|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
7.8.2008 14:58:27   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Naša pa že take sklece dela user posted image  zdej na podlogi. Se dvigne na trebuščku na rokice in na nogice od prstkov, vse ostalo je v luft. Čist taprave sklece user posted image .

user posted image user posted image user posted image  naša tud kdaj to izvaja. drugač ji je pa bolj IN če je na rokah in kolenih in se gunca naprej-nazaj. user posted image user posted image  kar poskakuje, tolk da na koncu naprej skoči za kakšnih 20 cm. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
7.8.2008 14:59:50   
larisa
Suzi, sam da je Žana ok. Obkladke pa kr z mrzlo fiziološko, pa bo user posted image , nimaš kej falit.

Itata, pomoje je oboje isti ''učinek'', tko, da kar ti bolj ustreza pa narediš user posted image

No naš mulo se je zbudil in ga grem zabavat user posted image

Februarka, ful hvala.user posted image Super recept. Ravno tazga z jabolki sem hotla. Pomoje ga bom jutri delala in bodi
on-line, za še kako podrobno navodlilo user posted image user posted image

Kdaj se pa kej Jencili vrne user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
7.8.2008 15:01:04   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

mam pa eno vprašanje okol zmrzovanja hrane: sem kupla mal več hrušk pa bi jih skuhala in potem zmiksala in dala kašice zmrznit. al je bolš dat hruške zmrznit surove ali nekuhane? najbolj praktično se mi zdi že narejeno stvar dat zmrznit... kaj pravite? praksa?

maš prav. jaz sem pri anžeju jih več skuhala, naredila kašico in pol dala zmrznit v vrečke za ledene kocke. pol pa po potrebi količinsko odmrzneš.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
7.8.2008 18:43:17   
Bajsa
Dober dan!
Javlja se prva abonmajska Kavalčica user posted image user posted image user posted image user posted image  Rajš ne prašat do kdaj smo ble user posted image
No madam je zdej že spedenana, bo zdele zizo pokasirala, pol pa pridem nazaj mal prebrat in pokomentirat.
Meti user posted image user posted image user posted image  za pitje!
Larisa user posted image user posted image user posted image user posted image  za kakanje!

Dolenjka Stipe je car!

Ella cd je fenomenalen, celo pot je bla tišina, najprej je ful poslušala, pol pa zaspala. Pa sva še v Preddvor mogle skočit user posted image

No v glavnem blo je fuuuul fajn!

Se javim še pol!

Buči ti ti lumpa k te ni blo nazajuser posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
7.8.2008 19:34:43   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Februarka, ful hvala.user posted image Super recept. Ravno tazga z jabolki sem hotla. Pomoje ga bom jutri delala in bodi
on-line, za še kako podrobno navodlilo user posted image  user posted image

Larisa ti kar prašiuser posted image bom on-lineuser posted image

Midve sva že v pižamici, je prejle probala tisto kašico iz DM-a Babylove al kaj že je z okusom vanilije k se sam z vodo zmešauser posted image ji je bla ful všečuser posted image itak, sem jo probala in je sladka, kako ji nau všečuser posted image Zdej pa tukaj z mano sedi in hoče tipkat... aja, pa v stolčku že ful lepo sedi, ne morm verjet, najraj bi skoz po mizici tolkla... tale antilopa je res fajn za tak dnaruser posted image no, sam morm še neki boljšga kupt... pa čimprej vidm...user posted image

Uf, čveke, verjamem da je blo superuser posted image jest sem bla tud na čveku v KR s bivšo sošolko in je blo tud user posted image sva se spet mal načvekale, jest sem si pa še noro dobro ledeno kavo privoščla (noro dobra je zato, k je notr mal rumauser posted image ), to bo tamala spalauser posted image

