|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
11.8.2008 21:05:19   
petarda
Zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
11.8.2008 21:06:46   
ada2
Aja, saj zdaj ne upam nikogar domov povabit, ker je ime že na vratih napisano

pa saj bi nam lahko povedala..... navsezadnje bomo čez manj kot mesec dni zagotovo vedeleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
11.8.2008 21:07:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

O Ada, je tvoje počutje že kaj boljše?

jauser posted image v četrtek grem že delatuser posted image

Me veseli...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa za Adama tudi user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj petardito je tudi med zadnjimi pleničarji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj je bil prvo noč suh...bomo videli kako bo jutri.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
11.8.2008 21:11:23   
ada2
zdaj je bil prvo noč suh...bomo videli kako bo jutri.

meni je pa Adi prej rekel, da bo šel spat brez plenice.... ampak sem mu jo vseeno napopala na rit, ker se zjutraj vedno moker zbudi in to precej.sem mu pa zadnjič kupila nepremočljivo rjuho za posteljo in smo jo že namontirali gor.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
11.8.2008 21:11:54   
petarda
user posted image    user posted image

user posted image   user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
11.8.2008 21:14:35   
NinaŠ
Ada, jaz sem imela v postelji (za vsak slučaj) pod rjuho kar nepremočljive podloge, ki jih uporabljajo v bolnici (in verjetno tudi pri vas user posted image ). Mi je bila najcenejša varianta user posted image

Petarda, koliko si mogla fotke pomanjšat? Jaz jih 2x prepolovim, pa so še vedno razmeroma OK user posted image oz. nepopačene.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
11.8.2008 21:14:52   
amy26
...saj petardito je tudi med zadnjimi pleničarji

Aleks isto, verjamem pa da ko začnemo z vrtcem da bomo hitro brez peleničke, saj bo imel možnost tam biti brez peleničke, ne sam doma kot sedaj, ker gospa mu takoj natakne peleničko ko pri k njej.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
11.8.2008 21:15:40   
petarda
Končno mi je uspelo...no, saj nekatere nisem rabila čisto popačit user posted image user posted image user posted image ...je pa slikc tolk, da je ful težko izbrat samo par user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
11.8.2008 21:17:10   
amy26
luštne slikiceuser posted image

bubi mi je skos isti, petardito se je pa kar spremenil, no luštna sta itak oba

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
11.8.2008 21:18:27   
petarda
Petarda, koliko si mogla fotke pomanjšat? Jaz jih 2x prepolovim, pa so še vedno razmeroma OK oz. nepopačene.

Pomanjševala sem v slikarju...prvič po 60%, drugič po 60%...nekatere 70%, nekatere pa sploh nisem rabilauser posted image  več kot enkrat... zdaj sem pogruntala, da jo moram v slikarju celo videt, da je potem OK na shrani.si user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
11.8.2008 21:18:48   
NinaŠ
no saj niso tako hudo popačene user posted image

...sta pa petardito in bubi prava frajerja user posted image  

Daj mi povej kako se greš tisto sankanje user posted image - ali  moraš sam zavijat user posted image ...zgleda mi tako kot da brez težav zletiš s steze user posted image user posted image . Mi je pa všeč, ko vse skupaj zgleda malo bolj natur kot tisti plastikfantastik v Kr.Gori user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
11.8.2008 21:20:30   
NinaŠ
Drugače pa: Sharpy vas vse pozdravlja user posted image in obljublja, da si bo v kratkem vzela čas tudi za RR user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
11.8.2008 21:23:34   
petarda

Daj mi povej kako se greš tisto sankanje user posted image - ali  moraš sam zavijat user posted image ...zgleda mi tako kot da brez težav zletiš s steze user posted image user posted image . Mi je pa všeč, ko vse skupaj zgleda malo bolj natur kot tisti plastikfantastik v Kr.Gori user posted image

Ja, zavijaš z nogami, imaš pa tudi ročno bremzo user posted image ...tak, da ni problema, da bi ravno zletel s steze...te pa ful ruka, ker je naravna pot, zato se jaz zdaj rajši nisem šla tega user posted image ....imajo pa tudi sanke čisto iste kot besna pehta...samo to smo že sprobali v Kr.Gori, pa se tega tu nismo šli, ker nam je časa zmanjkovalo...user posted image ...je pa petardito ful užival na teh in onih user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
11.8.2008 21:25:34   
petarda

Drugače pa: Sharpy vas vse pozdravlja user posted image in obljublja, da si bo v kratkem vzela čas tudi za RR user posted image

a ti si mela danes vse čas obdelat na gmailu? user posted image user posted image user posted image user posted image ....Pozdravljamo jo nazaj!  user posted image user posted image user posted image

