|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
11.8.2008 19:14:03   
emi*
Ma kam gredo te kg?Se zdaj samo user posted image  prehranjuje ali še vedno gre vse vsepovsod?Jaz sem vesela,da meni bolj počasi,ni tako kot prejšnji mesec.user posted image Do zdaj sem jih nabrala 13-14kg.Rada bi jih tudi obdržala,ampak ne vem kako.user posted image Kaj nardit,da ne bom spet kot okostnjak??

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
11.8.2008 19:23:32   
arabela*
emi,ti tud delaš na tem,da pol kg obdržiš?user posted image
jaz bi jih ene par tudi,pet bi bilo dovoljuser posted image
Ko sem Anejo rodila,sem bila en teden po porodu na svoji kilaži,nič ni hotelo ostat.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
11.8.2008 19:26:01   
arabela*
lara,zgleda da so kolektivnega naši dedi vzeli.
Midva se zadnjič nekak po zelo dolgem času na mojo pobudo spravima k crkljanju,jaz čist paf on pa meni:grava spat,sem utrujenuser posted image user posted image ?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
11.8.2008 19:26:14   
Lara Croft
Vam jih jaz šenkam.... vsaki ene 6 in pol... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
11.8.2008 19:28:12   
*zoe*
user posted image čestitke za pregled user posted image  user posted image  user posted image  Evo vse bo ok, pa res je fajn, da bodo še malo počakali s cr, da user posted image  še malo napreduje.

Bark čestitke tudi tebi za pregled user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
11.8.2008 19:31:33   
arabela*
vsem čestitke za pregledeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
11.8.2008 19:43:32   
emi*
Ma ja s temi kg imam kar neke probleme.Vse je blo ok dokler nisem začela delat ponoči,v 2 mesecih sem takrat shujšala 10kg in nikakor jih dobit nazaj.Sama sebi sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ko shujšam,sploh se ne počutim dobro,zdaj pa mi prav paše teh par kg.Visoka sem 179cm pa bi rada mela 70kg,ne pa 58.user posted image

Zdaj gledam to vlogo za otroški dodatek.Ja sem že pohitela ja!user posted image user posted image Od socialne bo premalo.user posted image Kaj je treba izpolnit na tej vlogi,ve ki že mate otroke,če mi lahko kera pove une šifre,npr. za plače je 101,..................Saj se to lahko prej da ali šele ko se otrok rodi pa se jim pol samo rojstni list nese??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
11.8.2008 19:50:10   
emi*
Nič grem jaz malo počivat,preveč sem stala pa še trebuh semi neki napenja pa noče nehat.Da preživim do pregleda.user posted image user posted image

Caw

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
11.8.2008 20:37:08   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

... si bom kr umetnega nabavla..... user posted image

Malo bolj me skrbi, da ti tehtaš tko malo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma lahku se pa pri men oglasiš,pa ti ga rentam za eno "seanso"user posted image user posted image user posted image

Aja,kaku pa veš kolk jaz tehtamuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
11.8.2008 20:38:49   
bark
Saraya moja G ima sama ta ctg,zato mini treba v P hodit.Men je dons delala samo 10minut.Pa kr sestra me prklop.
Drugače pa ja,ležiš na boku.Men je blo pa prou fino poslušat srčkauser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
11.8.2008 20:48:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Meta21 sem hodla ja prejšnji mesec ampak mi je zmanjkalo za tri predavanja,ker je mel prav uni zadnji teden predavanj dragi dopust pa smo šli na morje.Na psihologa nisem šla,kaj ste meli,če mi lahko na hitro opišeš.user posted image user posted image

Midva tudi nisva bla na psihologu, mi je pa bark poslala na mejl, ker je ona bila. Če želiš, mi pošlji mejl na Z.S. pa ti posredujem, je pa nekaj tudi v knjižici baby book, če jo slučajno imaš.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
11.8.2008 20:53:04   
ključek
punce, jaz sem kontaktirala mokatelo, če lahko objavim ne forumu Rodili smo, in je bila vesela, da sem to naredila. sej katera ne želi, sploh ni panike, čist razumem. če pa katera želi, ji lahko na zs pošljem svojo gsm cifro, da sporoči, ko bo veseli dogodek, pa da objavim na RR, ko bo rodila. vsaka po svoje.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
11.8.2008 20:53:37   
ključek
aja, se ta naklofale enih strani od včeraj.............................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
11.8.2008 20:55:53   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma kaj tej naši moži so si vsi dopust vzeli? user posted image user posted image Ma jst pa bi.... si bom kr umetnega nabavla..... user posted image