Grem zdaj jo še mal animirat, potem pa upam da čimprej mižule mažule da bova z očijem malo sama... čeprav spet nau jote, men tale M še kar neki packauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
7.8.2008 19:36:27   
Suzi*
ella, JAZ BI TUD CD. user posted image user posted image

gremo zdej se kopat, pa počas spat.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
7.8.2008 20:31:47   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, naša že palčke komandira, jaz sem se vam mogla pa mal javit user posted image

Larisa user posted image  user posted image  user posted image  še 1x za Nejčkovo kakanje. Sej kmal za njim se je Lana od Misar tut fino ukakala. Če boste pridne, boste dobile še danes dokaz user posted image  No, na poti domov je pa še Tara za Nejčkom ponovila in smo že lupinico čistili user posted image  user posted image  user posted image

Danes je bil spet hud abonma in kot je že Bajsa rekla, rajš ne vprašajte do kdaj smo bile user posted image  Zgleda da se Ella še kar potepa user posted image
Smo imele pa danes tudi varuško, ki je pila limonado, nam je pa pivo prinesla user posted image  user posted image  user posted image  Tko da mislim da je danes ta varuška poskusno dobo opravila z odličnim in da jo vzamemo v službo za vsak abonma. A ne Misar, Bajsa in Ella? user posted image  user posted image  user posted image  Če se ne motim, so bile vse 4 deklice čisto zadovoljne, Zoja pa sploh, ker sem jo še jaz tko luštn animirala, da mi še zdej solze dol tečejo po hrbtu user posted image  user posted image  user posted image

Zdej moram pa prebrat kaj ste zapečkarce delale danes user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
7.8.2008 20:47:49   
Suzi*
bom jaz vseeno si drznla vprašat do kdaj ste abonirale v kavalu? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
7.8.2008 20:50:14   
Suzi*
uh, danes bo pri nas zgleda spet huda ura za zaspat. na joški se mi okol meče in svašta počne, sploh ni miru. jedla očitno ne bi, spala na zizi tud ne. sem jo dala v postlo, se mi pa zdej začenja dret. user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
7.8.2008 20:53:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

bom jaz vseeno si drznla vprašat do kdaj ste abonirale v kavalu? user posted image

ajd ugani user posted image

Če uganeš vsaj na 10 min natančno v 3 ali manj poskusih imaš že 2. belo kavo pri meni v dobrem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
7.8.2008 20:58:39   
jencili
čer,

no tko. Današnji dan je končno za nami.
Tajson je pravi car in je operacijo prenesel po moško!user posted image
Blo je vse ok, ga pa boli, kar je očitno, splh med previjanjem. Not v rani ma zdej še gazico, katero gremo jutri k njegovi P. odstranit. Zdej ma previjanje itd. ati čez, ker ma mami mal slabši želodec in je mal preveč krvi zame toleuser posted image user posted image
Smo pa tud s hranjenjem kr sfolgali, da ni preveč jokal pred operacijo, takoj po njej pa je bil vik in krik. Sice ni niti gledal še, glavica mu je kr opletala, rokice so šle po svoje še od narkoze, ampak ko je pa mami joško nastavla je bil pa prec za akcijouser posted image user posted image

evo, tko na hitro, zdej grem pa mal pogledat kaj ste načvekale...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
7.8.2008 21:01:50   
larisa
Jencili user posted image user posted image user posted image  Pa 1000000000 lupčkov Tajsonu user posted image  Ampak pol je po žensko prenesu, sej veš moški so zmer taki revčki, če jim kej fali user posted image user posted image user posted image

Dolenjka rajš ne govor okol kolk cajta ste ble, k bo res socialna pršla user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
7.8.2008 21:02:04   
mesecnica

mesecnica, kako je šel danes korenček v slast???

aja, eno ?...naša user posted image  ima po ceplenju na mestu pika pordelo in spodaj kar trdo. user posted image  a so dost hladni odkladki al kaj nej naredim???? user posted image  vročine pa nima več.

