![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 14:58:27
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Naša pa že take sklece dela zdej na podlogi. Se dvigne na trebuščku na rokice in na nogice od prstkov, vse ostalo je v luft. Čist taprave sklece . naša tud kdaj to izvaja. drugač ji je pa bolj IN če je na rokah in kolenih in se gunca naprej-nazaj. kar poskakuje, tolk da na koncu naprej skoči za kakšnih 20 cm.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 14:59:50
|
|
|
|
larisa
|
Suzi, sam da je Žana ok. Obkladke pa kr z mrzlo fiziološko, pa bo , nimaš kej falit. Itata, pomoje je oboje isti ''učinek'', tko, da kar ti bolj ustreza pa narediš No naš mulo se je zbudil in ga grem zabavat Februarka, ful hvala. Super recept. Ravno tazga z jabolki sem hotla. Pomoje ga bom jutri delala in bodi on-line, za še kako podrobno navodlilo Kdaj se pa kej Jencili vrne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 15:01:04
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata mam pa eno vprašanje okol zmrzovanja hrane: sem kupla mal več hrušk pa bi jih skuhala in potem zmiksala in dala kašice zmrznit. al je bolš dat hruške zmrznit surove ali nekuhane? najbolj praktično se mi zdi že narejeno stvar dat zmrznit... kaj pravite? praksa? maš prav. jaz sem pri anžeju jih več skuhala, naredila kašico in pol dala zmrznit v vrečke za ledene kocke. pol pa po potrebi količinsko odmrzneš.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 18:43:17
|
|
|
|
Bajsa
|
Dober dan! Javlja se prva abonmajska Kavalčica Rajš ne prašat do kdaj smo ble No madam je zdej že spedenana, bo zdele zizo pokasirala, pol pa pridem nazaj mal prebrat in pokomentirat. Meti za pitje! Larisa za kakanje! Dolenjka Stipe je car! Ella cd je fenomenalen, celo pot je bla tišina, najprej je ful poslušala, pol pa zaspala. Pa sva še v Preddvor mogle skočit No v glavnem blo je fuuuul fajn! Se javim še pol! Buči ti ti lumpa k te ni blo nazaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 19:34:43
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Februarka, ful hvala. Super recept. Ravno tazga z jabolki sem hotla. Pomoje ga bom jutri delala in bodi on-line, za še kako podrobno navodlilo Larisa ti kar praši bom on-line Midve sva že v pižamici, je prejle probala tisto kašico iz DM-a Babylove al kaj že je z okusom vanilije k se sam z vodo zmeša ji je bla ful všeč itak, sem jo probala in je sladka, kako ji nau všeč Zdej pa tukaj z mano sedi in hoče tipkat... aja, pa v stolčku že ful lepo sedi, ne morm verjet, najraj bi skoz po mizici tolkla... tale antilopa je res fajn za tak dnar no, sam morm še neki boljšga kupt... pa čimprej vidm... Uf, čveke, verjamem da je blo super jest sem bla tud na čveku v KR s bivšo sošolko in je blo tud sva se spet mal načvekale, jest sem si pa še noro dobro ledeno kavo privoščla (noro dobra je zato, k je notr mal ruma ), to bo tamala spala Grem zdaj jo še mal animirat, potem pa upam da čimprej mižule mažule da bova z očijem malo sama... čeprav spet nau jote, men tale M še kar neki packa
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 19:36:27
|
|
|
|
Suzi*
|
ella, JAZ BI TUD CD. gremo zdej se kopat, pa počas spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 20:31:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, naša že palčke komandira, jaz sem se vam mogla pa mal javit Larisa še 1x za Nejčkovo kakanje. Sej kmal za njim se je Lana od Misar tut fino ukakala. Če boste pridne, boste dobile še danes dokaz No, na poti domov je pa še Tara za Nejčkom ponovila in smo že lupinico čistili Danes je bil spet hud abonma in kot je že Bajsa rekla, rajš ne vprašajte do kdaj smo bile Zgleda da se Ella še kar potepa Smo imele pa danes tudi varuško, ki je pila limonado, nam je pa pivo prinesla Tko da mislim da je danes ta varuška poskusno dobo opravila z odličnim in da jo vzamemo v službo za vsak abonma. A ne Misar, Bajsa in Ella? Če se ne motim, so bile vse 4 deklice čisto zadovoljne, Zoja pa sploh, ker sem jo še jaz tko luštn animirala, da mi še zdej solze dol tečejo po hrbtu Zdej moram pa prebrat kaj ste zapečkarce delale danes
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 20:47:49
|
|
|
|
Suzi*
|
bom jaz vseeno si drznla vprašat do kdaj ste abonirale v kavalu?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 20:50:14
|
|
|
|
Suzi*
|
