|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
7.8.2008 9:34:46   
*bubi*
Po drugi strani pa me je malo strah proženja. Čeprav raje to, kot pa da je z user posted image  kaj narobe.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
7.8.2008 9:37:28   
lana luna
*bubi* držim pesti da je ta koprivnica samo od kkšnga sončka... user posted image

pa hvala za odgovore... k grem zdele počas v šoping, pa grem še za žabice pogledatuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
7.8.2008 9:39:42   
*bubi*
No, če TALE TABELA kolikor tolikor velja, potem ne bi smelo bit krize... Pri 33t je bila teža približno taka kot v tabeli, potem lahko pričakujem, da je zdaj cca 2600g. No, še teden ali dva bi bilo fajn zdržat.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
7.8.2008 9:45:50   
*bubi*
*bubi* držim pesti da je ta koprivnica samo od kkšnga sončka...

se bojim, da ne more bit user posted image . Tudi oblačil nisem imela zdaj nič novih, perem že skoz z istim praškom, mažem z isto kremo,... pa malo dvomim, da bi se pojavila koprivnica 3 dni po prihodu iz toplic, če je to npr. reakcija na klorirano vodo user posted image

saj če ne bi imela jutri pregleda, bi šla danes h G. Do jutri bom že počakala....

Veste, kaj so mi pri bubiju rekli? Da saj to ni nič nevarnega, ne za user posted image  ne za user posted image , ampak da prekinejo nosečnost takoj, ko je presežena meja ne/donošenosti (polnih 37t), ker lahko pride okoli PDP do nenadne smrti user posted image  user posted image

No, jaz sem bila potem pri 37t čisto OK (mislim jetrni izvidi), pa je že rekla, da sploh ne bodo prožili. Naslednji teden pa spet poslabšanje in me je še samo za naslednje jutro naročila.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
7.8.2008 9:56:12   
arabela*
bubi,saj bouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
7.8.2008 9:56:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ah, valjda da bo. Tak al drugače user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
7.8.2008 9:57:34   
arabela*
mene pa je zajel en rahel delodiš.Sem se kar spravla predale pospravljat,po nevem kolk letihuser posted image user posted image user posted image .ena vreča za smeti je že polna.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
7.8.2008 9:58:02   
arabela*
ne,ne,sem optimist zadnje časeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
7.8.2008 9:59:33   
lana luna
a to govoriš o tej koprivnici *bubi*? a pol si imela že v 1. user posted image težave z jetri?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
7.8.2008 10:01:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image , malo še zdrži. Da te ne bodo jutri kar not podržali user posted image  Jaz bi se glede na tvoje težave kar pripravila na to. user posted image

Jaz za sebe tudi ne vem več.... nekak imam zadnje dni občutek, da ne bom več dolgo zdržala. Me prav zanima, kaki bodo izvidi jetrnih testov. Ker so se mi včeraj po telesu pojavile take drobne rdeče pikice (koprivnica user posted image ). Srbiiiiiii user posted image

.... veš, da bi mi po eni stran pasalo, da me obdržijo...ker bom bolj mirna...čeprav ta vikend ima ata r.d.,naslednjega pa user posted image ...pa bi bilo fajn, če bi bila doma....., po drugi strani pa .......  

...glede jetrnih... odkar jih je meni omenila, se mi tud zdi, da me vse srbi...nimam pa nič po koži...to je po moje bolj psiha.....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
7.8.2008 10:20:45   
*bubi*
...glede jetrnih... odkar jih je meni omenila, se mi tud zdi, da me vse srbi...nimam pa nič po koži...to je po moje bolj psiha.....

Uh, ko bi ti vedela, kolikokrat se jaz vprašam, če me RES srbi. Al je kriv pik komarja ali pač samo zaradi vročine,....

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

a to govoriš o tej koprivnici *bubi*? a pol si imela že v 1. user posted image težave z jetri?

Ja, že pri bubiju so mi sprožili zaradi jeter. In baje da se te stvari rade ponovijo. Zato pa toliko bolj pazim, pa moram rečt, da je tudi G pozorna na to in me pošilja na teste. user posted image  Saj drugače bi samoplačniško hodila. Ampak takrat me je res srbelo po celem, da sem se spraskala do krvi. Zdaj ni tako hudo, tak da mislim, da nima kaj bit.

Neposredna povezava do sporočila: 2111
7.8.2008 10:21:42   
*bubi*
V glavnem, user posted image , vsekakor sporoči, kako bo s tabo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
7.8.2008 10:38:29   
gold fish
...bom .....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
7.8.2008 11:08:31   
arabela*
Tak ,pa sem končala.Ura je enajst jaz pa narejeno generalko.Obe z malečko sva ble pridne,delale ko črnke.Tak da si bova en fajn sladoled iz MC privoščleuser posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
7.8.2008 11:10:01   
alysa

ah, valjda da bo. Tak al drugače user posted image user posted image user posted image

js tut držim pesti, da bo vse OK user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
7.8.2008 11:11:55   
alysa

Tak ,pa sem končala.Ura je enajst jaz pa narejeno generalko.

