|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
10.8.2008 22:18:42   
Alfabeta
Mala pikica, user posted image user posted image user posted image . Res imaš zlatega user posted image , bravo!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
10.8.2008 22:19:21   
łiłi
ojla cveke
evo mene po dolgem casu.smo bili en teden na morju,vreme super
edino k je teo dobil neke rdece pike(mehurcke) po notranji strani rokice,zraven pa se neke drobne bele pikice.smo bli vcerej pri dezurnem pa neve kaj bi to bilo.jutri ga bom peljala k p,da vidi kaj je .me kar posteno skrbi.pa ful mi zavraca mleko.sploh noce mleka pit.na dan mi spije  vse skupaj okrog 100ml.skos sva na bebi.ze kar 3 dni mi zavraca mleko.drugo vse je(razen korenja),pije pa zelo veliko.

aja pa vsem ki so praznovali iskrene cestitke

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
10.8.2008 22:19:32   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Ljubi moj user posted image (zakaj ne obstaja smajli, ki pošilja lupčka??? user posted image )

Sem ga našla user posted image

Srce moje user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 2878
10.8.2008 22:20:16   
Alfabeta
Glede majic sem še hotela povedat...tale ideja od Sani sploh ni slaba. Samo če bo pravočasno. Sicer pa....kakor boste rekle. Jaz sem še vedno za nalepke.

Neposredna povezava do sporočila: 2879
10.8.2008 22:32:29   
dašabina
samo da vas pozdravim, bili smo naokrog na rd, popikali so nas komarji, se moram pohvalit, da sta moji zlati hčerkici pomagali pripraviti kosilo in sicer Maša je bila zadolžena za krokodile v omaki (krompirjevi svaljki s haše omako), ANa pa za pečene golobičke z zelenjavo. Vse smo pomlaskali, Miha pa je pridno pojedel (oči temu reče mučkaruš) krompir, bučko, koren in zelje skupaj kuhano.
Za piknik se strinjam, mogoče pride celo mož.
BOlanćki pozdravte  se, če ima kdo rd, pa vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
11.8.2008 0:12:36   
dašabina
Danes pa praznuje naša Triš svoj 30. rojstni dan, draga moja, vse naj, naj....., da bi bila še naprej tako srečna s svojimi 4 sončki
user posted image

user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
11.8.2008 0:26:02   
majra
Triš,

user posted image

user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
11.8.2008 7:04:06   
nana35
mala pikica,tvoj D.je res zlat.Upam,da tvoj D.prebira RR in da vidi tega lupčka ki ga pošiljaš.

łiłi, pa dobrodošla nazaj,smo že mislile da si nas zapustila,nismo imele pojma da ste na morju.

dašabina opazila sem tvoj avatar.user posted image

Triš,kot veš jaz pesnica ravno nisem imam pa nekje spravljene verze,a bog si ga vedi kje so zdaj.Zato ti naj samo iz srca čestitam za tvoj rojstni dan in ti zaželim vse lepo v življenju.user posted image user posted image
Mogoče jih pa poiščem kasneje ko bo več časa,zdaj me Klemen preveč okupira tukaj zraven.

Pa vsem dobro jutro!

< Sporočilo je popravil nana35 -- 11.8.2008 7:05:28 >

:))

Neposredna povezava do sporočila: 2883
11.8.2008 7:04:27   
martinca
dobro jutro!

hvala še enkrat vsem za lepe želje. brala vas še sedaj nisem, bom kasneje. tu vam samo eno slikico pokažem kako so izgledale najine zahvale. več pa ko bo fotograf dal svoje slike. ali pa tisto kar je bilo tako z drugimi fotoaparati slikano.
user posted image
lep pozdrav od Frau  Brumen user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
11.8.2008 7:07:44   
nana35
martinca,lepa lepa nevestica si bila in tvoj možek je tukaj res čeden.Prav lep par sta,piko na i pa naredi vajin mali sonček na sredini.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
11.8.2008 7:18:53   
koala
Samo da pokomentiram Martinca ful ste bli lepi.

Triš vse naj naj in izpolnitev vseh želja ti želim.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
11.8.2008 7:27:47   
martinca
nana, hvala.
kdaj ti lahko rože pripeljem nazaj?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
11.8.2008 7:55:37   
martinca
triš vse najboljše za tvoj rojstni dan!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
11.8.2008 7:58:28   
majra
Jutro!

Mala pikica ti imaš pa res pridnega moža.

Martinca, prekrasni ste bili vsi trije.

Nana, tisto o količini tekočine glede na kg je mišljeno čaj, sok oz.voda skupaj z mlekom, redkimi kašicami, juhicami in podobno.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
11.8.2008 8:07:26   
katee
jutro!