Da ne govorim...sploh...user posted image
Sem naredila par žličk korenčka in vse lepo pripravila. Pa ji dam prvo žličko - čist malo gor - pa sej nisem mogla verjet no - kar davit se je začela user posted image . En čas je prekladala tisto po ustih in probala ven porinit. Potem ji je nekako uspelo, da je malo pogoltnila, ampak se je tako stresnila, kakor, da jo je elektrika user posted image . Pa tako še dve žlički naprej - mini dve žlički. Potem pa kar naenkrat se ji dvigne in vse prileti ven user posted image . Pa smo potem še malo probale. Tako, da mogoče je pa 1 mini žličko vase spravila. Več sigurno ne. Potem pa še ziza. Ta pa rula še. Jaz ne vem, če se bomo mi do 18 leta dojil al kva user posted image user posted image user posted image user posted image  Si bom tudi jaz omislila te zamrznjene kocke zelenjavnih kašic, ker več očitno itak ne bo pojedla.
Pa mislim, da so obkladki s fiziološko dost za Žano. Pa probej jutri poklicat k zdravniku in vprašaj za nasvet user posted image .

Jencili - user posted image  za Tai-a. Je pa res pravi junak.

Mesečnica

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
7.8.2008 21:03:22   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Taj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Itak, ker je februarček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mami in oči Jencili, za vaju pa še dodatne user posted image  user posted image  user posted image  Ker  vama sigurno  ni bilo lahko user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
7.8.2008 21:04:03   
misar
v glavnem napišem cel roman pa mi ven ****ne user posted image user posted image user posted image user posted image

na kratko

domov prišla ob 5h
dolenjka, stipe je res ful faca, drugič obvezno mora priti zraven user posted image

mlavla in bajsa, ful lepo vaju je bilo spoznat

ella, zoja je pravi cukr, pa do solz nas je nasmejalauser posted image user posted image user posted image

zdaj si jo grem pa umit, pa mojega mal pocrkljat user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
7.8.2008 21:11:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ella, zoja je pravi cukr, pa do solz nas je nasmejalauser posted image user posted image user posted image

jaz sem pa mislila da sem te jaz user posted image  user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
7.8.2008 21:13:24   
Bajsa
Uuuuuuuuuuuuu kere zgovorne dons

Dolenjka varuška vljudno vabljena na vsak abonma user posted image user posted image user posted image  Drugič lahko namesto limonade pije tudi pivo user posted image

Misar tudi vaju je bilo prijetno spoznat, upam, da kmalu spet kšnga spijemo (kofe valda user posted image ) pa kej pomalcamo.
Kšn mastn sočn dunajc,  mljask mljask, mam že mokro tipkovnco, grem nazaj likat user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
7.8.2008 21:14:33   
Februarka08
Evo, tud naša princesa je omagala in že drnjoha neki časauser posted image user posted image

Jencili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Taja. Samo da je za vami...user posted image Larisa mu pošilja enga lepga lupčka za sladke sanje.user posted image

Uf, danes ste pa res čvekale na polno v Kavalu, vidimuser posted image zdej mi je pa že žal da nisem prišlauser posted image no, pa drugič...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
7.8.2008 21:18:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Uf, danes ste pa res čvekale na polno v Kavalu, vidimuser posted image zdej mi je pa že žal da nisem prišlauser posted image no, pa drugič...

sej sem ti obljubljala zabavo, a me boš po več kot letu dni končno začela reso jemat al rabiš pisno prošnjo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
7.8.2008 21:33:44   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ajd ugani user posted image

Če uganeš vsaj na 10 min natančno v 3 ali manj poskusih imaš že 2. belo kavo pri meni v dobrem user posted image

16.30 ??
17.00 ??
18.00 ??
user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
7.8.2008 21:38:24   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

mesecnica, kako je šel danes korenček v slast???

