|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
11.8.2008 22:14:03   
Svojeglava
Tijana: nej bo 9:30 bolj okvirno, tudi mi ne vem kako bomo z uro! Rečmo od 9:30 -10?
bom darmar sms poslala, od Martine pa nimam tel...

ZDEJ PA SPAT, DA NE BOSTE JUTR JAMRALE! user posted image

lp
svojeglava

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
11.8.2008 22:21:41   
Anitka
Tako, Gal panča mene pa čaka obešanje perila, likanju pa se bom verjetno kar izognila na velikouser posted image user posted image

Jutri pa nas čaka cepljenje BCG, ki pri nas ni več obvezno. Sem pa sedaj nekaj brskala po netu in sem v dvomih ali ga cepiti proti tuberkolozi ali ne? user posted image user posted image Se je katera od vas odločila za to cepljenje?

Bobika
jaz mislim, da ni problema z dojenjem pri teh težavah.  Upam pa, da se še katera oglasi in kaj poreče na to temo.

Mya
držim pestke, da ne zbolite.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
11.8.2008 22:24:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Jutri pa nas čaka cepljenje BCG, ki pri nas ni več obvezno. Sem pa sedaj nekaj brskala po netu in sem v dvomih ali ga cepiti proti tuberkolozi ali ne? user posted image user posted image Se je katera od vas odločila za to cepljenje?

Mi ne. Je bila pa velika pika cepljena, reakcije ni imela nobene, ima pa tisto značilno grdo brazgotino na roki... user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
11.8.2008 22:27:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
punce a boste vzele banjice zraven na morje? Ne. al v čem boste kopale malčke? V napihljivem čolničku ali v umivalniku ali pod tušem.

Ma če bi hotela vzeti s seboj vse rekvizite, ne bi šli nikamor user posted image  Oz. bi rabili kombi user posted image user posted image  Za malega bom vzela le voziček(podvozje) + košaro in (zloglasni) ležalnik user posted image  Spal bo kar v košari od vozička, smo v noči iz sobote na nedeljo to preizkusili pri mojih starših in je spal kot bubica user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
11.8.2008 22:31:33   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Tijana: nej bo 9:30 bolj okvirno, tudi mi ne vem kako bomo z uro! Rečmo od 9:30 -10?
bom darmar sms poslala, od Martine pa nimam tel...

ZDEJ PA SPAT, DA NE BOSTE JUTR JAMRALE! user posted image

lp
svojeglava

Ok, zmenen. Lahko noč!

Aja, bobika, jest bi tud rekla, da lahko dojiš naprej. Če ga bo pa še bolj šraufalo pa daj kakšno kapljico proti krčem pa bo verjetno pomagalo.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
11.8.2008 22:31:33   
CatJa
Da se še jaz malo javim na raport. Pogrešale me itak niste, a ne user posted image

