|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
9.8.2008 14:38:21   
pf
Me to you čestitke tvoji prijateljici.
Tejchy jaz sem kar imela 3,4 stroje. Saj se nabere planičke, rjuhe, preobleke za odeje, cotike itd. Vse skupaj so verjetno punce mislile, da je bilo toliko strojev, samo cotik smo mi imeli recimo dva stroja.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
9.8.2008 15:17:20   
lana17
ojla,

sem se najedla in počivam. Gledam OI. Prav paše mal poležavat, pa še dežek je včeraj fajn shladil zrak. user posted image user posted image user posted image
Sva bla včeraj še na zadnjem predavanju v MŠ. je trajal mal manj ko 3 ure, sem mislila, da mi bo trtica odpadla. Sem pa ugotovila, da imam težave s pravilnim dihanjem, tako da me čaka kr še nekaj dela.

user posted image user posted image user posted image coko in tasha. Držim pesti, da bo vse OK.

Tud jaz imam v torek Ctg, upam da bo vse OK. Potem se moram pa še za en pregled pri G naročit, da se zmeniva glede medenične vstave, če se slučajno user posted image še ni obrnil. Mogoče me pa čaka presenečenje.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
9.8.2008 16:06:54   
alysa
Js sm tut dans oprala pleničke. Čakajo me še cotike in pa seveda likanje user posted image user posted image  
To dvoje bom preložla na naslednji tednuser posted image user posted image , ko bom sama doma cel tedn, moj user posted image  zaključi z dopustom in že kr prvi tedn ga bodo poslali na terenuser posted image user posted image

Tejchy, js tut ne bom imela niti za en stroj cotik, ker pač nisem tolk nakupla na začetku, res samo ta nujno, ostalo bom pa kasnej dokupla. Se mi zdi, da bom, ko bom vidla user posted image , tut lažje izbirala stvari za njega/njo ...

Uživajte.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
9.8.2008 16:34:13   
taja1235
Helow,

lep pozdravcek od mene mi smo tudi se 2v1. joj k sm vas mal brala me je zacelo kr zvijat....upam da js se neki cajta ostanem tko ker nimam se nc prpravleno..pa vozicka tud se nism kupila...

a ima katera vozicek PEG PEREGO SKATE TANGO ali MAXO COSI MURA?

zbiram nasvete katere je bolsi?

drzte se pa se tipkamo....

pozdravcek od mene in hvala za nasvete

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
9.8.2008 16:51:43   
Lara Croft
Mi2 sva pa danes pamperske kupla.... take od 2 do 5 kg.... Samo, če bo naša tku velika ku jst, ji bojo še premajhne.... user posted image user posted image user posted image

Kahlo... ma kaku tu, da bojo pr tebi sprožali, če bo šlo čez 4 kg? Sej danes se ful otrok rodi tko težkih oz. še bolj...

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
9.8.2008 17:12:53   
KAHLO
Lara, to se tudi jaz sprašujem,???? moja kolegica je sicer rodila teden dni po določenim pdp 4200g težkega dečka....zdaj pa nevem jaz si edino tako razlagam da še mam mesec do pdp pa je pupa že 3200 g, zato pa me zanima kako hitro se zdaj ti naši bebiji redijo....Po moje si moja g misli da bo ob mojem PDP tehtala kakih 5000guser posted image user posted image user posted image user posted image no pa upam da ne bo.....zdaj me prav zanima kaj bo 28. 8. upam pa da bo narava naredila svoje in da naju ne bodo na silo ločiliuser posted image ......g je rekla da me bo v porodnišnico poslala, ker je pač velik otrok, predvsem bo buckasta...če ne bo narava prej zrihtala svoje....zdaj si več nevem kaj naj mislim, ker mi ni nič povedala kako velika je??? samo da je bajssssssssssssssssiiiiiii

