|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
7.8.2008 20:20:32   
Vilika
Dar10 - user posted image za malo user posted image .

cicmic - če strokovnjaki tako menijo bo pa morda res najbolje da se čimprej zgodi - srečno v torek torej user posted image user posted image user posted image

naty - ti kar zavidam glede kilc, jaz se bom morala na oreng dieto spravit čimprej po porodu...
Zoja Miša - no vidiš kako si daleč prišla user posted image , samo če se bo pa zdaj predolgo vleklo ti bo pa kar žal ker so ti prejšnjič popadke ustavili...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 751
7.8.2008 21:02:54   
maartinca
Zoja Miša jaz še vedno malo računam na 8.8. ?? Pa tudi 13.8. ni slab datum user posted image  !

Sem prej pozabila naslednji CTG in merjenje pretoka v pon. 11.8. dan po DP.

Nočko, uživite ...

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 752
7.8.2008 21:36:25   
lana777
HOJ,

sm mogla naprej za 2 dni nazaj prebrat,
da vidim, kaj dogaja ...

ERIN - čestitke za Tilnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dar10 čestitke za EMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra123 in možek - krasen datum 08.08.08, držim pesti ...
Me pa zanima, kako sta se uspela zmenit za spinalno ... Mnda kr komplicirajo.

Hvala vsem za tolažbo glede CR in razlage seveda.
Bi se še priporočala za kako svežo izkušnjo CR,
posebej, če se je ktera uspela (in kako) zmenit za spinalno ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 753
7.8.2008 21:43:39   
ČebelicaMaja
Ojla... jaz sem šele sedaj prišla k sebi imam pa eno vprašanje...celo noč sem bruhala, potem sem skoraj cel dan spala- me pa vse boli  spodaj pod trebuhom-vse vezi, pa križ, skratka čist sem adijo...sem klicala v P, pa je rekla, da razsajajo take viroze te dni, in da ni panike, da naj le veliko pijem, če pa ne boljš pa naj pridem v P...zdaj pa vprašanje- sem se spomnila, da sem brala, da ste ene tud bruhale, pa me je tud ful strah za bebico v trebušku...skratka, koliko časa ste rabile, da se je stanjo umirilo...

Včeraj sme imela pregled- vse OK, ctg OK, odprta sem 1 cm, kar je dobro v primerjavi s prejšno nosečnostjo, ko niti še na PDP ni bilo nič...
naslednji pregled imam 12.8.

nič...grem spet vodoravno...lp

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 754
7.8.2008 21:45:27   
ČebelicaMaja
Še čestitke za dar10 in Erin za nove kepiceuser posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 755
7.8.2008 21:45:29   
sandra123
Kar se tiče spinalne v Celju načeloma ni problema, vsaj za CR-je, ki so dogovorjeni. So pa težave z partnerjevo prisotnostjo na CR-ju.
No, nama je uspelo, jutri pa bo na voljo že kakšen vtis.

Lep pozdra, Janez

Lp, Sandra

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 756
7.8.2008 21:49:57   
lana777
O,

hvala Janez od Sandre 123 za odgovor. Sm pomirjena, ker
si želim tak CR (ne bi prenesla, da vesoljni svet ve
4 ure pred mano, kdo je najin otrok - nisva namreč
hotla vedet za spol) ...
Še enkrat srečno ju3 in upam, da bomo zvedli očkove posebne vtise!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 757
7.8.2008 21:50:36   
Nejka23
Zivjo avgustovke!!!
Dolgo sem vas samo brala - me se sprejmete medse?? Rok imam 21.8., to bo nase drugo soncece, pricakujemo fantka...Doma pa imamo zivahno dveletnico, ki komandira vse po vrstio user posted image   Kako se pocutite?? Jaz sem zadnje dva dni malo slabse, nekaj sem se nalezla od tamale, drugace pa vceraj je bilo na pregledu vse bp, tako da se cakamo...in upamo, da bo kaj prej, ker me je tale nosecnost res zdelala- -  zacelo se je s tezavami v krizu, sedaj pa imam grozne tezave s krcnimi zilami, da se me ginekologi kar ustrasijo,ko se prikazem. Poskusam mislirti cimbolj pozitivno, strah me je pa vseeno...Rodila bom  v Celju, tako kot prvic, super izkusnja in lepi spomini....
Pozdravcki, drzte se!!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 758
7.8.2008 22:06:56   
*zvezdica*
Hej punce!

Včeraj smo prišli domov iz P, tako da se opravičujem, ker vas res nisem uspela prebrat vse za nazaj.

user posted image ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAMuser posted image
Tisim, ki na to še čakate pa user posted image za srečo in hiter porod.

