Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:58:33
|
|
|
|
*bubi*
|
http://www.styrassicpark.at/cms/
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:59:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Uh, to pa mi že dolgo ni ratalo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 9:48:26
|
|
|
|
*bubi*
|
joj, to vas hočem že nekaj časa vprašat. Kako vaši malčki izgovorijo besedo VRVICA? Bubi reče: ojvica no, bolj polglasnik kot o na začetku. Ja, pri nas je zdaj "in" nekaj vezat, vlečt, vozlat,.... jaz pa čisto zelena, ker me je vrvic resnično strah
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 9:56:08
|
|
|
|
*bubi*
|
jutranji odhod je pa za p , jok na jok in upiranje, da že zjutraj vsa zašvicam in sem samo še za pod tuš. Jokata ko se zbudita in vse dokler ju ne izročim vzgojiteljici oz. ko se zaprejo vrata učilnice Jana, pred odhodom na dopust niste nikoli imeli problemov? Mene je zdaj tudi kar malo strah. Bubi bi naj šel v vrtec 18., po šestih tednih. Saj ne vem, kaj bom.... še bolj me moti, ker bo moral za en teden v drugo enoto. Mogoče pa bo tisti teden še doma, malo odvisno od mene.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 10:20:20
|
|
|
|
jana26
|
Predno sta ostala doma oz. smo šli na dopust niti enkrat nista jokala. Tudi recimo, če je šel en sam v vrtec, drugi pa je ostal doma (ko sta bila na izmeno bolna), sedaj pa je tak da nas cela vas sliši, kdaj gremo Ma ju bo že minilo. Mam občutek da gre za pravokacijo na tisoč in en način, mogoče pa nama le ne bo treba it Sta tudi drugače zelo vztrajna pri doseganju nečesa kar si zaželita, ampak sem jaz še bolj, prej popusti . Rekord trmanja pri nas cca 1 uro, dosegel ni je pa zaspal . Se pa J včasih iz trme polula v hlače in prej še pove ... polulal se bom v hlače .... Drugače sta sedaj že kakšen teden dva tudi ponoči brez plenic, no smo skratka ves čas suhi in ni prišlo še do nobene nočne nezgode Trkam, trkam ...
< Sporočilo je popravil jana26 -- 7.8.2008 10:23:44 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 10:24:20
|
|
|
|
petarda
|
Se pa J včasih iz trme polula v hlače in prej še pove ... polulal se bom v hlače .... sorry, sam tole mi je pa res
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 10:24:58
|
|
|
|
petarda
|
joj, to vas hočem že nekaj časa vprašat. Kako vaši malčki izgovorijo besedo VRVICA? Bubi reče: ojvica no, bolj polglasnik kot o na začetku. vlvica ...nimam pojma, ga bom doma vprašala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 10:26:31
|
|
|
|
jana26
|
joj, to vas hočem že nekaj časa vprašat. Kako vaši malčki izgovorijo besedo VRVICA? Bom danes naredila test pa sporočim.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 10:30:13
|
|
|
|
jana26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Se pa J včasih iz trme polula v hlače in prej še pove ... polulal se bom v hlače .... sorry, sam tole mi je pa res Ja vse proba, sam da bi dobil ... a rabi petardito morda kakšne inštrukcije iz tega področja, ju za kako uro z veseljem pripeljem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 11:13:17
|
|
|
|
ada2
|
vam še jaz eno našo cvetočo o lulanju povem..... ponavadi ko pride iz vrtca najprej eno uro počivamo (zaradi vročine) in to zgleda tako, da ali gleda risanko ali beremo kake knjige.... in včeraj gleda risanko v spalnici, pa prileti na kahlo, se polula in šiba nazaj. no dobro! potem pa čez čas pride še 1x in reče: sem kako batne luže. kaj??????????? jaz skočim skoro do stropa in pravim: kje si kako? mali pa čisto mirno: čaki da povem. jaz sem kako batne luže. skako si? ja, v batne luže. kje? pidi gledat. grem za njim v spalnico, na tleh majhna lužica, okrog vse potacano od kod pa ta luža? ja sem tu lulo, pa kako batne luže. je bilo potem hitro jasno kaj se mu je po glavi plelo. gledal je pujso pepo kjer sta Pepa in Jure skakala po blatnih lužah....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 13:26:16
