|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
7.8.2008 15:03:27   
*anamor*
Ufff kako ste se razpisale. Bom potem šla vse brat. Punce moram vam povedati midva z mojim dragim sva včeraj prvič user posted image in sploh ni nič bolelo. Mene pa je bilo tako strah, kako bo prvič po porodu.
Mi imamo drugi pregled 2,9.  In upam, da bo spet tako vse vredu kot je bilo na prvem.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
7.8.2008 16:02:40   
babysolza
Ja, pri nas enako. Ampak vpisati ne moreš otroka, ki še ni rojen. Rodil se je pa prepoznno, da bi šel julija 09 v vrtec (da bi pravočasno oddala vlogo) .
Tukaj je nekaj s samo organizacijo hudo narobe.

S tem se pa čist strinjam. user posted image  user posted image  user posted image
Jaz tud upam na stare starše - bomo mal z dopusti probali pokombinirat, ker še delajo. Upam, da bo zneslo.

NajaG - samo pogumno. Držim pesti zate, da bo vse ok in boš v soboto že kot nova! user posted image  user posted image

Ta rdeča teta še ni prišla na obisk , morm pa pojamrat glede . Mene še vedno fulllll boli in to od znotraj. Sem bila pa raztrgana od znotraj in zunaj, tko da še kar čakam, da bo bolje

Probi z gelom. Mene je tud bolelo (baje da se znotraj nožnica ne vlaži toliko, če dojiš), pa smo nabavli gel pa je ok. user posted image

Evo še nekaj za postavo
http://www.neckermann.si/oddelek/10747

To bi blo super pozimi, sam zdaj v tej vročini. user posted image  Jaz sem upala, da bo vročila kar sama stopila ta špehec, pa nič. user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
7.8.2008 16:37:09   
Anonimen
Moj recept glede polivanja: prvo dvignite cel jogi za ene 30 stopinj - dovolj je že samo prepognjena brisača, toliko, da je vsaj malo naklona. V bistvu je še vedno dojenček na ravni površini, samo malo je navzdol.Pa obvezno med hranjenjem po 4 minutah prekinitev in podiranje kupčka. Potem spet hranjenje 4 minute in spet podiranje kupčka. Podiranje je najbolj enostavno, da gre otrok čez rame z vsemi rokicami, tako da glava visi dol. In ne pozabit privzdignit želodčka, da ni pritiska nanj. Sigurno bo že isti dan bolje, vsaj pri meni je bilo. In polivančke ne smete dat takoj v posteljo. Če otrok začne kriliti z rokicami, ga dvignite in podirajte spet kupčka. Naša še zdaj podira včasih po 2, 3, 4 urah hranjenja. Tudi med spanjem, ker jo zrak tišči in se prebuja in krili z rokicami.

Recept za dolgo spanje: otroka par dni držite tekom dneva pokonci- čimveč. Naj spi čim manj. Konec dneva ga skopajte, nahranite in ajat. Rezultati bodo kmalu vidni, mamice pa naspane v enem kosu. Sama imam to srečo, da mi mala spi že od vsega začetka, tudi čez dan veliko spi. In sigurno pomaga ritual, da se hraniš pred spanjem vedno ob istem času. Pri nas je to ob 19:30, potem pa srtanje, previjanje, še enkrat kupčka in spat. Zaspi tam nekje ob 20:45, no kakor kdaj. včasih se pogovarja z igračami v postelji, pa potem kar pade v komo.

No, to je bil moj nasvet, pa probajte, mogoče vam rata.user posted image Ko bi vam vsaj.user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
7.8.2008 16:37:59   
Anonimen
Ostajamo pa pri Lidlovih plenicah, tako kot sem napisala že par strani nazaj, da so preverjeno dobre.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
7.8.2008 16:49:01   
Anonimen
Če imate ostanke trebuha, jejte polento in mleko, pa še mleka bo na zalogi v joški.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
7.8.2008 17:47:24   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Če imate ostanke trebuha, jejte polento in mleko, pa še mleka bo na zalogi v joški.user posted image

v čem je finta??????mleka mam preveč,špeha pa tuduser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
7.8.2008 19:41:17   
babysolza
Če imate ostanke trebuha, jejte polento in mleko, pa še mleka bo na zalogi v joški.

v čem je finta??????mleka mam preveč,špeha pa tud

user posted image  user posted image  user posted image

Sej ne vem če je, sam meni si tole ful smešno napisala.

