ursulina
|
JUPIIII, imamo 7. mesecv... Lenart se zahvaljuje za čestitke in pošilja lepe želje vsem današnjim slavljencem! Twin dobrodošla med januarčice, kar lepo se zaklepetaj, saj potem nehati ne boš znala na piknik pa seveda vabljena. Majice: jaz sem za, če naročimo vse pti tej gospe od Sani, samo moramo potem pohiteti. Potem bi vse majčke lepo oprale in bi jih mirno lahko nosile... samo cifre bodo spet problem, naj vzamem M, L ali XL... to nikol ne vem... Kako pa bi potem izvedle napise: spredaj, zadaj? Morda spredaj Nick in pravo ime, zadaj napis Januarčica 2008 in ime sončka spodaj? Ne me preveč skritizirat, naglas razmišljam... Mala pikica, bravo za tvojega, da ti tako pomaga. Jaz sem tudi imela lep vikend, je moj malega zjutraj nahranil in ga odnesel, da sem se naspala, kok je pasaloooooooooooooo.... smao previjanje ga zdaj spravlja ob živce, ker malega težko uloviva, da je 5 sekund pri miru in ima plenice kdaj pa kdaj čisto kontra zapete... Uspavanje... mi imamo zelo različne dneve... ker ga sedaj animiramo od pete ure popoldne, je včasih ob pol osmih ful zaspan in lepo zaspi... jaz mu dam okoli sedmih mlečno kašico, potem smo še malo pokonci, se skopamo in dobi še flašo in zaspi meni na rami ob podiranju kupčka. to je zdaj bolj poredko, ker je po kopanju ful naspidiran. tako da ga največkrat dam na veliko posteljo in se uležem zraven (ali pa ati) in ga pustim, da se umiri, mu pojem ali držim ali pa tudi to ne. kadar je totalni čuk, mu preberem pravljico, kar sicer nima blaznega efekta, ampak pač mine tisti čas najhujše kozorogove trme po 15 minutah je ponavadi čisto umirjen in mu dam flašo, kupček in ga dam pančkat. obrne se na bok, se stisne z ninico in zadrnjoha. ne morem ga pa pustit samega, ker se ne umiri v posteljici, pase kravice in se ziba na kolenih, si pa predstavljam, da bi vstajal, če bi znal in nas verjetno vse to še čaka. tako da kakega splošnega recepta ni... mi je pa ena mamica povedala, da je najhujši čas uspavanja v posteljici 8. mesec, ko se otrok noče ločiti od mamice... Pitje: pri nas je to katastrofa, več je spil, ko je bil en mesec star... če popije 60 ml, je to že veliko, polulanček pa je nekje povprečno, glede na to, kar ste že napisale... Ljubljančanke, skrajni čas je za kavo...
|