Smo imeli eno črno obdobje, pa upam, da je zdaj konec. Saj veste, ko ima hudič mlade, ..... Najprej mi je umrl dedi, naslednji dan sta šla mama in njen k babici, na poti domov jima je nekdo sekal ovinek nasproti, tako, da sta šla s ceste, pa je HB nastradal samo pleh, potem sva bla z Markom v bolnici zarad refluksa in davljenja, no čez en teden pa nam je neurje stolklo vse avte. Ampak res vse, mojga, od user posted image  službenega, od njegove sestre, pa še od njenega moža. Za **** - direkt. Čez en teden smo nameravali it na morje, pa vsi brez avtov user posted image . Hvalabogu nam je potem moj oče posodil njihovga enoprostorca. Drugač tako ne vem, kam bi spravli vso našo kramo.
Sem zarad tega dogodka doživela pravi mali šok - driska, bruhanje, dva dni mi je že tako zmanjkovalo mleka, da sem mislila, da bo konec z dojenjem. Pa ne zarad pleha, ampak lastne neumnosti -> kaj bi se v bistvu lahk zgodilo. Namreč, v kraju, kjer se je to zgodilo, imamo pisarno. In tako sem šla tisto dopoldne delat, v tem istem kraju pa živita svakinja in njen mož. Moj je šel s tamalima dvema k njima na obisk, kjer so skuhali tudi kosilo in me poklicali naj pridem jest. Po kosilu sem se poslovila, ker sem hotla še do konca nardit, kar sem imela, da bi bila čimprej doma. Sedem v avto, se odpeljem, pogledam v vzvratno ogledalo in vidim, da je nebo zadaj čist črno. In sem si rekla o-o, to bo pa še toča. Obrnem in peljem nazaj, parkiram pod nadstrešek, pokličem mojega, da sem spodaj in da bom počakala, da se zlije. V tistem pride še svak in svoj avto preparkira pod nadstrešek. Potem priteče ven še naš Jan, ki sem ga še vabila, naj sede k meni v avto, da bova skupaj počakala, da bo nevihta mimo. In HB oz. svaku, da naju je steral iz avta, češ, bomo počakali v hiši, ker se je niti minuto zatem zrušilo velikansko drevo, padlo na nadstrešek in vse naše avtomobile. Jaz sem bila tako šokirana, da sem lahk samo še zarjovela.
Celo noč se mi je vrtela samo ta slika, kako tisto drevo pada in kako je moj mali miško še pred tem skakal po dvorišču.
No, zdej je mimo, na morju smo se mal zrelaksirali, tak da bo.

Drugače pa naš Mark pridno raste, se še vedno polno doji. Trenutno ima cca. 6,5 kg in 67 cm. Bomo pa natančno videli naslednji teden, ko imamo posvetovalnico in cepljenje.
Aja, pa da ga še pohvalim; že dva tedna spi celo noč, se zbudi okoli sedme, se naje in spi naprej user posted image

Mal sem brala za nazaj, uboga Katy oz. njena pupika user posted image  Vem, kaj preživljata, tudi naš Mark je imel podobne težave. Vendar na srečo odkar sva prišla iz bolnice in se držimo ukrepov, ni bilo več zastojev dihanja. Poliva pa še vedno, a manj. Držim pesti, da bo tudi z Laro kmalu bolje user posted image  

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
11.8.2008 22:36:32   
Anitka
O CatJa, ja pri vas je pa user posted image res imel mlade. Upam, da bo od zdaj naprej le še vse v redu. Pa seveda user posted image user posted image da lepo rastete.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
11.8.2008 22:37:57   
*Tiana*
Joj Catja, kaj ste vi vse preživeli. user posted image user posted image user posted image

Dobro da sta šla še pravi čas na varno.

Bravo za dojenje in spanje. user posted image

Aja pa še to, jest sem te pogrešala, sam vsakič ko se kaj oglasim pozabim napisat marsikaj, ker moram kar na hitro končat.

< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 11.8.2008 22:38:40 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
11.8.2008 22:41:14   
CatJa
Aha, da ne pozabim. Sem pokukala mal v albume s srečanja; vsi ste lušni, ampak Gašper, ne vem čigav je fantič, ta bo pa mešal glave bejbam user posted image  Lepotec mali.

John BEAUMONT

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
11.8.2008 22:44:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mi ne. Je bila pa velika pika cepljena, reakcije ni imela nobene, ima pa tisto značilno grdo brazgotino na roki... user posted image

Mi smo se cepili. user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4635
11.8.2008 22:48:15   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Aja pa še to, jest sem te pogrešala, sam vsakič ko se kaj oglasim pozabim napisat marsikaj, ker moram kar na hitro končat.

Hvala user posted image    Drugač sem mislila bolj v hecu user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
11.8.2008 22:48:49   
Anonimen
Ojej Catja, sploh ne morem verjet. No pa važn, da ste vsi zdravi , verjamem pa da je blo hudo. Sm bla jest v tistem neurju v avtu,je blo grozn.

