tancho
|
še nekaj malega o našem mulčku: Mi se ne bomo cepili proti rotavirusu. Sem malo proti vsem tem cepivom, poleg tega pa je naš prvorojenec in (še) nima nekih malih prijateljev (nobena kolegica še ni rodila), v vrtec pa bo šel šele naslednjo jesen. Glede na to sva midva presodila, da ima (vsaj do vrtca) malo manjše možnosti, da dobi rota virus od sovrstnikov. Mi se kopamo vsak dan, predvsem zato, ker njemu to tako paše in je pokopanju vedno zelo sproščen. Se samo podojimo in zaspi. V kosu spi približno 5-6 ur, nato malo poje in zadrem še za 2-3 urce. Je pa problem, ker veliko poliva, tako da moram vedno ponoči vstati, ker se zaradi dvignjenega položaja dojiva sede nato pa ga moram nositi še ene 20 min. če gre vse po sreči, včasih pa celo 1 uro, ker mi ne zaspi, dokler ne podre kupčka. Zaradi tega, sem pogosto utrujena, ampak bo že. Važno, da dobro napreduje - včeraj smo ga pri P stehtali in ima 6.945g. pa nam nikoli niso rekli, da je predebel. obratno. Vsi P so rekli, da je to dober začetek Še to: nas je včeraj predvčerajšnjim klicala patronažna in se najavila za jutri. Bomo videli, kaj ima za povedat, jaz imam vprašanja zanjo že pripravljena... alea-najbolje, da kar vztrajaš z dojenjem, se bo princeska že potudila, ko bo dovolj lačna. Vedno ji najprej ponudi dojko in sicer tako, da si kapljico mleka že prej ven stisneš in ji nato ponudiš dojko, da mala pride na okus. Dojij jo v toplem prostoru , da se ti bradavica ne stisne skupaj in pa ne ji ponujat polne, trde dojke, ker potem težje zagrabijo. Verjamem, da vama bo uspelo
|