|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
11.8.2008 16:33:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****: dolgčas ti je???Oglasi se na telefonuser posted image

Smo vsi spali kot medvedje, zdej te pa kličem nazaj pa se ne javiš.

Se dobimo jutri ob 16.30?? Zame velja!!!

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4601
11.8.2008 16:43:26   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Tana7..a bi vi šli v hotel ali apartma?

Mi gremo v Makarsko...Baška voda. Upam da bo tako fino.user posted image

mislim, da bi raje apartma
ne da se mi s hotelom ubadat, pa s tistimi hodniki in avlami... nekako mi ni privlačno
saj okolica Zadra mi je padla na pamet samo zato, ker misliva malo okoli hodit - tam je npr. Vransko jezero pa še par zadev
da ne bomo glih stisnjeni med jadransko magistralo in plažo, za nami pa en velik kamnit siv hrib

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
11.8.2008 16:50:16   
Anonimen
Dan!

Estrella in Mya user posted image user posted image user posted image da bi vama bo ratalo kar sta si zadale. Je pa res kar si rekla ti Estrella, da se z zmanjšanjem cukra daleč pride. Jest mam to srečo, da mi sladke stvari sploh ne pašejo ( razen ko sm bla user posted image ,takrat pa sam da je blo sladkouser posted image ).
Joj Špelin@ pri vas pa mate smolo s tem nezgodam, najprej user posted image , zdej mala pika. Želim vam čim manj oziroma nič podobnih nezgod v bodoče. user posted image user posted image user posted image  za tvojo piko.
Anitka user posted image user posted image user posted image za fritezo, da ti bo dobro služila.
Kasso user posted image user posted image user posted image  za pospravljanje.
Janauser posted image user posted image user posted image  za Nejca, da ga pikica ne bo bolela.
Hijenca držim pesti, da težave minejo. user posted image user posted image user posted image lahko mi pošlješ zs,če ti bom znala pomagat,ti bom.Mislim pa ,da so ti že punce pomagale.
Tana user posted image user posted image user posted image da bo velik mlekca.
Taula jest mam AM za približno en teden,mogoče mal več.V škatli ga pa je 800 g.

Jest sm bla pa dons pri kozmetičarki, da mi je mal nohte uštimala,sm mela že ful narastka,zdej mam pa lepeuser posted image user posted image . Sam na živce mi gre ker sm na palcu fasala glivice ( ne vem kjeuser posted image ,pa to na rokiuser posted image ), zdej se morm pa mazat z eno kremo in je itak ful smešn k ostali nohti so lepi,ta pa vs rumen pa grd. A mogoče kera ve s čim bi to najhitreje dol spravla?
Mi smo se pa dons odločili,da gremo 30.8. za 5 dni v Porečuser posted image . Komi čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 4603
11.8.2008 16:52:12   
Estrella*
Špelin@: škodauser posted image user posted image user posted image . Ja tašče so svojga denarja vredne. Žal poznam take frike, ki delajo razlike med lastnimi otroci.

TAULA in VSE OSTALE MAJČICE, KI IMAJO ČAS IN VOLJO PO ČVEKU, SE NAJ OGLASIJO JUTRI V MANTOVI 16.45H(VRHNIKA). VABLJENE!!!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
11.8.2008 17:02:39   
kasso
Upam, da mi bo uspelo priti, moram še otroka spakirat, ker gresta v sredo na morje za par dni. 

hijenca, sem ti odpisala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4605
11.8.2008 17:16:43   
hijenca
****, kasso, Taula  HVALA VAM user posted image user posted image user posted image , sem potrebovala potrditev, da smo na pravi poti. Ko bo to za mano, jo pa zmeljem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
11.8.2008 17:19:51   
katy82
Čau mačkice me smo doma mami ful utrujena mala pa hvalabogu samo še mal driska drgač je pa pridna.En teden se mormo držat doma k smo kužne drgač je pa tahuje mim.
Hvala za lepe želje pa se še kasnej kej oglasm k sm čist preč

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
11.8.2008 17:28:11   
Anitka
Oj oj čveke! Kako ste pridne s pisanjem, da vas komaj dohajamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes šli malo v šoping in je Gal dobil spalno vrečo in od Tiny love lok za voziček  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170185 . Upam, da bo spalna vreča zanimiva zanj. Si pa nisem mislila, da imajo tako dokaj zasoljeno ceno.

