|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
7.8.2008 18:34:38   
Tejchy
user posted image  user posted image  user posted image  ... sem danes ugotovila, da zraven torbe, ki sem jo dobila ob nakupu vozička ni previjalne podloge user posted image  user posted image  ... pa bi mogla biti... sicer taka manjša, ampak vseeno...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
7.8.2008 18:40:02   
*zoe*
Oj lana luna, men je rekla g. da bom dobila antibiotike za jest, ker bo še kao dost časa do poroda, če pa kaj zagusti pa pol v žilo pri porodu. Seveda v primeru, da bom pozitivna. Ena moja kolegica jih je pred porodom tudi dobila (tablete), druga pa v žilo, ker je že rojevala.

Na steriliziranje pa še nismo razmišljali, ampak je ta reč od bubi res praktična.

Emi, potem ima pa moj user posted image  že ekstra razvita pljučka ko tako kolca vsak dan, glih zdej je dal eno rundo skoz user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa tud res, da sem dobila maja že dve inekciji za pljučka razvijat.

Tejchy prej sva ble dimenzijsko enaki, kako si pa ti zdej z obsegom in kilažo?

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
7.8.2008 18:43:36   
Tejchy
Tejchy prej sva ble dimenzijsko enaki, kako si pa ti zdej z obsegom in kilažo?

evo... sveže premerjena in stehtana... 101 cm je obseg bušija... in +18 kg user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
7.8.2008 18:45:54   
Tejchy
Na steriliziranje pa še nismo razmišljali, ampak je ta reč od bubi res praktična.

kolk pa si dala zanjo bubi??

drugače pa sem preverila cene parnih sterilizatorjev... od aventa tak za mikrovalovno stane 40€... niti ni tako drag... js sem mislila, da je dražji... spraviš pa not 6 stekleničk... sicer nikjer niso omenjene dudice, ampak predvidevam, da jih isto lahko daš not...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
7.8.2008 19:01:12   
*zoe*
Ja Tejchy pol si me pa zdej kr prehitela v dimenzijah. Jaz imam 94 cm trebušček pa plus 10-11 kil na teži. Če ne bi blo tko kot je blo, bi ble pa kar glih po moje user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
7.8.2008 19:02:53   
arabela*
madona,pa to kolcanje.To pa mi je res nadležno,pa ne vem zakaj.Tak nor feeling mi je.Pa naši bebici se nonstop kolcauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
7.8.2008 19:06:09   
arabela*
Zdaj  imam do devetih fraj,sem moja dva malo ven poslalauser posted image .Kak pašeuser posted image
Pa se grem malo razgibavat,se že par dni šparam,pol pa tuširat,pa brit,nohte sem že poštimala,aja pa lase prat...Jutri imam pregled,tak da bom malo poštimanauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
7.8.2008 19:13:33   
emi*
Saj ta moj user posted image  tudi non stop kolca.Včasih sploh ne vem kaj bi pisala moja ali moj,kr neki.user posted image Ko pa maš takega G u puser posted image .

Uffa,zdaj bi morala mojemu nekaj pripravit za jest pa nimam blage veze,je že cel dan v službi in to pošteno lačen,help me please!!user posted image user posted image Če ne bi bil tolko izbirčen bi šlo.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
7.8.2008 19:34:22   
Tejchy
Pa se grem malo razgibavat,se že par dni šparam,pol pa tuširat,pa brit,nohte sem že poštimala,aja pa lase prat...Jutri imam pregled,tak da bom malo poštimana

user posted image  ... pa fajn opravi jutri.... user posted image  user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
7.8.2008 19:35:32   
emi*
........ima katera probleme s hemeroidi.......user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
7.8.2008 19:35:38   
Tejchy
Saj ta moj tudi non stop kolca

moj pa niti ne.. če ga ga tko 1x vrže... in to je to..
ga je pa grozno metalo od kolcanja na nuhalni... user posted image  user posted image  .. še zdj ne bom pozabila.. revčka je celega premetovalo....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
7.8.2008 19:36:21   
Tejchy
........ima katera probleme s hemeroidi.......

