Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 22:19:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa pijem čaj sweet dreams Jst imam pa eno razpršilo sweet dreams... vonj po lavandi.... ma zgleda, da med nosečnostjo ne pomaga.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 22:22:35
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem ga prejšnji tedn pila vsak večer. Pa spala nonstop.Zdaj pa ne vem al je to povezano al pa sem bila cel tedn tak noooooroo utrujena
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 22:42:42
|
|
|
|
gloria
|
me to you men je tko všeč .... ...nič grem zdej v pojstlo ker morem zjutraj ob 6 auf...grem po izvide za sladkor,pol pa še v ambulanto za diabetike........sem spet dala kri....sam upam da bodo zdej ok ker se res držim te diete ....ob 14 pa pregled ....pa bom spet vidla pikico.... ...lahko noč...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 22:59:05
|
|
|
|
arabela*
|
nič babe,grem tud jaz počivat
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 23:06:26
|
|
|
|
emi*
|
Meta21 hvala lepa,vsaj,da vem o čem se je šlo,tudi to je v veliko pomoč.Saj ta Baby-book sem dobila že pri G. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 3:42:30
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz mam spet nočne pohode Sem tak sladko spala do pol treh,pol pa čist budna.Upam,da mi uspe še malo zadremat kasneje. Gre si zdaj en čajček skuhat.Za vse tiste,ki boste zgodnje,pa dobro jutro in
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 7:41:12
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Evo jaz sem spala od desetih do sedaj, pa še kar zeham. Pravi zaspane sem, not si spravljam zgleda. Ste bile pridne zvečer, ste se lepo razpisale. Držite pesti, imam ob pol dvanajstih pregled. Se javim kasneje. Je pa hudič tri dni me zdaj zvijalo, danes pa nič. No saj je fajn, da nič ni bolečin, samo sem mislila da bi G malo bolj povedala kaj je to.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 7:48:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobro jutro.... tudi naša bejba se je pravkar zbudila.... po moje ji kofi ne paše... Uf, to noč sem pa tudi jst spala.... samo enkrat sem se zbudila za na WC.... Pa sanjala sem, da sem bla pr pedikerki in da so mi noge smrdele, ku sem dala štumfe dol.... Še danes sem vstala zgodaj..... od jutri naprej, me pa pred 10 sigurno ne bo... ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 7:56:48
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro čveke! emi - glede pranja... itak, da ne komplicirat... sam js bi na tvojem mestu vseeno dala voziček iz škatle, ker ima fuuuuuuuuul industrijski vonj....... no, vsaj moj ga je imel in smo potrebovali kar nekaj časa, da smo ga zluftali... Drugače pa je tud moja noč bila danes malo bolj mirna... mi je zgaga dala mir... pa tud na wc sem šla samo 2x ... tko da sma se z fajn naspančkala.... bark - itak, če si ti tolk drobna, da tvoja ne more imeti več g... vse je v sorazmerju ......... kakih 400g bo še ziher dobil/a zraven tko da se ne sekiraj... pa še lažji porod boš imela...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 8:23:57
|
|
|
|
gloria
|
Jutro.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 8:29:38
|
|
|
|
Tejchy
|
Punce, kolk mrežastih hlač ste si kupile??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 8:37:03
|
|
|
|
pf
|
Tejchy jaz sem kupila deset mrežastih hlačk, toliko da bo za v porodnišnici. Če mi bodo pa vredu, bom pa že potem mojega poslala v lekarno naj mi kupi še več za doma, ampak ni to glih nek tak material da bi zdaj pa to nosil z veseljem teden, dva. V bistvu je to mreža, doma bom jaz verjetno kar v svojih hlačkah. A ste kupile aspirator za nosek in katerega?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 8:42:58
|
|
|
|
Tejchy
|
V bistvu je to mreža, doma bom jaz verjetno kar v svojih hlačkah. ja, sj jih poznam, vem kako zgledajo..... sem včasih delala v Sanolaborju aspiratorja za nosek pa jaz nisem kupila.... sem ga imela na seznamu, pa pravijo, da je boljše sam fiziološka in košček vatice... tudi bebi palčke za čiščenje se odsvetujejo..
