Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:05:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,me čudi,da ti ni povedla,kdaj bo nakazilo Ma se mi zdi, da je rekla čez cca tri tedne.... ma sem tk pozabljiva ratala....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:06:47
|
|
|
|
KAHLO
|
lara.....nisem vedla da lahko sama o tem odločam....kaj pa vem....jaz teh umetnih popadkov lih nebi rada, čeprav je babica rekla v mš.....da niso nič hujši od unih ta pravih, samo da jih malo več moraš predihati, ker se pač hitro stopnjujejo.......mene je bl strah kakega kleščnega poroda, ali pa da bi me full raztrgalo!?!?!?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:12:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Če ti predlagajo sprožitev samo zaradi teže, se lahko... če bi bli kaki drugi problemi pol verjetno ni pametno.... Problem pr teh umetnih popadkih je, ker imaš lahko zelo močne, odpiraš se pa nič ne.... in pol traja in traja in traja.... Se pa lahko tudi zgodi, da gre vseeno kr hitro.... Ma če ima glavco malo, sploh ni problem...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:16:52
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara....mah upam da ne bo še kaj ekstra zrasla ta glavica jaz upam da se bo pupa prej sama odločla za izhod iz mene kot pa bo zdiktirala moja g......! Sem zdaj nekje brala porodno zgodbo od ene Wilme....pa nevem a sem prav prebrala da je sama doma rodila v bani!!?!?!pr mariborskih nosečkah je zgodba....!? Sem bla pa zdaj s sestro in nečakom na šetnji no nekaj urc nazaj, in me je tako dol prtiskala, valda na mehur in spet bi mogla it lulat, no in mi ni druga preostalo kot pr polju s koruzo ampak najbl smešno je blo to da sem lepo počepnila spostila tisto eno kaplico....pol pa je bil cel hudič iz počepa vstat....sestra se je tako režala....da je komaj k sebi hodla....mali pa je kr naprej spraševal kaj delam.....mislim za crknit je blo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:20:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
hahaha... .. tudi meni ful na mehur pritiska..... se mi zdi, da bom 8 litrov nascala pol pa grejo ven dva kapljici.... Sam da vstajanje s počepa jst že kr neki mesecev treniram, tko da to sploh ni problem.... Vilmina zgodba je mene ful prevzela.... sama nisem tok pogumna....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:21:49
|
|
|
|
KAHLO
|
lara....a ona se je zavestno odločila da bo doma sama rodila ali kako?!?!?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:26:21
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara hvala...ne sem samo tu na rr brala pa je blo full nekaj na kratko napisano!!! grem zdaj prebrat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:41:36
|
|
|
|
KAHLO
|
hmmm vsaka ji čast....jaz si tega ne bi upala..... nič šibnem zdaj pod tuš in danes že nevem kolkič lulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!! po dve kaplici se jutri spet kaj oglasim!! nočkaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:47:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst tudi ne...... čeprav more bit nora izkušnja.... Nočko Kahlo...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:48:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Problem pr teh umetnih popadkih je, ker imaš lahko zelo močne, odpiraš se pa nič ne.... in pol traja in traja in traja.... Se pa lahko tudi zgodi, da gre vseeno kr hitro.... Ma če ima glavco malo, sploh ni problem... ...pri meni je bilo prvič tako, da mi je odtekla voda, moji popadki so bili, pa jih ni bilo..., pol sem pa dobila umetne...boleli kot hudič....odpirala pa nikamor.... in to je trajalo od 8 zjutraj do 17 popoldan...pa nič...... in ko je malemu nastala kriza...smo šibali na urgentni cr...... hvalabogu.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:58:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kriza.... Kaj pr hudiču ima ta voda za odtečt, če ni še cajt?!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 23:05:53
|
|
|
|
lana luna
|
ojla... mi smo spet ceu dan okol letali pa malali, pa pekli, pa ni nas blo u glavnm na RR zdjle sem pa hitr letela prebrat, če je katera že rodila, k me tko strašite ves cajt.... u glavnm vse k maste že popadke al pa vam kaže da boste kmalu v Rimu držim pesti da čimbolje pridete skoz. važn da ste ve in vaši mali knedlčki OK...