Martinca: oba sta bila zelo čedna, no pa Patrik tudi!

Triš: vse najboljše za tvoj rojstni dan! Čim več izpolnjenih želja ti želim!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
11.8.2008 8:10:53   
katee
Klepetka: na kavo bi pa tudi midva z Žan Luko prišla!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
11.8.2008 8:50:41   
łiłi
tris vse najboljse za rojstni dan

nana35 ja vcasih me cas mal preganja pa mal man sem na rr.

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
11.8.2008 9:30:51   
mml
Lenart, Anže in Jakob vse najboljše za 7 mesecev
user posted image
user posted image

user posted image

triš vse najboljše in najlepše

user posted image

kofetkanje v LJ glede na to, da nam bo sani jutri spet pobegnila, a se zmenimo po tem za naslednji teden?

martinca vidim, da ste bili prekrasni user posted image

majice meni se zdi tale ideja, ki jo je dala sani krasna. Zdaj se moramo pa  še zmenit, kaj napisat na majice in kontaktirat Mojco, da ji povemo svoje želje in potrebe. Mogoče bi kar sani to naredila?

Manca je ponoči prikorakala v spalnico bo 4. in hotela k meni v posteljo, no sva se po tem zmenili, da bo kar lepo v svoji in ni bilo panike, nimam pojma kaj ji je bilo. Po tem pa jaz nisem mogla zaspati, ker sem imela slabo vest, da ji nisem dovolila k nama v posteljo user posted image . Se mi je pa po tem zjutraj revanžirala in me pustila spati do 8.30 user posted image . Matic je pa včeraj zvečer po dolgem času zaspal brez dude in se zbudil ob 7. in po tem pridno zadrnjohcal naprej user posted image . Se je pa včeraj zvečer pokril čez glavo in po tem je prhal in pihal dokler ni zaspal. Me je skoraj kap, ko sem ga šla pokrit in ga nisem nikjer našla...bogi revež, jaz se se pa spraševala zakaj tako prhe...mama pa taka...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
11.8.2008 9:38:05   
klaja
Jutro!

Triš vse najboljše ob tvojem prazniku!!!

Martinca ful luštna sta bila, pa še enkrat čestitke!!!

Lenart, Anže in Jakob vse najlepše ob mini prazniku!!!

Glede majic se pa tudi jaz strinjam, lepo bi bilo če že bomo imele majice, da jih imamo vse enake. Ker če si bomo dale same delat, bo ena imela napis spredaj, druga zadaj, ena ful velikega, pri drugi pa se sploh ne bo videl,... to je moje mnenje. Napišite kaj ste se odločle ali za majice ali za kartončke.

< Sporočilo je popravil klaja -- 11.8.2008 9:42:01 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
11.8.2008 9:55:55   
Katrin
Danes moram pa tudi jaz voščiti našim malim sončkom, ne?

Jakob, Lenart in naš Anže:

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Anže, hvala! Ostani še naprej tak sonček, kot si. RTI

Lep dan vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
11.8.2008 10:03:56   
dašabina
Lenart, Anže in Jakob vse najboljše za 7 mesecev
user posted image  
Nana hvala da si opazila, jaz sem bolj pri manj "zagretih" za te zadeve, pa še zdaj nisem ugotovila, kako slikat, da bo lep avatar, mi je pa včeraj ratalo s pomočjo punc naredit tikerje, na sliki pa morajo biti vsi trije moji sončki, drugače se princeske jezijouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 11.8.2008 10:04:24 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
11.8.2008 10:19:06   
Intruder24
Jutro,

za nami je spet pestra noč, se je Vid kr nekaj jokal pol ure, pa nič mu ni ker ko ga dvignem pa se smeje in prha user posted image  Kar se uspavanja tiče mala pikica pri nas takšno uspavanje traja že lep čas in se sama zadnje čase (tako kot danes zjutraj) kar zjočem, pa ni kaj bolje...Vid mene ne odriva, ker bi rad, da ga dvignem (čeprav ne zaspi več v naročju), odriva pa vse od metuljčka (ajike), dude, brca, se dviguje, kriči (če sem zravne al pa če grem ven iz sobe) in to traja zdaj še samo od 15 min do pol ure, prej pa je trajalo tudi do 2 uri. Najhuje je bilo, ko je bila tašča tukaj user posted image , ker je ćist znerviran in se hoče samo k meni stiskat. Ja pa tak zaspan, da še komaj gleda, joče pa lahko...meni je tak hudo ko joče, joooj user posted image . Ne znam ti pomgat, lahko ti le povem, da nisi edina, kateri otrok ne zna zaspat .. user posted image
Je pa Gašper res mali frajer user posted image . Vid je še daleč od tega, da se bo tako vstajal, vsaj zaenkrat ne kaže neke želje, čeprav tako pleže po meni in se postavlja na nogice, samo ga kr hitro preusmerim user posted image

martinca celo soboto sem mislila nate, čeprav ti nisem nič napisala...želim vama vse lepo in ne pozabita, da se resnica začne v dvoje user posted image .

