|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
9.8.2008 21:19:21   
mml
martinca  upam, da je bil današnji dan prvi v nizu čudovitih dnevov na vajini skupni poti
user posted image

alfabeta Matic ima en sadni obrok, sicer se pa ostalo še dojiva. Poloane so pa konkretno tri plenice, dve pa bolj tako tako

majice se strinjam z nano in malo pikico, da se dogovorimo kaj naj piše na majicah, za tisk in majice pa poskrbimo same

stanje na vrtu po toči uničena je skoraj vsa solata, precej zdelane so bučke, ostalo je pa še kar ok

.... bom nehala, ker pišem z eno roko, ker imam v drugi Matica

Lepo in mirno noč vsem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
9.8.2008 21:24:22   
nana35
koala,lepo si napisala te verze...

alfabeta,tudi tvoje-vaše želje so krasne...

Jaz tudi raje ostanem doma,še prej ko sva bila sama sva redko kam šla.No,na začetku ko sva začela hoditi pa kasneje kar en čas sva že hodila ven kar pogosto,potem pa nama več nekako ni bilo.In zdaj nama je še manj za take zadeve.

Koliko polulanih pleničk?Kar nekaj,ker več pije.Odvisno je od tega ja,koliko pije. Nimam pa pojma koliko,bom preštela jutri.

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
9.8.2008 21:30:09   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

lunca, lunca ja kaj je s tabo punca? Si se zgubila? Pridete na piknik?

ja zadnje čase mi sploh ne uspe prit do računalnika, v bistvu od kar sem v Radovljici- Za piknik še ne vem, upam da nam uspe prit. Dajte mi prilepit link, kjer ste se menile, kdaj, kje ... Če sem prav zasledila Bizovik, a ne.

MML smo še v Radovljici ja in naj bi bili še ene 2 tedna, toliko, da nama spodaj pobelijo in naredijo parket, potem pa gas nazaj. Si gremo tukaj že pošteno na živce.user posted image user posted image

Klepetka ne nismo bili na morju, samo smo zaradi gradbenih del doma že od začetka julija pri mojih starših, zaradi Pinine nevzgojenosti, pa enostavno ne uspem priti do računalnika. Mi kravžlja živčke, potem pa še mojim staršem in posledično se zapenjamo. Bo že bolje. Če se boste menile za kako srečanje mi pa sporočite.

V ponedeljek imam pa razgovor za službo. Držite pesti.

Koala naš v fredovem obroču zelo brca. Drugače pa tudi on dol leze. Se ne spomnim, da bi Pina tudi. Mi je čudno, ker je on močnejši. Mogoče se je pa že od nje stegnil obroč-user posted image

meni se tudi bolj kot nove majice zdijo primerne nalepke.

Gospa Martinca čestitke.user posted image user posted image user posted image

Golobček user posted image , upam da se vse čim prej uredi.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
9.8.2008 21:36:28   
katee
Vsem lep pozdrav od naju z Žan Luko. Na morju je bilo super, samo je prehitro minilo. Mali je ful plaval, čeprav mu v fredovem obroču ni bilo tako prijetno kot brez njega. Je parkrat popil vodo, pa se ni nič ustrašil. Pravi mali plavalec je.
Drugače pa že ful puza, postavlja se na kolena, ob opori se že dviguje, ampak ima noge še ful mehke. Se mi zdi, da gre prehitro v razvoju naprej. Uvajanje GH smo super prestali. Obožuje sadje, korenček, krompirček, piščančka.

Golobček; mislim na vaju z Nino. Upam, da operacija ne bo potrebna. user posted image user posted image user posted image

Ostalih pa nisem komentirala, ker vas moram prebrati.

Martinca; čestitke za poroko. Upam, da ga na polno žurate!!!

Ostale pa preberem in kasneje prekomentiram.

Lepo se imejte!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
9.8.2008 22:02:30   
klaja
Martinca iz srca vama želim vse lepo na vajini skupni poti!!!

Golobček 
močno upam, da bo čim prej vse za vami in da bosta z Nino kmalu doma!!!

Jaz sem danes že ob 5. zjutraj hodla po balkonu in gledala kako bo vreme, Martinca upam da te danes ni preveč kolcalo, ko smo vse tako mislile na tebe.