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
9.8.2008 17:17:57   
arabela*
oila mačkice.
Končno malo oddiha.Smo se nalaufali danes okoli,imamo tu v mb en tak fajn kafič,ki je ograjen z leseno ograjo,pa eno morje malih otrok,kot da so v vrtcu.Pa se je malečka skoraj dve uri igrala in zravn uživala,mamica pa pridno sladoled papalauser posted image user posted image .
Pol pa smo še v Tuš odromali po nakup in malo na čvek-čvek z znanci,pa kar pizze za domov vzeli,tak da so mi olajšali delo za štedilnikom.
No,pa še pet minut solarija sem si uspela privoščit,je tud prijalo.
Nič,zdaj pa grem spet v moje ljubo delo-prestavljat pohištvo,je postelja velika in rabi svoj novi prostoruser posted image
Se beremo malo kasneje,papauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.8.2008 17:19:04 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2332
9.8.2008 17:19:16   
Lara Croft
Jst imam tudi še en mesec + dva dni..... In nimam pojma, kok se je poredila zdej skoraj v 5 tednih... upam, da ne preveč....

Ima pa zgleda še ful prostora...je aktivna čez cel dan.... user posted image

Kok časa pa ste čakale dnar od države? Bi ful rada že nabavla previjalno in ostalo pr Recinkotu.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
9.8.2008 17:20:40   
arabela*
kahlo,jaz ko sem bila prvič noseča,sem si tak obupno buckastega jenčija želela.Sem rekla ,da mi je vseeno,kak rodim,samo da bo bucekuser posted image
No,zdaj na to malo drugače gledam.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
9.8.2008 17:21:55   
arabela*
lara,meni je denar obljubljen za enajstega ta mesec.Bomo vidli.
Zdaj pa res gremuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
9.8.2008 17:25:36   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,meni je denar obljubljen za enajstega ta mesec.Bomo vidli.
Zdaj pa res gremuser posted image

Morda pa tudi jst dobim takrat..... ma nimam še nobenega papirja....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
9.8.2008 20:04:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Js sem pa dans dala plečničke prat user posted image  user posted image  user posted image  ...
zdj pa še samo cotike..

js ne vem kaj imate ve tolk cot, da 2,3 stroje napolnite user posted image  user posted image  
js bom mela cotik sam za en stroj.. še tega po moje ne polnega...

Jaz sem imela 3 stroje skupaj s posteljnino, plenicami, brisačami, krpicami ... Je pa res, da imam 7kg boben. Cotike se ravno zdaj sušijo in jih je brez plenic, prevlek in brisač za eno stojalo s podaljški ob strani. Za prve dni bo, potem bomo pa že kaj še kupili pa kaj dobiliuser posted image . Jaz mislim, da je važno, da imaš za nekajkrat za preoblečt. Potem pa opereš, suši se pa zdaj zelo hitro. Če imaš sušilec pa sploh.

Jaz se trudim kupit minimalno. Konec koncev niti ne vem ali bo velik 50 ali pa morda 58 (moj precej mlajši brat je bil velik 57cm).

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
9.8.2008 20:05:47   
meta21
user posted image user posted image Uspelo mi je zlikat plenice!user posted image user posted image

Zdaj mi bojo pa najbrž pete odpadle. Se mi zdi, kot da bi mi jih kdo s kladivom natolkel.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 9.8.2008 20:12:32 >

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
9.8.2008 20:12:14   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kok časa pa ste čakale dnar od države? Bi ful rada že nabavla previjalno in ostalo pr Recinkotu.... user posted image

Jaz sem papirje nesla na CSD 17. julija in mi je rekla, da nakazujejo 15. v mesecu.

Neposredna povezava do sporočila: 2339
9.8.2008 20:12:45   
lana17
Meta bravo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
9.8.2008 20:17:21   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Meta bravo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem imela vzpodbudno družbo!user posted image Šele potem sem ugotovila, da imam zaprto okno. Kaj pa nisi nič rekla?

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
9.8.2008 20:29:33   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

zdaj pa nevem jaz si edino tako razlagam da še mam mesec do pdp pa je pupa že 3200 g, zato pa me zanima kako hitro se zdaj ti naši bebiji redijo....Po moje si moja g misli da bo ob mojem PDP tehtala kakih 5000guser posted image user posted image user posted image user posted image no pa upam da ne bo.....zdaj me prav zanima kaj bo 28. 8.

V nosečniškem koledarčku na RR piše, da zadnjih nekaj tednov pridobivajo 200-250g na teden!?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
9.8.2008 20:33:02   
arabela*
kahlo,sem te že zadnjič misla vprašat.Kako pa je kaj s tvojimi kg? Se pretirano rediš?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
9.8.2008 20:33:58   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Sem imela vzpodbudno družbo!user posted image Šele potem sem ugotovila, da imam zaprto okno. Kaj pa nisi nič rekla?