< Sporočilo je popravil lana luna -- 9.8.2008 23:07:00 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 23:10:42
|
|
|
|
lana luna
|
en nasvet... dons sva z lubijem eno uro stala u Merkurju in se zmišlevala na kašno barvo nej premalava stene v sobici od jenčija našga... na konc nisva nč kupla... modre ne bi dala, k bo že spalnca taka. zelena bo kuhna. sva razmišljala da bi dala v otroško sobico oranžno in rumeno. u bistvu lahko tudi zeleno. rada bi da bi ble barve tople mislm jest se na malatijo ne spoznam rada bi prijazne barve, take da te preplavi otroška sreča ko notr stopiš matr sem že čist filozof s temi barvami u glavnem... VAŠ NASVET BI PROSILA
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 23:37:42
|
|
|
|
arabela*
|
lana luna,jaz bi v vsakem primeru dala rumeno.Nevem,mene tak pomirja.Mi smo dali v sobi(kuhni)rumeno in jo zmešali z belo,pa je taka nežno sončna.
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 23:38:57
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz se tud sprašujem,zakaj bi ta voda kar odtekla,ko ni še čas. A to pomeni,ko odteče,da greš že rodit al ni nujno
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 23:39:49
|
|
|
|
arabela*
|
spet ni nobene al kaj?
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 0:19:47
|
|
|
|
ključek
|
spet ni nobene al kaj? jz sm tle................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 0:22:51
|
|
|
|
ključek
|
mal prej sva prišla domov, sva bila na zagorski noči, sem videla tanovga čukca-jerneja, kok je pa fejst ta tipček.................... .................zdle sva pa še ognjemet gledala, in sicer kar iz balkona, ker je mene kar malo zeblo zunaj.............. zdej grem pa počasi u mižule................. če ne bo konečnik preveč naglas špilal....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 0:28:06
|
|
|
|
arabela*
|
jaz grem tud ajat. nočka
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 6:56:57
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro! Lana Luna, meni osebno je kominacija rumeno ornažna zelo pri srcu. Za mojega sem pa izbrala ruemno zeleno kombinacijo. Sicer odtenki niso lih v taki kot sem si jih zamislila, pa sem dala barve zmešat. Ampak sem zdaj na koncu vseeno zadovvoljna. Sem pa danes čez nos sama doma. Moj je šel na koncert v Split. V tem času naj bi bila na dopustu, če ne bi bila srečka . Najbrž sem bol senti menti in mi je s fulom težko, ker je šel. Amak saj bom preživela. Baje bo drug teden spet noro vroče, pa tak je zdej fajn. Lahko človek normalno diha. Vsak dan težje prenašam vročino. Nobena mi ni odgovorila, če ve kje lahko kupim dobro ščipalko za nohte, te v kompletu za otročke najbrž niso lih najboljše, al se motim. No, da vam postrežem še z jutranjo .
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 8:08:44
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce. Lana jaz nisem kupila ščipalke za otročkove nohtke, ampak škarjice, ki so spodaj zaokrožene od Tomee Tippee. Kupila pa sem v Baby centru, glavniček in krtačko za laske od Nuka, ostalo kozmetiko pa imam od Nivea baby. Od šampončka za bebija, do kopeli in do robčkov za rito brisati. Ful sem prvo gledala in zbirala, potem pa sem kar Niveo vzela, ker je že na milijone mamic uporabljalo to kozmetiko že vrsto let, pa ni malčkom nič falilo, na začetku čisto pa se bom tudi te kemije še izogibala čimbolj. Drugače sem imela včeraj spet buren dan in burno noč, danes je malo bolje. Isto kot prejšnjo soboto, bolečine v spodnjem delu trebuha, v križu in nekje do pol rite, pa še otroček je na sramne tako pritiskal, da joj. Ni kaj, zadeva se pripravlja. Še tri tedne do velikega finala oz. do konca. Hitro bo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 8:31:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kriza.... Kaj pr hudiču ima ta voda za odtečt, če ni še cajt?! ...meni je prvič v porodnišnici, pa cajt je že bil..... 41tednov
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 8:37:03
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro še od mene........ .....moja je ravno vroča.......skuhana pred par minutami....pa turška seveda.......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 10.8.2008 8:43:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Nobena mi ni odgovorila, če ve kje lahko kupim dobro ščipalko za nohte, te v kompletu za otročke najbrž niso lih najboljše, al se motim. ...jaz sem kupila v Baby centru od Safety 1 - Manicure set za 3,29€ (škarjice z zaobljenima konicama, ščipalo z zaobljenimi konicami, 4 pilice)... ..... sem že pri prvem imela to in se je izkazalo za OK, ker imam tisto ščipalo še sedaj (od leta 99), pa si tudi jaz z njim ščipam nohte ... Sicer pa to tak v prvih mesecih ne uporabljaš, ker se takrat še kao nohti ne strižejo......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.