Midva sma pa ravno danes gledala poročne slike, ko se je pred mesecem in pol poročil od mojega bratranec. Sem dobila kar lušte, samo kaj ko nama finančno ne gre skozi, pa moj se samo nasmeji, ko mu omenim poroko. Pravi da saj bo, da mogoče že drugo letouser posted image , to poslušam že en čas. Sem mu rekla, da potem mi pa naj vsaj tri mesece prej pove, ko se bo že enkrat odločil.

Katee dobrodošla spet med nami!!

Tiste, ki še dojite vaše user posted image , kolikokrat na dan pa jih dojite, poleg goste hrane? Hana ima 4 obroke goste hrane + 3-4 krat dojenje (odvisno koliko poje GH).

Glede plenic pa mi jih napolni kakih 4-5. Imama pa težave s kakanjem, saj nikakor ne more kakat, ko ima na sebi plenico. Kar tišči in tišči, pa še ponavadi takrat, ko jema. Ko jo pa odvijem je sicer malo boljše, ampak se še zmerom kar muči. Sem jo pa dvakrat dala na kahljico ( saj vem da boste rekle, da pretiravam) in je kakala brez problema. Pri Juliji se mi je isto dogajalo in mi je potem od 7. meseca dalje kakala na kahljico. Se kaj podobnega dogaja še kateri?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
9.8.2008 22:15:14   
vaney
No, še en dan je za nami, danes sem bila pridna, dopoldne sem sicer malo zabluzila s potepanjem, popoldne pa sem pospravljala generalno kuhinjo, dnevno sobo, otroško sobo, 3 pralne, 2 pomivalna oprala, 5 strojev zlikala...za jutri pa imam še kopalnico, potem pa je vse čistouser posted image  Grega pa se je odločil, da bomo zvečer roštiljali, tako da smo povabili še njegove in smo uživali ob dobri večerjiuser posted image

nočni izhodi; še v srednji šoli skoraj vsak vikend, na faksu....ajoj, žurka med tednom in med vikendom, odkar živiva skupaj (3,5let), pa recimo 1-2x na mesec. Med nosečnostjo sem šla zelo malo, Grega malo več, odkar pa imava Anžeta, pa sem bila ene 3x na pijači do kakšne polnoči in 1x celo noč, user posted image  pa recimo ene 5,6x celo noč....mi pa zaenkrat kakšen občasen izhod zvečer še kar pašeuser posted image najbrž se pozna, da sem še med najmlajšimi mamicamiuser posted image

polulane pleničke; isto kot nana, nimam pojma, bom pa preštela

katee, dobrodošla nazaj iz morjauser posted image  zdaj pa veselo klepetat naprejuser posted image

jaz tudi pogrešam kar nekaj punc user posted image , ne vem, kam so se izgubile....ljubljana, nalin, sonček balonček, artikl, łiłi,....aja, pa dolensjko-belokranjska zasedba je bolj redkobesedna zadnje dniuser posted image  razen alfabete in mene

piknik; se strinjam, da si vsaka zrihta nalepko ali potiskano majico, na kateri bi (moj predlog) lahko pisalo pravo ime, nick name in ime januarskega sončka - saj večinoma jih že poznamo, ampak tam nas bo veliko, pa da nam ne bo treba preveč razmišljat....ni pa nujno, kakor želite

grem počasi spat...

nočkauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
9.8.2008 22:27:36   
ursalara
Punce jaz na žalost danes ne morem komenterati ničesar ker sem včeraj zbolela in sem čisto konec!Samo danes že cel dan mislim na našo Martinco in zato ji moram nekaj napisati!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
9.8.2008 22:35:09   
klepetka
ursalara,  upam da ni kaj hujšega.PAzi nase in čimprej se pozdravi.user posted image

drugega pa ne bom danes komentirala , ekr sem že cel dan  tako jezna  na cel svet;no , ne čist na cel , amapk samo na mojo  preljubo......user posted image , da bom kar počila od jezeuser posted image .Grrrrrrrrrrrrrrrr

Bo menda jutri bolje.Upam

Lahko noč

< Sporočilo je popravil klepetka -- 9.8.2008 22:38:52 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
9.8.2008 22:37:18   
ursulina
živjo! vas samo na hitro pozdravim, predvsem zato da ČESTITAM MARTINCI!!!! Upam, da ste ful uživali in da sta se imela nepozabno!