|
|
|
|
tincci
|
Sem ti ravno hotla napisat, da je to iz pujse pepe in da je hana tud to enkrat naredila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 13:29:44
|
|
|
|
jana26
|
Evo nekaj od obljubljenih slik: takole se mi vozimo s traktorjem: v bazenu z rokavčki in ko se želita špricat z vodnimi pištolcami pa je potrebno v šlauf
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 13:31:45
|
|
|
|
jana26
|
in še nekaj slik iz Styrassic parka:
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 13:42:51
|
|
|
|
tincci
|
Vidim, da je eden pravi nagajivec tale drugi, ki ima malo širši obrazek in je bil temnejši, ko je bil manjši, bo pa osvajalec Sori, jana, ampak ne vem, kateri je kateri
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 13:52:21
|
|
|
|
jana26
|
Joj tincci ni frke a nekaj povem moji starši in njegovi (od mojga) jih še danes čisto dobro ne ločijo. Pa še koga bi naštela, ki jih vidijo večkrat na teden pa imajo še vedno probleme Čeprav je J sedaj po novem dobil eno lepotno pikico nad ustnico na levi strani, ki je sicer še malo manj opazna, tako da punce farbat pa le ne bosta čisto mogla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 13:56:25
|
|
|
|
petarda
|
osvajalec Sori, jana, ampak ne vem, kateri je kateri jaz tudi ne...so pa drugače lušni pobje ...pa lepe slikce ...pa ti si tudi shujšala, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 14:44:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Se pa J včasih iz trme polula v hlače in prej še pove ... polulal se bom v hlače .... sorry, sam tole mi je pa res Sem hotela točno isto napisat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 14:46:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci Sem ti ravno hotla napisat, da je to iz pujse pepe in da je hana tud to enkrat naredila dobro da ne gledamo pujse Pepe
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 14:50:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda osvajalec Sori, jana, ampak ne vem, kateri je kateri jaz tudi ne...so pa drugače lušni pobje ...pa lepe slikce ...pa ti si tudi shujšala, ne? evo, se še kar tukaj pridružim. Ampak pogrešam še L, da vidim, če jima je kaj podoben
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 15:14:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: tincci Sem ti ravno hotla napisat, da je to iz pujse pepe in da je hana tud to enkrat naredila dobro da ne gledamo pujse Pepe evo točno to sem hotla pa jaz napisat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 16:44:47
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mislite, da lahko mojim orhidejam klima škodi, ko ena za drugo umirajo ...pa ne piha direktno v njih, niti ni blizu, ampak tako, za ovinkom ...ker drugega razloga pa res ne vidim ...pa tako lepe so bile ne vem mi imamo tudi klimo vsak dan prižgano, pa do zdaj še nisem opazila sprememb na rožah, tudi obe orhideji divje cvetita...... sicer pa ekspert za orhideje je paštetka, morda tiboona kaj znala svetovati.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 16:48:10
|
|
|
|
ada2
|
joj, to vas hočem že nekaj časa vprašat. Kako vaši malčki izgovorijo besedo VRVICA? sem zdaj preverila, pa je rekel : to ni smešno no, po prepričevanju pa je le rekel ovica.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 16:49:57
|
|
|
|
ada2
|
jana prava lepotca sta tvoja fanta
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 17:10:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda joj, to vas hočem že nekaj časa vprašat. Kako vaši malčki izgovorijo besedo VRVICA? Bubi reče: ojvica no, bolj polglasnik kot o na začetku. vlvica ...nimam pojma, ga bom doma vprašala evo potrjeno....vLvica ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 17:16:37
|
|
|
|
tincci
|
vLvica
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?