Mi se že pridno crkljamo. Zarja je pridna punčka, samo zvečer ji krčki malo nagajajo.
Pa da vam še na hitro opišem mojo porodno zgodbo. V noči iz sobote na nedeljo me je ob 3h začelo kar fino šravfat. Čutila sem, da gre tokrat zares. Ob 4h sva bila v P. Tam so mi najprej naredili CTG in me pregledali. Bila sem 4 prste odprta. Sledil je klistir in papirologija. Babca mi je rekla naj grem kar na hodnik k možu in naj bom tam dokler se mi bo zdelo OK, nato naj pridem, da bomo šli v porodno. Z možekom sva se nato "zabavala" na hodnikih P in "neštetokrat" prepešačila stopnišče od kleti do zgornjega nadstropja ( še dobro, da je bila noč in je bila povsod mir in tišina). Vmes sem predihavala popadke, ki so bili kar znosni. Ob 5:40 se mi je zdelo, da bi se mi pasalo uležat. Šla sva v porodno, kjer so ugotovili, da sem že 8 prstov odprta. Hura, zdaj bo pa kmalu. Lahko rečem, da so mi bili sami popadki to rundo lažji, vsaj mal premora sem imela vmes. Medtem ko sem pri Marcelu imela umetne in so prehajali eden v drugega. Pri samem iztisu pa je bilo tokrat težje. Kar nekako nisem znala pravilno potisnit. No, pritožvat se ne smem, saj je ob 6:10 Zarja že pridno prijokala na svet in me neskooončno razveselila.

Tolk zaenkrat, ko vas preberem pa še kak komentar!

Marcel in Zarja

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 759
7.8.2008 22:28:09   
anita goitan
večer punce,
a vse že spiteuser posted image jaz sem ravno ta drugo knjigo prebrala, uf bo ta bejba načitanauser posted image sedaj glih spod tuša in spat, jutri pa via Kr, se beremo jutri, upam nouser posted image
Nočko

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 760
8.8.2008 0:24:45   
nyna84
Ojla!

Jaz se samo toliko javim, da povem, da imam jutri (oz. že danes) spet kontrolo v P, ker sem čez PDP.
Me je kar groza, ker me že sedaj od teh lažnih popadkov, pregledov in aminoskopij vse boli... In za povrh vsega sem zgleda staknila še neko vnetje, ker me spodaj vse boli in peče, tako da me res zanima, kaj mi bo jutri rekla G v porodnišnici. user posted image user posted image user posted image
Najbolj vesela bi bila, če bi ugotovila, da mi je končno dozorel MV in da mi bo kar sprožila vse skupaj. Optimist, ane? user posted image
V vsakem primeru vam sporočim, kaj se bodo odločili, tako da se pišemo jutri. Zdej grem pa že drugič pripravit torbo za v P, pa upam da tokrat tudi zadnjič. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 761
8.8.2008 0:51:48   
Anonimen

Nočni pozdravček user posted image !

Sicer že kar precej utrujena in user posted image , vendar se moram na hitro še malo javiti pred jutrišnjim dnem. Sem med pogrešanimi, zato moje drage avgustovke, eno hitro javljane pred počitkom, ki bo sicer kratek.

Mi še nič ne cartamo, čeprav bomo jutri (oz. smo že danes glede na uro) 8 dni čez rok. Vendar pa se bo zadeva vsaj do konca vikenda razpletla (vsaj upam!). Na CTG mi je dežurna G rekla, da bi jaz glede na št. dni čez rok in glede na prvi CR že itak morala biti v P, pa me je danes še spustila domov, jutri pa po CTG skoraj zagotovo ostanem tam. Potem bodo pa videli kako naprej, verjetno CR......oz. vsak G po svoje. Malo je zoprno, ko je vsak dan drug G dežuren in potem vsakemu znova in posebej razlagaš primer in posebnosti prvega poroda in vzrokov za CR, potem pa si vsak po svoje ustvari predstavo in odloča vsak drugače. Kaj bodo sklenili jutri in kaj se bo dogajalo bom kmalu izvedela. Sedaj sem vsaj na hitro sproti prebrala, kaj se vam v glavnem lepega dogaja, čeprav komentirati dostikrat nisem uspela. Od jutri naprej pa verjetno tudi branja ne bom imela na voljo kar nekaj časa.

user posted image čim bolje in čim hitreje opravite, mamicam pa dober štart v zahtevno in novo, vendar najlepšo vlogo življenja!!!

Komentarjev ne utegnem pisati, čeprav bi jih bilo kar veliko. Zaželim samo še  user posted image VSE NAJLEPŠE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM, NJIHOVIM ŠTRUČKAM IN user posted image CELIM DRUŽINICAM!!!