Sej sem rekla, da mi ni nič vroče.

Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
9.8.2008 21:48:18   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Drugač se je pa coko javla in sporoča,da je zdej ok in se ne odpira več in računa,da gre v ponedeljek domov.Zahvaljuje se vam za srečkote za srečo in nam sporoča,da se držimo,da naj počivamo in se putimo razvajat.

super!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz tako pravim user posted image  user posted image  user posted image

Tasha23 drži se user posted image user posted image user posted image

Kahlo - ja bi te res lepo prosila, če bi mi tvoj user posted image  lahko prinesel to robo iz Ikeje, seznam je pa isti kot je bil. Se ne bom nič novega spomnila user posted image  user posted image  user posted image  obljubim user posted image  user posted image  user posted image   Pol imaš pa orng bejbo noter user posted image , bo prava punca.

Mene je tudi včeraj začelo nekaj matrat, pa zvijat po trebuhu gor, dol pa križ bolet, pa vse je začelo zgledat, ko da dobivam popadke user posted image  user posted image  user posted image  Pol sem šla počivat in sem cel dan ležala, pa ni hotelo nič popustit, pa še ponoči mi je blo čudno. Sem rekla mojemu user posted image  da mora biti na vse pripravljen. Danes zjutraj - groza še slabše, tko mi je vse dol tiščalo, pa bolelo, pa križ, .... cela veselica, ampak sem si rekla, da dokler ne bo kaj konkretnega, da ne grem v P. No, po celodnevnem ležanju in jamranju se sedaj počutim malo bolje, samo ni še ok. Bomo videli kaj bo jutri.

Zgleda da je nekaj v zraku user posted image

Kaj bo šele drug vikend ko je luna, pa mrk,... še večja veselica.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
9.8.2008 22:00:28   
arabela*
zoe,popadke same mislim,da boš ločila.Ker so čist nekaj druga kot ostalo črvičenje in bolečine.No,vsaj mislim.Čeprav mene tud že panika grabi,sploh ponoči al pa proti jutru kose zbudim za lulanje,me tak tišči,pa boli,da komaj s postelje zlezem(no,z jogija,tolk težje vse skupaj)user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
9.8.2008 22:00:42   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz sem papirje nesla na CSD 17. julija in mi je rekla, da nakazujejo 15. v mesecu.

Hm.... jaz se jih nesla nekje 28... upam, da bo vseeno 15user posted image ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
9.8.2008 22:01:30   
arabela*
lara,me čudi,da ti ni povedla,kdaj bo nakazilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2348
9.8.2008 22:03:49   
Lara Croft
Kahlo... sem bla zdej pri eni frendici.... njej so napovedali ful velikega fantiča pa so se kr dost zmotli.... na koncu je bil še manjši ku njegova starejša sestrica... user posted image

Odločitev, če boš pristala na sproženje poroda je pa na koncu itak tvoja.... jaz se ne bi odločla na podlagi teh meritev... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2349
9.8.2008 22:04:34   
KAHLO
zoe... ..zmejeno, pol bom mojmu spisek dala...upam da ga ne bo kaj pobiksal.......k mu nemščina lih ne leži najbolše...bom mu kar list dala da trgovki pokaže...user posted image user posted image user posted image

Saraya....ja najbl čudno pa je to da se jaz sploh ne redim....od pregleda z julija sem se za eno kg....zredila...v roke sem celo malo zgubila na masi....meni vse mala pobere....sicer me po eni strani to prav pošteno veseli, ampak se zmeraj bl spomnim kako bo takrat k bo treba to ven stisnit...sicer me je g malo potolažila da je bušček itak mehak in se bo stisnil, glavica pa ni tako velika.....glavico ma obseg 31 cm ....bušija pa ma večjega od glavice....skratka zalit dojenček bo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dolžine ni mogla zmerti ker je revica čist zmečkana notuser posted image user posted image tak da sva z mojim ugotovila, da bo verjetno novo kolekcijo potrebno kupiti za odhod iz bolnišnice...user posted image user posted image user posted image pa par pajacov bo kr za okras ker ji bo verjetno vse premalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.