Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 16:12:07
|
|
|
|
gloria
|
Točno danes mesec pa imam jest PDB..... ... ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 16:21:27
|
|
|
|
emi*
|
Ve ki ste ble v MŠ v kliničnem centru ali nasplošno ,kaj se dobi kak žig v materinsko knjižico,da si bil prisoten??? Zanima me,ker mam še dva predavanja 18. pa 19.8..
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 16:26:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
V Sežani nam je dala potrdilo, ko smo končali glede poroda in porodnih dob.... nič v materinsko.... Kako je drugje pa ne vem.... Pa kr vsem je dala, tudi če oče ni bil prisoten.... Se mi zdi čist brez veze, to potrdilo.... Jaz rabim mojega za družbo in podporo, ne da bo tam obvladal vse, kar se tiče poroda.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 16:34:46
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Ve ki ste ble v MŠ v kliničnem centru ali nasplošno ,kaj se dobi kak žig v materinsko knjižico,da si bil prisoten??? Zanima me,ker mam še dva predavanja 18. pa 19.8.. V KC smo dobile žig na enem predavanju. Mislim, da na tistem o poporodnem obdobju. A nisi ti hodila takrat kot jaz?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 16:36:48
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ste pomislile, da se lahko to mazanje presredka tudi drugače konča? Ne bi imele nič proti, ne? Sploh, če vas možek zaloti? Saj lahko že v štartu možeka zaposlimo! Saj veste... Dragi, a bi bil tako zlat in mi pomagal ker ne dosežem... Pol pa steče kot namazano
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 16:49:26
|
|
|
|
emi*
|
Meta21 sem hodla ja prejšnji mesec ampak mi je zmanjkalo za tri predavanja,ker je mel prav uni zadnji teden predavanj dragi dopust pa smo šli na morje.Na psihologa nisem šla,kaj ste meli,če mi lahko na hitro opišeš. Ma ja s tem presredkom,ne bi blo slabo,če bi se kako drugače končalo,ampak kaj ko ma moj dopust glede tega. Noče več nič,kaj šele,da bi kaj mazal.Pa še zdaj ta 3 tedna do konca,jaz tudi raje ne bi.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 17:27:46
|
|
|
|
arabela*
|
lara,spet ti grejo neumnosti po glavi?
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 17:29:54
|
|
|
|
arabela*
|
hhe,moj bi verjetno pobegnil,če bi me videl to mazat Ima tud dopust,si ga je kar sam vzel
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 17:31:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Kaj glavica od hitro raste,mislite,da bo še dosti zrastla,če je zdaj premera 9cm,kak naj bi bil obseg pol,okrog glave??????? emi*, iz premera je težko sklepat na obseg, ker glavica ni okrogla. Bolj je podolgovata, večji je obseg (glede na isti premer).
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 17:32:18
|
|
|
|
arabela*
|
Meni pa je uspelo kosilo naredit.Sem ob treh pridirjala domov,pa sem namesto v posteljo šla lepo kuhat,zravn pa mehike gledla . Sem kar palačinke z poli maxi napolnila,pa preko smetano in jajčko,pa sir in dala pečt.Tak da je kosilo pripravljeno. Moj pa je kar na sedežni zaspal,kak je v stanovanje stopil
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 17:34:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Še nobene niso iz P domov poslali, ker ni bila v MŠ. To je ja svobodna odločitev oz. pač ponujena možnost za . Tak da žig gor ali dol, noben ne bo vprašal, če in kje ste bile, al pa vam dal test za pisat Za partnerje pa znajo ponekod malo zatežit, čeprav je to bolj od babice odvisno kot od P. Pa če mene vprašate, tudi tukaj ne bi smeli, to je ja pravica partnerja, da je zraven pri rojstvu svojega otroka.