(odgovor članu anita goitan)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
8.8.2008 3:22:28   
gajka
dar10 - čestitke za punčko Emo! user posted image  Lepo uživajte skupaj in se pridno crtljajte.

aradej - kar se mene tiče, lahko kar greš v Rim po svojo štručko. Odpustnica je tvoja! user posted image

arait - upam, da te pupa ne bo pustila več dolgo čakat in bo prišla kmalu pogledat na svetlo. user posted image  Ampak en ticker ti kaže, da še imaš nekaj dni do PDP... user posted image

Zoja Miša - user posted image  za dočakanih 37 tednov. Kak teden pa še le počakajta s tvojo pupo, potem pa se lahko v živo spoznata. user posted image

cicmic - potem pa srečno v torek! Pa da bo porod čimprej za tabo in pupa zdrava! user posted image

sandra123 in Janez - torej je danes dan D za vaju oz. vas. user posted image  Veselo spoznavanje z vajinima novima dvema škratoma! user posted image  Pa da vidimo, če sta res dve pupi ali pa vama en user posted image  še pripravlja presenečenje. user posted image

astrea- kar se mene tiče, lahko tudi ti greš v Rim. Imaš odpustnico! user posted image

nyna84 - odpustnica tudi zate! Pa naj te tvoja user posted image  ne pusti več dolgo čakat!

PABLO - imaš pa trmastega user posted image , da še vedno vztraja na toplem in varnem. No, kot kaže se boste kmalu spoznali v živo. Naj ti čas v P čim prej mine, porod pa naj bo čim bolj na izi! user posted image

Angelsoundsa pa pri nas še nimamo. Zaenkrat še ne vidim potrebe po njem. Ponoči pi Rok v svoji posteljici, ki pa jo imava postavljeno ob najini postelji v spalnici. No, sicer ga res ne bi mogla slišat, če bi bilo kaj narobe, razen če bi kakšne močnejše glasove spuščal ob tem. user posted image  Podnevi pa ga imava zaenkrat kar v dnevni sobi na sedežni, da je malo bolj ''med ljudmi'' oz. predvsem zraven mene. user posted image  Mah, nekak sem se odločila, da ne bom čisto po nepotrebnem vnaprej panike peljala in razmišljala o tem, kaj vse se lahko user posted image  zgodi (smrt v zibelki itd.). user posted image  Itak se pa zavedam, da je Rok na nek način rojen pod srečno zvezdo. Po porodu se je namreč ugotovilo, da je imel ćisto pravi vozel na popkovnici user posted image user posted image , ampak je bila k sreči tako dolga, da se ni vozel zategnil. user posted image

Nič, Rok je nehal pit, še kupćek podreva in šibava nazaj v mižave. user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 763
8.8.2008 6:38:33   
gajka
Dobro jutro! user posted image  že diši!

Pa da vidimo, če nam je katera včeraj ali pa danes ponoči v P pobegnila. user posted image  No, vsaj 2 avgustovčka se nam vseeno obetata... sandra123, srečno še enkrat! user posted image

Angelsoundsa pa pri nas še nimamo.

Kakšen AngelSounds neki?!? AngelCare oz. podobne zadeve sem imela v mislih! Tako pač je, če človek sredi noči napol buden piše. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 764
8.8.2008 6:51:44   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Mi smo spali od 20h. V bistvu sem mu ob 22h samo še flašo  dala, ki jo je pojedel kar v spanju, pa kupčka smo v spanju podrli, nato sem ga pa samo v sobo v postlo prenesla. user posted image user posted image  Ponoči smo pa jedli ob 3h. user posted image  Zdej pa še spimo. user posted image

Jaz sem že pripravila za kopanje, pride patronažna danes. user posted image  Ga jaz kopam. user posted image  Pa sploh ne vem kdaj pride - enkrat dopoldne, saj boste tako doma. user posted image user posted image user posted image  user posted image  babji. Lahko bi šla prej mal ven za pol urce, tako jo bom pa doma čakala. user posted image user posted image user posted image  Na koncu bo pa takrat prikopala, ko bo Jošt moral jest. user posted image  Tejka upam, da nimaš iste babce kot jaz, ker je poden od podna.

