![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:07:14
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A ti mene resno na dopust vabiš? A bi kaj prišla v naše konce? IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 bamby mi s sabo trogamo v 4 16 baks. verjami mi, da ne bodo trajale 5 dni A lohk to številko bolj natančno napišeš, ker je neznam dešifrirat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:08:32
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Mala je kar ponorela, ko je videla toliko vode. škoda da je nisi prejšnji petek k nam pripeljala ko smo imeli še cev počeno. Sem imela 603 m3 pa bi ji jih z veseljem podarila, če jih moram že plačat naju nisi nič povabila pa sej štajerci ste taki, da se radi sami povabite! Žal v prihodnosti kaj podobnega ne načrtujemo, zato vama ne morem napisat: Pa drugič! Imaš pa prav . Pred našim dopustom se nameravamo povabit k moji teti v NM za kakšnen dan ali dva. Bolje da prej "pobegneš" namorje, da te na presenitimo. pa le javi se kaj takrat za kašen kofe.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:09:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka - saj mi ne potegne drugače kot: Ene začnejo uvajanje s korenjem, cvetačo, jabolki, ene pa s pirom To bodo veseli februarčki. sej sem ti rekla, da bom orng naštudirala uvajanje GH preden začnem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:10:31
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka - saj mi ne potegne drugače kot: Ene začnejo uvajanje s korenjem, cvetačo, jabolki, ene pa s pirom To bodo veseli februarčki. sej sem ti rekla, da bom orng naštudirala uvajanje GH preden začnem Piva pa jaz ne štejem lih za GH , zato s tem ne bi smela imet problemov
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:10:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka - saj mi ne potegne drugače kot: Ene začnejo uvajanje s korenjem, cvetačo, jabolki, ene pa s pirom To bodo veseli februarčki. sej sem ti rekla, da bom orng naštudirala uvajanje GH preden začnem očitno je carica tole uvajenje tudi lepo sprejela ista je kot mami
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:11:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A ti mene resno na dopust vabiš? A bi kaj prišla v naše konce? IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 bamby mi s sabo trogamo v 4 16 baks. verjami mi, da ne bodo trajale 5 dni A lohk to številko bolj natančno napišeš, ker je neznam dešifrirat dol na brač gremo 2 famiglije in 2 para. Vsak s sabo vleče 4 bakse piva
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:11:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka - saj mi ne potegne drugače kot: Ene začnejo uvajanje s korenjem, cvetačo, jabolki, ene pa s pirom To bodo veseli februarčki. sej sem ti rekla, da bom orng naštudirala uvajanje GH preden začnem Piva pa jaz ne štejem lih za GH , zato s tem ne bi smela imet problemov zato pa sem napisala samo uvajenje in ne uvajanje GH
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:12:36
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka - saj mi ne potegne drugače kot: Ene začnejo uvajanje s korenjem, cvetačo, jabolki, ene pa s pirom To bodo veseli februarčki. sej sem ti rekla, da bom orng naštudirala uvajanje GH preden začnem očitno je carica tole uvajenje tudi lepo sprejela ista je kot mami ja sam veš, kako vsako živilo je treba doooooooooolgo uvajat. zato pri njih zelenjava in sadje še ne bojo na vrsti
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:12:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka - saj mi ne potegne drugače kot: Ene začnejo uvajanje s korenjem, cvetačo, jabolki, ene pa s pirom To bodo veseli februarčki. sej sem ti rekla, da bom orng naštudirala uvajanje GH preden začnem Piva pa jaz ne štejem lih za GH , zato s tem ne bi smela imet problemov sej sokovi tudi niso in se jih začne takrat uvajat kot GH In sej je več kot očitno, da problemov ni
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:13:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka - saj mi ne potegne drugače kot: Ene začnejo uvajanje s korenjem, cvetačo, jabolki, ene pa s pirom To bodo veseli februarčki. sej sem ti rekla, da bom orng naštudirala uvajanje GH preden začnem očitno je carica tole uvajenje tudi lepo sprejela ista je kot mami ja sam veš, kako vsako živilo je treba doooooooooolgo uvajat. zato pri njih zelenjava in sadje še ne bojo na vrsti pa sej hmelj je v bistvu zelenjava
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:14:33
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - če pa prideš v NM pa obvezno javi. Ne Suzi? Bomo šle na en giro ob Krki . Upam, da si moj ne premisli in gremo mojo žlahto res obiskat. Sem pa za kuj srečanje z vama. Te držimo za besedo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:14:47
|
|
|
|
Suzi*
|
ma ste smešne. se kle režim.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:14:48