pa hvala, hvala vsem za pohvale glede slikic poroke, se tudi sama zadovoljna, da sem si všeč in imava na poroko tako lep spomin.

klepetka, ja zdej sem drugačna, imam očala, ker leč ne prenašam več dobro in kile so šle gor, kaj hočemo... saj bodo morda šle še nazaj dol (sem večni optimist)
nana, kaj pa si mislila okoli revije user posted image
katee dobrodošla nazaj! super, da je z žan luko tak napredek, user posted image  ni pa edini, ki se kar postavlja, čeprav se tudi meni zdi vse skupaj zelo hitro... user posted image

pri nas je tudi bila toča, stolkla solato in paradajze, avte pa na srečo ne... grmelo je pa ko user posted image  ponoči, sva dala malega kar v najino posteljico za tisti čas...

ursalara pozdravi se čimprej!

no, šibam v pančevo, pa pokomentiram še več jutri...

< Sporočilo je popravil ursulina -- 9.8.2008 22:38:35 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
9.8.2008 22:41:20   
ursalara

user posted image
user posted image MARTINCA!

VSO SREČO VAMA ŽELIMO 

V poletnem mesecu sta roki si podala,
.. v dobrem ali v slabem se z njima povezala.
Solza sreče na skrivaj pogled vama megli,
.. tudi vsem prisotnim se ves čas oko solzi,
Ob poroki vama vsi želimo iz srca,
.. da v zakonski skupnosti le srečna bi bila!

Sonce vajin zakon naj ves čas osvetljuje,
.. nevihta vsaka pa naj ga le osvežuje!
Radost naj preveva vse vajino življenje,
.. naj obideta vaju dolgčas in trpljenje!
Energija čustev naj v zakon se preliva,
.. naj ljubezen vztrajno in dolgo v njem prebiva!
Često naj spoznanje vama pred očmi lebdi,
.. da ga ni zakona, kjer ves čas se med cedi!
Očeta, mamo, svojce dvojne sta dobila -
.. ne breme, ampak božja za vaju so darila!

Vedno vaju bodo ljubili, spoštovali,
.. vama pomagali, nasvete prave dali.
Amorček pogosto naj vaju obiskuje,
.. Bog kmalu naj še z kakšnim prirastkom vaju obdaruje!
Mnogo vama skupno sožitje naj pomeni,
.. delo drugega pa naj vsak od vaju ceni!
A kar zvestobe tiče se - pač brez nje ne gre,
.. nezvestoba kriva je, če zakon se razdre.

Življenje ni hudobno - je samo življenje,
.. a o njem ustvarita si le svoje mnenje!
Enkratnost dveh zbačajev zvezo oblikuje,
.. saj od rojstva k Bogu drugače vsak potuje.
Le ljubeča čustva naj v srcih se iskrijo,
.. le prijazne misli naj usta govorijo!
In čeprav grozeč oblak prekril bo kdaj nebo,
.. zaupanje v ljubezen ga prepodilo bo.
Mnogo sreče nudi naj vama domovanje,
.. kjer izpolnjevala si bosta skrivne sanje!
Od danes dalje, draga ženin in nevesta,
.. zakonska sreča vama naj bo ves čas zvesta!

user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
9.8.2008 22:58:16   
klepetka

MArtinca in Uroš!

Sreča je v drobnih trenutkih,ki naj vama minevajo v medsebojni ljubezni in razumevanju.
Naj bodo vajine sanje čimlepše,skupna prihodnost pa srečna in svetla.
Kjer seješ ljubezen,zraste veselje.

Želimo,da bi bilo v vajinem skupnem življenju obilo vsega.