Ti si pa tk pridna, pa ja sam pospravljašuser posted image user posted image user posted image ... te že daje gnezdenje user posted image user posted image user posted image

Mene sicer kak dan zagrabi, sam pa hitro tut spusti ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
7.8.2008 11:22:31   
arabela*
alysa,ni tako kot mislišuser posted image
Sem doma,pa sem tak lena,da bi tričetrt več lahko bilo narejeno,kot jeuser posted image
Se pa trudim za čimvečuser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
7.8.2008 11:26:10   
arabela*
madonca,zdaj pa mislim,da je čas,da se počasi spravim,pa zberem ime za user posted image .
Nimamo še niti ožjega izborauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
7.8.2008 11:47:50   
emi*
Ola!

Danes pa se mi nič ne da,še dobro da sem sama cel dan.user posted image Sploh ne vem kaj bi počela,saj nimam nič takega,čisto je,zlikano je,pospravljeno je,.,.....edino posesat moram.

Ta moj user posted image  pa se je včeraj nakolcal,kot kak kronik in to nekje po 10 min kolcanja. Začelo se je proti večeru. Ampak pretegovanja pa ne manjka.Večinoma je na desni strani pa še to mi zgleda kot,da bi bla noga ob strani,ko se nasloni.user posted image

O jutri pa se začne porodniška,je full dobro izpadlo 8.8.2008,vse na osem.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
7.8.2008 12:01:41   
bučkabb
evo mene po dolgem času nazaj. sem bla mal na morju in je blo ful fajn, nismo mel dobenih težav, hvalabogu.

no zdaj sem doma, ker mam še dopust za iskoristit, pol 28.8. pa nastopim porodniško.

vidim da ste ble res pridne, tak da ste že na tretjem delu naklofale čez 80 strani, vsaka vam častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no nisem vsega brala ker je enostavno preveč, samo zadnje 2 strani. ne vem a ste se dobile pol v Celju al ne?

no drgač pa se jaz počutim kr vredo, razen zgaga me daje zadnje čase tak da brez donata ne morem bit.

no vam morem povedat da tud jaz napredujem pri nabavi,user posted image user posted image user posted image juter dobim voziček, drug teden pa grem v nabavo za ostalimi zadevami. sem hitra a neuser posted image user posted image user posted image , ma sej bom samo upam da me kaj ne prehiti, ker zadnje čase ful poslušam o prezgodnjih porodih, da se to kr pogosto dogaja.

no uživajte in se še kaj oglasim.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
7.8.2008 12:54:59   
arabela*
Nič babe,jaz šibam v Špar.Me že malečka preganja,se ji lušta kaj hladnega.user posted image
Se beremo,ko se vrnemuser posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
7.8.2008 13:23:52   
*zoe*

Me prav zanima, kaki bodo izvidi jetrnih testov. Ker so se mi včeraj po telesu pojavile take drobne rdeče pikice (koprivnica user posted image ).

Tudi jaz sem imela nekaj časa nazaj poln trebuh rdečih pikic, pol so pa tko kot so prišle tud zginile. S tem, da mene niso niti toliko srbele.

Saraya tudi jaz imam komedije z imeni, sploh mi še vedno ni nobeno všeč user posted image  in to me zdej že kr fajn jezi user posted image

Emi moj user posted image  ima tudi vsaj 3x na dan kolcanje v planu user posted image , pa mi je ful smešen občutek, ko mi cela rit utripa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Bučkabb kateri vozek pa si kupila user posted image  user posted image  user posted image ?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
7.8.2008 13:27:57   
*zoe*
Aja, naslednji pregled pa imam v torek 12.8., ko mi bo vzela bris za streptokoke. A so kateri tudi že to vzeli (testira se od 35-38t), sicer je samolačniško, samo je rekla moja g. da priporoča, ker če sem pozitivna, pol dobim še en paket antibiotikov za pomalčat. Je pa za dojenčka lahko nevarno, če se okuži med porodom - ima lahko trajne posledice.

Pa še takrat dobim izvide za toxo - upam, da bom ostala negativna.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
7.8.2008 13:32:08   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

še eno vprašanje... jest res ne vem al nej kupim žabice za mojga user posted image al ne...

jest mislm rodit šele konc septembra če bo vse po planu. in sm mislna že za iz P domov mojga user posted image oblečt v body z dolgimi, v žabce do pasu, čez pa še plišast kompletek in 2 kapci. če bo treba pa še dekco. a fejst pretiravam???

res ne vem a nej kupim žabce al ne??

Jaz sem jih kupila, ker ne vem kaj bi drugega oblekla na bodi.

Neposredna povezava do sporočila: 2124
7.8.2008 13:43:04   
emi*
ta moja kolegica,ki sem govorila,ki je mela rok 2.8. še ni rodila,je komaj za dva cm odprta pa bodo še čakali do ponedeljka,če ne bo nič gre na umetne popadke.To pa se je zavleklo.Zakaj noče ven,res smešno.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.