Grem zdej počas spat,nočko

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4637
11.8.2008 22:49:01   
Anitka
**** a je bila kakšna reakcija, boleča rokica...???

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
11.8.2008 22:50:46   
Anonimen
Aha, Gašper je od Kasso, je k da bi bil z reklame.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4639
11.8.2008 22:57:39   
CatJa
Sama pri sebi sem ta črna dva tedna poimenovala kar 'črni julij' user posted image  

Vidim pa, da se nam narava res vedno bolj maščuje. Pred tem še tilči, pa kolker sem brala potem še špelin@, v petek je bivšim sosedom toča čist preluknjala avto v Lj. Sem še mojega hecala, da medtem, ko smo bili mi na morju, so zrihtali njegov avto (ki je še najmanj nastradal-ker ni bil pod nadstreškom-ironija) in mu ga parkirali pred firmo, da zdaj pa najboljš, da mu ga je še toča stolkla user posted image  

John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
11.8.2008 23:28:08   
hijenca
Ta toča pa nam bo letos kaza roge. user posted image  Mislim, da se nam narava maščuje. A žalostno, da se to zgodi samo dobrim ljudem. Grrrr še vedno sem jezna kot user posted image .

Je pa vsaj nekaj dobrega prineslo to moje "nespanje". Sem vse cunje speglala, pa jih je bilo ogromno in sem zelo vesela. user posted image user posted image user posted image

Videk je danes sam od sebe zaspal, ker sem mu bila dolgočasna družba, ker sem likala, on pa je opazoval vrtiljak, ampak v steno je bulil in opazoval senco od vrtiljaka. In mirno kot polhek zaspal. Mi pa nekam pokašljuje, upam, da ne bo kaj fasal, ker v soboto gremo na morje. Imamo pa jutri posvetovalnico in bom prosila pediatrinjo, če mi ga natančno pregleda, da se ki kaj ne kuha. Jutri bom jih malo poslušala, ker imam občutek, da je naš pridelal kar veliko dodatnih gramov, centimetrov pa ne preveč. Je mala bunkica kot je mama. user posted image user posted image user posted image  Vse ostalo pa ima po atiju. Lulek mu je tudi zrastel komaj po zadnjem UZ pri G user posted image user posted image user posted image , pa taka punčka user posted image . Ga pa več ne dam.

Zdaj pa bom tudi jaz počasi šla v deželo sanj.

Drage moje, vsem HVALA za spodbudne besede in pomoč!!!!!

lepe sanje vam in vašim hroščkov.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
11.8.2008 23:33:25   
Anonimen

**** a je bila kakšna reakcija, boleča rokica...???

Popolnoma nič. user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4642
12.8.2008 7:06:11   
tilči
Dobro jutro...user posted image user posted image

Saj sem rekla včeraj, da ko bom Tilna pohvalila za spanje, da se mi bo hitro maščevalo.user posted image
No, saj prvo rundo je lepo spal od 20. do 1.,potem pa je dve uri grulil, ob 3. spet jedel, potem bi spala so 6., če me ne bi nejc vrgel iz postelje, da mu je duda ven padla user posted image To dudo moram tudi nekako ukiniti.
Tilen pa sedaj še pančka, Nejc se pa že igra. Jaz pa ob kavici za računalnikom.user posted image

CaTja:Tale julij res ni bil tvoj mesec. Upam, da bo sedaj boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anitka:mi se ne bomo in se tudi pri starejšem nismo cepili
Tana:Lokohepan sem jaz dobila v porodnišnico +sprej,ko sem imela naval in mi je vse odmašilo in se zmehčalo

< Sporočilo je popravil tilči -- 12.8.2008 7:11:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
12.8.2008 7:09:17   
aurora28
Dobro jutro!

Jaz pa ne bom nič preveč hvalila Gala, ker se potem kar hitro sfiži vse skup. Včeraj smo ga kopali in sem pričakovala glede na to, da se je kopal, da bo spal kot polh, ki pa zbujal se je na 2,5 uri user posted image , po moje je kriva vročina. user posted image

Povejte mi a je že katera dobila po pošti obvestilo kdaj bo nakazana porodniška? Jaz še nisem nič dobila user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
12.8.2008 7:14:12   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Dobro jutro!

