Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:34:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Po drugi strani pa me je malo strah proženja. Čeprav raje to, kot pa da je z kaj narobe.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:37:28
|
|
|
|
lana luna
|
*bubi* držim pesti da je ta koprivnica samo od kkšnga sončka... pa hvala za odgovore... k grem zdele počas v šoping, pa grem še za žabice pogledat
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:39:42
|
|
|
|
*bubi*
|
No, če TALE TABELA kolikor tolikor velja, potem ne bi smelo bit krize... Pri 33t je bila teža približno taka kot v tabeli, potem lahko pričakujem, da je zdaj cca 2600g. No, še teden ali dva bi bilo fajn zdržat.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:45:50
|
|
|
|
*bubi*
|
*bubi* držim pesti da je ta koprivnica samo od kkšnga sončka... se bojim, da ne more bit . Tudi oblačil nisem imela zdaj nič novih, perem že skoz z istim praškom, mažem z isto kremo,... pa malo dvomim, da bi se pojavila koprivnica 3 dni po prihodu iz toplic, če je to npr. reakcija na klorirano vodo saj če ne bi imela jutri pregleda, bi šla danes h G. Do jutri bom že počakala.... Veste, kaj so mi pri bubiju rekli? Da saj to ni nič nevarnega, ne za ne za , ampak da prekinejo nosečnost takoj, ko je presežena meja ne/donošenosti (polnih 37t), ker lahko pride okoli PDP do nenadne smrti No, jaz sem bila potem pri 37t čisto OK (mislim jetrni izvidi), pa je že rekla, da sploh ne bodo prožili. Naslednji teden pa spet poslabšanje in me je še samo za naslednje jutro naročila.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:56:12
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,saj bo
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:56:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,saj bo ah, valjda da bo. Tak al drugače
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:57:34
|
|
|
|
arabela*
|
mene pa je zajel en rahel delodiš.Sem se kar spravla predale pospravljat,po nevem kolk letih .ena vreča za smeti je že polna.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:58:02
|
|
|
|
arabela*
|
ne,ne,sem optimist zadnje čase
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:59:33
|
|
|
|
lana luna
|
a to govoriš o tej koprivnici *bubi*? a pol si imela že v 1. težave z jetri?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 10:01:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , malo še zdrži. Da te ne bodo jutri kar not podržali Jaz bi se glede na tvoje težave kar pripravila na to. Jaz za sebe tudi ne vem več.... nekak imam zadnje dni občutek, da ne bom več dolgo zdržala. Me prav zanima, kaki bodo izvidi jetrnih testov. Ker so se mi včeraj po telesu pojavile take drobne rdeče pikice (koprivnica ). Srbiiiiiii .... veš, da bi mi po eni stran pasalo, da me obdržijo...ker bom bolj mirna...čeprav ta vikend ima ata r.d.,naslednjega pa ...pa bi bilo fajn, če bi bila doma....., po drugi strani pa ....... ...glede jetrnih... odkar jih je meni omenila, se mi tud zdi, da me vse srbi...nimam pa nič po koži...to je po moje bolj psiha.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 10:20:45
|
|
|
|
*bubi*
|
...glede jetrnih... odkar jih je meni omenila, se mi tud zdi, da me vse srbi...nimam pa nič po koži...to je po moje bolj psiha..... Uh, ko bi ti vedela, kolikokrat se jaz vprašam, če me RES srbi. Al je kriv pik komarja ali pač samo zaradi vročine,.... IZVIRNO SPOROČILO: lana luna a to govoriš o tej koprivnici *bubi*? a pol si imela že v 1. težave z jetri? Ja, že pri bubiju so mi sprožili zaradi jeter. In baje da se te stvari rade ponovijo. Zato pa toliko bolj pazim, pa moram rečt, da je tudi G pozorna na to in me pošilja na teste. Saj drugače bi samoplačniško hodila. Ampak takrat me je res srbelo po celem, da sem se spraskala do krvi. Zdaj ni tako hudo, tak da mislim, da nima kaj bit.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 10:21:42
|
|
|
|
*bubi*
|
V glavnem, , vsekakor sporoči, kako bo s tabo
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 10:38:29
|
|
|
|
gold fish
|
...bom .....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 11:08:31
|
|
|
|
arabela*
|
Tak ,pa sem končala.Ura je enajst jaz pa narejeno generalko.Obe z malečko sva ble pridne,delale ko črnke.Tak da si bova en fajn sladoled iz MC privoščle
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 11:10:01