Danes je pa nenormalno vroče. Prejle sem likala, pa sem se kar ustavla. Sem zlikala vse od Sabine, najine cote se mi pa kr ne da. user posted image  user posted image  So tok cotkane tiste majhne cunjice. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
7.8.2008 20:04:49   
aleksandra silvija

Če imate ostanke trebuha, jejte polento in mleko, pa še mleka bo na zalogi v joški.

v čem je finta??????mleka mam preveč,špeha pa tud

(odgovor članu

enakouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1958
7.8.2008 22:43:55   
Anonimen
To je recept moje sosede, stare 90 let.user posted image  Trebuh gre hitro noter, mleka je pa v izobilju (za dojit), baje polenta pomaga.user posted image

Mal smešno ja.user posted image

babysolza, mene tud čakajo cunje, predvsem plenice.user posted image  Pa se mi ne da. Sem šla pogledat v predalnik, pa jih je še ene par, tak da bo počakalo še kakšen dan ali dva.user posted image  Cunj imam pa itak tolk za tamalo, da se mi drek dela.user posted image  Se kar zmišljujem kaj bo oblekla.Pa sam prestavljam po omari sem in tja.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
7.8.2008 22:55:58   
Tina 28
oooh..jaz že cel teden brskam tu gor za apartmaj v Poreču...mal se mi že meša! Upam, da bo mala O.K. ,tko k doma, k se mi ful smejčka čez dan.

Zdaj pa čist po pravic mamice...a mate kaj občutek 4-sten. Jaz ful pogrešam odrasle klepete....moj pride domov utrujen in ni ravno na poskok in za čvek...sama pa sem skoz s tamalima in že čutim, da sem malo odrezana od vsega. Je pa res, da se mi sploh ne da kakšne prijatelce na obisk povabit, ker se mi zdi, da vsem poletje dogaja, jaz pa doma čakam na klimo za sprehoduser posted image .
Pa tud pospravljen mam bl tko in pol se ustrašim, če se kdo najav...po moje sem že nora in sploh nisem več funkcionalna pr pospravljanju, ker odlagam na jutri.

Čak zarad kerhga sem že začela spraševat?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
7.8.2008 23:08:55   
lunca14
tina......to dobiš v kompletu z bebiko,a si predstavjaš,kako je bilo men pri prvem,ko so mi rekli,da ne smem iz hiše en mesec,men se je blelo,pa še čas trgatve je blo,tako,da ni bilo žive duše pri men.Zdej ko pa mam še dva starejša,mi pa nikol ni dolgcajt,ampak pogrešam,pa svobodo v smislu,da bi lahko šla nekam na kafe in klepet,ob misli ,da mi ni treba jit čez dve uri dojit,no ja,pa saj bom lahko šla,čez ene štiri mesece,ko bo že zamenjal eno dojenje za en konkreten obrok na žlico,mami bo pa šmrcnila ven na kafe.ANEDA kolk potem velik pomenijo male stvari.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
7.8.2008 23:21:23   
tweetek
sem brala pa vse pozabila... Moram it spat. Ja, male stvari (npr kofetek s prijateljicami) so res zlata vredne, pa RR tuduser posted image Vas bom kar pogrešala na morju... V glavnem jutri gremo in pridemo nazaj 24. avgusta, tako da imejte se skrajno lepo, pa če je katera takrat na sl obali gremo lahko na kofetekuser posted image ....

Uživajte mamike pa pridne otročke! 

