Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 14:38:21
|
|
|
|
pf
|
Me to you čestitke tvoji prijateljici. Tejchy jaz sem kar imela 3,4 stroje. Saj se nabere planičke, rjuhe, preobleke za odeje, cotike itd. Vse skupaj so verjetno punce mislile, da je bilo toliko strojev, samo cotik smo mi imeli recimo dva stroja.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 15:17:20
|
|
|
|
lana17
|
ojla, sem se najedla in počivam. Gledam OI. Prav paše mal poležavat, pa še dežek je včeraj fajn shladil zrak. Sva bla včeraj še na zadnjem predavanju v MŠ. je trajal mal manj ko 3 ure, sem mislila, da mi bo trtica odpadla. Sem pa ugotovila, da imam težave s pravilnim dihanjem, tako da me čaka kr še nekaj dela. coko in tasha. Držim pesti, da bo vse OK. Tud jaz imam v torek Ctg, upam da bo vse OK. Potem se moram pa še za en pregled pri G naročit, da se zmeniva glede medenične vstave, če se slučajno še ni obrnil. Mogoče me pa čaka presenečenje.
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 16:06:54
|
|
|
|
alysa
|
Js sm tut dans oprala pleničke. Čakajo me še cotike in pa seveda likanje To dvoje bom preložla na naslednji tedn , ko bom sama doma cel tedn, moj zaključi z dopustom in že kr prvi tedn ga bodo poslali na teren Tejchy, js tut ne bom imela niti za en stroj cotik, ker pač nisem tolk nakupla na začetku, res samo ta nujno, ostalo bom pa kasnej dokupla. Se mi zdi, da bom, ko bom vidla , tut lažje izbirala stvari za njega/njo ... Uživajte.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 16:34:13
|
|
|
|
taja1235
|
Helow, lep pozdravcek od mene mi smo tudi se 2v1. joj k sm vas mal brala me je zacelo kr zvijat....upam da js se neki cajta ostanem tko ker nimam se nc prpravleno..pa vozicka tud se nism kupila... a ima katera vozicek PEG PEREGO SKATE TANGO ali MAXO COSI MURA? zbiram nasvete katere je bolsi? drzte se pa se tipkamo.... pozdravcek od mene in hvala za nasvete
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 16:51:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi2 sva pa danes pamperske kupla.... take od 2 do 5 kg.... Samo, če bo naša tku velika ku jst, ji bojo še premajhne.... Kahlo... ma kaku tu, da bojo pr tebi sprožali, če bo šlo čez 4 kg? Sej danes se ful otrok rodi tko težkih oz. še bolj...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 17:12:53
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara, to se tudi jaz sprašujem,???? moja kolegica je sicer rodila teden dni po določenim pdp 4200g težkega dečka....zdaj pa nevem jaz si edino tako razlagam da še mam mesec do pdp pa je pupa že 3200 g, zato pa me zanima kako hitro se zdaj ti naši bebiji redijo....Po moje si moja g misli da bo ob mojem PDP tehtala kakih 5000g no pa upam da ne bo.....zdaj me prav zanima kaj bo 28. 8. upam pa da bo narava naredila svoje in da naju ne bodo na silo ločili ......g je rekla da me bo v porodnišnico poslala, ker je pač velik otrok, predvsem bo buckasta...če ne bo narava prej zrihtala svoje....zdaj si več nevem kaj naj mislim, ker mi ni nič povedala kako velika je??? samo da je bajssssssssssssssssiiiiiii
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 17:17:57
|
|
|
|
arabela*
|
oila mačkice. Končno malo oddiha.Smo se nalaufali danes okoli,imamo tu v mb en tak fajn kafič,ki je ograjen z leseno ograjo,pa eno morje malih otrok,kot da so v vrtcu.Pa se je malečka skoraj dve uri igrala in zravn uživala,mamica pa pridno sladoled papala . Pol pa smo še v Tuš odromali po nakup in malo na čvek-čvek z znanci,pa kar pizze za domov vzeli,tak da so mi olajšali delo za štedilnikom. No,pa še pet minut solarija sem si uspela privoščit,je tud prijalo. Nič,zdaj pa grem spet v moje ljubo delo-prestavljat pohištvo,je postelja velika in rabi svoj novi prostor Se beremo malo kasneje,papa
< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.8.2008 17:19:04 >
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 17:19:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst imam tudi še en mesec + dva dni..... In nimam pojma, kok se je poredila zdej skoraj v 5 tednih... upam, da ne preveč.... Ima pa zgleda še ful prostora...je aktivna čez cel dan.... Kok časa pa ste čakale dnar od države? Bi ful rada že nabavla previjalno in ostalo pr Recinkotu....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 17:20:40
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,jaz ko sem bila prvič noseča,sem si tak obupno buckastega jenčija želela.Sem rekla ,da mi je vseeno,kak rodim,samo da bo bucek No,zdaj na to malo drugače gledam.
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 17:21:55
|
|
|
|
arabela*
|
lara,meni je denar obljubljen za enajstega ta mesec.Bomo vidli. Zdaj pa res grem
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 17:25:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,meni je denar obljubljen za enajstega ta mesec.Bomo vidli. Zdaj pa res grem Morda pa tudi jst dobim takrat..... ma nimam še nobenega papirja....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 20:04:46
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Js sem pa dans dala plečničke prat ... zdj pa še samo cotike.. js ne vem kaj imate ve tolk cot, da 2,3 stroje napolnite js bom mela cotik sam za en stroj.. še tega po moje ne polnega... Jaz sem imela 3 stroje skupaj s posteljnino, plenicami, brisačami, krpicami ... Je pa res, da imam 7kg boben. Cotike se ravno zdaj sušijo in jih je brez plenic, prevlek in brisač za eno stojalo s podaljški ob strani. Za prve dni bo, potem bomo pa že kaj še kupili pa kaj dobili . Jaz mislim, da je važno, da imaš za nekajkrat za preoblečt. Potem pa opereš, suši se pa zdaj zelo hitro. Če imaš sušilec pa sploh. Jaz se trudim kupit minimalno. Konec koncev niti ne vem ali bo velik 50 ali pa morda 58 (moj precej mlajši brat je bil velik 57cm).