Iskrene čestitke!

user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
10.8.2008 6:48:09   
TRIŠ
urssy jaz Žana nisem kopala ko je bil prehlajen.Sem ga samo obrisala z mokro pleničko.Tako mi je naročila P.
limma lepa slikicauser posted image
piknik majice jaz sem bolj za nalepke,ker majico ne bom nikoli več oblekla,razen na naših srečanjihuser posted image
Alfabeta pri nas en dan je, potem je pa dva dni samo na jošku.Ne pasiram pa nič ,ampak samo pretlačim z vilico in zelo lepo jeuser posted image
mml tale toča bo očitno letos vsem pustila poslediceuser posted image
MARTINCA ŠE ENKRAT ISKRENE ČESTITKE IN NAJ BO VAJINA POT POSUTA S CVETJEM IN SREČO,TER NAJ BO PRISOTNO MEDSEBOJNO SPOŠTOVANJE IN LJUBEZENuser posted image Sedaj pa mi še povej kako se počutiš kot gospa,kaj ni to en lep občutekuser posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
10.8.2008 8:04:53   
vaney
dobro jutro.

midva kmalu odrineva na srečanje, vam pa želim čudovito nedeljo....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
10.8.2008 8:57:24   
mala pikica
Jutro!

Mi smo spet bolj tako spali. Pa še pred spanjem smo imeli kar nekaj problemov. Punce, dajte malo opisat, kako ve uspavate vaše sončke? Pri nas so takšni problemi odkar se plazimo, sedimo, vstajamo, da je groza. Če položim Gašperja dol, se v trenutku vstane, in to lahko delam tudi eno uro. Če grem vstran, takoj telovadi po posteljici. Če na silo vstrajam, da se ne more vstati, pride seveda do groznega joka. Enostavno se mi v posteljici ne umiri, tudi eno uro ne, pa četudi je neverjetno zaspan. Uspe mi ga umiriti kvečjemu na rokah, pa še to ne vedno. Na ta način pa si ga bom seveda razvadila. Če ga pustim v posteljici, začne seveda po dolgem času sitnariti in jokati. Pri takšnem joku pa ga tudi na rokah komaj umirim. Kar joka, na čase kriči. Kaj naj naredim, kakšno taktiko naj uberem? Seveda se podobno zgodi včasih tudi sredi noči user posted image

Druga stvar... Pred nekaj dnevi sem govorila o postavljanju na nogice. Verjetno se nismo dobro razumele. Gašper se seveda dviguje na nogice že nekaj časa, ko je pri kom na rokah. Hotela sem povedat, da se mi je v posteljici začel sam dvigovat. In v nekaj dnevih je prišlo celo do tega, da ob ograji sam stoji, začel je celo hopsati, pa tudi nogico že premakne. Na trenutke se drži celo samo z eno rokico. Vse se mi zdi zelo hitro. Kaj vaši sončki tudi že to delajo? O tem govorim:

user posted image

Sem za dobro jutro kar zatežila...

martinca upam, da sta preživela res najlepši dan v vajinem življenju. Zdaj pa hitro poročaj user posted image Pa slikiceee!!!

alfabeta nisem včeraj nič pekla. Če bom danes dobila mascarpone, ga bom danes naredila. kakšne kekse pa ti uporabljaš? pleničke... mi se previjamo čez dan priblžino 4-5x, če seveda ni vmes pokakan, pa je vsaka plenička prav polulana.

lunca seveda bomo držale pesti v ponedeljek. Pa želim vam, da se res čimprej preselite. Malo pa si vseeno morate iti na živce user posted image

ursalara user posted image user posted image user posted image za veliko dozo zdravja!

katee dobrodošla nazaj! Še kaj greste letos? Meni se tudi zdi, da gre Gašper v razvoju zelo prehitro, zato pa tudi sprašujem zgoraj glede vstajanja. Imam občutek, da bo čez 14 dni že hodil user posted image

klepetka upam, da je danes že kaj bolje user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
10.8.2008 10:27:10   
nana35
Lunca,dražim ti pesti,da bi na razgovoru za službo vse potekalo v tvojo korist.

Klemen se pa dviguje v bani ko ga kopam.Se prime za rob in leze gor.Nogice pa ima tako narazen pokrčene,da je prav smešen.

klaja,nič se ne sekiraj za poroko,ko bo že bo,naj se ne mudi. Važno je da se imata rada in da imata dve prekrasni punčki.Vse ostalo še pride,saj sta še mlada.Sicer pa jaz osebno denar za poroko porabim kako bolj koristno. Mi smo kupili zemljo za vikend in bi ta denar za poroko veliko raje vtaknila tja,kot pa za ohcet.Je pa lepo,to pa nimam kaj reči.
Glede kakanja-Klemen z velikim veseljem polni plenice in mu sploh ni problem.Če ti Hana tako lažje kaka,jo pa daj na kahlico.Jaz vem,da Klemna ni trebauser posted image .Mi kaka po 5x na dan in to včasih tako,da gre po hrbtu gor.