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka - saj mi ne potegne drugače kot: Ene začnejo uvajanje s korenjem, cvetačo, jabolki, ene pa s pirom To bodo veseli februarčki. sej sem ti rekla, da bom orng naštudirala uvajanje GH preden začnem očitno je carica tole uvajenje tudi lepo sprejela ista je kot mami ja sam veš, kako vsako živilo je treba doooooooooolgo uvajat. zato pri njih zelenjava in sadje še ne bojo na vrsti pa sej hmelj je v bistvu zelenjava in poln vitamina B - tako kot kvas
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:15:24
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dol na brač gremo 2 famiglije in 2 para. Vsak s sabo vleče 4 bakse piva Aha, zdaj mi je vse bolj jasno . Jaz sem videla cifro 416 recimo piksn, pa sem si že predstavljala, da morta pa že res bit huda alkoholika (da samo vidva peljeta tolk pira, brez kolegov) (pa ne zameri, ker moji možgani drugače razmišljajo kot ti dopoveduješ ) Itak je nocoj velik govora o piru, zato ni nič čudnega....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:15:26
|
|
|
|
Bajsa
|
Što me je** ovaj sistem Sm komi do odgovora pršla. Sej vejo da nam nč paetnga napisaala, pa niso pustil odgovarjat Nizy WB! Pina tud jaz te bom pogrešala. PA le glej da prideš v LJ septembra, ker mam mizco zate Kar se pa desca tiče, no comment. I kod nas ti je slično! Dolenjka povej Stipetu, da pošiljam, glih zdej. Sm si cajt vzela. A nism jaz prjazna No grem poslat in pridem F5 stisnt. A ja pa friški sm tud že, pa še vse mam že speglan
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:15:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ma ste smešne. se kle režim. priznam, da m danes na "bad" tolče Kaj pa mi preostane drugega, kot da malo vam težim, ker je dragi že z Lano zaspal.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:16:07
|
|
|
|
mesecnica
|
Ej bejbe - se norca delate iz uvajanja, a? Jaz sem pa res v paniki po današnjem prvem dnevu . Mogoče bi pa pir rajši .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:16:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka - saj mi ne potegne drugače kot: Ene začnejo uvajanje s korenjem, cvetačo, jabolki, ene pa s pirom To bodo veseli februarčki. sej sem ti rekla, da bom orng naštudirala uvajanje GH preden začnem očitno je carica tole uvajenje tudi lepo sprejela ista je kot mami ja sam veš, kako vsako živilo je treba doooooooooolgo uvajat. zato pri njih zelenjava in sadje še ne bojo na vrsti pa sej hmelj je v bistvu zelenjava in poln vitamina B - tako kot kvas tole si spregledala, sem glih ene par strani nazaj napisala "...sej veste, vitamin B pa to..."
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:16:27
|
|
|
|
Suzi*
|
mesecnica, ti si pomoje največja februarčica (by the way...kolk jih imaš v višino??) pa boš lahko septembra vse ostale k nam zvlekla...za lase, kokr je dolenjka predlagala.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:16:45
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka - saj mi ne potegne drugače kot: Ene začnejo uvajanje s korenjem, cvetačo, jabolki, ene pa s pirom To bodo veseli februarčki. sej sem ti rekla, da bom orng naštudirala uvajanje GH preden začnem Piva pa jaz ne štejem lih za GH , zato s tem ne bi smela imet problemov zato pa sem napisala samo uvajenje in ne uvajanje GH Sem komentirala dolenjko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:16:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ej bejbe - se norca delate iz uvajanja, a? Jaz sem pa res v paniki po današnjem prvem dnevu . Mogoče bi pa pir rajši . ziher! Kar probi ju3 pa boš videla da boste to kuj osvojil
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:18:09
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica, ti si pomoje največja februarčica (by the way...kolk jih imaš v višino??) pa boš lahko septembra vse ostale k nam zvlekla...za lase, kokr je dolenjka predlagala. Hmmm - glede višine - tam nekje 180 cm. Bom lahko vlekla ja .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:18:13
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ej bejbe - se norca delate iz uvajanja, a? Jaz sem pa res v paniki po današnjem prvem dnevu . Mogoče bi pa pir rajši . sporoči ko boš sprobala.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:18:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ej bejbe - se norca delate iz uvajanja, a? Jaz sem pa res v paniki po današnjem prvem dnevu . Mogoče bi pa pir rajši . - probat ni greh Nič se bat, saj noben na začetku ni ravno navdušen nad GH. Ko bo tvoja zašmekala te fine okuse, jo ne boš folgala hranit . Ti kar pogumno naprej.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 23:18:41
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ej bejbe - se norca delate iz uvajanja, a? Jaz sem pa res v paniki po današnjem prvem dnevu . Mogoče bi pa pir rajši . ziher! Kar probi ju3 pa boš videla da boste to kuj osvojil
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
KAKO SE JE ZAČEL POROD?MURENKAKO SE VAM JE ZAČEL POROD?popadki (
65%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
odtekla mi je voda (
35%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!