|
RE: September 2008, 3. del 11.8.2008 9:31:06
|
|
|
|
pf
|
Jutro punce. No vam želim dobro jutro, čeprav zame ni najbolj. Ti lažni popadki me dajejo grozno. Ponoči sem imela po moje celo prave, ki so pojenjali, ker me je trikrat tak zašraufalo, da me je kar zvijalo. Sem popolnoma izčrpana, brez spanja, v bolečinah, edino kar me tolaži je to, da miška mrda po bušiju, drugače pa boli do polovice rite, cel križ in v bušiju zvija in to že dva dni in dve noči. Jutri imam pregled hvala bogu. Mokatela najprej čestitke za tvoji Mineo in Manjo. Želim vam, da čimprej pridete domov in se cartate v svojih posteljicah. Me to you jaz sem mislila, da ga ne bom pila. Mislim na ta čaj iz malinovih listov, ampak dalj bolj razmišljam o tem, da ga bom in kar danes grem po njega. Saj škoditi ti čaj po moje ne more, je pa verjetno res bolj psihološki učinek, kot je rekla Bubi. Ampak jaz pravim, če ti verjameš, da ti bo pomagalo, potem probaj. Isto si jaz masiram presredek z Weledinim oljem. Če bo pomagalo hvala bogu, če ne pa tudi dobro. Nekaj pa sigurno je v tem, ker te zadeve uporablja širša množica nosečnic. Za seznam pregled imam 12.8. in CTG 18.8. Imaš pa lep trebušček. Zoe ja zgleda, da smo kar na istem. A tebe še tudi kar zvija? Gold fish fajn porihtaj danes in upam, da si se dogovorila za CR. Če itak veš, da bo to tvoj način poroda je potem že fajn, če imaš nek fiksn datum vnaprej določen, tudi ti se boš verjetno bolje počutila, če boš imela na napotnici napisano gor, da imaš take vrste porod. Bolj ziher, kot da če te kaj prehiti potem razlagaš tam še. Saraya lepe slikce in trebuščka in cotik. Aneja pa je že tako velika pupa. Taka cartljivka je, a ne? Bark fajn opravi danes na pregledu in poročaj kako naprej. Punce ta teden bo kriza. Je polna luna 16.8., imam kar nek občutek, da bo par septemberčkov med avgustovčki. Bubi kaj pomaga, da se porod malo bolj hitro sproži? A veš, da lahko sam doma kaj ustvarjaš? Jaz nisem neka mevža, ampak še par dni teh bolečin me bo uničilo, potem je bolje da grem kar roditi danes ali jutri. No pa čeprav si mislim, da so te bolečine B od vsega, kar se potem dogaja v porodni. Jaz imam maline doma, a mislite, da lahko tiste liste tudi skuham za čajček. Posuši mi jih itak lahko mami v tisti mašini za sušenje sadja in zelenjave. Bubi daj mi prosim svetuj, slišala sem da pomaga kao masiranje presredka redno, čaj iz malinovih listov, seks oz. izlitje sperme v nožnico. Malo sem se noro izrazila, ampak ne vem kako pri vrabcu naj drugače napišem. Pa baje tudi pomagajo kopeli v topli vodi. Ne bi ga rada kaj biksala, ti pa se mi zdi, da se spoznaš na te stvari. Pa seveda stopnice, stopnice in stopnice.
|
|
|