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
7.8.2008 23:24:39   
Tina 28
Ja, res velik pomenjo...pr prvemu , ki je bil februarja nisem vsega tega pogrešala, ker ni blo za ven...zdajje pa ful lepo in bi bla nek na plaži al kolesu, pa še ven ne upam, ker je prevrče za tamalo...komaj čakam jesen, da ne vidim več teh turistov, ki me prehitevajo ko vpijem na nejca s kolesom vozi pri robu...zraven pa švicqm za vožičkomuser posted image user posted image user posted image .

saj v bistvu se mi vse skup ne da, ker vem da ne morem....sam pol se pa tko zakamran počutim.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
8.8.2008 8:32:22   
anaj22
Dobro jutro
eno user posted image  po dolgem času
NajaG user posted image
Mi ta teden ponoči spimo 8ur v kosu, recept za spanje ritual. Okol pol devetih dojenje nato kopanje, potem se še malce igramo in pogovarjamo še enkart podojim in postelja, nato spimo do jutra. Dopoldan je ponavadi zbujen in veselo čeblja, med dvanajsto in eno pa ga dam spat in spi od 2 do 4 ure. Potem smo pa spet zbujeni pa mal še dremuckamo.
Čvek z prijateljicami, dobr da mamo RRuser posted image
Zdej grem pa v šoping v Kr oči bo pa Jaka merkuuser posted image
pa pa

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
8.8.2008 9:10:35   
babysolza
Anaj uspešen šoping. Pa dej kej dnarja še domov prnesi. user posted image  user posted image

4 stene - jaz sem se hvalabogu hitr na RR priklopila user posted image user posted image  in prek foruma spoznala par punc tuki v Logatcu (sem priseljenka), ki so tudi ravno rodile in tako veselo kofetkamo. Debata je sicer večinoma okrog bebik, sam ker je moja najmlajša, mam veliko za spraševat. user posted image  In res paše 'odrasel' pogovor.

Danes sem bla pa pridna in sem že zlikala 1 stroj cunj. user posted image  Sam kaj, ko se mi že nov suši, eden pa še čaka za v pranje. user posted image  user posted image  

Grem mal pojest, preden se zamala zbudi, ker potem bom spet brez, tako kot včeraj. user posted image  user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
8.8.2008 9:29:57   
Tina 28
No jaz semse pa dons zmenila z punco od bivšega, ki ma en mesec starejšegafanta...to bo nNejcu zanimivo, k bo mel takorekoč dve mamici na kupu....saj še sama ne morem verjet, da me brez problema povab.

Je rekla, da  se me je že navadla in da glih na morje ne bi šla z mano, ker sem bivša...tko pa ni problem

Neposredna povezava do sporočila: 1966
8.8.2008 9:35:07   
Tina 28
Babysolza...in vse k pridno peglate...jaz mam skoz kupe, ker moram v stoje peglat...nimam prostora in se mi pol ne da.
Prejšnji teden, k sem bla bolna in je prišla mami s kurjo juhco...je vidla gromozanstk kup in je vzela s sabo da spegla. Ful sem bla vesela, sam mi je blo pa kar nerodno zarad kupauser posted image

Jaz sem pa dons že biskvit za nutella torto ...že drugo za dragijev rojstni dan, saj se je za jutri zmenu še z enmu kolegom ki praznuje, da naredita piknik za oba skup. Upam, da ne bo treba naslednji teden še ene pečtuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
8.8.2008 9:59:02   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo danes stari že dva mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,madonca,kako hitro čas beži,še malo pa se bo kobacaluser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
8.8.2008 11:04:06   
alea01
hej mamičkeuser posted image

Mi tudi spimo 7-8ur v kosuuser posted image -že trkam na lesuser posted image . Popoldan pa spimo samo 15minut in jo skoz moramo animirat in glasbo vrtet. Je nora na muziko. Jo sam zasliši in se že smejčka.

Smo včeraj bili spet pri pediatru in Izabela se pridno rediuser posted image -25g na dan, kar je pa zlata sredina-normalno med 10-30g

mi je pa P obrazložila zeleni drekec: hitro prebavljanje, krčki, vrsta hrane, ki jo mamica poje,drekec spreminja barvo. Dokler ni krvi in veliko sluzi je vse kul.