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 9:03:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,jaz pa ne vem,zakaj sploh delajo te ctg-je,če še ne čutimo popadkov? Meni vem,da so v prvi prvi ctg naredli res čist na koncu,dva al tri dni pred rokom.In kako dolgo se to dela??Sem pozabla,ali se lahko leži na boku?? ... pri nas v mb imajo samo eno posteljo na ctg, ostalo so stoli in sediš....... Ležale so pa punce na hrbtu.. Jaz sem bila zdaj nazadnje not od 9.13 do 10.30 ....me je moj že šel skoraj v porodne iskat....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 9:04:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf,ja jaz imam pri svojem ginekologu v sredo ctg. ...pol boš pa mogoče lahko ležala...sem tisto prej napisala za porodnišnico......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 9:20:41
|
|
|
|
gold fish
|
..vse, ki imate danes preglede, ctg-je,...... fajn rihtajte........ ..Jaz grem nazaj ležat, mi je nekam čudno danes....., spodaj pri vezeh me ful boli, pa trebuh imam ful napet..... Se beremo potem....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 9:34:12
|
|
|
|
ključek
|
Jaz grem nazaj ležat, mi je nekam čudno danes....., spodaj pri vezeh me ful boli, pa trebuh imam ful napet..... kar lepo počivati....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 9:34:40
|
|
|
|
ključek
|
vse, ki imate danes preglede, ctg-je,...... fajn rihtajte........ hvala................ ................upam, da CTG še nič ne pokaže...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 9:36:14
|
|
|
|
ključek
|
Pa sanjala sem, da sem bla pr pedikerki in da so mi noge smrdele, ku sem dala štumfe dol.... jaz grem pa jutr res k pedikerki............... ........bom kr u japonkih šla..............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 10:13:20
|
|
|
|
arabela*
|
Jutrica babe Zdaj pa sem ko pohojen kit,kosem komaj ob pol sedmih zaspala nazaj.Sem ponoči vse do konca speglala,pa pospravla,pometla... tejchy,jaz sem Aneji vedno z bibi palčkami nos čistla,vsak dan.Je najlažje,pa fajn sčisti.Še sedaj to včasih prakticiram,če imam kak prehladek. lara,tebi se pa vedno nasmejem,ko take pišeš,tisto s pedikerko
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 10:40:53
|
|
|
|
emi*
|
Dan! Saj bi pisala ma moram kosilo prej skuhat pa pol mam 20 do 13h pregled! Byee
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 10:53:52
|
|
|
|
gold fish
|
...kaj bomo danes kuhale? ideje ........ take bolj na izi .........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 11:05:53
|
|
|
|
arabela*
|
,to glede kuhe se tud jaz sprašujem. Študiram,da nebi ničker še imam od včeraj kanelone,staremu bi pa samo kak sendvič privoščla
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 11:08:48
|
|
|
|
arabela*
|
Veš kaj lahko narediš? Poli maxi al pa slanino narežeš na koščke. Prepražiš čebulo,pa rdečo papriko,nato dodaš klobase.Pustiš 5 minut,nato dodaš kislo smetano in kosilo je gotovo.Zraven pa kak fajn svež francoz al pa žemlje.Njami
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 11:55:39
|
|
|
|
*zoe*
|
Ola, iz pregleda - drugače vse ok, na toxo negativna, srček lepo bije, ctg pa To moje jamranje ni bilo zastonj, ker imam že kar dogajanje in je rekla g da če se bo to stopnjevalo, da naj grem direkt rodit. Sedaj pa počivat, počivat, počivat. To delam že 3 mesece Drugače pa kljub temu, da večino dneva preležim, ponoči spim ko klada. Bp. Od 11. zvečer do 8 zjutraj brez zbujanja. Vsaj nekaj. Včasih, če me kaj zbudi, drugače pa ni problema. Pf me zanima kako boš ti opravila na pregledu. Aspirator sem pa vzela v BC na baterije in stane 41 eur ali pa nekaj takega. Imajo pa itak samo od ene firme - ne vem katere, sedaj se mi pa tud ne ljubi vstat iz postelje ko sem se glih iz pregleda parkirala spet v mojo standardno pozo.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)
Ne. (
80%)
Kakor kdaj. (
20%)
Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!