Da ne govorim...sploh...user posted image
Sem naredila par žličk korenčka in vse lepo pripravila. Pa ji dam prvo žličko - čist malo gor - pa sej nisem mogla verjet no - kar davit se je začela user posted image . En čas je prekladala tisto po ustih in probala ven porinit. Potem ji je nekako uspelo, da je malo pogoltnila, ampak se je tako stresnila, kakor, da jo je elektrika user posted image . Pa tako še dve žlički naprej - mini dve žlički. Potem pa kar naenkrat se ji dvigne in vse prileti ven user posted image . Pa smo potem še malo probale. Tako, da mogoče je pa 1 mini žličko vase spravila. Več sigurno ne. Potem pa še ziza. Ta pa rula še. Jaz ne vem, če se bomo mi do 18 leta dojil al kva user posted image user posted image user posted image user posted image  Si bom tudi jaz omislila te zamrznjene kocke zelenjavnih kašic, ker več očitno itak ne bo pojedla.

user posted image user posted image  mate luštno torej. a si ji ti kaj prej že dajala po žlički?? za pit mogoče? naša nekej časa še ne tolk dolgo nazaj ful ni vedla kaj bi z člico v ustih počela, sploh pa ne kaj bi z vsebino žličke. user posted image  pol se ji je pa kr naenkrat odprlo. ko je zobka dobila je začela kar cmokljat in nas pod zobe gledat ko smo jedli. user posted image  sem vedla, da je čas, da začnemo. sej mogoče je blo samo danes tako pri vas, upam, da bo že ju3 bolj pripravljena jest. user posted image

Jencili user posted image user posted image user posted image  za Taja! user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
7.8.2008 21:46:17   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

sej sem ti obljubljala zabavo, a me boš po več kot letu dni končno začela reso jemat al rabiš pisno prošnjo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

no, sej zdej te pa resno jemljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest se poslavljam, grem še mal pred tv k mojmu pol pa v mižule mažule. Larisa se je glihkar zbudila in pojedla zize, upam da zdej tale spancec zdrži do jutrauser posted image svinja sanja kukuruzuser posted image

Lepo nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
7.8.2008 21:46:51   
ELMA
Čerrrr....

Konec je dopusta user posted image

Spet sem tukaj  na RR  user posted image

Pa vam povem ...mal sem vas pogrešala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
7.8.2008 21:50:19   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Jencili user posted image user posted image user posted image  Pa 1000000000 lupčkov Tajsonu user posted image  Ampak pol je po žensko prenesu, sej veš moški so zmer taki revčki, če jim kej fali user posted image user posted image user posted image

Dolenjka rajš ne govor okol kolk cajta ste ble, k bo res socialna pršla user posted image user posted image

Larisa, maš prov. Sicer pa Ella vedno reče, da je ves tak nežen fantek. Mogoče je pa res kej ženskega v njemuser posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
7.8.2008 21:54:44   
jencili

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Taj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Itak, ker je februarček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mami in oči Jencili, za vaju pa še dodatne user posted image  user posted image  user posted image  Ker  vama sigurno  ni bilo lahko user posted image  user posted image

daleč od tega. Jst sm šla z njim not, da so mu dali narkozo, tok da je zaspal. Bil je tak mali drobižek na veliki operacijski mizi, zavit čist v neke plahte, z masko na obrazu...sej takoj ko je zaspal, sm mogla vn, k sm pa pršla k atiju na hodnik, sva se pa oba samo user posted image .
Sej vem, da ni blo to nč v primerjavi s tem, kar se nekaterim dogaja, sam občutek vseeno ni fajni k vidš pikeca kako spančka tam...user posted image
No, važno da je za  nami in da je vse ok!user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Hrana
uršula83

Kdaj so vaši otroci jedli skoraj vso hrano? Da res ni bil več problem z izbiro hrane in pasiranjem. Da so se lahko najedli tudi v gostilni.

6-8 mesecev (11%)

9-10 mesecev (16%)

11-12 mesecev (24%)

13-14 mesecev (21%)

15-16 mesecev (14%)

več (14%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!