Svojeglava
|
o, ste bile pa pridne punce danes... nas cel dan nio bilo doma, smo šle k moževi babici in smo se cel dan potepale... Estrella, špelin@: tudi vajina nicka na prvi pogled nimata veze z vajinima imenoma a? svojeglava? taka pač sem ... glede kil pa: kva pa jaz vem, ene smo take, ene pa drugačne, myi sem svetovala dobro voljo in pozitivne misli, ker se mi zdi da naše notranje stanje pomaga uresničiti vse načrte, ki si jih zadamo, ne zato, ker bi kej pametovala glede hujšanja... vem, da je težko.. ampak punce VESELE MORMO BIT, SE NE SEKIRAT ZARADI MALENKOSTI, CAJT LETI KOT NOR IN NIKOL NE VEŠ KAJ BO JUTRI. Tolk mamo luštne otroke, pa take face smo vse, upam da se zavedate kolk smo ZAKON! ha, ha... Tana: krema se imenuje Lokohepan (od Krke) in je v resnici za vse vrste vnetij ali krčnih žil... recimo tudi za zvite gležnje - da je tkivo bolj prožno... jaz si namažem preden dojim, lepo zmasiram in mleko ful navre.. in tako se izognem tuširanju z vročo vodo... Jana81: banjico bom vzela, jo bom postavila v prtljažnik, pa notri naložila ostale stvari, pa to ni tak problem...smo ko vzeli prvo leto tudi pri taveliki Gorenjke pa zgleda štrajkajo (no razen Tiana)... kje ste punce, a gremo kej v gib gib jutri??? Recimo ob 9:30 bi bilo super... pa z vsemi otroci - tudi ta velikimi, da naši Piki ne bo dolgčas! Martina? Darmar? Tiana? Še kakšna, ki je še ne poznam? No, javite se, če ste za... Še še 3x spat, pa na morje! Sej sem kot kakšen otrok, odštevam vsako uro . zdej grem pa ta nov Ikea katalog naštudirat, je že na netu, če katero zanima! lepo spite, svojeglava
|