Jest sm mal senilna zadnje čase (meseceuser posted image ), ampak nekje v glavi mam, da kao zadnje 4-6 tednov naj ne bi user posted image . Zakaj že? Pa kaj naj ne bi, če sploh kaj? A na koncu pa lahko, da pospešiš porod? Nič mi ni jasno!user posted image

Me lahko katera prosim malo razsvetli preden se preselim v otroško sobo al pa dnevno, da bom na varnem pred user posted image . user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2689
11.8.2008 20:57:08   
ključek
kar se tiče user posted image .....................baje ga na koncu priporočajo, ker lahko pospeši porod. tako sem nekje prebrala..........

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
11.8.2008 20:58:13   
ključek
pa čestitke vsem za preglede.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
11.8.2008 20:58:56   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

emi,ti tud delaš na tem,da pol kg obdržiš?user posted image
jaz bi jih ene par tudi,pet bi bilo dovoljuser posted image
Ko sem Anejo rodila,sem bila en teden po porodu na svoji kilaži,nič ni hotelo ostat.

Če se prav spomnim, si ti še pred kakšnim mesecem prepešačila cel MB vsak dan. Mogoče je pa tukaj vzrok tvojih težav!user posted image  Jaz pridno lenuharim, v službo, ki je 500m stran hodim z avtom, pa nimam nobenih težav z obdržanjem kil! Aja pa za vsak slučaj še kar naprej nekaj jem.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
11.8.2008 21:03:58   
meta21
emi imaš ZS

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
11.8.2008 21:07:56   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: bark
Ma lahku se pa pri men oglasiš,pa ti ga rentam za eno "seanso"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image V sredo bo OK? user posted image user posted image

Aja,kaku pa veš kolk jaz tehtam

Sej si napisala, da tehtate 2400g user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
11.8.2008 21:11:51   
Lara Croft
Sem šla spet hodit.... prow pasalo je malo navkreber... moja guza prow kriči po miganju.... user posted image

Škoda, k še nisem stuširana, bi mojga kr naskočila tle, k paradira v kopalnem plašču in mi rit kaže.... user posted image user posted image user posted image ... Bo že vidu hudiča.... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 11.8.2008 21:19:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 2695
11.8.2008 21:17:39   
arabela*
hhe.Ja meta21,mogoče pa imaš prav.user posted image
Gibam se pa res redno.Pa vsak dan telovadim,še sedaj ko sem user posted image .Bi mogoče morala vse skup dat na stranski tiruser posted image
Samo pol pa bi bili drugi problemiuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
11.8.2008 21:20:54   
Lara Croft
Saraya..... piši, piši..... user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
11.8.2008 21:21:23   
arabela*
Glede user posted image pa je stvar taka,da čist izi hopsa hopsa nebo pospešil poroda.
Pospeši ga k večjemu ženski orgazem(širjenje in krčenje maternice)in moška sperma(ima mot baje eno sestavino,ki je sicer minimalna).
Vse skupaj pa ne gre za sprožitev ampak za pospešitev in bistveno lažji porod.Nekje približno toliko kot če piješ malinove liste,za mehčanje mv.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
11.8.2008 21:22:25   
arabela*
lara,kaj naj pišemuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
11.8.2008 21:26:02   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Glede user posted image pa je stvar taka,da čist izi hopsa hopsa nebo pospešil poroda.
Pospeši ga k večjemu ženski orgazem(širjenje in krčenje maternice)in moška sperma(ima mot baje eno sestavino,ki je sicer minimalna).
Vse skupaj pa ne gre za sprožitev ampak za pospešitev in bistveno lažji porod.Nekje približno toliko kot če piješ malinove liste,za mehčanje mv.user posted image

Ti kar migaj! Je čist fajn če si fit. Mislim, da se ti še prehitro kje kaj obesi oz. povesi.

Glede sprožitve oz. pospešitve poroda pa... Če imam na izbiro ali user posted image  ali malinove liste... Ja itak, da prvo. Pa še strop težje popacašuser posted image user posted image user posted image , ne Lara?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Znaki spontanega splava
MioBambino

Kateri znak je pri vas pokazal, da gre za spontani splav?

ni bilo znakov (40%)

krvavitev (49%)

bolečine (6%)

slabo počutje (1%)

drugo (dopišite spodaj) (4%)

Število vseh glasov: 141

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!