Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:05:19
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:06:46
|
|
|
|
ada2
|
Aja, saj zdaj ne upam nikogar domov povabit, ker je ime že na vratih napisano pa saj bi nam lahko povedala..... navsezadnje bomo čez manj kot mesec dni zagotovo vedele
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:07:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ O Ada, je tvoje počutje že kaj boljše? ja v četrtek grem že delat Me veseli... ...pa za Adama tudi ...saj petardito je tudi med zadnjimi pleničarji ...zdaj je bil prvo noč suh...bomo videli kako bo jutri.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:11:23
|
|
|
|
ada2
|
zdaj je bil prvo noč suh...bomo videli kako bo jutri. meni je pa Adi prej rekel, da bo šel spat brez plenice.... ampak sem mu jo vseeno napopala na rit, ker se zjutraj vedno moker zbudi in to precej.sem mu pa zadnjič kupila nepremočljivo rjuho za posteljo in smo jo že namontirali gor.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:11:54
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:14:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada, jaz sem imela v postelji (za vsak slučaj) pod rjuho kar nepremočljive podloge, ki jih uporabljajo v bolnici (in verjetno tudi pri vas ). Mi je bila najcenejša varianta Petarda, koliko si mogla fotke pomanjšat? Jaz jih 2x prepolovim, pa so še vedno razmeroma OK oz. nepopačene.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:14:52
|
|
|
|
amy26
|
...saj petardito je tudi med zadnjimi pleničarji Aleks isto, verjamem pa da ko začnemo z vrtcem da bomo hitro brez peleničke, saj bo imel možnost tam biti brez peleničke, ne sam doma kot sedaj, ker gospa mu takoj natakne peleničko ko pri k njej.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:15:40
|
|
|
|
petarda
|
Končno mi je uspelo...no, saj nekatere nisem rabila čisto popačit ...je pa slikc tolk, da je ful težko izbrat samo par
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:17:10
|
|
|
|
amy26
|
luštne slikice bubi mi je skos isti, petardito se je pa kar spremenil, no luštna sta itak oba
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:18:27
|
|
|
|
petarda
|
Petarda, koliko si mogla fotke pomanjšat? Jaz jih 2x prepolovim, pa so še vedno razmeroma OK oz. nepopačene. Pomanjševala sem v slikarju...prvič po 60%, drugič po 60%...nekatere 70%, nekatere pa sploh nisem rabila več kot enkrat... zdaj sem pogruntala, da jo moram v slikarju celo videt, da je potem OK na shrani.si
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:18:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
no saj niso tako hudo popačene ...sta pa petardito in bubi prava frajerja Daj mi povej kako se greš tisto sankanje - ali moraš sam zavijat ...zgleda mi tako kot da brez težav zletiš s steze . Mi je pa všeč, ko vse skupaj zgleda malo bolj natur kot tisti plastikfantastik v Kr.Gori
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:20:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa: Sharpy vas vse pozdravlja in obljublja, da si bo v kratkem vzela čas tudi za RR
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:23:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Daj mi povej kako se greš tisto sankanje - ali moraš sam zavijat ...zgleda mi tako kot da brez težav zletiš s steze . Mi je pa všeč, ko vse skupaj zgleda malo bolj natur kot tisti plastikfantastik v Kr.Gori Ja, zavijaš z nogami, imaš pa tudi ročno bremzo ...tak, da ni problema, da bi ravno zletel s steze...te pa ful ruka, ker je naravna pot, zato se jaz zdaj rajši nisem šla tega ....imajo pa tudi sanke čisto iste kot besna pehta...samo to smo že sprobali v Kr.Gori, pa se tega tu nismo šli, ker nam je časa zmanjkovalo... ...je pa petardito ful užival na teh in onih
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:25:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Drugače pa: Sharpy vas vse pozdravlja in obljublja, da si bo v kratkem vzela čas tudi za RR a ti si mela danes vse čas obdelat na gmailu? ....Pozdravljamo jo nazaj! Nina tebi pa tudi hvala za slikice iz živ. vrta. Tvoja Tina je res pravi cuker od punčke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:28:03
|
|
|
|
petarda
|