Vidim, da se kar dobivate majčice, jaz vas pa ne morem spoznati v živo, ker sem preveč oddaljenauser posted image user posted image

Nina za obisk kozmetičarkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi jo pa rabila za depilacijo nog. Imam pa naročeno maserko za sredo popoldne, da malo porihta moj boleč hrbet.

Tana Dalmacija ima dosti lepi krajev. Upam, da najdete kaj kar vam bo všeč. Mi gremo v Podstrano pri Splitu.

Joj ženskice jaz imam celo hišo v razdejanju - a se katera prostovoljno javi za pomoč pri pucanju in likanju, ker se meni ne daaaaaa

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
11.8.2008 17:59:44   
aurora28
Bravo za Žana, velik pobec user posted image user posted image user posted image .
Anitka user posted image za nakup.
Jana Gal še ne daje noge v usta, si jih pa prijema. Kaj Nejc že nese nogo v usta? In upam, da ne bo Nejca pikica preveč bolela. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
11.8.2008 18:51:33   
80kaja
živjo punce...
plis za pomoč...Koliko dajete AM na 24 ur? Moje dete je staro 2,5meseca? Kaj mi svetujete?
Sprašujem pa zato,ker ona bi kar papala in papala...user posted image  na škatli pa so meseci in kg totalno zgrešeniuser posted image

hvala za vas čas in lep pozdravček,
kaja

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
11.8.2008 18:55:53   
Estrella*
ŽAN in VARJA user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE ZA DOPOLNJENE 3 MESECE!!!!!!!!!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
11.8.2008 18:57:50   
Estrella*
Anitka: me nekaj zanima, koliko km pa imaš do Radencev???

Neposredna povezava do sporočila: 4612
11.8.2008 19:09:06   
Anitka

enih 15 km. A boš tam?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4613
11.8.2008 19:29:41   
Anonimen
80kaja moja poje tam nekje 6-7 obrokov po 120ml. Ti obroki so čez dan razporejeni, ker ponoč ne je.Prvič ob šestih,zadnjič pa ob osmih zvečer.Tko da je približno na dve ure in pol, pa še to ponavad komaj zdrži. Kok pa poje tvoja naenkrat,pa na kok časa je?

(odgovor članu 80kaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4614
11.8.2008 19:37:47   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

enih 15 km. A boš tam?

Bivši svak živi blizu , točno v Murščaku in gremo ponavadi v jeseni(beri trgatev) malo gor. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
11.8.2008 19:42:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Čau mačkice me smo doma mami ful utrujena mala pa hvalabogu samo še mal driska drgač je pa pridna.En teden se mormo držat doma k smo kužne drgač je pa tahuje mim.

Super, da sta doma user posted image  Zdaj se pa le v miru pocajtajta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In user posted image  za 3 mesece!!!

IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja
Koliko dajete AM na 24 ur?

Naš ima 6 obrokov, spije pa nekje med 140 in 170 ml.
Malo za občutek si lahko preračunaš tule: KLIK

ŽAN in VARJA user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE ZA DOPOLNJENE 3 MESECE!!!!!!!!!!

user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
11.8.2008 19:50:05   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Super da sta že doma. Želim vam hitro ozdravljenje in čimveč cartanja ker ga obe zdaj potrebujeta. user posted image user posted image user posted image
Taščo pa na OFF.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
11.8.2008 20:26:42   
jana81
punce a boste vzele banjice zraven na morje? al v čem boste kopale malčke?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
11.8.2008 20:45:22   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jaz bom vzela banjico s seboj.
Pa prenosno posteljo pa voziček, pa najrajši še od Nejca kolouser posted image
Bomo rabili že tovornjak,kar mislimo s seboj peljati za en tedenuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
11.8.2008 21:05:07   
hijenca

Hmmm, če mojemu user posted image  rečem, da še banico vzamemo sabo, bosta onadva mene doma pustila, ker ne bo prostora.user posted image user posted image  Banjice ne bomo jemali. Sem pa kupila en majhen bazenček. Mogoče ga bom tam kopala, sma pa z mojim včeraj sprobala skupno tuširanje z Vidom, pa se ni Vid nič bunil, mu je kar pasalo. Če ne pa v koritu od tuša, ali pa v kuhinji v umivalniku,... Nekje ga bomo. Edino sprej za dezinfekcijo bom vseeno sabo vzela. Ziher je ziher.

Zdaj pa grem čmrleka spat dat, ker on bi se še kar igral v ležalniku.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
11.8.2008 21:37:54   
Svojeglava
o, ste bile pa pridne punce danes... nas cel dan nio bilo doma, smo šle k moževi babici in smo se cel dan potepale...