ursalara,pozdravi se čimprej,da ujameš še nekaj poletja.Upam,da ni prehudo in mislim nate.Zelo lepo si to napisala...

klepetka,upam,da se je tvoja jeza ohladila.Kdo pa je tvoja preljuba....user posted image . Tašča?
Lepo posvetilo naši nevesti.

ursulina,mislila sem da si mi tako znana in sem napisala,da sem te mogoče videla v kaki revijiuser posted image ali pa na reklami.Ker drugače ne vem kje bi te lahko srečala.user posted image

Triš,pa saj ne rabiš majčke oblačit v mesto,imaš jo lahko doma,pa za na vrt...user posted image  bila pa bi za lep spomin.Po moje...

vaney,uživajta na srečanju VW (sem prav napisala??).

mala pikica,midva sva včeraj govorila o tem kdaj bova dala Klemna v svojo sobico,ker sem rekla da nekateri januarčki(decembrčki,februarčkiuser posted image ) že spijo v svojih sobah,pa je moj rekel,da še ne,ker mu pri nama nič ne manjkauser posted image  in zakaj bi vstajala ponoči če bo treba...naj kar lepo aja zraven.No,jaz se strinjam s tem,ker moj Klemen sploh ne preštima kje spi,mu je čisto vseeno v kateri sobi je njegova postelja,ker on spi in spi....Je res priden,pa naj ostane.
Mi smo z uspavanjem imeli probleme-se spomniš ko sem pisala,kako težko je zaspal in da ni imel niti sekunde miru,pa skoraj nobena ni nič rekla,razen mogoče intruder.No,stanje se je umirilo,mislim,pa da se je pri vas začelo.To je trajalo sigurno več kot mesec dni,kaj,mogoče celo dva,ne vem.Zdaj odkar smo z morja prišli je veliko bolje.Takrat pa nisem vedela,kako ga naj uspavam. Največ mu dajem čaj,pa dudo,pa obrnem ga na bok in spredaj dajem odejico da mi ne začne kravic past,pa gledam da mu ni prevroče in ga pokrijem šele ko spi.Ko joka,vedno dam čaj in pustim da ga veliko popije,pa kako čudežno kapljico koroških lekarn ali Daktarina na dudko.Druge metode nimam.
Ali pa se naj malo zjoče.Res ne vem.Na rokah pa moj Klemen samo še bolj bedi,nikoli mi ne zaspi v rokah.
Je pa Gašper pravi as,kako stoji ob ograjici.Ne,Klemen še tega ne počne,hopsa pa že po rokah in poskuša vstati,v posteljici pa mu še ni kapnilo,da bi to počel.

alfabeta,kakor pravi mala pikica,se previjemo 4-5x in je vedno plenička mokra.Pediatrinja mi je rekla,da če otrok normalno veliko pije mora biti plenička mokra vsake 2 uri.No,za vsako lulanje ga res ne previjam,ker potem bi šlo ohoho pleničk.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
10.8.2008 10:50:02   
Twin76
Pozdravljene!

Ali še sprejemate nove čveke medse? Že dolgo vem, da ta forum obstaja, ampak sem bila celo nosečnost in do pred nedavnim bolj aktivna na enem drugem (Ursalara, Klepetka in mogoče še katera boste vedele katerega mislim user posted image ).

Naš Aleks je bil sicer rojen 31.12. (3230g, 51cm), 15 dni prezgodaj, ampak sem po duši ostala januarka user posted image  user posted image  Ker ima alergijo na mlečne proteine in verjetno tudi jajca, smo šele pred nedavnim začeli z uvajanjem GH, pa so mu novi okusi kar všeč (nekaj žličk vsega je pripravljen pomljaskat, ampak je fino, če je zraven riž, jabolko ali banana), čez dojenje ga pa še vedno ni user posted image  Zobkov nimamo še nobenih, čeprav ga kar hudo matrajo že skoraj 2 mesecauser posted image  Plazi se recimo da že, čeprav zadnje dni bolj resno poskuša s kobacanjem proti mojemu mobitelu, igrače seveda niso niti pol toliko zabavne user posted image  Sedi samostojno tudi že, se pa kar kmalu zvrne.