uh, danes bo pri nas zgleda spet huda ura za zaspat. na joški se mi okol meče in svašta počne, sploh ni miru. jedla očitno ne bi, spala na zizi tud ne. sem jo dala v postlo, se mi pa zdej začenja dret.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 20:53:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* bom jaz vseeno si drznla vprašat do kdaj ste abonirale v kavalu? ajd ugani Če uganeš vsaj na 10 min natančno v 3 ali manj poskusih imaš že 2. belo kavo pri meni v dobrem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 20:58:39
|
|
|
|
jencili
|
čer, no tko. Današnji dan je končno za nami. Tajson je pravi car in je operacijo prenesel po moško! Blo je vse ok, ga pa boli, kar je očitno, splh med previjanjem. Not v rani ma zdej še gazico, katero gremo jutri k njegovi P. odstranit. Zdej ma previjanje itd. ati čez, ker ma mami mal slabši želodec in je mal preveč krvi zame tole Smo pa tud s hranjenjem kr sfolgali, da ni preveč jokal pred operacijo, takoj po njej pa je bil vik in krik. Sice ni niti gledal še, glavica mu je kr opletala, rokice so šle po svoje še od narkoze, ampak ko je pa mami joško nastavla je bil pa prec za akcijo evo, tko na hitro, zdej grem pa mal pogledat kaj ste načvekale...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:01:50
|
|
|
|
larisa
|
Jencili Pa 1000000000 lupčkov Tajsonu Ampak pol je po žensko prenesu, sej veš moški so zmer taki revčki, če jim kej fali Dolenjka rajš ne govor okol kolk cajta ste ble, k bo res socialna pršla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:02:04
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica, kako je šel danes korenček v slast??? aja, eno ?...naša ima po ceplenju na mestu pika pordelo in spodaj kar trdo. a so dost hladni odkladki al kaj nej naredim???? vročine pa nima več. Da ne govorim...sploh... Sem naredila par žličk korenčka in vse lepo pripravila. Pa ji dam prvo žličko - čist malo gor - pa sej nisem mogla verjet no - kar davit se je začela . En čas je prekladala tisto po ustih in probala ven porinit. Potem ji je nekako uspelo, da je malo pogoltnila, ampak se je tako stresnila, kakor, da jo je elektrika . Pa tako še dve žlički naprej - mini dve žlički. Potem pa kar naenkrat se ji dvigne in vse prileti ven . Pa smo potem še malo probale. Tako, da mogoče je pa 1 mini žličko vase spravila. Več sigurno ne. Potem pa še ziza. Ta pa rula še. Jaz ne vem, če se bomo mi do 18 leta dojil al kva Si bom tudi jaz omislila te zamrznjene kocke zelenjavnih kašic, ker več očitno itak ne bo pojedla. Pa mislim, da so obkladki s fiziološko dost za Žano. Pa probej jutri poklicat k zdravniku in vprašaj za nasvet . Jencili - za Tai-a. Je pa res pravi junak.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:03:22
|
|
|
|
dolenjka
|
Taj Itak, ker je februarček Mami in oči Jencili, za vaju pa še dodatne Ker vama sigurno ni bilo lahko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:04:03
|
|
|
|
misar
|
v glavnem napišem cel roman pa mi ven ****ne na kratko domov prišla ob 5h dolenjka, stipe je res ful faca, drugič obvezno mora priti zraven mlavla in bajsa, ful lepo vaju je bilo spoznat ella, zoja je pravi cukr, pa do solz nas je nasmejala zdaj si jo grem pa umit, pa mojega mal pocrkljat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:11:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar ella, zoja je pravi cukr, pa do solz nas je nasmejala jaz sem pa mislila da sem te jaz
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:13:24
|
|
|
|
Bajsa
|
Uuuuuuuuuuuuu kere zgovorne dons Dolenjka varuška vljudno vabljena na vsak abonma Drugič lahko namesto limonade pije tudi pivo Misar tudi vaju je bilo prijetno spoznat, upam, da kmalu spet kšnga spijemo (kofe valda ) pa kej pomalcamo. Kšn mastn sočn dunajc, mljask mljask, mam že mokro tipkovnco, grem nazaj likat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:14:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, tud naša princesa je omagala in že drnjoha neki časa Jencili za Taja. Samo da je za vami... Larisa mu pošilja enga lepga lupčka za sladke sanje. Uf, danes ste pa res čvekale na polno v Kavalu, vidim zdej mi je pa že žal da nisem prišla no, pa drugič...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:18:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Uf, danes ste pa res čvekale na polno v Kavalu, vidim zdej mi je pa že žal da nisem prišla no, pa drugič... sej sem ti obljubljala zabavo, a me boš po več kot letu dni končno začela reso jemat al rabiš pisno prošnjo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:33:44
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* bom jaz vseeno si drznla vprašat do kdaj ste abonirale v kavalu? ajd ugani Če uganeš vsaj na 10 min natančno v 3 ali manj poskusih imaš že 2. belo kavo pri meni v dobrem 16.30 ?? 17.00 ?? 18.00 ??