bubi mi je skos isti, meni je tudi...skoz isti....in me je prav zanimalo, če je drugim petardito skoz isti, ker se tudi meni zdi, da se vsake toliko mal spremeni ....Evo pa Alex mi je tudi skoz isti, pa Max isto, Hana mi je čisto druga, Tina isto čisto druga, Marka že dolgo nisem videla, Adam mi je skoz isti, Jaka in Nika tudi....kdo še?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:28:20
|
|
|
|
ada2
|
Ada, jaz sem imela v postelji (za vsak slučaj) pod rjuho kar nepremočljive podloge, ki jih uporabljajo v bolnici (in verjetno tudi pri vas ). Mi je bila najcenejša varianta mi v službi imamo na vseh jogijih tiste plastične odurne prevleke, za najbolj kritične primere pa na rjuhi še za 1xtno uporabo take manjše samo za pod rit, ki pa se mi za Adama ne zdijo praktične, ker se on premetavle po celi postelji in itak ne bi bilo to potem na pravem mestu kupila sem mu v hoferu nepremočljivo rjuho, spodaj je taka gumijasta, zgoraj pa flanelasta, ob strani je iz platna (tam, ko se okoli jogija zahakla), tako da je prijetna za ležanje, pa nič ne šumi. no, čez sem mu pa itak še navadno rjuho dala, ker tista je za zdaj malo vroča.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:30:44
|
|
|
|
ada2
|
ful dobre slike samo sta res frajerja, sploh tam, ko se za roke vlečeta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:31:46
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drgač sem vam pa pozabila povedat, da mi bubika ni hotela povedat spol ...mi je pa zato bubi vse povedal ...še ime sem zvedela Tega pa sploh ne bom komentirala In bubi točno ve zakaj
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:32:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
a ti si mela danes vse čas obdelat na gmailu? jap Tvoja Tina je res pravi cuker od punčke čist mamici podobna ...samo karakter pa totalno drugi - ona bo fina dama - že sedaj zjutraj 10 min porabi pred omaro, nadaljnjih 10, da urediva frizuro, potem pa še 10 pred ogledalom ...in ona bo šefica, vse ima pod kontrolo , če pa slučajno nima, pa poskrbi, da cela Mojstrana ve to . Včasih se že malo vprašujem čigava je - ker bolj kot sva midva z nekomplikatorja, se ne šmekava,.... že ne morva bit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:37:10
|
|
|
|
petarda
|
Včasih se že malo vprašujem čigava je Kaj pa tašča? ....se pa vidi, da je dama ja, ker je zmeraj tako pošlihtana...jaz sem ravno razmišljala kolk je dobro met fanta, ga oblešeč, počešeš in je ....saj ne rečem, da ni lepo delat frizurce punčkam, pa jih upedenat...samo se mi nekako zdi, da jaz to nebi folgala pred vrtcem...še zdaj se komaj zrihtamo, pa tudi nobeden od nas ni komplikator
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:39:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drgač sem vam pa pozabila povedat, da mi bubika ni hotela povedat spol ...mi je pa zato bubi vse povedal ...še ime sem zvedela Tega pa sploh ne bom komentirala In bubi točno ve zakaj Mi je povedala, da tebi ni hotel zaupati ...kaj češ...se je treba znat otroku priliznit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:41:51
|
|
|
|
petarda
|
Bubika je pa očitno zadrnjohala z bubijem... .....ko bi ga ve videle kak se on to nagovarja, ko mu rečeš, da gre on z očitom spat, medve z mamico greva pa feštat.... ...ni pogojev!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:42:48
|
|
|
|
petarda
|
Pa kaj zdaj ...bo kera še kaj komentirala al naj se poberem spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:44:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kaj pa tašča? ne, ta je še dlje od mene ...v celi žlahti se ne domislim nekoga tako spedenanega kolk je dobro met fanta, ga oblešeč, počešeš in je jaz tu še česanje izpustim ...ja pa obleče, kar mu pač pripravim ....saj ne rečem, da ni lepo delat frizurce punčkam, pa jih upedenat...samo se mi nekako zdi, da jaz to nebi folgala pred vrtcem...še zdaj se komaj zrihtamo, pa tudi nobeden od nas ni komplikator tudi jaz si nisem predstavljala, da bom to kdaj počela , saj sebe nikdarnisem tako urejala. Samo saj se privadiš in pač urnik prilagodiš temu - itak jo moram pa vedno vprašat kakšno frizuro želi (ko sem ji zadnjič naredila 2 kitki, čeprav je rekla da hoče štiri, je bila cela galama, ko se je videla v ogledalu - ja, pol smo pa frizirali jovo na novo )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.8.2008 21:46:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa kaj zdaj ...bo kera še kaj komentirala al naj se poberem spat jaz bom pomoje mogla it, ker mi ne da miru
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?