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 18:01:41
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Še nobene niso iz P domov poslali, ker ni bila v MŠ. To je ja svobodna odločitev oz. pač ponujena možnost za . Tak da žig gor ali dol, noben ne bo vprašal, če in kje ste bile, al pa vam dal test za pisat Za partnerje pa znajo ponekod malo zatežit, čeprav je to bolj od babice odvisno kot od P. Pa če mene vprašate, tudi tukaj ne bi smeli, to je ja pravica partnerja, da je zraven pri rojstvu svojega otroka. jest se čist strinjam!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 18:24:32
|
|
|
|
bark
|
Lara Croft in Meta21 a vama mal dugajaaaa Gold fish jaz sem ravno danes kupila te hlačke v Sanolaborju.Ampak to je kr neki-sploh ni hlačkam podobn-kr ena flika Jaz sem hodila na MŠ v ljublj.porodnišnici in sem tudi dobila žig Drugače pa je bilo na pregledu vse bp. So mi delala ctg-10 minut.Je ok,popadkov pa še ni-itak .Še vedno smo obrnjeni na glavo,edino kar je, smo bolj drobceni.V 36 tednu tehtamo komaj 2400g. Je G rekla,da sicer v enem mesecu lahko še celo kilo pridobimo,če pa ne ,naj se pa ne sekiram. Naslednji pregled imam 20.8.,potem pa spet 25.8.Pa še na testiranje za toxo sem šla ta zadnjič.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 18:30:39
|
|
|
|
emi*
|
Joj sem zlikala vse kar sem mela,me križ boli za p.... Kaj ste oprale prevleke od vozičkov ali ni potrebno??Moj je cel zapakiran.Ampak raje ja,kaj pravite,zaradi tega vonja iz trgovine??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 18:43:56
|
|
|
|
arabela*
|
emi,jaz nisem niti posmisla,da bi te stvari prala.Meni osebno se zdi brezveze komplicirat.Pač stvar posameznika.Edino,če ima res izrazit vonj,kar pa ene stvari imajo ko so nove bark,boš vidla,kak se te hlačke fajn.Meni so bile super,sploh vložke tak fajn not držijo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 18:44:18
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,lepi ste
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 18:46:00
|
|
|
|
arabela*
|
babe,jaz pa ne vem,zakaj sploh delajo te ctg-je,če še ne čutimo popadkov? Meni vem,da so v prvi prvi ctg naredli res čist na koncu,dva al tri dni pred rokom.In kako dolgo se to dela??Sem pozabla,ali se lahko leži na boku??
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 18:53:06
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya In kako dolgo se to dela??Sem pozabla,ali se lahko leži na boku?? Js bla prvič prejšnji tedn, zdej bom pa hodla vsak tedn, ne vem pa, a zadnji tedn bolj pogosto al enako. Morm še vprašat. Js sm ležala na boku, čeprav mi je blo zelo neudobno , sem komej čakala, da mine 20 minut.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 19:01:17
|
|
|
|
pf
|
Bark fajn, da je vse vredu. Preveč luštno res ni tam ležat na CTG, ampak kar se mora, se mora. Saraya ja lahko se leži na boku. Traja pa približno dvajset minut. A ti še nisi bila nič? Bi pa bilo fajn, če bi lahko to opravili kar pri ginekologu in ne v porodnišnici, ampak ima ful malo ginekologov ta aparat.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 19:01:31
|
|
|
|
arabela*
|
meni je vredu na boku.Na hrbtu pa ne zdržim,ker me začne dušit,pa krči ,pa vse možno
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 19:02:38
|
|
|
|
arabela*
|
pf,ja jaz imam pri svojem ginekologu v sredo ctg.
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 19:06:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,spet ti grejo neumnosti po glavi? Ku vedno.... Ma kaj tej naši moži so si vsi dopust vzeli? Ma jst pa bi.... si bom kr umetnega nabavla..... V 36 tednu tehtamo komaj 2400g Ma nič hudega, dej.... v štirih tednih se bo sigurno še kej poredil... zdej se rojevajo tej ogromni otroci pa pol otrok od treh zgleda mali.... bo že pol zrasel.... jst bi bla prow vesela, če ne bi imla več, kot 3kg. Malo bolj me skrbi, da ti tehtaš tko malo....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 19:09:16
|
|
|
|
emi*
|
Saj jaz tudi ne mislim,tolko kolmplicirat glede tega pranja,važno,da je dekica čista,oz.podloga na kateri leži .Kolko umazanije je vsepovsod je res nesmiselno tolko pulirat vsako stvar. Ko gledam te vaše trebuščke mi res zgledajo nekam veliki,pa si mislim,kje pa je moja,mogoče je dvakrat zavita v klobčič.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 19:12:14
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Saj jaz tudi ne mislim,tolko kolmplicirat glede tega pranja,važno,da je dekica čista,oz.podloga na kateri leži .Kolko umazanije je vsepovsod je res nesmiselno tolko pulirat vsako stvar. ...se strinjam res ni dober kaj preveč pretiravat...
|
|
|
oblačilasymbakje najraje kupujete otroška oblačila?baby center (
13%)
oviesse (
3%)
h&m (
59%)
iana (
1%)
pikapolonica (
3%)
kik (
21%)
Število vseh glasov: 116Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!