Nina tebi pa tudi hvala za slikice iz živ. vrta. user posted image  Tvoja Tina je res pravi cuker od punčke user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
11.8.2008 21:28:03   
petarda
bubi mi je skos isti,

meni je tudi...skoz isti....in me je prav zanimalo, če je drugim petardito skoz isti, ker se tudi meni zdi, da se vsake toliko mal spremeni user posted image user posted image user posted image user posted image ....Evo pa Alex mi je tudi skoz isti, pa Max isto, Hana mi je čisto druga, Tina isto čisto druga, Marka že dolgo nisem videla, Adam mi je skoz isti, Jaka in Nika tudi....kdo še?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
11.8.2008 21:28:20   
ada2
Ada, jaz sem imela v postelji (za vsak slučaj) pod rjuho kar nepremočljive podloge, ki jih uporabljajo v bolnici (in verjetno tudi pri vas ). Mi je bila najcenejša varianta

mi v službi  imamo na vseh jogijih tiste plastične odurne prevleke, za najbolj kritične primere pa na rjuhi še za 1xtno uporabo take manjše samo za pod rit, ki pa se mi za Adama ne zdijo praktične, ker se on premetavle po celi postelji in itak ne bi bilo to potem na pravem mestuuser posted image

kupila sem mu v hoferu nepremočljivo rjuho, spodaj je taka gumijasta, zgoraj pa flanelasta, ob strani je iz platna (tam, ko se okoli jogija zahakla), tako da je prijetna za ležanje, pa nič ne šumi. no, čez sem mu pa itak še navadno rjuho dala, ker tista je za zdaj malo vroča.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
11.8.2008 21:30:44   
ada2
ful dobre slikeuser posted image

samo sta res frajerja, sploh tam, ko se za roke vlečetauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
11.8.2008 21:31:46   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Drgač sem vam pa pozabila povedat, da mi bubika ni hotela povedat spol user posted image ...mi je pa zato bubi vse povedal user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ...še ime user posted image  sem zvedela user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Tega pa sploh ne bom komentirala user posted image user posted image user posted image  In bubi točno ve zakaj user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
11.8.2008 21:32:29   
NinaŠ
a ti si mela danes vse čas obdelat na gmailu?

jap user posted image

Tvoja Tina je res pravi cuker od punčke user posted image user posted image

čist mamici podobna user posted image user posted image
...samo karakter pa totalno drugi user posted image - ona bo fina dama - že sedaj zjutraj 10 min porabi pred omaro, nadaljnjih 10, da urediva frizuro, potem pa še 10 pred ogledalom user posted image   ...in ona bo šefica, vse ima pod kontrolo user posted image , če pa slučajno nima, pa poskrbi, da cela Mojstrana ve to user posted image .  Včasih se že malo vprašujem čigava je user posted image user posted image - ker bolj kot sva midva z user posted image nekomplikatorja, se ne šmekava,.... že ne morva bit

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
11.8.2008 21:37:10   
petarda
Včasih se že malo vprašujem čigava je

Kaj pa tašča? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....se pa vidi, da je dama ja, ker je zmeraj tako pošlihtana...jaz sem ravno razmišljala kolk je dobro met fanta, ga oblešeč, počešeš in je user posted image user posted image user posted image user posted image ....saj ne rečem, da ni lepo delat frizurce punčkam, pa jih upedenat...samo se mi nekako zdi, da jaz to nebi folgala pred vrtcem...še zdaj se komaj zrihtamo, pa tudi nobeden od nas ni komplikator user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
11.8.2008 21:39:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Drgač sem vam pa pozabila povedat, da mi bubika ni hotela povedat spol user posted image ...mi je pa zato bubi vse povedal user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ...še ime user posted image  sem zvedela user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Tega pa sploh ne bom komentirala user posted image user posted image user posted image  In bubi točno ve zakaj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Mi je povedala, da tebi ni hotel zaupati user posted image user posted image user posted image ...kaj češ...se je treba znat otroku priliznit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
11.8.2008 21:41:51   
petarda
Bubika je pa očitno zadrnjohala z bubijem...user posted image user posted image user posted image user posted image .....ko bi ga ve videle kak se on to nagovarja, ko mu rečeš, da gre on z očitom spat, medve z mamico greva pa feštat....user posted image user posted image user posted image ...ni pogojev! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
11.8.2008 21:42:48   
petarda
Pa kaj zdaj user posted image ...bo kera še kaj komentirala al naj se poberem spatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
11.8.2008 21:44:54   
NinaŠ
Kaj pa tašča? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ne, ta je še dlje od mene user posted image ...v celi žlahti se ne domislim nekoga tako spedenanega user posted image
kolk je dobro met fanta, ga oblešeč, počešeš in je user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image jaz tu še česanje izpustim user posted image ...ja pa obleče, kar mu pač pripravim
....saj ne rečem, da ni lepo delat frizurce punčkam, pa jih upedenat...samo se mi nekako zdi, da jaz to nebi folgala pred vrtcem...še zdaj se komaj zrihtamo, pa tudi nobeden od nas ni komplikator user posted image user posted image user posted image

tudi jaz si nisem predstavljala, da bom to kdaj počela user posted image , saj sebe nikdarnisem tako urejala. Samo saj se privadiš in pač urnik prilagodiš temu user posted image - itak jo moram pa vedno vprašat kakšno frizuro želi user posted image (ko sem ji zadnjič naredila 2 kitki, čeprav je rekla da hoče štiri, je bila cela galama, ko se je videla v ogledalu - ja, pol smo pa frizirali jovo na novo user posted image )

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
11.8.2008 21:46:10   
NinaŠ

Pa kaj zdaj user posted image ...bo kera še kaj komentirala al naj se poberem spatuser posted image

jaz bom pomoje mogla it, ker mi user posted image ne da miru user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?