 9:23:48
|
|
|
|
NiLe
|
Good morning! za čveke in doseženo 100tko . Jaz sem omagala, so pa zato druge poskrbele, da so opravile zastavljen cilj. Ej, Trnuljčica in Srečka - meni je tale pesmica od Smolarja ena najlepših in kadar jo slišim kot otrok. Današnje dopoldne bom kar doma, glede na to, da smo prestavili srečanje na jutri, sedaj šibam naresti zajtrk, potem pa mogoče likalnik v roke , če ne bo prevroče. Sinska; se vidimo jutri, a ne Krista; opazuj Nadjo in če bo preveč spala ali pretirano jokala, pa le pojdi do P. Pa nikar si ne očitaj, saj veš, nismo vsemogočni. Izpadanje las; tudi pri meni se to dogaja že en mesec in je prav grozno, ko šopi las letijo z glave. Moj najstarejši me preganja, ker pravi, da je laaaaačeeeeen ....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......