Estrella, špelin@: tudi vajina nicka na prvi pogled nimata veze z vajinima imenoma a? svojeglava? taka pač sem user posted image user posted image user posted image ...
glede kil pa: kva pa jaz vem, ene smo take, ene pa drugačne, myi sem svetovala dobro voljo in pozitivne misli, ker se mi zdi da naše notranje stanje pomaga uresničiti vse načrte, ki si jih zadamo, ne zato, ker bi kej pametovala glede hujšanja... vem, da je težko.. ampak punce VESELE MORMO BIT, SE NE SEKIRAT ZARADI MALENKOSTI, CAJT LETI KOT NOR IN NIKOL NE VEŠ KAJ BO JUTRI.
Tolk mamo luštne otroke, pa take face smo vse, upam da se zavedate kolk smo ZAKON! ha, ha...

Tana: krema se imenuje Lokohepan (od Krke) in je v resnici za vse vrste vnetij ali krčnih žil... recimo tudi za zvite gležnje - da je tkivo bolj prožno... jaz si namažem preden dojim, lepo zmasiram in mleko ful navre.. in tako se izognem tuširanju z vročo vodo...

Jana81: banjico bom vzela, jo bom postavila v prtljažnik, pa notri naložila ostale stvari, pa to ni tak problem...smo ko vzeli prvo leto tudi pri taveliki

Gorenjke pa zgleda štrajkajo (no razen Tiana)... kje ste punce, a gremo kej v gib gib jutri???
Recimo ob 9:30 bi bilo super...
pa z vsemi otroci - tudi ta velikimi, da naši Piki ne bo dolgčas!

Martina? Darmar? Tiana? Še kakšna, ki je še ne poznam?
No, javite se, če ste za...

Še še 3x spat, pa na morje! Sej sem kot kakšen otrok, odštevam vsako uro user posted image user posted image user posted image .

zdej grem pa ta nov Ikea katalog naštudirat, je že na netu, če katero zanima!
lepo spite,
svojeglava

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
11.8.2008 21:45:13   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Gorenjke pa zgleda štrajkajo (no razen Tiana)... kje ste punce, a gremo kej v gib gib jutri???
Recimo ob 9:30 bi bilo super...

Jaz sem za, se bom full potrudla da ne bomo zamudili.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
11.8.2008 21:50:00   
Anitka

Mi bomo verjetno vzeli 2 bazenčka ali čolniček za napihnit. Enega za na plažo in enega za v kopalnico. Je pa varianta tudi tuširanje z atijem pa ga mami umije.

Estrella če ne prej pa se lahko na kakšnem čveku dobimo v jeseni.user posted image

Katy čuvajte se, taščo pa odklopi in ne pozabi - nasmešekuser posted image

Nič grem dat Gala spat pa se mogoče še oglasim kasneje

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
11.8.2008 21:58:07   
mya26
Čist na hitro se javim predno grem spat.
Zgleda da se je Maj malo prehladil.user posted image user posted image   Mal ma poln nosek (sem mu našpricala fiziološko not), pa vsake tolk mal zakašlja. Upam, da mi ne bo bolj resno zbolel. Predno je zaspal je pojedel samo na eno stran (ponavadi na obe) potem pa se je zvijal in jokal na drugi. Pa ne vem a je bil sit al zato ker je imel poln nosek in ni mogel jest (ampak na drugi strani pa je jedel normalno). No, upam, da ne bo hujšega.

Hvala vsem za vzpodbudne besede. Danes sem uspela brez sladkarij med obroki, pojedla sem tud mal več sadja ker sem bla skoz lačna, ampak še par dni pa bo ta huda lakota minila, ko se bo želodček mal skrčil.user posted image Je pa res kot pravi svojeglava, da je treba bit pozitiven in predvsem moram zbrat dovolj energije in bit močna in se upret prenažiranju med obroki.

Jutri imava na občini obravnavo za gradbeno. Držte pesti, da se ne bo kaj preveč zakompliciral. Mava namreč probleme s sosedi.
No, pa lahko noč! user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
11.8.2008 22:05:32   
bobika
Punce dajte mi povedati, če lahko dojim, če imam drisko oz prebavne motnje???
Mene nekaj matra in se bojim, da Anže kaj vstran dobi. Se mi zdi, da ga tak že danes bolj krči mučijo, kot prejšnje dni.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

IME ZA FANTKA
podica2

NOVO: Katero ime za fantka vam je najlepše?

Lovro (21%)

Svit (14%)

Izak (11%)

Vid (20%)

Enej (30%)

Aidan (4%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!