js ne... sem zaradi zgage postala Donatholik in sploh nimam problemov s prebavo in posledično z zaprtjem...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
7.8.2008 19:36:59   
arabela*
hvala,tejchy.
Emi,jaz sem v Hofru kar zamrznjene pizze kupla.Pa smo pojedli.Ainfoh ko pasulj.Aja,pa moj ni izbirčen,no je ampak ne sme bituser posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
7.8.2008 19:38:45   
arabela*
Jaz v življenju nisem vedela,kaj je hemoroid.Pol pa enkrat začutim nekaj.Groza.pa nič bolelo,zginlo samo od sebe.Sedaj pa ne potiskam več,ko grem na blato,pa pomaga.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
7.8.2008 19:40:33   
Tejchy
Aja,pa moj ni izbirčen,no je ampak ne sme bit

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tak je treba.........

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
7.8.2008 19:41:10   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ko citiram,kak dam tisto kar želim v belo okence,ostalo pa spodaj?user posted image

Citat se začne in konča s quote. Če pišeš znotraj teh dveh besed bo citat, torej belo obarvano. Samo nikar jih ne briši, ker potem pa ne bo več citat in bo zgledalo kot, da si vse ti napisala.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
7.8.2008 19:42:18   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

glede kolcanja pravijo,da je dobro,če kolca,da se tako pljuča razvijajo........tako govorijouser posted image

Mislim, da je dobro da požira plodovnico in s tem vadi dihanje. Če se mu pri tem zaleti oz. malo čudno požre pa kolca.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
7.8.2008 19:42:39   
arabela*
user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
7.8.2008 19:43:12   
Tejchy
Sedaj pa ne potiskam več,ko grem na blato,pa pomaga.

emi - drži... sedi čim bolj zravnano... nič ne pritiskaj preveč... pa kolena naj bodo nad višino školjke (mej kako pručko na wc, ali pa stopi na prste medtem ko sediš) .... preverjeno... s tem v bistvu "zravnaš" blatu pod iz tebe... men je to ful pomagalo.. ko sem bila še zaprta...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
7.8.2008 19:43:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

madona,pa to kolcanje.To pa mi je res nadležno,pa ne vem zakaj.Tak nor feeling mi je.Pa naši bebici se nonstop kolcauser posted image

... meni tudi  je ful čuden filing, ker  glih v tamali čutimuser posted image ... drugače pa našega  tudi ful kolca...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
7.8.2008 19:44:41   
Tejchy
Mislim, da je dobro da požira plodovnico in s tem vadi dihanje. Če se mu pri tem zaleti oz. malo čudno požre pa kolca.

uuu.. pol pa moj user posted image  zelo lepo požira plodovnico.. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  glede na to, da ga nič ne kolca....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
7.8.2008 19:47:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Uffa,zdaj bi morala mojemu nekaj pripravit za jest pa nimam blage veze,je že cel dan v službi in to pošteno lačen,help me please!!user posted image user posted image Če ne bi bil tolko izbirčen bi šlo.user posted image

Jaz sem si ravnokar šmorn zaželela in grem gledat, če imam kaj jajc. Prej popoldne sem kosilo servirala v WC in sem zdaj lačna kot user posted image . Groza! Prej celo nosečnost niti enkrat, zdaj pa že drugič. Najbrž mi železo ne paše, ker sem obakrat bruhala po železovi šumečki.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
7.8.2008 19:48:51   
meta21
Ja Tejchy, moj bo pa očitno kronikuser posted image , ker v povprečju kolca 2-krat na dan. Al pa požeruh ...user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 7.8.2008 19:49:01 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
7.8.2008 20:07:02   
emi*
Pa res šmorn,ej nikakor se spomnit na to.user posted image Dej meta21 povej kaj vse pride noter,da ne bom še kaj pozabla.Zdaj mi ne kapne niti malo............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
7.8.2008 20:12:58   
meta21
Jah, jaz ga kar po občutku naredim. Nikoli ne merim. Jajca, moka, mleko, sol (lahko tudi sladkor in radensko). Jaz si kar bolj debelo palačinko naredim, ker sem lenoba.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.