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 20:05:47
|
|
|
|
meta21
|
Uspelo mi je zlikat plenice! Zdaj mi bojo pa najbrž pete odpadle. Se mi zdi, kot da bi mi jih kdo s kladivom natolkel.
< Sporočilo je popravil meta21 -- 9.8.2008 20:12:32 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 20:12:14
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kok časa pa ste čakale dnar od države? Bi ful rada že nabavla previjalno in ostalo pr Recinkotu.... Jaz sem papirje nesla na CSD 17. julija in mi je rekla, da nakazujejo 15. v mesecu.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 20:12:45
|
|
|
|
lana17
|
Meta bravo!!!!
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 20:17:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Meta bravo!!!! Sem imela vzpodbudno družbo! Šele potem sem ugotovila, da imam zaprto okno. Kaj pa nisi nič rekla?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 20:29:33
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO zdaj pa nevem jaz si edino tako razlagam da še mam mesec do pdp pa je pupa že 3200 g, zato pa me zanima kako hitro se zdaj ti naši bebiji redijo....Po moje si moja g misli da bo ob mojem PDP tehtala kakih 5000g no pa upam da ne bo.....zdaj me prav zanima kaj bo 28. 8. V nosečniškem koledarčku na RR piše, da zadnjih nekaj tednov pridobivajo 200-250g na teden!?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 20:33:02
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,sem te že zadnjič misla vprašat.Kako pa je kaj s tvojimi kg? Se pretirano rediš?
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 20:33:58
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Meta bravo!!!! Sem imela vzpodbudno družbo! Šele potem sem ugotovila, da imam zaprto okno. Kaj pa nisi nič rekla? Sej sem rekla, da mi ni nič vroče.
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 21:48:18
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Drugač se je pa coko javla in sporoča,da je zdej ok in se ne odpira več in računa,da gre v ponedeljek domov.Zahvaljuje se vam za srečkote za srečo in nam sporoča,da se držimo,da naj počivamo in se putimo razvajat. super!!!!! Tudi jaz tako pravim Tasha23 drži se Kahlo - ja bi te res lepo prosila, če bi mi tvoj lahko prinesel to robo iz Ikeje, seznam je pa isti kot je bil. Se ne bom nič novega spomnila obljubim Pol imaš pa orng bejbo noter , bo prava punca. Mene je tudi včeraj začelo nekaj matrat, pa zvijat po trebuhu gor, dol pa križ bolet, pa vse je začelo zgledat, ko da dobivam popadke Pol sem šla počivat in sem cel dan ležala, pa ni hotelo nič popustit, pa še ponoči mi je blo čudno. Sem rekla mojemu da mora biti na vse pripravljen. Danes zjutraj - groza še slabše, tko mi je vse dol tiščalo, pa bolelo, pa križ, .... cela veselica, ampak sem si rekla, da dokler ne bo kaj konkretnega, da ne grem v P. No, po celodnevnem ležanju in jamranju se sedaj počutim malo bolje, samo ni še ok. Bomo videli kaj bo jutri. Zgleda da je nekaj v zraku Kaj bo šele drug vikend ko je luna, pa mrk,... še večja veselica.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:00:28
|
|
|
|
arabela*
|
zoe,popadke same mislim,da boš ločila.Ker so čist nekaj druga kot ostalo črvičenje in bolečine.No,vsaj mislim.Čeprav mene tud že panika grabi,sploh ponoči al pa proti jutru kose zbudim za lulanje,me tak tišči,pa boli,da komaj s postelje zlezem(no,z jogija,tolk težje vse skupaj)
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:00:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem papirje nesla na CSD 17. julija in mi je rekla, da nakazujejo 15. v mesecu. Hm.... jaz se jih nesla nekje 28... upam, da bo vseeno 15 ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:01:30
|
|
|
|
arabela*
|
lara,me čudi,da ti ni povedla,kdaj bo nakazilo
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:03:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kahlo... sem bla zdej pri eni frendici.... njej so napovedali ful velikega fantiča pa so se kr dost zmotli.... na koncu je bil še manjši ku njegova starejša sestrica... Odločitev, če boš pristala na sproženje poroda je pa na koncu itak tvoja.... jaz se ne bi odločla na podlagi teh meritev...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 22:04:34
|
|
|
|
KAHLO
|
zoe... ..zmejeno, pol bom mojmu spisek dala...upam da ga ne bo kaj pobiksal.......k mu nemščina lih ne leži najbolše...bom mu kar list dala da trgovki pokaže... Saraya....ja najbl čudno pa je to da se jaz sploh ne redim....od pregleda z julija sem se za eno kg....zredila...v roke sem celo malo zgubila na masi....meni vse mala pobere....sicer me po eni strani to prav pošteno veseli, ampak se zmeraj bl spomnim kako bo takrat k bo treba to ven stisnit...sicer me je g malo potolažila da je bušček itak mehak in se bo stisnil, glavica pa ni tako velika.....glavico ma obseg 31 cm ....bušija pa ma večjega od glavice....skratka zalit dojenček bo!!! dolžine ni mogla zmerti ker je revica čist zmečkana not tak da sva z mojim ugotovila, da bo verjetno novo kolekcijo potrebno kupiti za odhod iz bolnišnice... pa par pajacov bo kr za okras ker ji bo verjetno vse premalo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.