Ursalara, jutri gre pošta naprej. Pa čimprej se pozdravi!user posted image

Klepetka, si dobila moj mail z opisi in linkom?

Toliko zaenkrat. Vsem želim lepo nedeljo!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
10.8.2008 12:09:39   
katee
mala pikica: Žan Luka se sam še ne postavlja tako na nogice, ampak samo, če je na rokah. Meni se to zdi zelo hitro, a ni? Moj sonček zaspi sam že med flaško mleka, včasih pa malo dlje traja. Takrat ga ali božam, ali lubčkam po obrazu (seveda leži v posteljici), včasih pa ga moram vzeti tudi v naročje in ga na tak način uspavam. Sem pa imela na morju en teden velike probleme z uspavanjem, ko mi ni hotel zaspati tudi po eno uro. Enkrat sem ga dala kar v voziček in šla na sprehod z njim.
Vem pa, da je zoprano, če ti nagaja in noče zaspati. user posted image user posted image user posted image

Mi bomo šli še na morje čez kake 2 tedna, pa v sptembru bom šla sigurno še za kak teden ali dva. V oktobru bova šla pa z malčkom v Bruselj za par dni.

Zdaj grem pa naprej pospravljat stanovanje. Se nabere toliko prahu, ko te ni user posted image

(odgovor članu Twin76)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
10.8.2008 12:10:24   
katee
Twin76: dobrodošla in seveda te sprejmemo medse! Nikoli ni prepozno!!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
10.8.2008 12:48:54   
nana35
Dobrodošla Twin76!Škoda da se nisi že prej priključila našim pogovoromuser posted image . Ampak,nikoli ni prepozno in seveda te sprejmemo!
Tudi moj Klemen je rojem 27.12.07,17 dni prej pa sem ostala tukaj-jasno,saj smo klepetale vso nosečnost z mojimi januarčicami.
Upam,da si nas vsaj kaj prebrala tako da že kaj veš o nas.

katee,meni se tudi zdi zelo hitro takšno postavljanje na noge,a kaj moreš,nekateri otroci pač že poskušajo in potem je že prav tako.

mala pikica,pozabila sem napisat prej,ker sem se zdaj spomnila ko sem brala post od katee,da jaz Klemna tudi božam po obrazku,pa lupčkam tako rahlo,pa glasbo mu naredim in mu tiho šepetam na uho kaj lepega,kako ga imam rada,da je priden,da naj zdaj panka...ali pa mu kaj pojem čisto tiho.Pa se tako zelo umiri.
Mi smo na morju vsak dan zvečer šli na sprehod z vozičkom ,da je notri zaspal,ker se je takrat še tako grozno premetaval po postelji in nisem hotela v šotoru zganjat neke panike,pa smo ga malo vozili okoli,da je zaspal,potem pa samo premestili v posteljo.Pa mu to ni prišlo v navado.Doma nismo niti 1x tako naredili,pa ni bilo nič narobe,zaspi kar v posteljici.Edino včasih ga dam v najimo posteljo na sredino in ga založim z blazinami,da ne pobegne doluser posted image  in lažje zaspi.

(odgovor članu Twin76)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
10.8.2008 13:51:09   
klepetka
dober dan,

samo da vas pozdravim.

nana, tale moja preljuba....(user posted image ) je nihče drug kot svakinja.TAšča je pa zelo fejst, hvala bogu.

mala pikica , nič ni boljše danes .MA mi je potegnila živec prav iz pete.mAter ji.Pa drugače se me ne da kar  tako  na hitro sprovocirat, ker iamm konjske živce.Amapk je bila punca vztrajna in je nažirala ,nažirala,... .

katee, WB.PA kaj veš, ali nam je Suzana že pobegnila na PAg?Ker se kar nič ne javi.

twin, ojla.Dobrodošla. Joj, pa se vama nisem zahvalila  za mail???Pozabila, oprostita.user posted image PA sem rekla da bom, ampak evo mene .Amapk sem pa zadevo uspešno uredila pol.user posted image

Grem , zunaj piknikujemo pa sem rabila mal pavze .Pokomentiram zvečer.

lp

< Sporočilo je popravil klepetka -- 10.8.2008 13:52:22 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
10.8.2008 14:01:03   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

ali nam je Suzana že pobegnila na PAg?Ker se kar nič ne javi.