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,saj bo ah, valjda da bo. Tak al drugače js tut držim pesti, da bo vse OK
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 11:11:55
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak ,pa sem končala.Ura je enajst jaz pa narejeno generalko. Ti si pa tk pridna, pa ja sam pospravljaš ... te že daje gnezdenje Mene sicer kak dan zagrabi, sam pa hitro tut spusti ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 11:22:31
|
|
|
|
arabela*
|
alysa,ni tako kot misliš Sem doma,pa sem tak lena,da bi tričetrt več lahko bilo narejeno,kot je Se pa trudim za čimveč
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 11:26:10
|
|
|
|
arabela*
|
madonca,zdaj pa mislim,da je čas,da se počasi spravim,pa zberem ime za . Nimamo še niti ožjega izbora
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 11:47:50
|
|
|
|
emi*
|
Ola! Danes pa se mi nič ne da,še dobro da sem sama cel dan. Sploh ne vem kaj bi počela,saj nimam nič takega,čisto je,zlikano je,pospravljeno je,.,.....edino posesat moram. Ta moj pa se je včeraj nakolcal,kot kak kronik in to nekje po 10 min kolcanja. Začelo se je proti večeru. Ampak pretegovanja pa ne manjka.Večinoma je na desni strani pa še to mi zgleda kot,da bi bla noga ob strani,ko se nasloni. O jutri pa se začne porodniška,je full dobro izpadlo 8.8.2008,vse na osem.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 12:01:41
|
|
|
|
bučkabb
|
evo mene po dolgem času nazaj. sem bla mal na morju in je blo ful fajn, nismo mel dobenih težav, hvalabogu. no zdaj sem doma, ker mam še dopust za iskoristit, pol 28.8. pa nastopim porodniško. vidim da ste ble res pridne, tak da ste že na tretjem delu naklofale čez 80 strani, vsaka vam čast no nisem vsega brala ker je enostavno preveč, samo zadnje 2 strani. ne vem a ste se dobile pol v Celju al ne? no drgač pa se jaz počutim kr vredo, razen zgaga me daje zadnje čase tak da brez donata ne morem bit. no vam morem povedat da tud jaz napredujem pri nabavi, juter dobim voziček, drug teden pa grem v nabavo za ostalimi zadevami. sem hitra a ne , ma sej bom samo upam da me kaj ne prehiti, ker zadnje čase ful poslušam o prezgodnjih porodih, da se to kr pogosto dogaja. no uživajte in se še kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 12:54:59
|
|
|
|
arabela*
|
Nič babe,jaz šibam v Špar.Me že malečka preganja,se ji lušta kaj hladnega. Se beremo,ko se vrnem
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 13:23:52
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Me prav zanima, kaki bodo izvidi jetrnih testov. Ker so se mi včeraj po telesu pojavile take drobne rdeče pikice (koprivnica ). Tudi jaz sem imela nekaj časa nazaj poln trebuh rdečih pikic, pol so pa tko kot so prišle tud zginile. S tem, da mene niso niti toliko srbele. Saraya tudi jaz imam komedije z imeni, sploh mi še vedno ni nobeno všeč in to me zdej že kr fajn jezi Emi moj ima tudi vsaj 3x na dan kolcanje v planu , pa mi je ful smešen občutek, ko mi cela rit utripa Bučkabb kateri vozek pa si kupila ?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 13:27:57
|
|
|
|
*zoe*
|
Aja, naslednji pregled pa imam v torek 12.8., ko mi bo vzela bris za streptokoke. A so kateri tudi že to vzeli (testira se od 35-38t), sicer je samolačniško, samo je rekla moja g. da priporoča, ker če sem pozitivna, pol dobim še en paket antibiotikov za pomalčat. Je pa za dojenčka lahko nevarno, če se okuži med porodom - ima lahko trajne posledice. Pa še takrat dobim izvide za toxo - upam, da bom ostala negativna.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 13:32:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna še eno vprašanje... jest res ne vem al nej kupim žabice za mojga al ne... jest mislm rodit šele konc septembra če bo vse po planu. in sm mislna že za iz P domov mojga oblečt v body z dolgimi, v žabce do pasu, čez pa še plišast kompletek in 2 kapci. če bo treba pa še dekco. a fejst pretiravam??? res ne vem a nej kupim žabce al ne?? Jaz sem jih kupila, ker ne vem kaj bi drugega oblekla na bodi.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 13:43:04
|
|
|
|
emi*
|
ta moja kolegica,ki sem govorila,ki je mela rok 2.8. še ni rodila,je komaj za dva cm odprta pa bodo še čakali do ponedeljka,če ne bo nič gre na umetne popadke.To pa se je zavleklo.Zakaj noče ven,res smešno.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.