Jaz pa ne bom nič preveč hvalila Gala, ker se potem kar hitro sfiži vse skup. Včeraj smo ga kopali in sem pričakovala glede na to, da se je kopal, da bo spal kot polh, ki pa zbujal se je na 2,5 uri user posted image , po moje je kriva vročina. user posted image

Povejte mi a je že katera dobila po pošti obvestilo kdaj bo nakazana porodniška? Jaz še nisem nič dobila user posted image

za porodniško še nisem dobila obvestila. Po moje bo jutri ali pa v sredo.
Zaradi kopanja naš nič bolje ne spi.Je pa včeraj čez dan jedel na 2 uri. očitno raseuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
12.8.2008 7:36:41   
aurora28
Tilči do zdaj je edina stvar za katero lahko trdim, da se je Gal drži je, da gre spat okrog 20. ure zvečer in je buden okrog 5. ure zjutraj. Res Gal ni niti dva dni isti, vsakič nekaj spreminja user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
12.8.2008 8:04:34   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Bravo za Žana, velik pobec user posted image user posted image user posted image .
Anitka user posted image za nakup.
Jana Gal še ne daje noge v usta, si jih pa prijema. Kaj Nejc že nese nogo v usta? In upam, da ne bo Nejca pikica preveč bolela. user posted image

ne še ne da, prijema se za prstke in jih nese do ust.

hijenca tud naš nekaj pokašljuje.

aurora sej tud Nejc ne spi dlje če ga kopam, ampak sem opazla da če je pa cel dan zunaj, potem pa spi celo noč...danes je spet spal do 5h (od 22h), pa smo tud včeri bli cel dan zunaj...zgleda da ga luft tak utrudi.

Zdej se grem pa psihično pripravit za cepljenje, da ga bo tolažla,če bo hudo, ampak upam da ne.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
12.8.2008 8:26:54   
Svojeglava
Tiana: upam, da boš še kaj brala, preden greš, ker nimam tvoje tel!
Nam sigurno ne bo zneslo priti v KR do 9.30, ker tavelika še spi!!!
Ne vem kaj ji je...

Upam, da nam uspe prit do 10.00, kaj pa vem kdaj bo vstala!!!
Sorry!

Upam, da se vidimo, nič pa ne morem rečt zaenkrat!!!

lp,
s

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
12.8.2008 8:36:42   
Svojeglava
Tiana: ha, ha, spet sem bla prehitra! Se je že zbudila, mogoče nam pa rata!
gremo v akcijo umivanja in oblačenja

Neposredna povezava do sporočila: 4649
12.8.2008 8:45:24   
barbaw
Jutro!

CatJa user posted image user posted image user posted image . Upam, da je tale user posted image  naredil vse mlade in da ima dovolj.

Pri nas Maja zadnjič je nekje do 21.30 najkasneje, zjutraj pa je kot škratek, 6.30 je njena ura. user posted image  Se bom spet morala vstajat tako hitro. HB je pridna in gruli do cca 7.30, ker drugače bi pa kar dol padla od utrujenosti. Ko bo spet vrtec na sporedu ne bo panike, ker se bom lahko malo dopoldan odpočila. Če sem dala tole zgodnje vstajanje že enkrat skozi, ga bom pa še enkrat. Kaj čmo!?

Poroniške pa še ni. Čakam in upam, da bo danes. Sem že nekaj gledala, pa še ni bilo nakazila. Nimam pojma ob kateri uri ga vršijo. Bom špegala malo pa javim, ko bo.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 12.8.2008 8:46:16 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Koliko otrok imate?
nosek5

Koliko otrok imate?

5 ali več (2%)

4 (3%)

3 (13%)

2 (29%)

1 (32%)

nobenega (22%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!