Samo tole odgovorim, ker je malo tečnitisa.... Kolikor jaz vem, ni še šla, ker gredo 17.8. na Paguser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
10.8.2008 17:55:07   
mml
mala pikcia in katee nič panike, če se vajina fantiča sama postavljata na noge, sta že dovolj močna, tako da nič skrbet, kar naj uživata user posted image . Manca je tudi pri dobrih 7 mesecih že poskakovala v posteljici, zato pa Matic pri svojih 6 mesecih pridno leži in se ne premika user posted image , jaz mu pravim kar nepremičnina user posted image . Danes se je prvič obrnil pred spanjem na trebuh in na trebuhu tudi zaspal...

...kar se uspavanja tiče...jaz ga dan v posteljo in ga pustim, da se še zabava po svoje, ko začne tečnariti, mu dam dudo in to je to...kako bo pa ko bo bolj mobilen, bom pa še videla. Manca je skakala in se vrtinčila in po tem nekje na sredi postelje padla dol in zaspala, samo Manca ni imela dude...je nisem pa nikoli polagala, če je vstala, sem jo kar pustila...včasi je trajalo tudi eno uro, da je zvečer zaspala...

sicer smo pa na uvajanju zelenjave...bučke so šle lepo, po korenčku pa kar precej poliva...ne vem ali se je napil po tem še preveč mleka, ampak včeraj so bile kar obilne oranžne lužice, bom videla, kako bo danes. Sicer pa nima nič kaj proti zelenjavi, upam, da tako tudi ostane

Jaz imam samo en pomislek proti kartončkom/nalepkam za na piknik...da so zelo majhne in se vidi prebrati ime šele, ko si zelo bliz, sicer mi je pa vseeno, definitvno je bolj enostavno, kot pa dati delati majico...

No zdaj je pa alarm...tako da ne morem več komentirat in nakladat

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
10.8.2008 18:17:47   
klaja
Nana35, saj meni je tudi škoda dat toliko denarja za poroko, samo moj bi zelo rad imel vse na veliko (samo kdaj je vprašanje). Če bi bilo po moje, bi se poročila samo s pričami, potem pa bi starše in priče povabila na kosilouser posted image .

Twin76 dobrodošla, pa kar pridno klepetaj!

Mala pikica če se sam postavlja na nogice, potem ni panike, drugo bi bilo če bi ga kdo postavljal. Očitno je prišel njegov čas za tak podvig.

Klepetka pomiri živčke, saj bo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
10.8.2008 18:26:47   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

ali nam je Suzana že pobegnila na PAg?Ker se kar nič ne javi.

Samo tole odgovorim, ker je malo tečnitisa.... Kolikor jaz vem, ni še šla, ker gredo 17.8. na Paguser posted image

Tako je! Danes je pri starših.

Pri nas pa bučke in cvetača ne palijo. Se tako kremži, da je obup. Moram jutri polento probat, gresa ne mara, riž pa tako tako.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
10.8.2008 18:36:52   
mala pikica
katee, nana pri nas nobeno božanje in šepetanje ne zaleže. Me kar vstran odriva, sem že cela popraskana user posted image Sploh ni niti malo cartljivčka v njem, si mislim, da bi sicer bilo vsaj nekaj lažje, bi se med cartanjem umiril. Sem pa res že totalno utrujena od vsega tega. Po 3-4x na dan po eno uro. Danes je pred kosilom bil spet tak jok, da se mi kar zasmili. Res ne vem, kako dolgo bom še to vzdržala. Potem pa še takpne bolečine v križu... Sem si že velikokrat mislila, da raje hodim skupaj z njim še 2 leti spat, pa ne pomaga niti če se vležem zraven njega.

twin dobrodošla med nami, veš da te sprejmemo user posted image Pod pogojem, da rada klepetaš  user posted image

Kje pa se martinca skriva tako dolgo? Pa verjetno ja več ne spi user posted image

klepetka sem že hotela vprašati, kdo je ta.... user posted image Pa vidim, da si že nani odgovorila. Pa je ne moreš zignorirat ali pa ji vrnit na kakšen način? Upam, da živčki počasi popustijo user posted image Če pa bo prehudo, pa kar pridi sem, bomo skupaj udarjali po njej user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?