Sva pa tudi midva koruznika in bo pri tem ostalo, ker ne dam nič na papir... poklicna deformacija user posted image  in bo Vid kar lepo mali pankrt... (jaz sem tudi pa mi nič ne majnka, pa moja starša sta skupaj že 35 let user posted image )

vsem malim slavljenčkom za nazaj in za danes vse najlepše in lepo ubogat mamice user posted image user posted image user posted image

Triš vse najboljše za tvoj rojstni dan! user posted image

Pitje Vid spije zraven mleka 500 ml, še od 150 pa do 300ml tekočine (sok, voda), ker se mi je zdelo premalo, sem to že 1x spraševala.

Smo še vedno v klubu brezzobih nasmehov user posted image

Twin76 dobrodošla user posted image !

Drugega pa ne bom komentirala, ker bom zihr na katero pozabila, ker ste veliko načvekale user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
11.8.2008 10:35:56   
katee
Moram z vami deliti par slikice, posnetih na morju.

Žan Luka v fredovem obroču:
user posted image

Med puzanjem po nizki vodi:
user posted image

Kažem jezička:

user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
11.8.2008 10:50:52   
ursulina
JUPIIII, imamo 7. mesecv... Lenart se zahvaljuje za čestitke in pošilja lepe želje vsem današnjim slavljencem!

Twin dobrodošla med januarčice, kar lepo se zaklepetaj, saj potem nehati ne boš znala user posted image  na piknik pa seveda vabljena.

Majice: jaz sem za, če naročimo vse pti tej gospe od Sani, samo moramo potem pohiteti. Potem bi vse majčke lepo oprale in bi jih mirno lahko nosile... samo cifre bodo spet problem, naj vzamem M, L ali XL... to nikol ne vem... user posted image
Kako pa bi potem izvedle napise: spredaj, zadaj? Morda spredaj Nick in pravo ime, zadaj napis Januarčica 2008 in ime sončka spodaj? Ne me preveč skritizirat, naglas razmišljam...user posted image

Mala pikica, bravo za tvojega, da ti tako pomaga. Jaz sem tudi imela lep vikend, je moj malega zjutraj nahranil in ga odnesel, da sem se naspala, kok je pasaloooooooooooooo.... smao previjanje ga zdaj spravlja ob živce, ker malega težko uloviva, da je 5 sekund pri miru in ima plenice kdaj pa kdaj čisto kontra zapete... user posted image
Uspavanje... mi imamo zelo različne dneve... ker ga sedaj animiramo od pete ure popoldne, je včasih ob pol osmih ful zaspan in lepo zaspi... jaz mu dam okoli sedmih mlečno kašico, potem smo še malo pokonci, se skopamo in dobi še flašo in zaspi meni na rami ob podiranju kupčka. to je zdaj bolj poredko, ker je po kopanju ful naspidiran. tako da ga največkrat dam na veliko posteljo in se uležem zraven (ali pa ati) in ga pustim, da se umiri, mu pojem ali držim ali pa tudi to ne. kadar je totalni čuk, mu preberem pravljico, kar sicer nima blaznega efekta, ampak pač mine tisti čas najhujše kozorogove trme user posted image  po 15 minutah je ponavadi čisto umirjen in mu dam flašo, kupček in ga dam pančkat. obrne se na bok, se stisne z ninico in zadrnjoha. ne morem ga pa pustit samega, ker se ne umiri v posteljici, pase kravice in se ziba na kolenih, si pa predstavljam, da bi vstajal, če bi znal in nas verjetno vse to še čaka. tako da kakega splošnega recepta ni... mi je pa ena mamica povedala, da je najhujši čas uspavanja v posteljici 8. mesec, ko se otrok noče ločiti od mamice...

Pitje: pri nas je to katastrofa, več je spil, ko je bil en mesec star... če popije 60 ml, je to že veliko, polulanček pa je nekje povprečno, glede na to, kar ste že napisale...

Ljubljančanke, skrajni čas je za kavo... user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
11.8.2008 10:51:08   
koala
katee ful lušne slikice!

Twin dobrodošla, jaz se te tudi spomnim z drugega foruma. Pa ne se hecat, da te nebi sprejele na piknik.

mala pikica, maš zs.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?