Nejca pa okrog 17h pride moja mami iskat. Bo šel mal na počitnice. Jutri zvečer ga bo pripeljala. user posted image  Jaz bom pa mal uživala, ker je Jošt priden fantek, pa mal več bom lahko počivala. user posted image

Sandra dobro opravi danes. Končno bodo štručke pri tebi. user posted image user posted image user posted image  Janez ti nas pa pridi obvestit o naraščaju. user posted image user posted image user posted image user posted image

PABLO tudi tebi vso srečo. user posted image user posted image user posted image

Tejka hvala za nasvet. Bom poskusila. user posted image

Anita dobro opravi na CTG-ju. Nyna ti tudi. user posted image user posted image user posted image

Zvezdica dobrodošla doma. user posted image user posted image user posted image  Še kakšno slikico nam pokaži. user posted image

Gajka vidim, da smo mi ob isti uri imeli budnico danes ponoči. user posted image

Nič grem še mal Jošta pogledat, kako lepo sanja. user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 765
8.8.2008 6:52:28   
naty13
Gajka sem tolk časa pisala, da si me prehitela. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 766
8.8.2008 7:02:55   
gajka
naty13 - jaz sem bila sicer zadovoljna z našo patronažno. Je pa k nam prišla vedno ''enkrat med 10. in 14. uro'', tako, da se je Rok obakrat pri kopanju (enkrat ga je kopala ona, drugič jaz) drl kot jesihar, ker se je vedno ravno lačen zbudil. user posted image  Včeraj pa sva ga kopala z user posted image , ko je bil naspan in sit, pa je prav užival. user posted image

Neža7 - a si ti že kaj urejala glede tiste nagrade od občine? A kaj veš, a sploh Velenjska občina letos kaj da?

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.8.2008 7:08:44 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 767
8.8.2008 7:10:50   
anaya
Jutro punce....

Evo zdaj se odpravljam na CTG, po pričakovanjih se to noč in še bolj pomembno zdaj  ne dogaja NIČ! pa sem se že veselila da kaj bo.....če ne pa enkrat v naslednjih dneh upam.... vam pol poročam ko se vrnem, če moja maternica sploh kaj delujeuser posted image user posted image  ( in ravno v tem trenutku otrdevam- mater sma že na veziuser posted image user posted image )

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 768
8.8.2008 7:42:17   
sayuri
Jutro user posted image  Vidim, da je že sandrin možek poskrbelč za novičko, da bo danes akcija user posted image user posted image

sandra 123, navijamo zate. Gremo punca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 769
8.8.2008 8:09:33   
sayuri
NAty, kot ti je že tejkaz svetovala - kapljico svojega mleka kani Joštu na uček, če se mu solzi ali pa če pride do vnetja. Ni boljšega zdravila, kot mamino mleko.

Mismo imeli zopet malo bolj pestro noč. ZVečer imamo težave za zaspat - no, Zara jih ima user posted image . Lovro zaspi takoj, Zara pa skoz nekaj jokca in protestira user posted image . Ponoči se je pa hotel Lovro skoz dojituser posted image . Tako, da sem danes čist kot cunja user posted image . KAr nekam grdo gledam user posted image  user posted image user posted image user posted image  Bi šla najraje glavo pomočit v banjo user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 770
8.8.2008 8:10:28   
sayuri
Aja - glede spinalnega CR. Zgleda, da je od porodnišnice do porodnišnice drugače. V POstojni priporočajo spinalni CR in partner je brez problema lahko zraven. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 771
8.8.2008 8:11:32   
sayuri
Pregledi danes:

08.8. - LinaK
08.8. - košuta
08.8. - anaya
08.8. - buhtlčk

user posted image  Fajn opravite

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 772
8.8.2008 8:31:38   
buhtlčk
jutro!

ja dans mam pregled, po dolgem času naj bi me ginekološko pogledal. Predvidevam, da to vključuje pregled, če sem že kaj odprta. Pa upam, glede na vaše izkušnje, da ne bo (preveč) bolel. Sej je kr nežen G, sam vseen... Po drugi strani pa komej čakam, da vsaj kej zvem. Datum je rek kul, tko da bi blo najboljš, da me kar v P pošlje - čeprov razen menstrualnih krčev dons pono nč ne dogaja. Sem bla pa tud njih vesela :)

Ostale želim dobre novice dons na pregledih, pa kšnga novga levčka. Sandra123 komaj čakam novic!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 773
8.8.2008 8:32:36   
sayuri
Pa kje ste vse čvekice?

A katera ve, kdaj po CR bi lahko začela športat? JSt bi šla že kar na rolerje user posted image . PA telovadit bi začela. Ker tale trebuh sam ne bo splahnel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 774
8.8.2008 9:00:07   
gajka
Mene  tudi zanima, kdaj se lahko kaj v športanje podam po vaginalnem porodu? Počutim se pa sicer popolnoma OK. Bi se pa tudi rada tega ostanka trebuha počasi otresla. user posted image  Mogoče bo treba začet najprej s hitro hojo, pa potem postopoma stopnjevat... Nekje sem prebrala, da se 1. mesec naj ne bi kaj preveč naprezale. user posted image  sayuri - a slučajno razmišljaš o rolanju z vozičkom? Jaz bi to rade volje združila, ampak so pri nas sami klanci, pa je še za solo rolanje malo predivje. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.8.2008 9:01:01 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?