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:38:24
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica, kako je šel danes korenček v slast??? Da ne govorim...sploh... Sem naredila par žličk korenčka in vse lepo pripravila. Pa ji dam prvo žličko - čist malo gor - pa sej nisem mogla verjet no - kar davit se je začela . En čas je prekladala tisto po ustih in probala ven porinit. Potem ji je nekako uspelo, da je malo pogoltnila, ampak se je tako stresnila, kakor, da jo je elektrika . Pa tako še dve žlički naprej - mini dve žlički. Potem pa kar naenkrat se ji dvigne in vse prileti ven . Pa smo potem še malo probale. Tako, da mogoče je pa 1 mini žličko vase spravila. Več sigurno ne. Potem pa še ziza. Ta pa rula še. Jaz ne vem, če se bomo mi do 18 leta dojil al kva Si bom tudi jaz omislila te zamrznjene kocke zelenjavnih kašic, ker več očitno itak ne bo pojedla. mate luštno torej. a si ji ti kaj prej že dajala po žlički?? za pit mogoče? naša nekej časa še ne tolk dolgo nazaj ful ni vedla kaj bi z člico v ustih počela, sploh pa ne kaj bi z vsebino žličke. pol se ji je pa kr naenkrat odprlo. ko je zobka dobila je začela kar cmokljat in nas pod zobe gledat ko smo jedli. sem vedla, da je čas, da začnemo. sej mogoče je blo samo danes tako pri vas, upam, da bo že ju3 bolj pripravljena jest. Jencili za Taja!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:46:17
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Uf, danes ste pa res čvekale na polno v Kavalu, vidim zdej mi je pa že žal da nisem prišla no, pa drugič... sej sem ti obljubljala zabavo, a me boš po več kot letu dni končno začela reso jemat al rabiš pisno prošnjo no, sej zdej te pa resno jemljem Jest se poslavljam, grem še mal pred tv k mojmu pol pa v mižule mažule. Larisa se je glihkar zbudila in pojedla zize, upam da zdej tale spancec zdrži do jutra svinja sanja kukuruz Lepo nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:46:51
|
|
|
|
ELMA
|
Čerrrr.... Konec je dopusta Spet sem tukaj na RR Pa vam povem ...mal sem vas pogrešala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:50:19
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jencili Pa 1000000000 lupčkov Tajsonu Ampak pol je po žensko prenesu, sej veš moški so zmer taki revčki, če jim kej fali Dolenjka rajš ne govor okol kolk cajta ste ble, k bo res socialna pršla Larisa, maš prov. Sicer pa Ella vedno reče, da je ves tak nežen fantek. Mogoče je pa res kej ženskega v njem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 7.8.2008 21:54:44
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Taj Itak, ker je februarček Mami in oči Jencili, za vaju pa še dodatne Ker vama sigurno ni bilo lahko daleč od tega. Jst sm šla z njim not, da so mu dali narkozo, tok da je zaspal. Bil je tak mali drobižek na veliki operacijski mizi, zavit čist v neke plahte, z masko na obrazu...sej takoj ko je zaspal, sm mogla vn, k sm pa pršla k atiju na hodnik, sva se pa oba samo . Sej vem, da ni blo to nč v primerjavi s tem, kar se nekaterim dogaja, sam občutek vseeno ni fajni k vidš pikeca kako spančka tam... No, važno da je za nami in da je vse ok!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Hranauršula83Kdaj so vaši otroci jedli skoraj vso hrano? Da res ni bil več problem z izbiro hrane in pasiranjem. Da so se lahko najedli tudi v gostilni.6-8 mesecev (
11%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
9-10 mesecev (
16%)
![](/slike/poll/poll.gif)
11-12 mesecev (
24%)
13-14 mesecev (
21%)
15-16 mesecev (
14%)
več (
14%)
Število vseh glasov: 278Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!