Je pa Izabela spoznala Luka Patrika in Lukata in je zdaj vsa blažena in pridno papcauser posted image user posted image  in se priporoča za srečanje v naprejuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
8.8.2008 11:05:47   
alea01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Luna in dva mesecauser posted image user posted image

hvala za nasvete glede dojenjauser posted image user posted image . Jo kar večkrat na dan pristavljam in zaenkrat normalno papca . se pravi zagrabi in joško in flaško. Upam, da bo šlo tako naprej in da se bomo več dojili kot pa flaškaliuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 8.8.2008 11:07:37 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
8.8.2008 11:18:08   
mtinca1
sem vse pozabila, kar sem prebrala, tako da ne bom komentirala za nazaj.

LUN - user posted image  za dva meseca.

mi smo se včeraj spet tehtali. prejšnji četrtek smo imeli prvi pregled in smo bili pretežki in preveliki, pa sem ta teden malo mal prej odstavljala, pa ni vedno dobila takoj ko je začela rokce tlačit v usta. no, zadnji teden se je zredila samo za 80g in me je skoraj kap, ker se je prej vedno za 300. sploh si nisem niti v sanjah mislila, da to tako vpliva. tako da zdaj gremo raje spet počasi na naš stari ritem. pa še tole: čaja sploh ne mara, ne po žlički, ne po flaški tomi tipi. verjetno ji ga bom po žlički še dala enkrat na dan, ker naj bi komarčkov čaj blažil krčke. čeprav moram rečt, da krčkov skorajda nima, smo pa že na 5 kapljicah d3 na dan (moramo jih pa 6).

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
8.8.2008 11:24:45   
mtinca1
alea - user posted image user posted image user posted image , da vama gre hranjenje vedno boljše od rok, pa user posted image  da bo čim prej samo na dojenju.
je pa res fuul cartkana tale tvoja princeska!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
8.8.2008 13:28:58   
babysolza
Ojla,

spet grem peglat. Pa se mi glih ne da, sem rajši sem gor mal skočila. user posted image  

Danes naju je s Sabino med sprehodom ujel naliv. user posted image  Hvala bogu sva bili že blizu doma - mama v šprint, še dobro da je nisem ven iz vozička stresla, ko sem dirkala po pločniku in skozi ovinke. user posted image  user posted image

No, kupček kliče... Če nočem, da rata gora, moram kr it. user posted image  user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
8.8.2008 13:29:57   
babysolza
Aja - bravo LUN za rojstni dan, bravo Izabela za pridno papcanje in bravo vsi ostali princi in princeske, da razveseljujete nas junijske mamice!

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1974
8.8.2008 14:16:06   
Anonimen
Tkole - smo iz 1.pregleda. Težki smo 5.200g, dolgi 57 cm. Vse je ok, naše dete je na muč firbčno in mu tista rdeča volna sploh ni bla zanimiva - jah če je pa blo v ambulanti tooooooolko drugi bolj zanimivih stvari. Se mu je morala pediatrinja postavit na pot, da je pol gledal za tisto volno user posted image user posted image user posted image . Pa mal se ji je nasmejal, da ne bo mislila, da zna samo kričat - no, če ga je pa s tisto mrzlo stvarjo po hrbtku in prsih. Smo se mu kar nasmejali. Je pa rekla, da moram iti jaz k svojemu dr., da mi vzamejo kri za celokupni IeG - ker če mam to povečano, je velika verjetnost, da bo otrok alergik - jaz sem, pa je rekla, da je lahko to že prirojeno.

No, drgač smo pa ok - pri 2. mescu bi morali met tehtanje, ampak so vsi termini zasedeni, tko da moramo še poklicat, kdaj bomo na vrsti. Najbrž, da tko kot zdej, z kakim tednom ali dvemi zamude user posted image

Komentirat moram pa kaj user posted image . Ja, skleroza me kr noče in noče zapustit user posted image .
Aja, user posted image  še nismo - se kr ne upam, mormo pa tud še kak plašček nabavit. V glavnem vsem, ki imate kakršnekoli težave pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsem skupaj pa želim en lep dan.

Lun - user posted image
Izabela - le tko naprej user posted image user posted image user posted image

mtinca - očitno tud mi v teži in velikosti ne zaostajamo za vami, ker smo dobili 5 kapljic user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?